Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim

çok geçmiş olsun.çektiğin tüm sıkıntılarına değicek,göreceksin.senin adına çok mutlu oldum....

Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim
meeko,şeklini az çok görebilmişsindir.nasıl,epey kalınlaşma oldumu,sende incelik mi,eğrilik mi vardı?yağ enj. da yaptırdın mı,hangi şehirde oldun,maliyeti?yürümeye başlamadın mı,sonda taktılar mı,cevaplarsan çok sevinirim...

Son düzenleme:

Gecmis olsun meeko27. İstanbulda mı yaptırdın? İnsallah tüm acılarına değecek arkadasım.
bir aksilik olmazsa ben de arkandan geliyorum :1: 12 gün kaldı. İlkinde heyecan yoktu ama silikon olacagi icin bunda biraz var...

umarım agıların cabuk gecer ve ıstedıgın bacaklara sahıp olursun .cok gecmıs olsun hastaneden eve gelmek zor oldumu

arkadaslar bıde sonda meselesı var sanırım amelıyat olan arkadaslar sonda amelıyat ıcın şart mı .lutfen cevap verın .ben sezeryan da bıle taktırmamıstım

Geçmiş olsun MEEKO27, inşallah olumlu sonuçlar alırsın, sağlıklı ve güzel bacaklara sahip olursun... Benim de ameliyatıma az kaldı. Heyecanlıyım. Nasıl bir duygu olduğunu bilemediğim için, sadece geçmiş olsun demekle yetinebiliyorum sana. En kısa zamanda fotoğraf da ekleyebilirsen bize fikir vermiş olursun silikonla ilgili...

Bir de İstanbul'da mı ameliyat oldun? Kaç paraya?

MEEKO27 ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun. Kızların sorduğu soruları bende soruyorum...İyileşince cevaplarını bekliyoruz...

Geçmiş olsun MEEKO27, inşallah olumlu sonuçlar alırsın, sağlıklı ve güzel bacaklara sahip olursun... Benim de ameliyatıma az kaldı. Heyecanlıyım. Nasıl bir duygu olduğunu bilemediğim için, sadece geçmiş olsun demekle yetinebiliyorum sana. En kısa zamanda fotoğraf da ekleyebilirsen bize fikir vermiş olursun silikonla ilgili...

Bir de İstanbul'da mı ameliyat oldun? Kaç paraya?

KESKE ameliyatli da olsam yanında olmaya çalışacağım.sana soz verdim.insallah herseyi rahatça atlatirsam orda olmak istiyorum. ameliyatlarimizin güzel geçeceğine inanıyorum ama evet senin gibi heyecanlıyım.ayni gün olsa ne iyi olur dedim ama bir tek 17 si kalmıştı.kismet....

bende ocagin 17 si icin ameliyat günü aldim silikon düsünüyorum tabi yine korkup yag enjeksiyonu olmazsam bu arada tekbenmiyim senin ameliyat tarihinde ayin 17 siydi degilmi? doktor ayni gün bir ameliyatim daha var dedi burda senin ameliyat günününde 17 si oldugunu okumustum ve sen oldugunu tahmin ettim, seninki ögleden önce benimki ögleden sonra olacak eger sende istersen seninle tanismayi cok isterim birbirimize destek oluruz ne dersin??????

samımı cok az zaman kaldı ben pazar gunu ızmıre gelıcem .sen neler hıssedıyorsun .bıde sılıkonların saglık acısından zararını doktorunu sordun mu hıc

çook heycanlıyım ben doktorumla bütün ayrıntıları ilk muayenede konuşcam zararının olmadığını asistanı sölemişti bakalım hayırlısı:)

SAMIMI senin yazdiklarin beni cok duygulandirdi benimde agbim Babam ve Annem bana esimden cok destek oluyorlar ama birsey olur diyede cok korkuyorlar, umarim saglikla kurtuluruz bu sorundan Allah yardimcimiz olsun...

SAMIMI senin yazdiklarin beni cok duygulandirdi benimde agbim Babam ve Annem bana esimden cok destek oluyorlar ama birsey olur diyede cok korkuyorlar, umarim saglikla kurtuluruz bu sorundan Allah yardimcimiz olsun...
amin canım inş.benimkilerde çok korkuyor.ama bu durum insanın psikolojisini gerçekten çok bozuyor.günler geçtikçe heyecanım dahada artıyor.üfffff hayırlısı:18:

bende ocagin 17 si icin ameliyat günü aldim silikon düsünüyorum tabi yine korkup yag enjeksiyonu olmazsam bu arada tekbenmiyim senin ameliyat tarihinde ayin 17 siydi degilmi? doktor ayni gün bir ameliyatim daha var dedi burda senin ameliyat günününde 17 si oldugunu okumustum ve sen oldugunu tahmin ettim, seninki ögleden önce benimki ögleden sonra olacak eger sende istersen seninle tanismayi cok isterim birbirimize destek oluruz ne dersin??????

merhaba blomma,senin için çok sevindim.ama şunu merak ettim.eşini 1.ye zor ikna etmiştin.2.ye hele de silikona nasıl ikna ettin.helal sana.....

meeko,şeklini az çok görebilmişsindir.nasıl,epey kalınlaşma oldumu,sende incelik mi,eğrilik mi vardı?yağ enj. da yaptırdın mı,hangi şehirde oldun,maliyeti?yürümeye başlamadın mı,sonda taktılar mı,cevaplarsan çok sevinirim...

Silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyor:( hastane haric 6500 istanbulda oldum

bloome,tekbenmiyim,meeko,çok duygulandım,yerinizde olmak isterdim.Allahım cesaret lütfen diye dua ediyorum.kafayı sıyırıcam artık düşünmekten.günlük yaşantım değişti artık hayal kurmaktan.kızım ve ben...off nasip olacakmı acaba..

Arkadaşlar ne olur bize destek olun.sakıncası yoksa tanışalım lütfen. kendimden geçtim ama kızım için cesaret edemiyorum,korkuyorum.geçengün bana 'anne iki bacağımın üstünde dururken utanıyorum rahat olamıyorum ama enazından varlar ve sağlıklıyım.ya ameliyattan sonra bu sağlığımı ararsam o zaman ne yaparım?sitede herkese inanıyoruz ama toplasan ciddi olarak inanabileceğimiz 5 kişi var belki, onlarda çok iyi insanlar belli kendi gibilerini düşünüp hala buradalar.korkuyorum ameliyattan keşke görebilsek birkaçını 'dedi.lütfen tanışalım.

ben bir gece kaldım ama basenler,karın ve alt bacağın dış yanlarından da yağ alındı.belki bu kadar fazla sayıda yerden yağ alınınca hastanede kalmam gerekiyordu bilemiyorum.Bence kalınması iyi oluyor,çok özenle bakılmıştı çünkü.

Bir de arkadaşlar biliyorsunuz kısa süre sonra silikon ameliyatı olacağım.fiyat,doktor,hastane gibi konular dışında da sorularınız varsa bana mesaj yazında hem sizin için hem kendim için sorup öğreneyim.çünkü bazı şeyleri sormak aklıma gelmeyebiliyor.herşeyi öğrenip ameliyata girmek istiyorum ama kafamda başka bir sürü şey var toparlanamıyorum. mesela silikonun spora etkisi gibi...

Benim kafamda sormak istediklerimin bazıları şunlar arkadaşlar şimdi genciz silikonu yaptırdık ama yaş geçince,diyelim ilerki yaşlarda kemik erimesi olduk,yaşlandık kaslarımız sarkmaya başladı,romatizma olduk bilirsiniz yaşlıların hep bacakları ağrır dahamı çok olur acaba ağrılar,yüzerken ya da bişekilde sık sık kramp girerse kasımıza, silikonlar kaç yıllık, hamilelikte albumin olduk diyelim bacaklar şişti ne yapılır yada vücuttaki bu maddenin anne karnındaki bebeğe zararı varmıdır ? çok yürümemiz gerekiyor seyahate çıktık mesela ,çünkü biz eşimle seyahate çıkınca sabah çıkarız 8.00 de akşam 22.00 ye kadar hep yürüyerek gezeriz eminim herkes böyledir gezmek bu sonuçta .dayanabilirmiyiz buna? çokmu şişer bacaklar ?şişerse ne yaparız. allerji riski varmıdır bazı implantlara vücut uyum sağlayamıyor. böyle birşey olursa ne uygulanıyor .dişime implant yapılmadan önce bir kan tahlili yapıldı, birde yapıldıktan 3 ay sonra yapıldı ki bu tahlil vücuda giren implantın etkilerini belli ediyormuş böyle tahliller yapılıyormu acaba? dr bu implantı kaç yıldır uyguluyormuş en eski hastası şimdi ne durumdaymış? aklıma gelince tekrar yazarım arkadaşlar şimdilik bu kadar sizde paylaşın lütfen..

Back
X