Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çocuk varken zor olur bence. 2 hafta kadar hareketlerin kesinikle kısıtlı kalacak. ben daha bugün kendi kendime topallayarak lavaboya gidebildim. her an yere düşme tehlikesiyle. kocayı bulmuşsun çocuğu yapmışsın boşver bacağı :)))

: ))))))))) ya ümitlerim hayallerim :27:

mesaj hakkım yok diyen arkadaşlar sanki bu işi ciddiye almıyormuşsunuz gibime geliyor , kaç defa geyik bölümü var ordan mesaj hakkınızı doldurun diyoruz hala mesaj hakkım yok diyorsunuz sizin çok vaktinizi almayacak bunu doldurmak,ciddi olanların bana özel mesaj yollamasını bekliyorum ve oradan gerekirse de msn ile görüşüp karara varmak istiyorum. en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir deyip şansımızı deneyelim diyorum , hadiiii kim tutar biziiiiiiiii :)

mesaj hakkım yok diyen arkadaşlar sanki bu işi ciddiye almıyormuşsunuz gibime geliyor , kaç defa geyik bölümü var ordan mesaj hakkınızı doldurun diyoruz hala mesaj hakkım yok diyorsunuz sizin çok vaktinizi almayacak bunu doldurmak,ciddi olanların bana özel mesaj yollamasını bekliyorum ve oradan gerekirse de msn ile görüşüp karara varmak istiyorum. en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir deyip şansımızı deneyelim diyorum , hadiiii kim tutar biziiiiiiiii :)

arzuxxx ben sana özel mesaj atmıştım geçen gün, msn adresini istemiştim, hatta kendiminkini de vermiştim, sanırım araya kaynadı o mesajım,
eğer bulamazsan tekrar gönderiim :)

Kafayıyemişdüşler hayatım ben dün sana arkadaşlık yolladım msn de fakat sen hala kabul etmedin arkadaşlığımı

PATELLA tam zamaninda yazmissin öyle sevindimki memnun olmana cünkü bu sözler bana biraz cesaret veriyor. Arkadaslar ben birincidede böyle oldum nerdeyse cocuklugumdan beri bacaklarimin düzgün olmasini hayal ettim simdi otuzun basindayim bu sene bu imkan elime gecti ama is kesinlesince bir korku bir pismanlik bir utanc anlatamayacagim garip duygular yasiyorum, bu aralar geceleri hic uyumuyorum sürekli Allaha yalvariyorum bir sey olmasin diye ve cok ihtiyacim olunca Allahi bu kadar andigim icin bir utanc duyuyorum. Biletleri aldim cayarsam biletler yanar gitsemde yag enjeksiyonu yaptirsam diyorum o zamanda memnun kalmayacagimdan eminim MEEKO arkadasimizin yazdiklari beni iyice korkuttu o bekar ama ben esim ve cocuklarimdan mesulum bir an önce iyilesmeliyim, ne yapsam bir fikir verin!!!!

blomma,çabucak iyileşeceğine eminim.çünkü,bizim çocuklar olduğu için mecburuz birazda.ben sezeryan ameliyatından sonra hırs yapıp millet ame.sonu yatarken ben,sabaha kadar koridorda yürüyüş yaptım.ertesi gün evde tek başıma gece bebeğime rahatça kalkabildim.korkupta sakın bu elindeki (belkide 1 kez yakalayabileceğin)fırsatı kaçırma.şimdiden çokça cesaret diliyorum sana....

blomma,çabucak iyileşeceğine eminim.çünkü,bizim çocuklar olduğu için mecburuz birazda.ben sezeryan ameliyatından sonra hırs yapıp millet ame.sonu yatarken ben,sabaha kadar koridorda yürüyüş yaptım.ertesi gün evde tek başıma gece bebeğime rahatça kalkabildim.korkupta sakın bu elindeki (belkide 1 kez yakalayabileceğin)fırsatı kaçırma.şimdiden çokça cesaret diliyorum sana....

bu verdigin gazdan ben de nasibimi aldim :46: sezeryandan sonra ben de hic yatmadım..belki bunda da cabuk toparlarım ha :31:

Evet canim bu son sansim, cok istedim ailemi ayaga kaldirdim vazgecersem birdaha sansim yok ama anlatamam icinde bulundugum duygulari simdi sanki hersey bos oldu, bir sucluluk duyuyorum ve pisman olmaktan cok korkuyorum sanki artik bunu kabul etmem gerekiyormus gibi hissediyorum ama vazgecersem neden neden diye kendimi yiyecegimide biliyorum, duygularimi buraya dökmekten baska carem yok esime anlatsam dünden hazir vazgec der ama benim tarafsiz bakis acisina ihtiyacim var, anneme anlattim biraz oda bana kendini korkutma ilk olan sen degilsin dedi Allahin izniyle birsey olmaz dedi bunu kafaya takmissin dedi (hakikaten öyle sizdede oluyormu bilmiyorum bazen ufak seyleri bunla birlestirip esimle tartisabiliyorum ama o sebebin bu oldugunu bilmiyor tabi)oooofffff zor bir durum...
Tekbenmiyim sen nasilsin neler hissediyorsun?

Evet canim bu son sansim, cok istedim ailemi ayaga kaldirdim vazgecersem birdaha sansim yok ama anlatamam icinde bulundugum duygulari simdi sanki hersey bos oldu, bir sucluluk duyuyorum ve pisman olmaktan cok korkuyorum sanki artik bunu kabul etmem gerekiyormus gibi hissediyorum ama vazgecersem neden neden diye kendimi yiyecegimide biliyorum, duygularimi buraya dökmekten baska carem yok esime anlatsam dünden hazir vazgec der ama benim tarafsiz bakis acisina ihtiyacim var, anneme anlattim biraz oda bana kendini korkutma ilk olan sen degilsin dedi Allahin izniyle birsey olmaz dedi bunu kafaya takmissin dedi (hakikaten öyle sizdede oluyormu bilmiyorum bazen ufak seyleri bunla birlestirip esimle tartisabiliyorum ama o sebebin bu oldugunu bilmiyor tabi)oooofffff zor bir durum...
Tekbenmiyim sen nasilsin neler hissediyorsun?

BLOMMA ; buradaki herkes silikon ile ilgili aynı düşüncelerde. Hepimiz korkuyoruz ama bu derttende kurtulmak istiyoruz. Denemeseydin hep içinde kalacaktı. Herşey iyi olacak diye düşün. İnşallah gönlüne göre olur kurtulursun bu dertten...

Patella,özel mesajımdaki çağrımı ciddiye alıp siteye uğradığın için çok teşekkür ederim.Buradaki herkesin sizin gibilere ihtiyacı var.Ben ve kızımın bikaç şey var beklediğimiz ama yaza bırakmayı düşünmüyorum karar verirsem.sağol harika şeyler yazmışsın.
bloome Allaha emanet ol canım.Ameliyat için hiçbirşey diyemem sana çünkü aynı hisleri paylaşıyorum seninle haklısın.Ama olanların yerine koyuyorum kendimi bu güveni hissetmek eminim muhteşem olsa gerek.heralde değer.

Bende sezeryandan sonra çocuğuma kendim baktım,1 haftada da toparlandım.Ama bu bacak ,karın içine benzemez .kasınıza kramp girince 1 hafta ağrıyor.kendimden geçtim de kızım işe nasıl gidecek ?ancak 1 hafta izin alabiliyor.işten mi çıksa acaba :))) kafamda bu olay artık o kadar sabit bir hal aldı ki kimlere ortadan yok olunca ne diycez onun bile senaryolarının hesabinı yapmaya başladım.gece gündüz düşünüyorum.ama eşimi nasıl ikna edicem hiçççç bilmiyorum..o kadar da kadercidir ki onun için böyle kompleksler çok manasızdır sadece şükret ve yaşamaya devam et der bana eminim.zaten bugüne kadarda sen neden hiç etek giymiyorsun diye belki de ondan sormadı.arkadaşlar bana söyleyecek şeyler bulun ya ...hele kızına hiç kıyamaz,siz kafayı yemişsiniz der..ay evdenmi kaçsak acaba bi kaç günlüğüne kızımla söylemeden :)))) Müge Anlı da duyarsınız artık bizi....:))

buket malesef ben yurtdışında yaşıyorum,ama ameliyatı istanbulda olmayı düşünüyorum

arzuxx anlaşalım varsa katılmak isteyen arkadaşlar onlarda yazsınlar buraya grup indiriminden faydalanmak için bir an önce gidelim muayene için...geciktirmenin bir anlamı yok..bende yağ enjektesi düşünümyorum ilk etap için ama onun fiyatı bile ne kadar uçuk..5000 civarında fln olsa amenna ama daha fazla olacaksa benimde zor görünüyor...benm düğünüm olacak mayıs ayında fazla borcun altına nasıl gireyim :(((..hayırlısı bakalım...

MEEKO27, doktorun diğer arkadaşlarında ameliyat olduğu istanbuldaki meşhur doktor mu? Baş harflerinden ben o olduğunu anladım...

BLOMMA;

6.gün bugün, ağır ağır yürüyorum hala ama bugün araba kullandım :) ağrım yok rahatım, yanına http://bayantrend.com/data/media/30/inci-kurdeleli-topuklu-ayakkabi-modeli.jpg bunun gibi bi ayakkabı al. çizme zorlaştırır işini. topuğu bu kadarsa rahat edersin. biraz daha az olabilir topuk, ama daha fazla olmamalı bence.

Canim sagol cevabin icin ayrica bacaklarini gördüm gercekten cok güzel olmus daha önceki mesajinda yazdigin gibi bileklere biraz daha yag verilirse cok daha güzel olur ama böylede cok güzel olmus mükemmeli aramaya gerek yok, merak ettim senin önceki halinde dizler birlesiyormuydu yada öncesinin resmi varsa eklermisin?
Bügün araba kullanmanda iyi oldugunu gösteir eger ben ameliyat olursam 5. günümde dönecegim yasadigim yere ucakla 3 saat 15 dakika falan sürüyor sence yolculuk yapabilirmiyim???

MEEKO27 bacakların çok harika olmuş. Güle güle, sağlıkla kullanırsın inşallah... Bacağının önceki halinin fotoğrafı var mı acaba? Varsa ekler misin? BLOMMA'nın da sorduğu gibi, dizler birleşiyor muydu?

arzuxx anlaşalım varsa katılmak isteyen arkadaşlar onlarda yazsınlar buraya grup indiriminden faydalanmak için bir an önce gidelim muayene için...geciktirmenin bir anlamı yok..bende yağ enjektesi düşünümyorum ilk etap için ama onun fiyatı bile ne kadar uçuk..5000 civarında fln olsa amenna ama daha fazla olacaksa benimde zor görünüyor...benm düğünüm olacak mayıs ayında fazla borcun altına nasıl gireyim :(((..hayırlısı bakalım...

sevcan ben varım. ben de ameliyat olmak istiyorum.

Back
X