Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafayıyemişdüşler sen dr la hiç görüştün mü ? kime olacaksın acep? fiyat belli mi?
şimdiden geçmiş olsun,ama canını sıkma bana da küçük boy silikon takıldı,bacağın inceyse zaten kalın silikon iyi durmaz,üst bacakla aynı olur ki,bu da hoş bir görüntü olmaz.dr.un kim bilmiyorum ama dr.120 lik dediyse vardır bir bildiği.ben de başta kalın olanı taksa falan diye geçirmiştim içimden ama şimdi diyorum ki ,dr.un varmış bir bildiği,iyi ki dinlemişim.o yüzden sıkma canını,her şey gönlünce olssun inşallah))
slm kızlar :) mesajımı 100 e tamamlamaya çalışıyordum ve oldu :)samimicim çok az kalmış ameliyatına hayırlısı olur umarım senin için inşallah çok güzel olur
ben de cumartesi için randevu almak istiyorum. ama ben sadece yağ enj. düşünüyorum, bakalım dr ne diyecek
zeyneprojen ve samimi
ne kadar özendim size bilemezsiniz
bundan sonra inşallah güzel günler sizi bekliyor
şimdiden geçmiş olsun :)
ayy samimicim senin adına heycanlandım valla :)senin bacaklarında eğrilik mi var dı yoksa ince diye mi yaptırıyosun?
kızlar ben birde doktoruma yağ enjeksiyonundan bahsettim o da olabilir ama kalıcı olurmu dedim dr da onda başarı oranı az oluyor dedi silikonu daha çok öneriyo.çünkü yağlar eriyor dedi birde bilekler yağı en zor tutan yerler dedi aklıma geldikçe yazarım
ben yağ enj. düşünüyorum çünkü benim yağım çok (tabi dr ne dicek bakalım) , boyum 1.58 kilom 48 ama bende anormal bir şekilde basen kısmında oldukça fazla yağ var.
ayrıca belimde, göbeğimde , diz içlerimde ve hatta ayak bileklerimde bile normalden fazla yağ var.
zayıf olmama rağmen yağ dokusu çok fazla olan bir yapım var
ben zaten basenlerdeki yağlardan da kurtulmak istiyorum , çünkü ben sadece bacak yamukluğu yüzünden değil ayrıca basenlerim fazla olduğu için de istediğim kıyafeti giyinemiyorum.
bi de ben ayak bileklerimi de biraz incelltirmek istiyorum, oradan da liposuction yapılabiliyor diye okumuştum
zeyneprojen ve samimi
ne kadar özendim size bilemezsiniz
bundan sonra inşallah güzel günler sizi bekliyor
şimdiden geçmiş olsun :)
boşalttım canım şimdi özel mesaj atabilirsiniz, arkadaşlar ben şubatın ilk 2 haftası içinde ameliyat olmayı aklıma koydum ve özel mesajlarımda da arkadaşlara belirttim kime ameliyat olmak istediğimi, düşünenler randevu alıp konuşsun benimle ameliyat olacakalr konuşalım lütfen, kafayı yemiş düşler sanırsam sen amleiyat olmaya en yakın kişi gibi geldin bana,ah ben istanbulda olsaydım şimdiye 10 defa olurdum ameliyatı
msn adresime de yazabilirsiz arkadaşlar ,isteyene özel mesajdan iletirim
boşalttım canım şimdi özel mesaj atabilirsiniz, arkadaşlar ben şubatın ilk 2 haftası içinde ameliyat olmayı aklıma koydum ve özel mesajlarımda da arkadaşlara belirttim kime ameliyat olmak istediğimi, düşünenler randevu alıp konuşsun benimle ameliyat olacakalr konuşalım lütfen, kafayı yemiş düşler sanırsam sen amleiyat olmaya en yakın kişi gibi geldin bana,ah ben istanbulda olsaydım şimdiye 10 defa olurdum ameliyatı
msn adresime de yazabilirsiz arkadaşlar ,isteyene özel mesajdan iletirim