Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iyi akşamlar tekbenmiyim , yağ enjeksiyonundan kaç gün sonra tekrar kontrole gidiliyor genelde

ARZUXX gerçi tekbenmiyim'e sormuşsun ama bunu ben de cevaplandırmak istiyorum. Ben de yağ enjeksiyonu yaptırdım. Doktora, kontrole ne zaman gelirim diye sordum. 1 ay sonra da gelebilirsin, 2 ay sonra da gelebilirsin, 10 gün sonra da gelebilirsin, farketmez dedi. Sanırım bir sıkıntı görmediği için, 2 ay sonra bile gelebilirsin dedi bana. Kişiye göre değişir mi bu bilmiyorum tabi.

keske çok geçmiş olsun. bileklerine yağ koyuldu mu? şu an şişliklerden pek belli olmaz ama belirgin bir kalınlaşma var mı, eğer koyulduysa tabii.
tekbenmiyim sağol bilgilendirdiğin için, fotoğraftan yorum yapmak çok sağlıklı olmaz zaten.

MENEKŞE_07 teşekkür ederim canım. Bileklerime yağ koyulmadı benim. Zaten ben bileklerime bir müdahale istemiyordum en başından. Ama doktora bırakmıştım bu kararı. Doktor da gerekli görmemiş sanırım. Bileklerime yağ koyulmadı. Diz altına, baldır kısmına yağ koyuldu sadece. Dediğin gibi şişliklerden de nasıl olduğunu pek anlayamıyorum. Dizlerim çok yağlıydı benim. Oralardan yağ alınmış mesela ama şu an şiş olduğu için sanki yağ alınmamış gibi, çok az bir fark var :) 1 ay sonra şişliklerim biraz inerse, o zaman doğru cevaplar verebilirim size.

keşkeee
nasıl çıktın hastaneden, umarım hiç sorunsuz yürümüşsündür
çok merak ediyorum , ne olur hiç sorunsuz yürümüş ol :))

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER, hastaneden çok rahat çıktım canım, yürüdükçe hafif bir sızı oluyor ama o da hiç etkilemiyor yürümeni. Çok yürümemeye çalıştım. Hastaneden çıkıp taksiye bindim, ve hemen kalacağım mekana gittim. 1 gece de orda dinlendim. Ve bugün evimdeyim. Yine yatıyorum. Gerekmedikçe kalkmıyorum. Yeter ki yağlarım tutunsun :) Bugün 2. günü ve bugün daha rahat yürüdüm düne göre :)

iyi akşamlar...sanırım 4-5 gün sonra gittim ben yağ enjeksiyonundan sonra.yani pazartesi olmuştum cuma ya da cumartesi bi daha gittim.

bu arada yarın kontrolüm var.banyodan sonra cesaret edemedim bantları çıkarmaya.bana sorsanız korsede mi rahat ettin çorapta mı diye kesin çorap derdim.çünkü galiba korse biraz büyük geldi kayıyor ve diz arkasına birikince canımı biraz ağrıtıyor ve iki de bir çekmek de sinirimi bozuyor :)) tabi benim ameliyattan sonra korse gerekliymiş, çorap çok baskı yaparmış ama giymesi çıkarması zor olsa da çorapta kendimi daha rahat hissediyordum.

KESKE sen de doktor gitmeden gelecek misin kontrole?gerçi daha yeni oldun ama salıdan sonra gidiyormuş doktor 1 hafta yokmuş biliyorsundur...

Merhaba TEKBENMİYİM. Doktor dün kontrole geldi hastaneye. Bacağıma baktıktan sonra çıktım hastaneden. Bana 1 ay hatta 2 ay sonra bile gelebilirsin kontrole dedi. Hemen 1 hafta sonra gel dese gelemicektim zaten, zor olacaktı benim için tekrar İstanbul'a gelmek. Şöyle güzel bir bahar havasında giderim kontrole inşallah :) Bu arada senin o dantelli korseden giydirmişler bana da ameliyattan sonra. 1-2 gün sonra varis çorabını giymeye başlıcam. Korse beni sıkmadı Allahtan. Bakalım varis çorabı nasıl olacak. Umarım şimdi daha rahat yürüyorsundur TEKBENMİYİM. Hepimize geçmiş olsun...

selam arkadaşlar birkaç gündür nete giremedim ve KEŞKE ile ilgilenemedim çünkü bulunduğum yerde net yoktu,o kızcağız buralarda yalnız kaldı çok üzüldüm ama kızım ile haberleşip forumdan haberler aldım.gülerer benim yani bizim durumumuz net değil çünkü kızım henüz bekar ve doğum yapmadı silikon konusunu hala araştırıyorum bişeyleri yaparken diğerlerini bozmak tehlikeli olabilir, bende aynı dediğin gibi doğan görünümlü şahin olmak istiyorum ama yeni jantları taşıyabilirmiyim onuda araştırıyorum
:)) sorduğumuz ve olumlu yanıtlar aldığımız kişiler hep bu işi yapanlar ve bizden iyi paralar kazananlar,bu işi yapmayan genel cerrah bir doktorumuz var onun özel mail adresine ulaşırsam adımı vermeden ona sorucam ve kesin kararımı o zaman vericem.ama hayallerim yıkılır yaptırma derse ne yaparım bilemiyorum..

PALMADORO, hiç sorun değil. Zaten pazar günü gelemeyeceğini söylemiştin bana. Umarım başka zaman görüşür tanışırız. Ama gerçekten şunu söylemeliyim, herşey beklediğimden çok çok kolay oldu. Keyfim çok yerindeydi. Hava şartları da güzeldi. Yollar güzeldi. Herşey benden yana olumlu gelişti. Şükürler olsun :) Darısı isteyen herkesin başına...

KEŞKE ; çok geçmiş olsun. Hem ameliyat olma cesaretin için hemde ve bence en önemlisi bu işe tek başına kalkışma cesareti gösterdiğin için seni tebrik ediyorum. Bunca sıkıntıdan sonra, geriye senin için ,herşeyin gönlüne göre olmasını dilemek kalıyor bizlere. Umarım çok memnun olursun yaptırdığına...
TEKBENMİYİM ; yanılmıyorsam bugün kontrole gidecektin öyle değilmi?
BLOMMA ; cesaret ve girişim konusunda seni ayrı bir yere koyuyorum :) Yurtdışından iki kere ameliyata gelen bizim bildiğimiz birtek sen varsın:) gerçekten bravo. İnşallah sende iyiki yaptırmışım dersin.

Teşekkürler DİOR. Ameliyat olmaya karar verdiğimde, sonunu düşünmemiştim. İstanbul'a nasıl gidicem, nerde kalcam, parayı nasıl bulcam, yanımda birisi olacak mı, ailemden birine söyleyecek miyim vs... hiç birşey düşünmeden ameliyat tarihini aldım. Günler yaklaştıkça ameliyat olcağımı unuttum, bu dertlerin çözümüyle uğraştım. Otobüs ayarladım, kalacak yer ayarladım, ve aileme makul bir yalan söyledim, para için kredi çektim. Derken tüm sorunlar bir bir halloldu, yola çıktım ve bir bakmışım ki ameliyat olmuşum :) Yalnız olmaktan kimse çekinmesin arkadaşlar. Silikon ameliyatı nasıl geçer bilemiyorum ama yağ enjeksiyonu olacaksanız, tek başına da üstesinden gelebilirsiniz... İsteyen herkesin ameliyat olabilmesi dileğiyle...

slm arkadaşlar biliyorsunuz sorunsuz bir ameliyat geçirdim çok şükür sonrasında da bir problemim olmadı.ama şans ya bir yerden beklediğim çok istediğim ama umutsuz olduğum iş ameliyattan sonra pat diye çıktı karşıma:)4 saatlik bir iş bu.doktoruuma sordum 4 saat ayakta çalışabilirmiyim dedim o da aslında çalışmasan daha iyi ama kendine güveniyorsan çalış dedi.ağrım yok ya yapabilirim dedim ve işi kabul ettim.ve bu gün giyindim süslendim ve işe gittim.Sonuç: davul gibi şişen 2 bacak ve ağrı sızlama ve arkasından 2.5 saat sonra işten çıkarılma:( yani arkadaşlar ağrınız olmasa bile yine zorlamayın bu ameliyatı gerçekten uygun zamanda yapın.şu an ayaklarımı uzattım dinleniyorum ameliyattan 1 hafta sonra işe giden arkadaşları da gerçekten tebrik ederim.

DİOR evet kontrole gittim bantları alkolle kolayca çıkarttı ben cesaret edemedim.beyaz şerit halinde bantlarla sadece kesinin üzerini kapattı.rahatladım ama yine de yürüyüşüm biraz sorunlu çünkü yara daha iyileşmedi.Destekli çorap aldım onu giyeceğim doktorun tavsiyesiyle,korseden daha rahat olur umarım.bacaklarım şiş mi yoksa böyle mi kalacak dedim elbette şiş dedi.2-3 aya kadar asıl halini alacağını söyledi.şekil olarak şikayetçi değilim ama şişlerin inmesini beklemeliyim, ben de merak ediyorum doğrusu.haftaya tekrar kontrole gideceğim. yarın 1 hafta olacak inşallah 3 haftanın sonunda işe başladığımda büyük bir oranda normale dönmüş olurum...

KEŞKE evine rahat dönmene ve iyileşme sürecini rahat olarak geçirmene sevindim.

Ayrıca ameliyatımdan sonra geçmiş olsun dileğinde bulunan ama benim atladığım göremediğim arkadaşlar varsa çook teşekkür ederim....

MENEKŞE_07 teşekkür ederim canım. Bileklerime yağ koyulmadı benim. Zaten ben bileklerime bir müdahale istemiyordum en başından. Ama doktora bırakmıştım bu kararı. Doktor da gerekli görmemiş sanırım. Bileklerime yağ koyulmadı. Diz altına, baldır kısmına yağ koyuldu sadece. Dediğin gibi şişliklerden de nasıl olduğunu pek anlayamıyorum. Dizlerim çok yağlıydı benim. Oralardan yağ alınmış mesela ama şu an şiş olduğu için sanki yağ alınmamış gibi, çok az bir fark var :) 1 ay sonra şişliklerim biraz inerse, o zaman doğru cevaplar verebilirim size.

keşke , baldır kısmı dediğin üst bacak ortası mı?
benim orası da parantez () şeklinde
onu da doldurabilir mi diye düşünüyodum ben de
ama eğer oraya yağın yetmez derse önce aşağıyı halletmesini , kalırsa yukarıya eklemesini söylicem
bu arada diz içlerim benim de çok yağlı, hatta yağdan ziyade kemiğimin inceltilmesi lazım :(
bu arada dışardan hiç belli olmayacak şekilde kaçıncı günde yürürsen haber verir misin, bu da benim için en önemli faktörlerden biri
çünkü ben ameliyat olup 5. gün filan işe dönmeyi düşünüyorum, dışardan belli olmaması lazım :/

SAMİMİ çok geçmiş olsun. Yorma kendini. Bu kadar emek verdin biraz daha kendine düzelmek için zaman tanı.
TEKBENMİYİM ; umarım okullar açılana kadar sende daha iyi olursun. Şuan evde sadece zorunlu durumlardamı ayaktasın? Biraz fazla ayakta kalınca ağrı oluyormu sendede?
KEŞKE ; ne kadar ücret ödedin? Yağların yeterli geldimi?

SAMİMİ çok geçmiş olsun. Yorma kendini. Bu kadar emek verdin biraz daha kendine düzelmek için zaman tanı.
TEKBENMİYİM ; umarım okullar açılana kadar sende daha iyi olursun. Şuan evde sadece zorunlu durumlardamı ayaktasın? Biraz fazla ayakta kalınca ağrı oluyormu sendede?
KEŞKE ; ne kadar ücret ödedin? Yağların yeterli geldimi?

şöyle diyeyim aslında yatmayı ve dinlenmeyi ayaklarımın altına yastık koyarak rahatlatmayı çok istememe rağmen çocuk nedeniyle pek fırsat bulamıyorum. küçük anlayamıyor halimden.beni asıl zorlayan benim ameliyatımdan 2 gün sonra annemin çok hastalanması hala da iyileşmiş değil,ben de kalıyor.o yeter ki iyi olsun ben bir şekilde ev ve çocuk için elimden geleni yapıyorum.evin içinde hem normal olan o ağrıların varken bir de topukluyla yürümek biraz yoruyor.alt komşum demiştir bu deli napıyo gece gündüz diye. Fakat o söylediğim çorabı eşim aldı bu akşam,giydim ve çok ama çok rahatladım.hatta onunla fotograf da çektim.inşallah yarın ki misafirlerimi ağırlarken çok belli etmem durumu.çorap beyaz terlik siyah taşlı üstte eşofman ortaya karışık bir haldeyim...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bugün biraz daha iyiyim sanirim azicik inmis bacaklarimin sisi, umarim daha iner ve bileklerle daha orantili olur resim icin biraz daha beklemek istiyorum doktorla görüstüm ve resimli mail yolladim cünkü kalin olmasi moralimi cok bozuyordu oda bana cok acale ettigimi bir kac haftaya kadar sislerin inecegini cok memnun olacagimi bacaklarimin cok güzel oldugunu sonra ona tesekkür maili atacagimi yazmis umarim ayni söyledigi gibi olur, onun disinda yürümem iyi ama sag bacagim daha iyi sol bacagimin kesi yeri biraz zorluyor ama zaman lazim dimi bugün bir hafta oldu umarim cok memnun olur ve sizede tavsiye ederim:)

şöyle diyeyim aslında yatmayı ve dinlenmeyi ayaklarımın altına yastık koyarak rahatlatmayı çok istememe rağmen çocuk nedeniyle pek fırsat bulamıyorum. küçük anlayamıyor halimden.beni asıl zorlayan benim ameliyatımdan 2 gün sonra annemin çok hastalanması hala da iyileşmiş değil,ben de kalıyor.o yeter ki iyi olsun ben bir şekilde ev ve çocuk için elimden geleni yapıyorum.evin içinde hem normal olan o ağrıların varken bir de topukluyla yürümek biraz yoruyor.alt komşum demiştir bu deli napıyo gece gündüz diye. Fakat o söylediğim çorabı eşim aldı bu akşam,giydim ve çok ama çok rahatladım.hatta onunla fotograf da çektim.inşallah yarın ki misafirlerimi ağırlarken çok belli etmem durumu.çorap beyaz terlik siyah taşlı üstte eşofman ortaya karışık bir haldeyim...

Çok geçmiş olsun. Şanssızlık olmuş, inşallah tez zamanda sende annende iyileşir bu günleri tebessüm ederek anarsınız. Küçük çocuk olması senin için durumu daha zorlaştırıyor tabi. Umarım herşeye rağmen iyiki yaptırmışım dediğin günler çok yakındır...

Merhaba arkadaslar bugün biraz daha iyiyim sanirim azicik inmis bacaklarimin sisi, umarim daha iner ve bileklerle daha orantili olur resim icin biraz daha beklemek istiyorum doktorla görüstüm ve resimli mail yolladim cünkü kalin olmasi moralimi cok bozuyordu oda bana cok acale ettigimi bir kac haftaya kadar sislerin inecegini cok memnun olacagimi bacaklarimin cok güzel oldugunu sonra ona tesekkür maili atacagimi yazmis umarim ayni söyledigi gibi olur, onun disinda yürümem iyi ama sag bacagim daha iyi sol bacagimin kesi yeri biraz zorluyor ama zaman lazim dimi bugün bir hafta oldu umarim cok memnun olur ve sizede tavsiye ederim:)

BLOMMA ; lütfen moralini bozma. Kalın bacak çarpık bacaktan iyidir...

SAMİMİ ve ZEYNEPROJEN ; sizler nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor?

tesekkurler dıor artık evdeyım cocugum var benım onunla ılgılenmekten nete gırmeye vakıt kalmıyor . 13 gun oldu . ıyı memnunum herseyden. bazen aynaya bakıp keske daha kalın olsaydı dıyorum ama sonucta bıleklerım ınce benım .yanı en fazla bu kadar olabılırdı sanırım . ben altıncı gun kontrole gıttım . sekızıncı gun eve dondum. bacaklarımda amelıyattan sonra hıc kanama olmadı. (yag enjekte edılen yerlerden). evde gunluk ıslerı yavasda olsa yapıyorum yanı..

Teşekkürler DİOR. Ameliyat olmaya karar verdiğimde, sonunu düşünmemiştim. İstanbul'a nasıl gidicem, nerde kalcam, parayı nasıl bulcam, yanımda birisi olacak mı, ailemden birine söyleyecek miyim vs... hiç birşey düşünmeden ameliyat tarihini aldım. Günler yaklaştıkça ameliyat olcağımı unuttum, bu dertlerin çözümüyle uğraştım. Otobüs ayarladım, kalacak yer ayarladım, ve aileme makul bir yalan söyledim, para için kredi çektim. Derken tüm sorunlar bir bir halloldu, yola çıktım ve bir bakmışım ki ameliyat olmuşum :) Yalnız olmaktan kimse çekinmesin arkadaşlar. Silikon ameliyatı nasıl geçer bilemiyorum ama yağ enjeksiyonu olacaksanız, tek başına da üstesinden gelebilirsiniz... İsteyen herkesin ameliyat olabilmesi dileğiyle...

keşke ameliyat sonrası sıkıntı yaşamamana çok sevindim ama bu bünyeden bünyeye değişiyor malesef. ben de sadece yağ enjeksiyonu yaptırdım ve inanamadığım kadar acım vardı. ağrı eşiğim yüksektir kolay kolay canım yandı demem çok ciddiyim feci halde ağrım vardı. buralarda okuduklarımdan sonra başıma gelene inanamamıştım. yanımda eşim olmasaydı eve gelmeyi bırak hastane kapısından çıkamazdım. eşim halimi görünce gidip araba kiraladı, istanbul dışından gelmiştik anneme ankaraya gidecektik, ankaraya kadar arabayla gittik nasıl gittiğim hala aklımda... arabaya nasıl bindiğim (binemediğim, gözümden yaş geldiği) aklımda. ben diyorum ki kimse yalnız gitmesin çünkü senin gibi de çıkabilirler benim gibi de.

Son düzenleme:
tesekkurler dıor artık evdeyım cocugum var benım onunla ılgılenmekten nete gırmeye vakıt kalmıyor . 13 gun oldu . ıyı memnunum herseyden. bazen aynaya bakıp keske daha kalın olsaydı dıyorum ama sonucta bıleklerım ınce benım .yanı en fazla bu kadar olabılırdı sanırım . ben altıncı gun kontrole gıttım . sekızıncı gun eve dondum. bacaklarımda amelıyattan sonra hıc kanama olmadı. (yag enjekte edılen yerlerden). evde gunluk ıslerı yavasda olsa yapıyorum yanı..

ZEYNEPROJEN ; sizdeki ağrı, acı durumu nedir? Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun?

keşke ameliyat sonrası sıkıntı yaşamamana çok sevindim ama bu bünyeden bünyeye değişiyor malesef. ben de sadece yağ enjeksiyonu yaptırdım ve inanamadığım kadar acım vardı. ağrı eşiğim yüksektir kolay kolay canım yandı demem çok ciddiyim feci halde ağrım vardı. buralarda okuduklarımdan sonra başıma gelene inanamamıştım. yanımda eşim olmasaydı eve gelmeyi bırak hastane kapısından çıkamazdım. eşim halimi görünce gidip araba kiraladı, istanbul dışından gelmiştik anneme ankaraya gidecektik, ankaraya kadar arabayla gittik nasıl gittiğim hala aklımda... arabaya nasıl bindiğim (binemediğim, gözümden yaş geldiği) aklımda. ben diyorum ki kimse yalnız gitmesin çünkü senin gibi de çıkabilirler benim gibi de.

AMAAANBE; anlattıklarından çok etkilendim. Silikon taktırıp senin kadar acı çekmeyen arkadaşlar var burda. İyice kafam karıştı. Ne zor iş bu. Ve denenmeden asla bilinmiyor ne yaşayacağın! Off offf

Back
X