Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben çok kasmıştım ama lokal yapmadı. beyin hücrelerini öldürüyor derken?

Bende burun ameliyatından sonra unutkanlık ve kafa karışıklığı başladı
İşimde konsantrasyon sorunu yaşıyorum,
ben yazılımcıyım ve sürekli kafamı kullanmak durumundayım
problemlere eskisi gibi yaratıcı çözümler getiremiyorum, düşünce gücüm bir yerde kesiliyor
marş basmıyor yani
bir yerde tıkanıyorum
ve biraz araştırınca benzer sorunları genel anestezi alan herkesin yaşadığını gördüm
ameliyat olan arkadaşlarım da aynı dertten muzdaripler
bir de bir beyin cerrahının şu şekilde bir iddiası var ki bence de doğru malesef

siz de okuyun

MLLYET NTERNET - SALIK

ben de onu okuyodum şimdi. ben herzaman unutkan olduğum için anestezi sonrası bir fark oldu mu bilmiyorum. ama odaklanma sorunum yok. (sanırım). bak huylandırdın beni şimdi eskiden nasıl yapardım şimdi nasıl yapıyorum diye düşünüyorum o yaratıcılık bana da işimde lazım çünkü.
gitti diyosun yani bizim hücreler:)))))

Arkadaşlar....su.ay arkadaşımız bir tümör ameliyatı geçirmişti...atlattı çok şükür ama foruma uzun zamandır gelmiyor...inşallah iyidir...

su.ay nasılsın canım..sağlığın nasıl..merak ediyorum.

.

ben de onu okuyodum şimdi. ben herzaman unutkan olduğum için anestezi sonrası bir fark oldu mu bilmiyorum. ama odaklanma sorunum yok. (sanırım). bak huylandırdın beni şimdi eskiden nasıl yapardım şimdi nasıl yapıyorum diye düşünüyorum o yaratıcılık bana da işimde lazım çünkü.
gitti diyosun yani bizim hücreler:)))))

adam estetik için zırt pırt ameliyat olmayın demiş
estetikçiler de karşı çıkmışlar haliyle
sen kaç kere anestezi aldın bilmiyorum ama benim bu 2.ci olacak :((

Kizlar korkuttunuz beni oysa ben genel anesteziyi sevmistim uyu uyan hersey bitti kolaydi valla! Ama doktor dediki eger silikonu cikarmak istersem lokal yapiyormus ve yarim saatlik kolay bir islemmis. Ben palmodoraya ve Katreeye resimlerimi mail atmistim evet onlarda bileklerin ince kaldigini teyit ettiler özellikle sag bilek daha belli ve özellikle yüksek topuklu ayakkabi ile dahada belli, kalinlik konusunda iki arkadasimda kalinligin iyi oldugunu söylediler ve katree biraz daha sislerin inecegini söylüyor tecrübeli olarak umarim öyle olurda birde silikon degistirme falan olmaz sadece bileklere yag enjekte ettiririm denk geldigi zaman artik. Bu sorundan tamamiyle kurtulmak istiyordum kafami yastiga koyunca bununla ilgili planlar yapmak istemiyordum yine olmadi off bu ne ya, en iyisini sen yaptin Katree bir kerede isi bitirdin ve doktor sana kiyakta gecmis en güzel bacagi sana yapmis valla, belki siteyede resim eklerim ama su resimlerin internete düsme isi canimi sikiyor biraz ondan cekiniyorum acikcasi(ayrica doktor iki üc ay sonra sekil oturunca sislerin inecegini sikonun gecis yerlerinin yumusayacaginida söyledi bakalim ne kadar dogru cikacak)

diz içi dediğiniz tam olarak neresi? farklı yerlerden bahsediyoruz galiba. benim iki dizin de üst içlerinden yağ alındı aslında şimdi baktım dizin tam yanına denk geliyor yan içleri desem daha doğru olacak. hani bir çıkıntı olurya o alındı ama ayrık falan olmadı, bacak eskisine göre daha düzgün iniyor yukarıdan.

Canim benim dedigim dizici bacak arasinda dizin üstündeki yer, resim eklersem ilk halinide koyucam ve sonrakilerde o cikinti yok o zaman farkerdersiniz neresi oldugunu, dedigim gibi o cikintinin gitmesi ciplak bacakta estetik bir görüntü yaratiyor ama özellikle bol paca pantalonda o cikinti pantalonu tutuyor söyleki ben önceden hep bol paca pantalon giydigim icin o cikinti pantalonu tutuyordu ve alt taraftaki egrilik fazla belli olmuyordu ama yag enjeksiyonundan sonra o cikinti gitti ve asagi koyulan yagda yetmeyince bacaklarin arasinda söyle tam parantez bir görüntü olmustu belki hérkeste ayni olmaz ama bende böyle oldu..

bence meekonun duruşundan dolayı öyle bitişik görünüyor
ben öyle anladım
bacakları geriye doğru atmayıp öne doğru hafifçe bükünce dizler birleşiyor

diz içlerimden yag alınmadan önce parantez bacaktım, yağlar alınınca dizlerim birbirine yaklaşınca parantez küçüldü ve silikonla da muntazam hale geldi.

diz içlerimden yag alınmadan önce parantez bacaktım, yağlar alınınca dizlerim birbirine yaklaşınca parantez küçüldü ve silikonla da muntazam hale geldi.

meeko..forma her girişimde dönüp dönüp resmine bakıyorum...senin, benim, hepimiz adına mutlu oluyorum....

Çok başarılı yemin ediyorum....

Allahım nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

.

sana özelden mail attım.cevap yazabilirmisin?

Merhaba PALMADORO çok sık bu sayfayı ziyaret ediyorum ama teknolojinin biraz gerisindeyim 100 msj olmadığı için özelden mesaj atamıyorum.Doktorumun bayan olmasını eşim istediği için reklamı olmasın bir bayan doktora yağ transferi yaptırmıştım , temmuz ayında.Yağlar malesef eriyor. Şu an 6 aylık hamileyim ameliyattan sonra yaklaşık 8 kilo aldım. Bacaklarımın şeklinden hala memnun değilim çünkü kemikler eğri. Emzirme döneminden sonra implant istiyorum tabi bu fiyatlar uçmazsa

Arkadaşlar selamlar,

Bugün serpil1983le buluşup doktorun muayenehanesinin yolunu tuttuk, bizden önceki hastayı baya bi bekledikten sonra sıra bize geldi.
kısa bi konuşmadan sonra bacaklarımızın resmi çekildi, sonra resimlere bakılarak neler yapılabileceği hakkında uzun uzun konuştuk, aklımızdaki soruları sorduk
sonuç olarak serpil1983 9 şubatta silikon+superdry , ben ise 18 şubatta sadece superdry yaptırıyorum , benim basenler, diz içleri, bilek dışları göbek ve belden yağ alınacak ,
fiyat bilgisini özelden veririm.

arzuxx ve diğer arkadaşlar , sizleri de söyledik doktora, bizim gruptan siz de yararlanabilirsiniz bizi söylerseniz, gerekirse tekrar konuşuruz doktorla

kızlar bu hafta gidecek varsa beraber gitsek biz de serpl 1983 gibi

gunaydin kizlar.
cuma gunu operasyonum var ama sanssizlik bu ya oksuruyorum. kizim hasta oldu :25:
regl donemim yakin :43: off bu kadar eziyete bide guzel olmazsa cok kotu olur:50:
dr diz iclerinden yag alacakti. burada o daha egri gosteriyo denmis. korkuyorum simdi kas yaparken goz cikarmim. ben yazin dizin hemen altinda etek giyiyorum normalde. kotu olur da onu da giyemezsem hem esimin dilinden kurtulamam hem de cok uzulurum

Son düzenleme:
kızlar hava gene kar.bu sıralar kim ameliyat olacaksa hava kar yapıyor şansa bak.serpil1983 Allaha emanet ol.ismini mailime atabilirsen ,hava da kar olmazsa gelicem inşallah.kafayıyemişdüşler sende gelsene ziyarete tanışırız belki..

Kızlar...pantolona razıyım..diyorsanız...formülü biraz daha geliştirebilirsiz... :))

Kalın kilotlu çorap giyip içine boşluk gördüğünüz kısımları vatka türü bişeylerle istediğiniz kadar doldurabilirsiniz.

Dahası...metre ile satılan elyaflar var...kumaş gibi..enide çok geniş...çorabı giymeden önce,elyafı bacağınıza tercih ettiğiniz kalınlık ve şekli alıncaya kadar sarın...çıkarmadan önce birçok yerinden bantlayıp kalıp yapıp çıkarın....

Çıkardıktan sonra isterseniz aynı yerlerden seyrek dikişle tutturup bantları sökebilirsiniz.

Daha sonra tekrar giyip...kalın kılotlu çorabı giyip...üzerinizdeyken çoraba seyrek dikişle tutturun.

Protez bacak gibi bişey olacaktır. :)))
Ama herzaman hazırdır.
Deneyin...memnun kalacaksınız...çok ciddiyim.
.

ya arkadaşlar eski yazılanları okuyordum da sabah sabah kendimi gülmekden alamadım..şu yamuk bacaklar neler yaptırıyor ya bende deniycem şimdi bakalım nasıl duracak...:)))

Son düzenleme:
benim bacakların dış kısmından yağ alındı.diz üstü ve dizimin 1 karış üstüne kadar olan yerler alındı.şu diz içi tam olarak neresi oluyor bir türlü aklım almıyor:)ama dediğim yerlerden yağ alındı ve dizlerim birleşiyor.varis çorabım daha durduğu için anca dar kot giyiyorum ama kötü durmuyor.mükemmelmi duruyor hayır değil ama güzel ameliyat olduğumu bilen herkes çok beğendi.ve daha bacak şeklimin oturmasına daha zaman var.daha öncede yazdığım gibi ben bu şeklinden bile memnunum.birde ben burda hepinizin pisikolojisini çok iyi anlıyorum aklınızda bir sürü soru var.burda en önemlisi doktor seçimi.bence eğer bütceniz varsa ve güvediğiniz bir doktor bulursanız hiç düşünmeyin.insanın resmen kendine olan güveni yerine geliyor bu gerçekten çok güzel bir duygu.ve ameliyat olursanız da biraz sabırlı olun ben her geçen gün bacaklarımdaki değişikliği fark ediyorum bu da beni çok mutlu ediyor.diyorum ki demekki doktorun dediği doğru 2.ayda bacaklarım daha güzel olcak:)sanırım bugün ameliyatımın 23.günü ve herşey yolunda çok şükür.rahat yürüyorum.merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz:) sevgiler....

slm öncelikle geçmiş olsun ben de İzmirdeyim
sizin dr adını öğrenebilirmiyim

merhaba palmadora sen ameliyatı düşünmüyormuydun , yoksa ameliya oldun da ben mi unuttum , ta en baştan bu formun her mesajını okuduğum için bazen karıştırabiliyorum kimin ameliyat olup kimi olmadığını :). ben de ameliyat günü almaya çalışıyorum umarıım herkesin gönlünden geçen olur

kızlar şimdi birçift südyen süngerini kestim ve diz kapağı boşluklarıma koli bandıyla sardım.üzerine tayt giyip onun üzerine zorla da olsa streç kot giydim..eğer sokaklarda düşüp ölmezsem rezil olacak bir durum da değilim anlaşılmıyor.biraz bantlardan hışırtı sesi geliyor ama başka çare düşünülebilir.çok süper olmasa da beğendim bacaklarımı kotun içinde ...ühü ühü ühü şu halimize bak yaaaa.gülmeyin sakın...:((

tekbenmiyim sen ameliyatdan önceki gün tekrar gidecekmisin doktora yoksa sadece ameliyat günü mü gideceksin, yani tahlil falan için önceden gitmeyi söylüyorum, ve de topuklu ayakkabıları sadece silikon olnalar mı istiyordu yoksa yağ enjeksiyonunda da bir numara topuklu ayakkabı giymek mi gerekiyor ameliyattan sonraki günler

gunaydin kizlar.
cuma gunu operasyonum var ama sanssizlik bu ya oksuruyorum. kizim hasta oldu :25:
regl donemim yakin :43: off bu kadar eziyete bide guzel olmazsa cok kotu olur:50:
dr diz iclerinden yag alacakti. burada o daha egri gosteriyo denmis. korkuyorum simdi kas yaparken goz cikarmim. ben yazin dizin hemen altinda etek giyiyorum normalde. kotu olur da onu da giyemezsem hem esimin dilinden kurtulamam hem de cok uzulurum

geçmiş olsun GAFEBESİ. son ameliyatımdan 5 gün kadar önce bende grip belirtileri oldu.hemen doktora gittim.antibiyotik filan verdi.dedim bir de serum istiyorum,toparlanayım hemen.onu da yaptılar.doktoru aradığımda eğer rahatsızlık belirtileriniz varsa ameliyata alamayız dedi.çünkü anestezi sonrası sorunlar yaratabiliyormuş.normalde anestezinin yan etkileri çok azdır ama eğer bir enfeksiyon varsa bunu daha da ilerletebileceğini üst solunum yolu enfeksiyonunu ciğerlere indirebileceğini ve bu riski göze alamayacaklarını söyledi anestezi doktoru.Allahtan benim ilaçlarım yaradı ve çabuk toparlandım.aksi takdirde ertelemek istemesem bile bu riske girmez ve mecburen ertelerdim.Lütfen sen de kendine dikkat et ve iyileştikten sonra ameliyat ol.Canını sıkma,eğer şimdi ameliyat olamıyorsan bence mutlaka hayırlısı böylesidir bence.
O gün hastaneye ulaşmam bile çok zor olmuştu kardan.Vazgeçmek üzereydim demek gitmemem gerekiyor demiştimiçimden ama eşime söyleyemedim tabi.son denememizde yola çıkabildiğimizde bile içim rahat değildi. Bazen düşünüyorum şansımı o kadar zorladığım ve hayra yormadığım için mi ameliyattan sonra hiçbirşeyim yolunda ve zamanında gitmedi diye.Ne bileyim insan evde kaldıkça fazla düşünüyor sanırım.Kendim için rapor aldım ama hala kızım iyileşmedi ve ben hiç dinlenemedim. :43:

Son düzenleme:
Back
X