Bacak dolgusu yaptıran var mı?

TEKBENMİYİM; nasılsın? bugün işe başladın mı? ilk gün nasıl geçti?
ZEYNEPROJEN ; siz işe başladınız mı? siz nasılsınız?
SAMİMİ; silikonun sertifikasını aldın mı? Hangi silikonun kullanıldığını biliyormusun? Aslında bu soruyu tüm silikon taktıran arkadaşlara soruyorum. Çok önemli çünkü. Arkadaşlar ne taktırdığınızı bilin ve mutlaka sertifikayı saklayın...

SAMİMİ; silikonun sertifikasını aldın mı? Hangi silikonun kullanıldığını biliyormusun? Aslında bu soruyu tüm silikon taktıran arkadaşlara soruyorum. Çok önemli çünkü. Arkadaşlar ne taktırdığınızı bilin ve mutlaka sertifikayı saklayın...

DİOR teşekkür ederim iyiyim.Bugün işe başladım ne yazık.Ayakta kalmam gereken zamanlar beni biraz zorladı günün sonunda çok yorulmuştum ve bacaklarımın üstünde daha fazla durmak istemiyordum,minibüs durağına gitmeyi göze alamadım ve taksiyle döndüm.İşim zaten yorucu bir iş her açıdan ama şimdi biraz daha çabuk yoruluyorum.merdiven inip çıkarken bir arıza olduğu belli oluyor tabi ama yine de çaktırmamaya çalışıyorum. İşim gereği haftada bir gün nöbet tutmam gerekiyor,sürekli ayakta durmam gerekiyor ama onun için de özel rapor aldım 1 aylık.gerekirse daha da uzattırabilirim,çünkü işim masabaşı bir iş değil.
Ben silikonun sertifikasını aldım,markasını ve boyutunu,kodunu biliyorum.Ben de herkese almasını tavsiye ederim.Ameliyattan sonra dolapta bir kutu var alacak mısınız dediler.nedir dedim silikonların kutusu dediler.ben de kutular kalsın içindeki tüm kağıtları çantama atın dedim...

Canim eskisine göre az iyi ama cokta fikrim degisti diyemiyecegim hepsini biraraya toplasam bir cok resim ekliycem o zaman yorum istiycem sizden:)
TEKBENMIYIM cok güzel olmus silikon hic belli degil sonuctan memnun olmanda cok sevindirici gercekten, saglikla güle güle kullan insallah:)

BLOMMA evet keşke resim eklesen bir an önce.Belki düşündüğün kadar değildir.tabii ki senin beğenmen önemli ama gerçekten bir sorun varsa hepimiz bunu açık yüreklilikle sana söyleriz emin ol.Eğer dediğin gibi görüntü normal gibi görünmüyorsa doktorun bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.Senin için tekrar bir gelme-gitme sıkıntısı olur ama sorun varsa düzeltmek zorunda.İçini ferah tut ve resim yükle lütfen.Albüm oluşturarak yükle ki herkes göremesin ve google da görünmesin.

Ayrıca çok teşekkür ederim.Seni çok iyi tanımasam da,en azından buradan tanışmış olmamızdan,aynı gün ve aynı doktora ameliyat olmamızdan dolayı yakın hissediyorum seni kendime.fakat samimiyetle söyleyeyim sen böyle mutsuzken ben kendi halime çok sevinemiyorum gerçekten.sen de mutlu olmalıydın ve olacaksın sonuçtan.İnşallah kendiliğinden düzelir ve şekli seni çok mutlu eder.lütfen canını sıkma olur mu? :105:

Son düzenleme:
eğer grip olmazsam bu cumartesi
boğazım biraz acıyo şu an
bakalım geçmezse yarına kadar dr.un asistanına haber vericem
doktorun adını ve ücreti özelden yazarım
yalnız internette okuduğum liposuction sonucu ölümler beni çok korkuttu
burada da bir arkadaş bahsetti
hem olmak istiyorum, hem de allah korusun ya bişey ters giderse diye düşünüyorum :(

ters giden bişey olmaz inşallah..burada bir sürü arkadaş oldu hiç biri ameliyat sırasında sorun yaşamadı...genel anestezi yerine lokal anestezi olma imkanın varsa bu biraz daha iyi gibi...korkma bu şekilde yaşamak inan her gün aynı bu şekilde yaşamak daha kötü...bence sonuna kadar değer...maddi sorunlar hep ön planda yoksa 1 dk bile düşünmem...mağazaya girdiğinde her beğendiğine bakabilmek, yolda yürüken herkesin sana bakması yada sana herkes sana bakıyormuş gibi gelmesi, sevgilinle buluşmaya giderken ne giysemde daha az saklasam bacaklarımı telaşı, düğünde bayramda yine aynı, iş yerine gidiyorsun ne kadar az ayakta durursam o kadar iyi die düşünüyorsun, arkadaş vs. Ortamlarda kendine özgüvenin olmadığı için yine hep mutsuzluk vs.vs.vs....buna gözümüz kapalı cesaret edebilmemiz için o kadar çok nedenimiz var ki korkma allah bizi görüyor duyuyor biliyor o yüzden hep yanımızda olacaktır...

BLOMMA evet keşke resim eklesen bir an önce.Belki düşündüğün kadar değildir.tabii ki senin beğenmen önemli ama gerçekten bir sorun varsa hepimiz bunu açık yüreklilikle sana söyleriz emin ol.Eğer dediğin gibi görüntü normal gibi görünmüyorsa doktorun bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.Senin için tekrar bir gelme-gitme sıkıntısı olur ama sorun varsa düzeltmek zorunda.İçini ferah tut ve resim yükle lütfen.Albüm oluşturarak yükle ki herkes göremesin ve google da görünmesin.

Ayrıca çok teşekkür ederim.Seni çok iyi tanımasam da,en azından buradan tanışmış olmamızdan,aynı gün ve aynı doktora ameliyat olmamızdan dolayı yakın hissediyorum seni kendime.fakat samimiyetle söyleyeyim sen böyle mutsuzken ben kendi halime çok sevinemiyorum gerçekten.sen de mutlu olmalıydın ve olacaksın sonuçtan.İnşallah kendiliğinden düzelir ve şekli seni çok mutlu eder.lütfen canını sıkma olur mu? :105:

Evet canim ayni sebeblerden dolayi bende seni kendime yakin hissediyorum, cok tesekkür ederim samimi duygularin icin, sizlerde olmasaniz bu konuyu acacagim kimse yok annemede anlatmiyorum artik cok üzülüyor zaten gördün bünyesi zayif ve simdide hasta birde benim mutsuzlugumun ona dert olmasini istemiyorum daha iyi diyorum zamanla doktor daha iyi olacak dedi diyorum ne yapayim. Ayrica daha ilk ameliyatimdan önce isimden ayrilmistim tamamen ameliyat icin degildi ama bir sebepti, sanirim martta yeniden basliycam bir yandan iyi evde bu konuyla hep basbasayim biraz kafam dagilir diger yandan yeniden gitmem gerekirse cok zorlasir durum hemen izin almam imkansiz, hem diyorumki belki beklemek en iyisi öfkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum silikon icin acele ettigimi düsünüyorum birden karar verdim önce bu duyguya hazir olmak gerekiyormus belki sonucun cok iyi olmasi o duyguyu silerdi ama birde memmuniyetsizlik eklenince duygu katlanarak büyüyor iste.. Ameliyat olacak bütün arkadaslar inanin hep dua ediyorum size Allah yardimciniz olsun diye sonuctanda cok memnun kalin diye umarim cektiginiz sikintilara deger ve mutlu olursunuz:))

samımı bacakların guzel olmus arkadasım. umarım mutlulukla gıyınırsın ıstedıgın gıyısılerı
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın bacakların nasıl oldu?

evet canım silikon sertifikasını aldım silikonun markası boyutunu biliyorum:)

kizlar kullandiginiz ve begendiginiz varis corabi markasi nedir? benim kullandigim kisa geliyo bana..bedenime gore aldik guya

gafebesi bacım çok uzun süre çorap markası aradım ince olsun sıkı olsun günlükte kullanayım diye. bende variste var üstelik, alt baldırların dolgusu fazla geldi heralde kalınlığıda biraz dengelesin diye neyse evde 4 tane her beden tıbbi malzeme satan yerlerden aldığım varis çorabı oluştur hiçbirindende memnun kalmadım. kalın ve günlüğe gitmiyor. En son pentinin şubesine girdim çok güzel bi varis çorabı buldum ten rengini aldım. ten rengi günlük giyileblir durumda fakat siyah çok daha kullanışlı. ince ve sıkı esnekde. reklam gibi oldu ama çok çektiğim için detaylı yazdım. pentinin normal çoraplarından hiç memnun deyilim feci kaçıyo kaçsın diye üretilmiş sanki.

Arkadaşlar..son günlerde operasyon geçirenlerin çoğu İstanbul...2 de İzmir var..aklımda tutabildiğim...

2 arkadaş da doktor farklı olmak üzere Ankara'damıydı?

.

kızlar bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu:nazar: çok şükür bir sıkıntım yok.her geçen gün bacak arasındaki boşluk kapanıyor.dün drumla telde konuştum kasların silikonu itmeye devam ediyor dedi yani gün geçtikçe bacakların daha düzgün olcak ve sen bunu fark etceksin demişti.sahidende öle oluyor hergün bir öncekinden daha çok arası kapanıyor.birde dr artık çorabını günde 3-4 saat çıkarabilirsin dedi.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)

gafebesi bacım çok uzun süre çorap markası aradım ince olsun sıkı olsun günlükte kullanayım diye. bende variste var üstelik, alt baldırların dolgusu fazla geldi heralde kalınlığıda biraz dengelesin diye neyse evde 4 tane her beden tıbbi malzeme satan yerlerden aldığım varis çorabı oluştur hiçbirindende memnun kalmadım. kalın ve günlüğe gitmiyor. En son pentinin şubesine girdim çok güzel bi varis çorabı buldum ten rengini aldım. ten rengi günlük giyileblir durumda fakat siyah çok daha kullanışlı. ince ve sıkı esnekde. reklam gibi oldu ama çok çektiğim için detaylı yazdım. pentinin normal çoraplarından hiç memnun deyilim feci kaçıyo kaçsın diye üretilmiş sanki.

pentinin varis corabi oyle mi? tesekkur ederim. corap satilan yerlerde var midir acaba?

Arkadaşlar..son günlerde operasyon geçirenlerin çoğu İstanbul...2 de İzmir var..aklımda tutabildiğim...

2 arkadaş da doktor farklı olmak üzere Ankara'damıydı?

.

ben ankarada oldum

slm benım ılk ıkı gun dısında pek agrım olmadı ıse rahat gıdıyorum . bu arada sanırım benım bacaklar en fazla bu kadar kalınlasırdı. cunku gercektan cok ıncelerdı .oncelerı sızın resımlerı gorunce bende oyle olucak gıbı dusundum ama tıbben olmaz sanırım:)) ben bu sorun dısında memnunum . benım doktor sılıkon markasını verdı bencede dıkkat etmek lazım .sen alıstın mı nasılsın ne dusunuyorsun

merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)

Canım hatırlamaz olurmuyuz...haala memnun olmana çok sevindim...seninki superdry miydi...çok şanslısın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Arkadaşlar burada hep sitem etmiştir...bir tanede erimemiş biri gelip bizi bilgilendirse diye...sen bir örneksin işte...ayrıca kaç defa gelip bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

Profilinde bir tanecik foto var..o da operasyon öncesi...son halini görmek isterdik..rica etsem yükleyemezmisin?

Sana mutluluklar canım.
.

canım çağrımı önemseyip foruma yazdığın için teşekkür ederim..kendine iyi bak hep mutlu ol..

Back
X