Artık eskisi kadar sıkça girip bir şeyler yazamıyorum,çünkü işe başladım ve çok ama çok yoğun olacak işlerim.ama yine de cepten ya da fırsat bulduğumda bilgisayardan girip bakıyorum yazılanlara.Öncelikle yarın 1. ayım dolacak.Düz basabiliyorum,hatta ilk iki gün topuklu çizme ile gittim,çok daha yorucu oldu.artık topuksuz çizme ile gidiyorum işe,merdiven inip çıkmam gerekiyor durmadan o beni birazcık zorluyor.İlk günlerime oranla şu an çok ama çoook iyiyim ağrı sızı ve yürüme açısından.fakat bacağımı altıma alıp oturamıyorum henüz ya da çömelemiyorum.bence daha erken zaten.yavaş yavaş o da olur heralde.geçen gün evde kısa bir etek buldum.çook önceden belki bir gün giymek nasip olur düşüyle dolabın dibine tıktığım etek.giydim güzel oldu ama henüz onunla dışarı çıkıp salınmaya cesaretim yok,zaman alacak belli. ama annem görünce ellerini havaya kaldırıp "Allahım sana şükürler olsun,bugünü de gördüm" dedi.Durumumu bilmeden önce sürekli kızardı,bir etekle şortla göremeyecek miyim seni,deniz kenarına bari pantalonla gelme (kızımı denize götürdüğümde) derdi,açıklayamadığım gibi,kızgınlık ve kalbimi çok acıtan bir üzüntü yaşardım....Şimdi eşim beraber tatil yapabiliriz artık diye çok seviniyor,planlar yapıyor.Tek işim cesaretimi kazanmak şimdi.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu...
SERPİL_1983 sanırım ameliyat olacaksın.Allah yardımcın olsun,sağlıkla atlatıp çok mutlu olursun umarım sonuçtan.Başka atladığım kimse var mı bilemiyorum ama hastalığı nedeniyle erteleyen arkadaşım,senin için de hayırlısı olmasını dilerim. ve İPEK_CE hoşgeldin aramıza,geçmiş olsun sana da.herkese selamlar ve sevgiler...