bence saygılı konuşmayı öğrenmelisin
sabah tv progrmalrına katılan insanlar gibi yazmamalısın
geckin kiz son derece saygili yazmis,sen saygili olda dr reklami yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence saygılı konuşmayı öğrenmelisin
sabah tv progrmalrına katılan insanlar gibi yazmamalısın
katiliyorum sana arkadasim JANNA VE SAMIMI özellikle isim vermek icin yaziyo gibi bir havaniz var...janna isim verip cikiyosun,amacin ne...yazma bir daha buray isim vs
bu ayın 14 ünde tam 2 ay olcak varis çorabını hala giyiyorum ayın 14.ünde çorabı çıkarcam.çorabı uzun giymemin sebebi bacağımın inceltilmesi
..güzelderya ben varım. Ama biraz zaman lazım bana sen hemenmi gideceksin? bide hangi doktora gideceğine karar verdinmi?
sanırım formu dikkatli okumamışsın ben hiç dr ismi yazmadım ben sadece dior'un da dediği gibi yaşadıklarımı yazdım.katiliyorum sana arkadasim JANNA VE SAMIMI özellikle isim vermek icin yaziyo gibi bir havaniz var...janna isim verip cikiyosun,amacin ne...yazma bir daha buray isim vs
2 ay gerçekten çok uzun bir süre. İnceltilmese sadece silikon takılsa ne kadar giyecektin? TEKBENMİYİM ve BLOMMA ; silikon ameliyatından sonra siz ne kadar süre varis çorabı giydiniz?
Kızlar bu aralar. randevu alıp, ameliyat olmayı düşünen var mı ist da.. beraber gitsek?[/QUOT
GUZELDERYA seni de gruba dahil edelim o zaman ne dersin. ben gitmiştim çünkü doktor beyle görüşmeye :) eğer sen de bizim doktorumuza ameliyat olmak istersen ....
OZGURDU bu mesaj sanaaaaa mesajımı görürsen bana dön seninle konuşmam lazım :)
OZGURDU evet görüşmem umduğumdan güzel geçti. senden de bahsettim belki gelirsin diye ama gelmedin sanırım. Doktor bey gayet ilgili ve yeterince yardımcı oluyor açıklamaları sorunlarım için yeterli cevap oldu tabi bu bi operasyon neticede riskleri vardır elbet ama benim için sadece superdry önerdi bacaklarımda fazla problem olmadığını ve sadece orta derecede bir deformasyon olduğunu superdry ile çözüleceğini söyledi. keske sen de gelseydin. ama ben kulübümüzden ve grubumuzdan bahsettim arkadaşlar :)
Evet o ihtimali konuşmuştuk. ben ameliyat için gün aldım umarım tarihim değişmez. özelden yazıcam sana ücreti ama bunun için bir iki gün daha beklemek lazım şu geyik muhabbeti bölümüne yazıcam saçma sapan mesajlar doldurucam mesaj kotamı :) ama şunu söylemeliyim doktor bey herkese sorununa yönelik fiyat çıkartıyor eğer eğrilik daha fazlaysa ve artı silikon geekiyorsa fiyat atıyor
OZGURDU evet görüşmem umduğumdan güzel geçti. senden de bahsettim belki gelirsin diye ama gelmedin sanırım. Doktor bey gayet ilgili ve yeterince yardımcı oluyor açıklamaları sorunlarım için yeterli cevap oldu tabi bu bi operasyon neticede riskleri vardır elbet ama benim için sadece superdry önerdi bacaklarımda fazla problem olmadığını ve sadece orta derecede bir deformasyon olduğunu superdry ile çözüleceğini söyledi. keske sen de gelseydin. ama ben kulübümüzden ve grubumuzdan bahsettim arkadaşlar :)
güzelderya, dün gidecekler vardı
gittiler mi bilmiyorum
benim operasyonuma da 6 gün kaldı
ilginçtir ki artık korkmuyorum :))
Evet o ihtimali konuşmuştuk. ben ameliyat için gün aldım umarım tarihim değişmez. özelden yazıcam sana ücreti ama bunun için bir iki gün daha beklemek lazım şu geyik muhabbeti bölümüne yazıcam saçma sapan mesajlar doldurucam mesaj kotamı :) ama şunu söylemeliyim doktor bey herkese sorununa yönelik fiyat çıkartıyor eğer eğrilik daha fazlaysa ve artı silikon geekiyorsa fiyat atıyor