Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu ayın 14 ünde tam 2 ay olcak varis çorabını hala giyiyorum ayın 14.ünde çorabı çıkarcam.çorabı uzun giymemin sebebi bacağımın inceltilmesi

2 ay gerçekten çok uzun bir süre. İnceltilmese sadece silikon takılsa ne kadar giyecektin? TEKBENMİYİM ve BLOMMA ; silikon ameliyatından sonra siz ne kadar süre varis çorabı giydiniz?

Selam kızlar. Antalya'da bir doktorla görüştüm mail yoluyla. Yağ enjeksiyonu yapabiliriz ama tekrarı gerekiyor demiş mailinde:((( silikon yok yani.

katiliyorum sana arkadasim JANNA VE SAMIMI özellikle isim vermek icin yaziyo gibi bir havaniz var...janna isim verip cikiyosun,amacin ne...yazma bir daha buray isim vs
sanırım formu dikkatli okumamışsın ben hiç dr ismi yazmadım ben sadece dior'un da dediği gibi yaşadıklarımı yazdım.
2 ay gerçekten çok uzun bir süre. İnceltilmese sadece silikon takılsa ne kadar giyecektin? TEKBENMİYİM ve BLOMMA ; silikon ameliyatından sonra siz ne kadar süre varis çorabı giydiniz?

evet baya uzun sadece silikonda ne kadar giyiliyor bilmiyorum ama baya rahatsız edici bir durum o yüzden bugün dr aradım ve ben dayanamıyorum 10 gün önce çıkartsam nolur dedim çünkü gerçekten canıma yetti o da dayanamıyorsan çıkar o zaman dedi bende çıkardım.bileklerim mahvoldu birde üstüne kaşıntı dayanamadım.

Kızlar bu aralar. randevu alıp, ameliyat olmayı düşünen var mı ist da.. beraber gitsek?[/QUOT

GUZELDERYA seni de gruba dahil edelim o zaman ne dersin. ben gitmiştim çünkü doktor beyle görüşmeye :) eğer sen de bizim doktorumuza ameliyat olmak istersen ....

OZGURDU evet görüşmem umduğumdan güzel geçti. senden de bahsettim belki gelirsin diye ama gelmedin sanırım. Doktor bey gayet ilgili ve yeterince yardımcı oluyor açıklamaları sorunlarım için yeterli cevap oldu tabi bu bi operasyon neticede riskleri vardır elbet ama benim için sadece superdry önerdi bacaklarımda fazla problem olmadığını ve sadece orta derecede bir deformasyon olduğunu superdry ile çözüleceğini söyledi. keske sen de gelseydin. ama ben kulübümüzden ve grubumuzdan bahsettim arkadaşlar :)

OZGURDU evet görüşmem umduğumdan güzel geçti. senden de bahsettim belki gelirsin diye ama gelmedin sanırım. Doktor bey gayet ilgili ve yeterince yardımcı oluyor açıklamaları sorunlarım için yeterli cevap oldu tabi bu bi operasyon neticede riskleri vardır elbet ama benim için sadece superdry önerdi bacaklarımda fazla problem olmadığını ve sadece orta derecede bir deformasyon olduğunu superdry ile çözüleceğini söyledi. keske sen de gelseydin. ama ben kulübümüzden ve grubumuzdan bahsettim arkadaşlar :)

Ben doktor beyin asistanına ulaşamadığım için beni muayene etmez diye düşündüm.Bahçelievlerden geleceğim.Yanımda kızımda olacağı için kapıdan dönmek zorunda kalırım diye düşündüm.Benim bacaklara kesin superdry ve silikon d
yecek.Fiyat verdimi özelden yazabilsen keşke.

Evet o ihtimali konuşmuştuk. ben ameliyat için gün aldım umarım tarihim değişmez. özelden yazıcam sana ücreti ama bunun için bir iki gün daha beklemek lazım şu geyik muhabbeti bölümüne yazıcam saçma sapan mesajlar doldurucam mesaj kotamı :) ama şunu söylemeliyim doktor bey herkese sorununa yönelik fiyat çıkartıyor eğer eğrilik daha fazlaysa ve artı silikon geekiyorsa fiyat atıyor

Evet o ihtimali konuşmuştuk. ben ameliyat için gün aldım umarım tarihim değişmez. özelden yazıcam sana ücreti ama bunun için bir iki gün daha beklemek lazım şu geyik muhabbeti bölümüne yazıcam saçma sapan mesajlar doldurucam mesaj kotamı :) ama şunu söylemeliyim doktor bey herkese sorununa yönelik fiyat çıkartıyor eğer eğrilik daha fazlaysa ve artı silikon geekiyorsa fiyat atıyor

Geyik bölümünde mesaj kotasını artırmak için açılan bir konu vardı. 1'den 25 e kadar sayı yazsan 2 gün beklemeye gerek kalmayacak:)

Eskiden eklediğim resimleri tekrar ekleyeyim bakın bakalım Pınar Altuğun bacakları silikon mu? $pınar.1.webp $pınar.webp

PURPLECİTY; sizin bacaklarınız gerçekten az sorunlu. Şanslısınız. Diz kapaklarınızdaki yağları almaktan bahsettimi doktor. Bence diz kapaklarınız yağlı. Diz kapaklarındaki yağları aldırıp başka bir işlem yaptırmasanız bile olur...

MENEKŞE_07 ; bu bacaklarla ameliyat olmak istemenize inanamıyorum. Sorun yok. Bileklerinizde hiç ince durmuyor. Neden ameliyat olmak istiyorsunuz anlamadım...

Arkadaşım özel mesaj atabilirsen bana da fiyatı söyler misin kafamsa aşağı yukarı bir fiyat oluşuyor zaten. dr. tahmin edebiliyorum.

Back
X