Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bir türlü beyenemiyorum bacak şeklimi. dr şaşırdı bu bacaklarla nasıl etek giymiyosun dedi akşam eve zor gidersin dedi. acaba kral çıplak diyen birinemi ihtiyacım var.kalın kalın haliyle millet yuh bune demesin.
dr a gittiğimde resim çektiler aldım onları buraya atiim dedim yüklerken hata oluştu diyo. siz nasıl yüklüyosunuz anlamıyorum. masa üstünde bilgisayarda, temel yükleyici diyorum seçiyorum hata diyo. fikirlerinizi merak ediyorum.
çok da üzülmemek lazım
sonuçta erime riskini göze almıştık en başından
baktık istediğimiz gibi değil, lokalle rötüş yaptırırız
purplecity geçmiş olsun gayet güzel olmus bacakların canım inşlh hiç erimez
hangi doktora yaptırdın ne kadara mal oldu msj atarmısın bana acaba
kızlar ben bir türlü beyenemiyorum bacak şeklimi. dr şaşırdı bu bacaklarla nasıl etek giymiyosun dedi akşam eve zor gidersin dedi. acaba kral çıplak diyen birinemi ihtiyacım var.kalın kalın haliyle millet yuh bune demesin.
kızlar ama kimse bana cevap vermedi( silikon hakkındaki görüşlerinizi
ne bilim duyduğunuz haberleri filan merak ediyorum lütfen bi akıl
kızlar ama kimse bana cevap vermedi( silikon hakkındaki görüşlerinizi
ne bilim duyduğunuz haberleri filan merak ediyorum lütfen bi akıl
reşekkürler canım. inşallah erimez ama eriyor benimkilero siyah çorap normal çorap beyaz çorabı çıkardım normal çorapla nasıl görünecek bacaklarım diye merak ettim öyle çektim sonra yine giydim beyaz çorabı ..
Purplecity bacakların muhteşem görünüyor inşallah erimezler darısı bizim başımıza