16.04.10 da ameliyat oldum oncelikle pek acı falan yok olacak arkadaslar rahatlayabilirler ki ben daha once hic ameliyat olmamistim bende pek morluk falanda olmadi once yurumekta zorlaniyorsunuz ama yurudukce acılıyor sadece 1 hafta yikanamamak zor ama insan onada alisiyor bide o varis corabi cok gicik .sonuca gelince benimki tam fiyasko oldu ameliyattan sonrada inceydi simdide neredeyse pek fark yok ustelik 1 bacagim digerinden ince yani 4250 tl havaya uctu bır suru sıkıntı cektim canım ne gıyınmek ne dısarı cıkmak ıstıyor bılıyorum cok abartıyorum ama elımde degıl kasım da tekrar amelıyat olacagım ama bu sefer baska bır doktor deneyecegım doktora gore sonuc ıyıymıs ayrıca zayıf mısım ondanmıs sızce ustelık bır prof dr un bunu daha once soylemesı gerekmezmıydı para ıcın ınsanların hayallerı ıle oynanmamlı haklarımızı nasıl arayabılırız acaba bu arad bana yagların %60 ının kesın kalacagını soyledı kılo aldıkca bacaklarımında alacagını soyledı ne kadar zaman yagların erımesı ıcın rısklı zaman yanı kac ay sonra rahatlıyacagım topuklu ayakkabı gıymeye ne zaman baslayabılırım acaba
Bertha, hangi doktorda ameliyat oldun? Ameliyata girmeden önce birşeyler imzalatıyorlar mı canım? Hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum canım senelerdir özlemini çektiğin bir şeye kavuştuğunu sanıp tekrar kaybetmek... İşte bu yüzden yağ enjeksiyonu ve silikon arasında kararsız kaldım... Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinide bizimle paylaşırsan bizde fikrimizi söyleyebiliriz. Bacakların incedir belki ama öncesine göre daha düzgün ve hoş duruyordur canım..