• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

digucum...geçmiş olsun...şimdiden sonuçtan memnun olman çok güzel...inşallah hep böyle kalır..senin adına..hatta tüm bacak sorunu olan arkadaşlar adına sevindim..olumlu sonuçlar umut veriyor hepimize.
Mutluluğun hiç bitmesin tekrar tekrar geçmiş olsun.

mErhaba kızlar, işte ektekiler benim çarpilerin son halleri.
Ya ama resimlere bakıp da aman hiç güzel olmamış fila demeyin içinizden:)
eski hallerini canlı canlı yukardan aşağı görseydiniz mucizeye inanamazdınız..
Aslında foto koymak da istemezdim, sonuçta diğer arkadaşlarınki kadar iyi bi sonuç değil, bu nedenle ahmet beyin tercih edilmeme sebebi olmasında korkmuştum bu drumun..
Ama dediği gibi benim iç kısımları resmen bomboştu. Şuan dış kısımlarda ve üst iç kısımlarda ödem varmış ve içtekiler ödem değilmiş.
zaten ödem olan yerler acıyo hafif. yağ eklenen yerlerde hiç acı yok. demek ki ödem de yok ve ödem olan yerler gidince daha da güzel olacak.
Belki szilere yetmez ama bu bacaklar yağlar erimzse bana yeter de artar bile..
Eski halimin resmini daha önceden sizlerle paylaşmıştım, oraya da bakabilirsiniz, ama ,nanın ki gerçek halleri çok çok daha kötüydü..
Yani benim durumumu eski bacaklarımla kıyaslayarak düşünün.. Yoksa Ahmet Beyin benim yüzümden tercih edilmemesini istemem. O iyi bi dr..
Zaten anladıım kadarıyla u amlyatta bi Ahmet Bey bi de Ferruh bey tercih edilmeli.. Başkasına gitmeyin derim ben!

Eklentiler

• $G_r_nt010.webp
    $G_r_nt010.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $G_r_nt015.webp
    $G_r_nt015.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 69
Bu arada diucum çok sevindim çok geçmiş olsun, aricaam ben seni..
Bi de arkadaşlar topuklu giyince güzel duruyo ama ben hala korkuyorum topuklu giymekten niyeyse, sanki yağları eritcekmi gibi geliyo :) Ama topuklu giyip de çekmeye çalışcaam ilerleyen zamaanlarda..
Noolursunuz beğenmeseniz de yorumlarınız moral bozucu olmasın :)
Ben eskisine oranla bin kat daha mutluyum. Çarpilerim hala çarpi, ama hafif çarpi :) Bu da bana yeter ki, aslında korkmasam bacaklarım nerdeyse birleşiyo.

digucum öncelikle geçmiş olsun diyorum, ben de yarın ameliyat olacağım Ferruh bey'e, bu yüzden güzel şeyler yazman bir kez daha içimi rahatlattı. Aslılı bacakların çok güzel görünüyor, umarım yağlarınız hiç erimez ve hep böyle kalır..

aslıcım bacakların mükemmel..yemin ederim...çarpi falan da hiç değil..çok doğal sanki kendinden düzgünmüş gibi..eski halini ben bilmiyorum..hangi sayfada olduğunu söyleyebilirmisin..
Gerçekten çok başarılı olmuş..geriye sadece hep böyle kalması için dua etmek kalıyor...
güle güle mutlu günlerde kullan canım.
Resimler içinde ayrıca çok teşekkürler.

.............................
macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..onlar bilgi versin...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar 306. sayfaya koymuşum, ama orda düzgün görünüyo yani normalde daha çarpıktı.
Dr dan alabiirsem resimleri sizlerle de paylaşırm, tam facia gibiydi bacaklarım.
Hatta daha önce de alatmıştım, trafik kazası geçirmiştim, bacaklarımı çarpmadığım halde drlar filan ilk bacaklarımda kırık olduğundan şüüphelenmişler, dış kemiğiniz niye bu kadar çıkmış ki filan diye de sormuşlardı.. üst kısımlar dümdüz aşağıya doğru ta kertenkele bacağı gibi duruyolardı..
Benimkiler bu hale geldiyse sizinkiler çok güzel olur bence..

izmirdeki arkadaşlar yarın ulvi günerle görüşmeye gideceğim sanırım. gelişme olursa bildiririm.o da macrolane uyguluyormus. yağ transferi de yapıyormus. ama muayene ücreti istiyor. daha önce gideniniz oldu mu?

aslılı; önceki hallerinden ne kadar farklı görünüyorlar canım! umarım hiç erimezler. gerçekten süper bir iş çıkarmış Ahmet Bey.

Aslıcım resimlerini gördüm eski halini de biliyorum bence telefonda anlattığından çok çok çok daha güzel olmuş. Ayrıca bileklerinde yamukluk falan yok çok güzel görünüyor. Annemle ev arkadaşımada gösterdim senin bacaklarının eski ve yeni hallerini ve çok beğendiler. Benimkiler seninkiler kadar güzel olmadı ama şimdilik gerçekten eskisine göre gayet iyi görünüyorlar. İnşallah erimez ve hep böyle kalır ve tekrar bir operasyon geçirmemek zorunda kalmam. Tabi bu dilekelerim ameliyat olan ve olmak isteyen herkes için :)
Tekrar yazarım kızlar, görüşmek üzere

digucum...geçmiş olsun...şimdiden sonuçtan memnun olman çok güzel...inşallah hep böyle kalır..senin adına..hatta tüm bacak sorunu olan arkadaşlar adına sevindim..olumlu sonuçlar umut veriyor hepimize.
Mutluluğun hiç bitmesin tekrar tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Hicivcim. Sonuçtan şimdilik memnunum inşallah erimez ve ilerde de memnun olurum. İnşallah ameliyat olan herkes sonuçtan memnun kalır ve çektiğimiz sıkıntılara değer. Benim için dua edinde yağlarım erimesin :)

Digucum,

Mümkünse fotolarını ekleyebilir misin?

Canım doktor 3 gün ayaga kalkma dedi. ve şuan varis çorabı var. Çorap çıktıktan ve düzeldikten sonra resim eklerim. Ama benim bacaklarım gerçekten çarpıktı bazı arkadaşlar eski hallerini biliyor. Onun için bu sonuç benim hayal bile edemeyeceğim bir sonuç. İnşallah erimez de hep memnun kalırım. Eski hali gerçekten kötü oldugundan yeni hali sizi tatmin etmeyebilir.

Bu arada diucum çok sevindim çok geçmiş olsun, aricaam ben seni..
Bi de arkadaşlar topuklu giyince güzel duruyo ama ben hala korkuyorum topuklu giymekten niyeyse, sanki yağları eritcekmi gibi geliyo :) Ama topuklu giyip de çekmeye çalışcaam ilerleyen zamaanlarda..
Noolursunuz beğenmeseniz de yorumlarınız moral bozucu olmasın :)
Ben eskisine oranla bin kat daha mutluyum. Çarpilerim hala çarpi, ama hafif çarpi :) Bu da bana yeter ki, aslında korkmasam bacaklarım nerdeyse birleşiyo.

yukarıda da yazdım şimdi de yazıyorum tek kelimeyle mükemmel. canım :)

digucum öncelikle geçmiş olsun diyorum, ben de yarın ameliyat olacağım Ferruh bey'e, bu yüzden güzel şeyler yazman bir kez daha içimi rahatlattı. Aslılı bacakların çok güzel görünüyor, umarım yağlarınız hiç erimez ve hep böyle kalır..

Canım inşallah başarılı bir ameliyat olur. Denizliden mi geleceksin? eğeröyleyse bnce 1 gün mutlaka Ankarada kal. Benim çok ağrım oldu doktor 3 tane ağrı kesici yaptı. Onun için benden sana tavsiye hem yarında biriyle gel hem de 1 gun mutlaaka Ankarada kal. Benim yanımda annem vardı o olmasaydı inan çok zorlanırdım. uyandıtan sonra 1 saat muaynehanede yattım sonra eve kendimi zor attım. Edge ve Aykr nasıl tek başlarına İstanbuldan ve izmirden gelip ameliyat olmuşlar şaşırdım ben walla. Onun için tek gelmeyin arkadaşlar.

Çok tşk ederim hepinize..
İnşallah hep böyle kalır bu sonuç bana yeter..
Ama şu var ki kışı giyindiğim (daha doğrusu giyinmek için aldığım ama giyinemediim) bikaç dizaltı elbiseden başka hiç etek ya da elbisem yok. Şimdi gidip aliim diyorum ama erirse de hayal kırıklığı olur, elbiselere gördükçe sinirlerim bozulur diye alamıyorum. Ama bi defacık olsun nasıl göründüğümü düşünmeden, eteği aşağıya doğru çekiştirmeden rahat rahat etek de giymeyi istiyorum. Amlyt olan arkadaşlar, sizlerin morluklar geçti mi?
Benim yara izi delik izi filan kalmadı. Tüm delik izleri kurudu ve kendiliklerinden koptu hafif bi kızartı var o da yakında geçer, ama diz içlerimde hala çok küçük de olsa bi bölgede morluk var. Aslında bu morlua rağmen de etek giyilebilir, ama iki bacağın da aynı noktasında olması çok dikkat çekici lur..
Sizlerin morluklar geçti mi?
Spice inşallah senin bacaklar çok daha güzeldir

digucum teşekkür ederim, denizli den gidiyorum, yanımda eşim ve kuzenim olacak. Ankara'da kalmam mümkün değil, aynı gün dönmek zorundayım.Senin ameliyatın ne kadar sürdü, kaçta girip kaçta çıktın?

Kızlar siteden öncesi-sonrası resimlerden bir örnek ekliyorum. Sonuç çok tatmin edici gelmedi? Ne dersiniz şansımızı denesek bundan iyi olur mu ki?
:Saruboceq:
Syg,

Eklentiler

• $PH2_calv_before_front_150x100.webp
    $PH2_calv_before_front_150x100.webp
    1 KB · Görüntüleme: 51
  • $PH2_calv_after_front_150x100.webp
    $PH2_calv_after_front_150x100.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 61
Back
X