Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar..operasyon sonrası fotoğrafları paylaşmak için ödemlerin inmesini bekledim..topukusuz, alçak topuklu ve yüksek topukla tüm versiyonlarını görmeniz için 3 haliyle de gönderiyorum :))

kıskanıyorum sizi bennnn kıskanıyorum bu bacaklarınız yüzündennnn bu nasıl dert allahım öleceğim kederimdennn.....sempatiksalakcinni SÜPER olmuş daha ne diyim valla kıskanıyorum yaa opuyorumnanaktan

Dr.Ahmet bey ortala 6000 lira dediği için randevuyu iptal ettim .Dr.hasan beyden randevu almayı düşünüyorum.sanırım papatyatarlası yaptırmıştı.ne kadara yaptırdığını bilen var mı acaba ?

Dr.Ahmet bey ortala 6000 lira dediği için randevuyu iptal ettim .Dr.hasan beyden randevu almayı düşünüyorum.sanırım papatyatarlası yaptırmıştı.ne kadara yaptırdığını bilen var mı acaba ?

6000 :bbo: çok yaaa kız ben 6000 liraya cenifır lopeze benzettiririm kendimi valla laelaelaelaelae

ankamall olmasın yaa oturcak yer yok bişey yok orda buluşup ayakta nereye gideceğimize mi karar vercez....öyle olmasın oturup beklenecek yerler olsun....mesela tunalıda bi yer yada bahçelide mekan olsun yani ne dersiniz olumunekankayizsmile

slm arkadaşım resim koymak istiyorum yardımcı olurmusun

şu an işyerimdeyim bi kız var burda görseniz pek de bi güzelliği yok valla allah için ben daha güzelim amaaaaaaaaaa GİYMİŞ MİNİ ETEĞİNİ offffff offffffffff o ne güzel bacaklar öyle yaaa mafoldumben bende istiyorum yaaa bende mini giymek istiyorummmm Çok üzgünüm çoook olcam bu ameliyatı mutlaka

buldum aykr mesaj yazma yerinde ATAÇ resmi var üstüne gel eklentiler yazıyo eklenti ekle bilgisayarından ekleyicen işte masaüstünden falan yani göndermeden önce de önizle oluyo hadi bekliyorum resmini

Eklentiler

• $dudak002.webp
    $dudak002.webp
    4 KB · Görüntüleme: 50
tulsa bacakların süper ötesi eski halini çok merak ettim o kadar düzgün duruyorki maşallah umarım hiç erimez. kime ameliyat olmuştun canım sen bide nekadara ?

bunu bende merak ediyorum uvarlak hat oluşturmak için kalça kenarındaki çukurluklarda dolduruluyor mu acep?

o boşluklar bende de var kalça gamzesi deniliyormuş canım onlara...aman ne gamze ben istemiyorum öyle gamze küçük gösteriyo popomu yaaa...dolduruluyormuş diye de biliyorum.

jelarsin meaba.ben 11 inde ameliyat oldum ferruh beye. korseyi hala giyiyorum.antalya da yaşamama rağmen hiç sıkıntı olmuyor korse giymek yeterki bacaklarımız düzelsin insan bi sene bile giyer valla:) dert olmuyor o yüzden. tabi şimdi çok şükür kendimi daha iyi hissettiğim için giymek istemiyor gerek yokmus gibi geliyor ama korse şekil verdiği için bi süre giymek gerekiyor. hem bu varis çorabı yünlü değil arkadaşlar korkmayın.faydası var zararı yok. etek giymeye baslamadım tabi:) oyle mini giyeyim diye aşırı isteğim olmadı hiç:) ama dar pantolon giydim ilk defa. zaten hep geniş giyinen biri birden mini giyerse abes olur:::))))) dikkat çeker aile taraındanda. ama dar pantolon giymek cok guzel bi duygu. allah herkese ardım etsin. ben ferruh beyi öneriyorum arkadaşlar.olun korkmayın.cesaretinizi toplayın.benim bacaklarım kemikli ve kalındı zaten ve parantezdi çok boşluk vardı. olabileceğinin en iyisi olduğunu düşünüyorum.inşallah erimez.allah herkese nasip etsin.
jelarsin çek 3milyar kredi al yıllık iznini 14 gün bi de haftalık izinlerin olacak. dr.dan randevunu al gittiğin gün ameliyaı ol 14 gün dinlen. illa 14 gün şart değil tabiki ama ben 1 hafta evinde dinlenmeni tavsiye ediyorum.3 gün hareketin biraz daha kısıtlı tabiki.ama bi hafta evinde dinlenmen faydalı.ama yıllık iznin varsa 14 günde dinlen iyice toparlıyorsun kendini o zaman.öyle gidersin.korsede rahatsız etmiyor beni.aksine giymek güzel. hiç sıkma kendini dostum.bir hafta işe başlama bence.ben evdeydim sıkıntı olmadı ama işte belki seni zorlar ne iş yaptığınıda bilmiyorum.ama ayakta çok gezmemen daha iyi.

tulsa şahane olmuş güle güle kullan bir kişi daha kurtulmuş oldu..
benim de bir dizi sorum olacak:) eski mesajlarına baktım ahmet karacalara oldun heralde sadece yağ enjeksiyonu mu yaptı onu merak ettim, başka bir işlem var mı?
bir de yine eski mesajlarda doktorla görüştüğünüzü superdry yöntemi için 12 klasik yağ enjeksiyonu için 6 bin fiyat verdiğini söylemişsin gerçek ameliyat bu fiyatlara mı çıktı?? çok değil mi ama yaa:((

ben de ahmet beye olmayı düşünüyordum ama superdry'ın 6 bin lira olduğunu zannetmiştim, herkesin yaptığı bir iş için sanki biraz fazla.

herkese çok teşekkürler..moral oldu..ben hala daha emin değilim, hala ince gibi geliyor..gerçi genel olarak da inceyim ama bilemiyorum işte.

eski hallerin çok problemli olmadığını söylemeliyim..ne yazık ki, fotolar bende yok..dizin hemen altında hafif boşluk vardı..oralar kapanınca biraz daha iyi görünüyor tabi..
Soran arkadaşa cevaben Doktorum .Ahmet Karacalar ve 6500Tl'ye mal oldu..

Back
X