Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Digucum
Senin adına cok sevindim Bacakların cok hoş olmus.Bence bileklerine pek dokundurma ince kalsın daha kadınsı duruyor:)
Dior canım çok teşekkür ederim. Ameliyattan sonrada burada olacağımBende albüme eski resimleri koydum. Ameliyattan sonra yenileri eklerim kızlar. Yalnız öndeki görüntüye alışkınım ama arka tarafın bukadar kötü olduğunu bende şimdi farkettim :S
DİGUCUM daha öncede yazdığım gibi sen üstten çektiğin için kalın görünüyor. Gayet güzel olmuş. Bu dertten kurtulup istediklerini giyebilmek çok güzel bir duygu olsa gerek... inşallah erimezler...
digucum üstten gayet iyi duruyor birde düz çekersen daha iyi olur tatlım şimdiden bacaklarınla mutluluklar:))
demonıac başarılı ve sorunsuz bir amelıyat geçirmen dileğiyle bütün dualarımız kalbimiz senınle
demre vardı birde ondan haber yokmu kızlar merak ettim onu
digucum çok beğendim canım inşallah hiç erimzeler doktor erir dedimi
toplam 2.500 mü yoksa ekstrası var mı
DOMANİAC bacakların dedigin kadar kötü degil inan bana zaten ince degiller üst bacak ve alt bacak gayet orantılı senin sende sanırın çarpıklık konusundamı ameliyat olmak istiyosun benim sizlerin gibi olsa inan hiç kalkmazdım bile ameliyat olmaya çok göze batmıyo yani ama ameliyattan sonra çok çok daha güzel olacagınada eminin şimdiden geçmiş olsun :)
Canım senin bacaklarında benimkiler gibi. Herkesin en azından üst tarafta birleşiyor, bizimkiler üstte bile birleşmiyor :) İnşallah başarılı bir ameliyat olur, sonuçtan çok çok memnun olursun.