Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Özgürdü doktorla görüştünmü ? silikonmu yaptıracaksın nazım durakımı düşünüyorsun? dilerim hersey istediğin gibi olur.

Nazım Durak ve Silikon kesin.Yağ enjekte edenler çok uğraşıyor.ben öyle görüyorum.Bide benim bacağım öyle yağla felan düzelmez.Fotoğraf makinem halen arızalı resim çekip koymak istredim ama maalesef.

Özgürdü bacaklarını çok merak ediyorum zayıfmı çarpıkmı nasıl?amelıyatı nezaman olmayı düşünüyorsun? bizimle amelıyat olmadan resimlerini paylasırsan cok sevınırım.

Bende bahsedilen linke baktım. Sanki bana ahmet karacaların uyguladığı yöntemde buymuş gibi geldi. Forumda ahmet beye ameliyat olanlar bir aletten bahsediyordu. Bu aletle ameliyat daha pahalı idi. Ve kalıcılığıda daha yüksek diye yazmıştı arkadaşlar. Yani bu alet o olabilir. Bana batı cephesinde değişen birşey yokmuş gibi geldi... Umarım yanılıyorumdur...

Dior evet sanırım bu o alet ve 12bin tl idi degılmı o amelıyat cok uçuk bir rakam bu. ahmet beye kimler amelıyat olmustu dior memnunlarmıydı hatırlıyormusun?yag enjeksıyonu yaptırıpta en memnun olunan doktor hangısı istanbulda?ben hep unutuyorum isimleri şimdi gecmıs sayfalarada bakacagım.sen iyi gözlemliyorsun canım suana kadar en memnun olunan doktor hangısı?ahmet beye olupta erıdı dıyen varmıydı?

kızlar Ercan Karacaoğlu'nu hiç duyanınız varmı?Memorial Ataşehir hastanesinde çalışıyomuş.ben nette gezinirken tesadüfen görmüştüm birkaç ay önce..mail attım fiyatı fln sormuştum.
Bacak estetiği ücretinin yapılacak işleme göre değiştiğini,her bacak estetiiği için uygulnabilecek bir kaç yöntem bulunduğunu ve bunlardan hangisinin kullanılacağını doğru seçmek mükemmel bir sonuç açısından önemli diye cvb yazdı bana.
Hasta hakları açısından netten foto gönderemiyormuş ama geldiğinizde istediğiniz kadar gösterbilirim dedi.bide tüm masraflar içinde 6.500 tl imiş.aslında bana çok yakın bu hastane.en azından neyin nesidir nasılsır fln diye araştırmak iyi olurdu ama şuan böyle bişeye kalkışacak maddi durumum olmadığı için gidip görüşemiyorum tabi :(((

PARİS sen bana bu soruyu sorunca eski sayfaları karıştırıp ahmat karacalara kimler ameliyat olmuş şöyle bir baktım. Çünkü ahmet beye toplu bir ameliyat sözkonusu idi. Bu kişiler ASLILI ,SPİCY, TULSA, ELAYCAN , BEAUTYPİNK ve MELİKE gözüme çarpan isimler. ASLILI nın çok memnun olduğunu ama MELİKE NİN memnun olmayıp etek giyemediğini biliyorum. Ameliyat olan bütün arkadaşlara yazın çağrı yaptım. Memnunmusunuz bu ayz nasıl geçiyor diye ama diğer arkadaşlardan malesef cevap gelmedi. Yani memnun kaldılar mı kalmadılarmı yoksa ahmet beye verilen o kadar para boşamı gitti bilmiyorum. Ben bu durumu anlayamıyorum. Arkadaşlar ameliyattan önce herşeyi paylaşıyorlar sonra yok oluyorlar. Burda hepimiz bu ameliyatın sonuçlarını merak ediyoruz. Çok zor bir ameliyat.

Ve hepimiz ne kadar sıkıntı çektiğimizi biliyoruz. Ameliyattan önce olmak sonra hiç uğramamak bana doğru gelmiyor. Biz sürekli burda olmalarını beklemiyoruz tabiki. Arada bir uğrayıp bilgi verebilirler...

PARİS gerçekten bu şans işi. Yukarda yazdığım gibi aynı doktora ameliyat olup memnun olanda var olmayanda... Umarım hepimiz tez zamanda kurtuluruz...

Dior canım verdıgın bılgıler ıcın coook tesekurederım.bende sana yazdıktan sonra baktım en son aslılı ugramıs cok memnun oldugunu hayatı degstını yazmıs fakat dedıgın cok dogru dıger arkadaslar burda olmadan önce yazılar yazmıslar ama olduktan sonra neden gırmıyorlar.en azından arada gelıp durumlarını solemelerı bıle bızler ıcın cok onemlı cunku bızı onların anlıyor olması lazım bu sıkıntıyı cekıp amelıyat olanların goruslerı okadar onemlıkı.lutfen arkadslar foruma arada bakıyorsanız amelıyat oldunuz bır sekılde memnunsunuz yada degılsınız dusuncelerınızı bızımle paylasın.amelıyat olanların görüşlerini almadan doktor seçiminde bulunmak çok zor.dilerim yazılarımızı okursunuz ve durumlarınızı bızımle paylasrsınız..

AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR!!!!
Bir çağrı da benden .... Şuan ne durumdasınız,lütfen bizimle paylaşın.özelikle ameliyatta doktor size hangi yöntemi kullandı. likiput denen yöntem mi, yoksa burda birçok arkadaşımızın bahsettiği kök hücre yöntemi mi, yoksa bunlar aynı şeyler mi?sizler bunu yaşadınız ; doktorla yöntem hakkında az çok konuşulmuştur.

kızlar bu likiput teknıgı varya gecen sayfada konusmustuk o teknıgı uygulayan doktora mail attım. bu teknık ıle konulan yagın sadece %15 falan erıomus.aynı anda kandan elde edilen kök hücreli plazmayı karıştırarak yagları bacaga koyuyorlarmıs oyuzden kalıcı oluyormus.1 gece hastanede yatılıyormus.ne dıorsunuz selahattin bey hakkında bilgisi olan varmı?

Likiput tekniği kök hücreden zenginleştirilmiş yağ aynı zamanda kandan elde edilen kök hücreli plazmayı karıştırarak yapılıyormuş.arkadaslar fiyatta silikon ameli. ile aynı 6000tl gercekten kalıcıysa fiyatta iyi.doktor %15 eridiğini geri kalan yagların kalıcı oldugunu sölemiş.

PARİS sen mail atma ve buna cevap alma konusunda gerçekten başarılısın. Ahmet karacalara da sorarmısın: O da likuput yönteminimi kullanıyormuş?

pariscimm
daha önceden selahattin bey hakkında nette araştırma tapmıştım,ve burada da paylaştım. çok olumlu yorumlar duymadım;ama ne derece doğrudur bilemeyiz. en iyi dediğimiz doktorlarda da başarılı sonuçlar olmayabiliyor. şans yani:)açıkçası ben selahattin beye ısınmadım.bu yöntemle gerçekten daha başarılı sonuçlar elde ediliyorsa mutlaka başka doktorlardan da bu yöntemi bilen vardır?

kızlar sizinde ailenizde anneniz,ablanız,kardeşiniz hatta babanızda fln çarpık bacaklı olan varmı yani genetikmi sizinde?bzm öyle sanırım ama ne annemin ne de ablamın bacakları bnmkiler kadar yamuk değil yani etek-elbise giyebiliyolar... bi benim bacaklar fena olmuşş çarpıklıkta 1 numara doğrusu :1::1:

kızlar beneimde ince gibi bende normalde balık etliyim biraz ama bacaklarımı hiç beğenmem kısa etek falan pek yakışmıyor ince olduğu için ama ameliyatsız yöntemler arıyorum ben mesela spor yapıyorum bacaklarım için bilmiorum pekde etkili değil

Dior canım tamam ahmet beyede mail atarım sorarım.
Saddy evet canım bızım aıledede bı ben böyleyım :) buarada kızlar bu mevsımde neler gıyıyorsunuz?acıkcası ben kafayı yıyorum bol paca kot gysem sımdı yagmurlar yagınca onların pacalarıda sırılsıklam oluyor boru paca guzel pantolon bulamıyorum negıyecegımı sasırıyorum, bu forumda bıde çarpık bacaklılar ne giymeli diye baslık acmalı:)))

Pariss LCW de ki boru paça pantalonlar güzel oluyor. Ben onlardan alıyordum. Bir soruda benden:) Dar paça pantalonların düşük bel olmayanları var mı? Düşük beli sevmiyorumda

Kızlar dün ve bugün sizler için çektiğim iki resmi ekledim. etek giymekten dolayı çok mutluyum :) Sizlerde bu mutluluğa biran önce kavuşursunuz inşallah.

Son düzenleme:
Back
X