Bacak dolgusu yaptıran var mı?

demoniac, ne güzel etek giyebilmen.:)
erime oldu mu acaba , bu konuda bilgi verebilir misin?eski resimlerine baktım;ama fotodan farklı görünebilir.

demoniac,
ferruh beyin uyguladığı yöntemin adı neydi?likiput diye bir yöntem okuduk netten. bu yöntemi duymuş muydun , belki doktorunla paylaşmışsındır

Kızlar dün ve bugün sizler için çektiğim iki resmi ekledim. etek giymekten dolayı çok mutluyum :) Sizlerde bu mutluluğa biran önce kavuşursunuz inşallah.

demoniac ne kadar güzel olmuş bacakların. kalınlığıda süper ve yuvarlak hatlı en sevdiğim bacak tipi. keşke bende de yeretli yağ olsaydı

demonıac ne mutlu sana cnm çok hoş olmus cok güzel görünüyor dileerim hep böyle mutlu kalırsın
bi ara gelemedim kızlar nasılsınız

DEMONİAC bizi bilgilendirmeye devam ettiğin için sağol...

LEYDİ bende seni merak etmiştim. Nasılsın? Sen hala etek giymiyormusun?

Demoniac çok güzel bacakların canım darısı hepimizn basına inşallah.bizleri yanlz bırakmadgn ve resımlerını paylastıgın ıcınde cok tesekkurler.güle güle giy cicilerini:)

dior iyiyim cnm sağol sizler nasılsınız?
ben çok zayıfladım cnm bu sıralar ve bacaklarım yine sopa gibi oldular kilo almaya çalışıcam tekrar hoş alsamda cesaret edip giyermiyim bilmiyorum:)

Merhaba kızlar,
Beğenmenize çok sevindim. Etek giymek okadar içimde kalmıştıki morluklarım geçmeden insanlara aldırmadan giymeye başlamıştım. Çok güzel bir duygu gerçekten. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize...
Ferruh Bey bir teknik adı söylemedi. Yağları bir taraftan alıp hava ile temas ettirmeden diğer bölgeye aktaracağını söyledi. Likiput yönteminide daha önce duymamıştım.

Diz üstü etekle resim ilk fırsatta eklerim.

Leydi canım ilk etapda biraz garip hissediyor insan. Bacaklarının değişmiş olduğuna inanamıyor. Cesaret edip giymek lazım sonrası geliyor:)

rose73
bacakların harika görünüyor. sende zaten eğrilik yoktu sanırım.hiç erime oldu mu?bu haliyle ince görünmüyor.ben eski hallerini merak ettim .eklemen mümkün mü?
senin sonuç, çok iyi bence. bu da, eski halinin pek sorunlu olmadığından olsa gerek. etekli güzel günler seni bekliyor:))))

Rose73 bacakların fıstık gibi olmuş maşaallahhhhh..ah bizimde böyle olduğunu görebileceğimiz günler gelse keşke ama bnm bacaklar çok yamuk sanki ben hiç göremem gibi geliyo kendimde böyle bi tabloyu :1no2:

Selam kızlar bacaklarımın resimlerini profilime koydum.bilmiyorumkismile Yanımdaki kızım onun Allahtan bacakları güzel.Bana çekmemiş.zemuszemus

Back
X