Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar,
size takıldığım iki konuyu sormak istiyorum
liposakşın' ın yan etkileri nedir?neden kilolu insanlar rejim yapmak yerine bunu düşünmüğyorlar?acaba daha sonradan ortaya çıkan sakıncalrımı var?yağ alınan bölgede bir süre sonra daha fazla mı yağ aoluşuyor?sizlerin bilgisine daha çok güveniyorum:))
bir de bende mümkün değil yağ çıkmayacak,şuan çalışmadığım halde 49 kilodayım. çalıştığım zamanlar 46'ya düşüyorum. kilonun yanı sıra sağa soluma bakıyorum yağ yok:((( acaba annem ya da ablamım yağı ile bu ameliyat olmaz mı?son ümidim bu kaldı sanırım...:((((komik gelebilir ;ama bugün organ nakli ile ilgili bir yazı okudum,aklıma bu geldi)

Arkadaşlar,
liposakşın' ın yan etkileri nedir?neden kilolu insanlar rejim yapmak yerine bunu düşünmüğyorlar?acaba daha sonradan ortaya çıkan sakıncalrımı var?yağ alınan bölgede bir süre sonra daha fazla mı yağ aoluşuyor?sizlerin bilgisine daha çok güveniyorum:))
bir de bende mümkün değil yağ çıkmayacak,şuan çalışmadığım halde 49 kilodayım. çalıştığım zamanlar 46'ya düşüyorum. kilonun yanı sıra sağa soluma bakıyorum yağ yok:((( acaba annem ya da ablamım yağı ile bu ameliyat olmaz mı?son ümidim bu kaldı sanırım...:((((komik gelebilir ;ama bugün organ nakli ile ilgili bir yazı okudum,aklıma bu geldi)

Canım liposaction ile ilgili soruların cevabını bilmiyorum ama zaten senin vücudundan alınana yağ max 500 gr. Doktor onuda belli bir bölgeden almıyor çöküntü olmasın diye 4 farklı yerden alıyor.
yağın kendi vücudundan olması gerek annenin yada ablanın yağından olmaz :) Bu ameliyatı ilk olarak 3 yıl önce olmayı düşündüğümde yeterli yağım yoktuve doktoro başkasından yağ alsak olmaz mı diye sordm. Güldü ve olmaz dedi bana :)

peki bu yağlar hadi 8 ay-10 ay erimediler diyelim peki 1.5-2 sene 3 sene sonra hala kalıyorlarmı?hadi 3 sene sonra eridiler diyelim sonra yine bilmem kaç bin ödeyip tekrarmı yaptırmamız gerecek?bende sürekli kilo alıp ve hemen veren biriyim mesela hiç sabit kalamıyorum yıl içinde o yüzden yağ enjeksiyonu benide korkutuyo nedense.. silikon daha mantıklı geliyo sanki.insanlar göğüs-dudak gibi yerlerine yaptırıyolar bunları o kadarda sağlığı tehdit edici birşey olmasa gerek heralde..yaaa en sağlıklısından ömür boyu sürecek kesin kökten bi çözümü yok mu bunun :(((

peki bu yağlar hadi 8 ay-10 ay erimediler diyelim peki 1.5-2 sene 3 sene sonra hala kalıyorlarmı?hadi 3 sene sonra eridiler diyelim sonra yine bilmem kaç bin ödeyip tekrarmı yaptırmamız gerecek?bende sürekli kilo alıp ve hemen veren biriyim mesela hiç sabit kalamıyorum yıl içinde o yüzden yağ enjeksiyonu benide korkutuyo nedense.. silikon daha mantıklı geliyo sanki.insanlar göğüs-dudak gibi yerlerine yaptırıyolar bunları o kadarda sağlığı tehdit edici birşey olmasa gerek heralde..yaaa en sağlıklısından ömür boyu sürecek kesin kökten bi çözümü yok mu bunun :(((

Sevgili SADDY
aynı soruları soruyoruz. Ama cevabı yok malesef...

kızlar bıseyde ben sormak istiyorum bazı doktorlar yag enjeksıyonu amelıyatından sonra 3 ay snra falan tekrar yag enjeksyonunu yınelerız dıyorlar yanı bu nedemek?tekrarmı amelıyat oluyoruz sanırım leydi olmustu bır doktora 2 kez tekrarmı para oduyoruz yoksa mesela basta ılk amelıyata 6000 tl odedık atıyorum bır dahakı yag transferınde para vermıyomuyuz?tesekkurler sımdıden optum hepınızı

Cevaplar zamanda gizli.Zamanla görülecek şeyler ki keşke doktorlar bizlere gerçekleri en baştan söylese ve hepimiz ayrı ayrı tecrübe etmesek.

ozgurdu
çok haklısın cnm keşke hepimiz tecrübe etmesek çünkü maddi-manevi açıdan hiç kolay tecrübe olmayacak şeyler bunlar..

kızlar herkese selam. uzun süredir yazmasam da takip ediyordum buradaki yazışmaları. benim de aklıma takılan birçok şey sorulup konuşuluyor. 2. defa ya9 enjeksiyonunda para alınıyor mu , tekrar ameliyat mı olnuyor vs gibi şeyler. Ben açıkçası yılbaşından sonra ameliyat olamyı düşünüyorum, ama yağ eridi mi erimedi m stresi beni mahvedecek gibi. Slikona ise hiç cesaretim yok 10 yıl sonra ne olcağını bilmiyorum. Zorlukla kazandığım parayı da hiç yerine heba etmekten korkuyorum.

Arkadaşlar,

dilaracım yağ aldırdığın yerlerde yağ oluşma olasılığı çok düşük doktor söylemişti. özellikle belirli bir bölgeden kilo alıyosan yağ enjeksiyonuyla bu derttende kurtulabiliyosun demişti. başkalarının yağıyla olmuyor malesef keşke olsa bende ablam olaz mı demiştim ama olmuyormuş işte:( bende senin gibi çıkmazdayım. silikonu göze alamıyorum

saddy cim dikkat ettiysen ne kadar kilo alıp versende bu kilolar alt bacağını etklemez. yani eriyen zaten eriycek kalanın kilo alıp vermenle ilgisi yok;)

kızlar naci çelik e burdan mesaj yazdım yag enjeksıyonu yapıp yapmadıgını sordum ne tavsıye edecegınıde sordum bacak carpıklıgı ıcın, bacaga yag enjkte edılmesı ıcın basen ve bel göbek bölgenızde yaglı olması gereklı yoksa olmaz demiş.uyguladıgı tek yontemde buymuş bılgılerınıze kıslar..
dior attım canım ama cevap gelmedı henuz.cevap gelınce yazarım sana.

Hepinize merhaba. Çok uzun zamandır yazdıklarınızı sessizce takip ediyorum, fakat yeni üye oldum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Sonunda cesaretimi toplayıp cumartesi günü Hasan Fındık'la görüşmeye gittim. Ben implant yaptırmak istiyorum. Hasan Bey epey bi ilgilendi. 7.000,00-TL fiyat verdi. 13 Kasım'a gün aldım ameliyat için. Korkmuyo değilim ama yaptırmaya kararlıyım.

blackdaisy hosgeldin,
aramızdan birinin daha amelıyat olucagına cok sevındım inşallah hersey istedigin gbi olur.. suanki bacak yapın nasıl bahsedermisin hatta resım koyarsan cok sevınırım.çok çarpıkmı? silikon koyulucak ve diz içlerinede bir işlem uygulancakmı?
bizleri amleıyat olduktan sonrada bılgılendırısen cok mutlu oluruz hersey gonlunce olsun;)

Hepinize merhaba. Çok uzun zamandır yazdıklarınızı sessizce takip ediyorum, fakat yeni üye oldum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Sonunda cesaretimi toplayıp cumartesi günü Hasan Fındık'la görüşmeye gittim. Ben implant yaptırmak istiyorum. Hasan Bey epey bi ilgilendi. 7.000,00-TL fiyat verdi. 13 Kasım'a gün aldım ameliyat için. Korkmuyo değilim ama yaptırmaya kararlıyım.

BLACKDAİSY hoşgeldin... Bu forumda ikinci implantı olacak kişisin.Bizi bilgilendirirsen ve resim eklersen çok seviniriz. Hasan bey implant konusunda neler söyledi? Forumda en çok şu soruların cevabını merak ediyoruz. Zararlımı değilmi? Yan etkileri nelerdir? Bunları konuştunuz mu? Cevaplarsan çok sevinirim...

kızlar naci çelik e burdan mesaj yazdım yag enjeksıyonu yapıp yapmadıgını sordum ne tavsıye edecegınıde sordum bacak carpıklıgı ıcın, bacaga yag enjkte edılmesı ıcın basen ve bel göbek bölgenızde yaglı olması gereklı yoksa olmaz demiş.uyguladıgı tek yontemde buymuş bılgılerınıze kıslar..
dior attım canım ama cevap gelmedı henuz.cevap gelınce yazarım sana.

parissss mail geldiğinde bana da yazarsan çok sevinirim. ahmet beye ameliyat olmaya karar vermiş gibiydim, uzun süredir foruma bakamıyorum, bugün 20 sayfadan fazla okudum neler olmuş anlamak için, erata yağlarının eridiğini söylemiş... sil baştan:(

Kizlar biliyorsunuz bende ameliyat oldum bacaklarim ilk haline gore gayet iyi bende oyle erime vs olmadi ama konulan yag yeterli gelmedi malesef:(
Ben ahmet beye olmustum

Back
X