Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hoşbuldum parissss,dior. Hasan Bey Türkiye'de bacak implantı yapan bi kaç doktordan biri olduğunu söyledi. Hatta kimi doktorlar tercih etmez, zararlı olduğunu söyler dedi. Fakat onun söylediğine göre durum böyle değilmiş. Çünkü bacak implantının meme protezine ve diğer protezlere nazaran ülkeye girişi daha maliyetliymiş. Çoğu doktor bundan dolayı tercih etmezmiş Protezin yağ enjeksiyonuna oranla daha ağrılı iyileşme süreci olacağından da bahsetti. Hatta "düşün karnına 9 aylık bi bebeği koyduğumuzu nasıl kendini rahatsız hissedersen bacak implantını da öyle hissedersin" dedi. Bacak yapıma göre yağ enjeksiyonu da olabilirmiş aslında. Kalıcılık oranı %80 olur dedi. Ama ben yine de eridi erimedi derdiyel uğraşmak istemediğimden cesaretimi toplayıp silikon koydurmakta kararlıyım

melike senden yağ çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam, cihazlı superdry yapılamamıştı o yüzden, sendin değil mi? birlikte yaptırdığınız diğer arkadaşlar memnun mu aceba görüşüyor musunuz?

Hoşbuldum parissss,dior. Hasan Bey Türkiye'de bacak implantı yapan bi kaç doktordan biri olduğunu söyledi. Hatta kimi doktorlar tercih etmez, zararlı olduğunu söyler dedi. Fakat onun söylediğine göre durum böyle değilmiş. Çünkü bacak implantının meme protezine ve diğer protezlere nazaran ülkeye girişi daha maliyetliymiş. Çoğu doktor bundan dolayı tercih etmezmiş Protezin yağ enjeksiyonuna oranla daha ağrılı iyileşme süreci olacağından da bahsetti. Hatta "düşün karnına 9 aylık bi bebeği koyduğumuzu nasıl kendini rahatsız hissedersen bacak implantını da öyle hissedersin" dedi. Bacak yapıma göre yağ enjeksiyonu da olabilirmiş aslında. Kalıcılık oranı %80 olur dedi. Ama ben yine de eridi erimedi derdiyel uğraşmak istemediğimden cesaretimi toplayıp silikon koydurmakta kararlıyım

JEZABEL de implant yaptırmıştı ama burda yağ enjeksiyonu yaptıran birçok arkadaşa göre daha kısa zamanda iyileşti. Umarım sende onun gibi kısa zamanda iyileşir sağlığına kavuşursun. Hasan fındıkla bir daha görüştüğünde sorarmısın implantın yer değiştirme durumu varmı imiş. Şimdiden teşekkürler...

melike senden yağ çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam, cihazlı superdry yapılamamıştı o yüzden, sendin değil mi? birlikte yaptırdığınız diğer arkadaşlar memnun mu aceba görüşüyor musunuz?

Evet canim malesef benden yag cikmadigi icin cihaz kullanilamadi normal superdry oldu diger arkaslardan ozellikle aslili cok memnundu zaten kendiside yazmisti.

Arkadaşlar merhaba, ben yarın Hasan Fındık ile silikon ameliyatı için görüşmeye gideceğim.Daha önce de görüşmüştüm, ameliyatla ilgili bilgi vermişti ve Türkiye de bu ameliyatı yapabilen sadece iki kişi olduğunu söylemişti.Ben bayramdan önce ameliyat olmak istiyorum, o tarihe kadar kime opere olacağıma karar vermeliyim. Bu forumu takip etmeye yeni başladım ama bacak estetiğiyle ilgili olarak Hasan Fındık isminin çok da geçmediini gördüm.Nazım Durak ismi çok geçiyor ancak google da aratınca hakkında şikayetler görünüyor. Sürem kısa bilginize ihtiyacım var.Sevgiler ereta nın ablası..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben yarın Hasan Fındık ile silikon ameliyatı için görüşmeye gideceğim.Daha önce de görüşmüştüm, ameliyatla ilgili bilgi vermişti ve Türkiye de bu ameliyatı yapabilen sadece iki kişi olduğunu söylemişti.Ben bayramdan önce ameliyat olmak istiyorum, o tarihe kadar kime opere olacağıma karar vermeliyim. Bu forumu takip etmeye yeni başladım ama bacak estetiğiyle ilgili olarak Hasan Fındık isminin çok da geçmediini gördüm.Nazım Durak ismi çok geçiyor ancak google da aratınca hakkında şikayetler görünüyor. Sürem kısa bilginize ihtiyacım var.Sevgiler ereta nın ablası..

ERETA nın ablası ben doktor işinin şans işi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye vermek güç. Aynı doktora ameliyat olup memnun olanda var olmayanda. Bu forumda JEZABEL nazım duraka ameliyat oldu. Ameliyatı gayet başarılı oldu ameliyat sonrası çokda ağrı yaşamadı. Ama bir başkası nazım duraktan memnun kalmamış olabilir. Bence en iyisi sen kendini dinle ve kararını ona göre ver. En sağlıklısı bu bence. Umarım kendin adına en doğru kararı verir ve mutlu olursun. Ama lütfen bizi bilgilendirmeyi unutma. Bizlerde ameliyat sonuçlarını merakla bekliyoruz.

MELİKE sen doktorla tekrar görüşmedin değil mi? Yani bir ekleme daha yapılamazmıydı. Tabi çok daha az bir ücretle. Sonuçta o kadar para verdin ve etek giyemiyorsun. Ben bu durumda olsam çok üzülürdüm. Ve mutlaka az önce sorduğum soruları doktora sorardım.

blackdaisy merhaba, mesajını yeni gördüm ve çok sevindim açıkçası. Hasan bey aynı şeyleri söylemiş her ikimize de ben yarın tekrar gidip bayram öncesine gün almayı planlıyorum ama Hasan bey ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraf göstermiyor. Estetik hekiminin tarzının, güzellik anlayışının kişiyle uyumlu olup olmaması önemli, açıkçası ben erkek gibi kaslı bacaklarım olsun istemiyorum. Ameliyat sonrası böyle bir şok yaşamak istemiyorum.Geçen yıl hafif bir aralık var diye dişlerime laminate kaplama yaptırdım, 9.000 TL para ödedim, aralık kapandı ama şu an kocaman, öne doğru çıkık dişlerim var ve çok önde oldukları için dudaklarımı kapatamıyorum. Çok büyük bir işkence para verip hem mevcut görüntünden olmak hem de konforunun bozulması. Sen neye göre Hasan beye karar verdin, söyledikleri mi güven verdi??

blackdaisy merhaba, mesajını yeni gördüm ve çok sevindim açıkçası. Hasan bey aynı şeyleri söylemiş her ikimize de ben yarın tekrar gidip bayram öncesine gün almayı planlıyorum ama Hasan bey ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraf göstermiyor. Estetik hekiminin tarzının, güzellik anlayışının kişiyle uyumlu olup olmaması önemli, açıkçası ben erkek gibi kaslı bacaklarım olsun istemiyorum. Ameliyat sonrası böyle bir şok yaşamak istemiyorum.Geçen yıl hafif bir aralık var diye dişlerime laminate kaplama yaptırdım, 9.000 TL para ödedim, aralık kapandı ama şu an kocaman, öne doğru çıkık dişlerim var ve çok önde oldukları için dudaklarımı kapatamıyorum. Çok büyük bir işkence para verip hem mevcut görüntünden olmak hem de konforunun bozulması. Sen neye göre Hasan beye karar verdin, söyledikleri mi güven verdi??

Daha önce Nazım Durak'tan fiyat almıştım. Hatırlamıyorum ama çok yüksek fiyat vermişti. Onur Erol da öyle. Bir yıl önce kadar Hasan Bey'e resimlerimi göndermiştim. Ancak kesin kararımı geçen hafta verdim ve görüşmeye gittim. Hasan Bey'le ilk yüz yüze görüşmemizdi. Açıkçası güven veren bi tavrı var, epey de bi ilgilendi sağolsun. Hasan Bey sana ne kadar fiyat verdi ereta??

BLACKDAİSY, Hasan beye ağustos ayında gitmiştim 7000 TL dedi. Kardeşim, ereta rumuzunun asıl sahibi, Ahmet beye kök hücre yaptırmıştı.Ahmet bey o dönem benim bacaklarıma bakıp silikon ve yağ enjeksiyonu iyi olur ama ücreti hesaplamam lazım demişti. Ahmet beyin 10000 i geçeceğini düşündüğüm için tekrar Hasan beye gideceğim yarın.Ameliyatı yaptığı yer de evime yakın zaten, o da bir avantaj benim için.Sana foto gösterdi mi?

BLACKDAİSY, Hasan beye ağustos ayında gitmiştim 7000 TL dedi. Kardeşim, ereta rumuzunun asıl sahibi, Ahmet beye kök hücre yaptırmıştı.Ahmet bey o dönem benim bacaklarıma bakıp silikon ve yağ enjeksiyonu iyi olur ama ücreti hesaplamam lazım demişti. Ahmet beyin 10000 i geçeceğini düşündüğüm için tekrar Hasan beye gideceğim yarın.Ameliyatı yaptığı yer de evime yakın zaten, o da bir avantaj benim için.Sana foto gösterdi mi?

Hayır göstermedi. Açıkçası sormadım bile. 30 dk.ya yakın görüştük ama eve geldikten sonra sormadığım çok şey olduğunu farkettim. O da çıkarken söyledi zaten, "bundan sonra ameliyat günü görüşeceğiz senin sormak istediğin çok şey olacak ameliyat günü stresli olursun aklına geldikçe yaz ben ameliyat günü çizim yaparken detaylı konuşuruz"diye. Sen şanslısın evim yakın diyosun. Ben çok uzağım. Normalde sabah 10 gibi operasyona girsen akşam 17:00 gibi çıkabilirsin ama madem evin uzak bi gece kalırsın göndermem dedi.

blackdaisy, Hasan bey sana silikon yapan diğer hekimin adını verdi mi??Gerçi söylememesi doğal ama ben de sormaya çekindim.İki kişi indirimi bunda da var mı acaba:)))))Ahmet bey gibi:))

blackdaisy, Hasan bey sana silikon yapan diğer hekimin adını verdi mi??Gerçi söylememesi doğal ama ben de sormaya çekindim.İki kişi indirimi bunda da var mı acaba:)))))Ahmet bey gibi:))

Ben de sormadım ama Nazım Durak aynı zamanda Hasan Bey'in kayınpederi. Aslında ben çok ararştırdım yapan doktorlar var ama bu iki isim daha ön planda. Keşke indirim olsaydı şahane olurdu :))) ama ben ücreti mecburen de olsa kabul ettim, gün aldım çok da az kaldı ameliyata bakalım nasıl olacak.

ereta,
umarım her şey istediğin gibi olur. ben doktorların foto göstermemesini anlayamıyorum acaba,kendilerine çok da güvenmiyorlar mı?şahane sonuç alan, bence kolaylıkla gösterir,diye düşünüyorum
bu arada ereta,senin ablan mı ahmet beye amaeliyat oldu ,anlayamadım. sonuç nasıl peki .bizlerle foto paylaşmanız mümkün mü?teşekkür ederim.

kızlarrrrrrr nasıl gidiyo nasılsınız arada takip ediyorum yeni amelıyat olucak arkadaşlar var sanırım ve yeni katılan arkadaşlar :)
amelıyat olanlar nasıl memnunmusunuz

Ben de sormadım ama Nazım Durak aynı zamanda Hasan Bey'in kayınpederi. Aslında ben çok ararştırdım yapan doktorlar var ama bu iki isim daha ön planda. Keşke indirim olsaydı şahane olurdu :))) ama ben ücreti mecburen de olsa kabul ettim, gün aldım çok da az kaldı ameliyata bakalım nasıl olacak.

Demek Nazım durak hasan fındıkın kayınpederi. İlk defa duydum. BLACKDAİSY ve ERETANIN ablası resim eklemeniz mümkün mü?

diz arkası kasın iki başının arasına yerleştirecek protezin çok ağrılı olduğunu, bir hafta kadar sürdüğünü duymuştum. şimdi de onun korkusu sardı. DİOR, henüz çekilmiş fotom yok, tabii eklerim.

ERETA korkma. Yağ enjeksiyonu olup çok ağrı çeken arkadaşlarımızda oldu. Geçmiş sayfaları okursan göreceksin. Sonuçta ameliyat bu. Kolay bir işlem değil. Keşke daha az acılı olsa idi. Hepimiz bunu isterdik...

Dior, önceki mesajlarında Nazım Durak ın yaptığı ameliyatlara baktım, genelde kalın yapmış yazmışsın. O fotoları nerede gördün çünkü bence çok zayıfım, alt bacak kalınlaşırsa, çarpık olmayan ama vücutla orantısız bacaklarım olur.

JEZABEL, forumdaki fotoğrafını gördüm bacakların çok güzel görünüyor, vücudunla orantılı bir kalınlıkta gibi duruyor.Acaba daha net olan fotoların var mı?

Back
X