Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ahmet beyden cevap geldi fakat gelın goruselım demiş.ücret hakkında falan bılgı vermemış.silikon herhangı zararı olup olmadgınıda sormustum cevap vermemıs gelın konusalım demıs bılgılerınıze.

merhaba kızlar ben ferruh beye mail gönderdim. fiyatını falan sordum yağ enjeksiyonu için 2500 lira diye cevap geldi. ben çok bilgiye sahip değilim ferruh beye ameliyat olan arkadaşlar varsa beni biraz bilgilendirebilir mi ?

kızlar ahmet beyden cevap geldi fakat gelın goruselım demiş.ücret hakkında falan bılgı vermemış.silikon herhangı zararı olup olmadgınıda sormustum cevap vermemıs gelın konusalım demıs bılgılerınıze.

kardeşim ahmet beye ameliyat olduğunda ben sormuştum, ilk seçenek olmadığını ancak benim gibi zayıf kişilerde yapılabileceğini söylemişti.

Teşekkürler PARİSSSS... Görüşmeye gidecekmisin peki? ÖZGÜRDÜ nerelerdesin? Gittin mi nazım durakla görüşmeye...

Dior, önceki mesajlarında Nazım Durak ın yaptığı ameliyatlara baktım, genelde kalın yapmış yazmışsın. O fotoları nerede gördün çünkü bence çok zayıfım, alt bacak kalınlaşırsa, çarpık olmayan ama vücutla orantısız bacaklarım olur.

Fotoları bana PARİS ve JEZABEL yollamıştı. Orda gördüm. Sen ne zaman ameliyat olacaksın? Karar vermişmiydin ameliyat olmaya...

Kızlar nerdesiniz..neden kimseden ses çıkmıyor...operasyon geçiren hemen herkes bir süre sonra burayı terkediyor...neden???

DEMONİAC ameliyatından sonra epey bir süre geçti. Şuan nasılsın? Herşey yolunda mı? Kıyafetlerini artık istediğin gibi giyebiliyormusun? Arada bir uğra lütfen... Merak ediyoruz...

ufff nerdesiniz arkadaşlar
ameliyat olnalr son durumlarını yazsınlar lütfen.mümkünse fotolarınızı da merak ediyorum. Bayramdan önce ameliyat olacak arkadaş vardı?adını unuttum,kusura bakma lütfen. Ne yaptı acaba. tekrar doktorla görüştü mü ?

offfffff offffffffff derde bakın yahuuu bende yalnızım sanıyordum.yıllardır pantolon giymekten daraldım bunaldım.dizden aşağım çok ince eğrilik yok ama bende basen kalçada yok pantolonuda yakıştıramıyorum kendime.konu komşu dalga geçiyor travesti gibisin diyorlar çok üzülüyorum. bugün maddi imkanım olsa sonuç ne olursa olsun yatarım masaya...allah hepimizin yardımcısı olsun.çoğuna göre çok basit bi sorun ama yaşayanlar bilir değil mi...?forumu takip etmekten başka bi imkanım yok ne yazık ki.....artık buralardayım soru soramam çünkü yaptırma gibi bir imkanımyok.ancak yaptıran arkadaşların mutluluğuna ortak olurum.allahım bana nasip eder inş

dior ricaa ederim canım ben suan için görüşmeyi düşünmüyorum ameliyat için maddi imkanım yok suan ilerleyen zamanlarda insallah oldugunda gıdıp gorusecegım.hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah.amelıyat olucak arkadasların haberlerini sabırszlıkla beklıyorum.

ufff nerdesiniz arkadaşlar
ameliyat olnalr son durumlarını yazsınlar lütfen.mümkünse fotolarınızı da merak ediyorum. Bayramdan önce ameliyat olacak arkadaş vardı?adını unuttum,kusura bakma lütfen. Ne yaptı acaba. tekrar doktorla görüştü mü ?

Bayramdan önce ameliyat olacak benim dilaramutlu. 13 Kasım'da gidiyorum kısmetse. Doktorla tekrar görüşmedim. Asistanı Gül Hanım ameliyattan bir hafta önce telefon eder; detaylı bilgi veririm ne yapman ya da ne yapmamanla ilgili demişti. Gün yaklaştıkça korkmaya başladım ama. Ameliyat sonrası ağrıyı düşünmüyorum da anestezi beni korkutuyor.

Bayramdan önce ameliyat olacak benim dilaramutlu. 13 Kasım'da gidiyorum kısmetse. Doktorla tekrar görüşmedim. Asistanı Gül Hanım ameliyattan bir hafta önce telefon eder; detaylı bilgi veririm ne yapman ya da ne yapmamanla ilgili demişti. Gün yaklaştıkça korkmaya başladım ama. Ameliyat sonrası ağrıyı düşünmüyorum da anestezi beni korkutuyor.

SEn İstanbuldamı ameliyat olucaksın.Bende herşey hazır ama vakit yok.Hergün birşey çıkıyor.En kısa zamanda gitmek istiyorum.

offfofff geldim gittim hep aynı kararsızlıklarrr hala net tam bir çözüm yolu bulamadık ben bir süredir girmiyodum siteye hergün aynı şeyi düşün düşün piskolojimiz ice bozuluyo çünki gene dayanamadım geldim bu zamana kadar yazılanları tek tek okudum acaba bir umut ışığı varmı diye ama yine pek olumlu birşey yokkk :(( yardımcımız olsun rabbim ne diyimmm hepimiz hem cinsiz ve aynı dertten muzdaribiz

offfffff offffffffff derde bakın yahuuu bende yalnızım sanıyordum.yıllardır pantolon giymekten daraldım bunaldım.dizden aşağım çok ince eğrilik yok ama bende basen kalçada yok pantolonuda yakıştıramıyorum kendime.konu komşu dalga geçiyor travesti gibisin diyorlar çok üzülüyorum. bugün maddi imkanım olsa sonuç ne olursa olsun yatarım masaya...allah hepimizin yardımcısı olsun.çoğuna göre çok basit bi sorun ama yaşayanlar bilir değil mi...?forumu takip etmekten başka bi imkanım yok ne yazık ki.....artık buralardayım soru soramam çünkü yaptırma gibi bir imkanımyok.ancak yaptıran arkadaşların mutluluğuna ortak olurum.allahım bana nasip eder inş

offf offf bende aynıyım. bende eğrilikte var..şimdi iyice kafaya koydum .işte maddi imkanım yok. ama araştırıyorum .inşalalh yaptırabiliriz.

arkadaslar
malum sorunumuzdan dolayı giyimimizde yasanan sıkıntılar için birbirimize tüyolar vermek amacıyla forumun "alışveriş tüyoları" kısmında bir başlık attım ...ilgilenirseniz sevinirim..

arkadaşlar bu siteyi bir inceler misiniz?

http ://ladisten.com/bow-legs-correction-3.html
not: http den sonra boşluk bıraktım bakarken düzeltirsiniz.

TİGERLİTY dediğin siteye baktım. Yabancı dilim yok ama sanki orda bizim tasvip etmediğimiz llizarov yöntemi kullanılmış. Kemiklerin kırılıp yeniden yapıldığı yöntem. O bize göre değil... Yabancı dili olan arkadaşlarda baksın. Bakalım onlar ne diyecek...

Kızlar nerelerdesiniz... DEMONİAC nasılsın? Ameliyattan sonra hayat nasıl gidiyor? Ne zaman resim ekleyeceksin?

TİGERLİTY dediğin siteye baktım. Yabancı dilim yok ama sanki orda bizim tasvip etmediğimiz llizarov yöntemi kullanılmış. Kemiklerin kırılıp yeniden yapıldığı yöntem. O bize göre değil... Yabancı dili olan arkadaşlarda baksın. Bakalım onlar ne diyecek...

evet ilizalov yöntemi ama bacaklara takılan aparatlar daha farklı günlük yaşamı etkilemiycek gibi duruyor ve sürelerde çok uzun diil sanki. bacak kalınlığı yerinde olanlarda süper bir yöntem gibi duruyor.

Back
X