Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beren 80
doktorunla tekrar görüşmedin mi?fotolarını tekrar doktora gönderdin mi?ne diyor?nasıl bir çözüm düşünüyor. uyuz oldum doktorlara yaaa
canim eminim bu formu okudukça daha da moralin bozluyordur..
fırsatın olursa yollarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
dilara_mutlu_mutlu@mynet.com
evet bende etek giymek istiyorum.yada dar bir pantolno. Bıktım bol bol pantolonlardan.
Yürürken dizden itibaren hani arada çarpıklıktan boşluk oluyor yaaa sinir oluorum artık.offf kurtulacakmıyım acaba.
Ben silikon yaptıracağım inş.
tsk ederim canim,insallah hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz...bendede seninki gibi incelik sorunu var...ayrica kimsenin senin moralini bozmasina müsaade etme,burdaki hic kimse müsaade etmesin...aslinda ben cok pozitif,insanlari kirmaktan özenle kacinan birisiyim...ama o sekilde imalida olsa bana laf ataninda hakkindan geliyorum...eminim bacaklarimizla sorunumuz var ama diger yerlerimizde o bacagi güzel olanlardan güzeldir,burdaki yazilardanda onu analdim,hepimizin diger yerleri ötekilerden güzeldir..ben bacaklarim disinda söylemesi ayip son derece güzel bir bayanim,,,etek giyinmiyorum ama hayatimda bir kac kezde olsa bacak kompleksimi farkedip laf atani cok kibar bir sekilde ,baska bir zaman dedigine pisman etmisimdir..selamlar sevgiler
su.ay etek için birşey diyemem ama dar pantolon giyebilirsin.içine diz altı çorap veya tayt giysen olur bence ben bazen öyle yapıyorum.
su.ay etek için birşey diyemem ama dar pantolon giyebilirsin.içine diz altı çorap veya tayt giysen olur bence ben bazen öyle yapıyorum.
dilaramutlu canım albümde ameliyat öncesi sonrası tüm resimlerim albümde var son hallerinide ekliycemkilolu değilim ama tabi göbek basen bölgesinde alınabilecek kadar yağ mevcuttu :)) amin canım hepimiz mutlu oluruz inşallah
![]()
![]()
Kızlar...pantolona razıyım..diyorsanız...formülü biraz daha geliştirebilirsiz... :))
Kalın kilotlu çorap giyip içine boşluk gördüğünüz kısımları vatka türü bişeylerle istediğiniz kadar doldurabilirsiniz.
Dahası...metre ile satılan elyaflar var...kumaş gibi..enide çok geniş...çorabı giymeden önce,elyafı bacağınıza tercih ettiğiniz kalınlık ve şekli alıncaya kadar sarın...çıkarmadan önce birçok yerinden bantlayıp kalıp yapıp çıkarın....
Çıkardıktan sonra isterseniz aynı yerlerden seyrek dikişle tutturup bantları sökebilirsiniz.
Daha sonra tekrar giyip...kalın kılotlu çorabı giyip...üzerinizdeyken çoraba seyrek dikişle tutturun.
Protez bacak gibi bişey olacaktır. :)))
Ama herzaman hazırdır.
Deneyin...memnun kalacaksınız...çok ciddiyim.
.
selm canim,bacaklarindan memnun olmana etek giyebilmene cok sevindim,hic cikartma eteklerini canim...benim iki sorum var eger zahmet olmazsa...kök hücre yöntemiylemi yag enjeksiyonu yaptirdin ve ferruh beyin hastalarinin genelinde serum birikmesi olur,sende serum birikmesi oldumu...selamlar sevgiler