Bacak dolgusu yaptıran var mı?

burda yapilan sporlari bende yaptim,mezure elimde,,,hic bir degisiklik olmadi...son care yag transferi olayi bence,olur yada olmaz deneyecegim ama ancak yaza dogru,gögüslerimi daha yeni kücülttüm,pes pese narkoz istemiyorum....

silikon düsüneneler bence burda silikon yaptiran bir kac kisiden bilgi alsinlar,acaba hareketlerinde bir kisitlama varmi,agri sizi devam ediyormu,bacaklarini bükebiliyolarmi...ben yag enjeksiyonu istiyorum,banada bu konuda tecrübesi olanlar yazsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.çok memnun olan yok anladığım kadarıyla hele birinci yıldan sonra yağlarım erimedi diyen çıkmamış buda insanı tereddüte düşürüyor.yinede umut işte;)benimde bacaklarımda çarpıklık sorunu var ve çok inceler okuduklarımdan bir cesaretle bende yaptırmak istiyorum.ben ankaradayım ayın 8 inde ferruh beyden gün aldım.silikon daha cazip geliyor gazi üniversitesi hastanesinde yaptırmak için aradım kendi doktorumda ama yapmıyorlarmış;(( bende silikon için başka bir yeri bulamadığım gibi güvenemiyorumda.o sebeple şimdilik yağ enjeksiyonu düşünüyorum.gelişmelerden sizi haberdar ederim görüşmek üzere..

bilmıyorum ama bir bayan görmüştüm bacakları inceydi fakat okadar güzeldiki bacak yapısı düzgünlük bakımından falan, dedim keşke ince olsaydı da böyle düzgün şekilli olsaydı die

Konunuzu yeni görüyorum bildiğim birşeyi paylaşmak istedim. Benim bir arkadaşım da bacaklarının inceliğinden hiç memnun değildi. 1.5 sene kadar önce burun estetiği olduğumda bir pansumana benimle geldi ve drumla neler yapılabileceğini görüştü. Doktor ne yağ enjeksiyonunu ne de silikonu önerdi onun için. Üst bacak kısmını kalınlaştırmak için düzenli olarak step yap, alt bacak için de sabah akşam 100 er kez parmak uçlarında kalk ve in ama bunları hiç aksatmadan yap demişti. Kızla 3 ay önce tesadüfen karşılaştım doktor söylediği günden beri bu hareketleri yapıyormuş ve bacakları çok fark etmiş. İyi ki seninle gelmişim o zaman resmen bacaklarım düzeldi dedi. Gerçi tabii ki bu uzun bir süreç bir de bilmiyorum her türlü bacakta işe yarar mı? Ama konuyu görünce yazmak istedim belki sizlere bir yararı olur:34:

Konunuzu yeni görüyorum bildiğim birşeyi paylaşmak istedim. Benim bir arkadaşım da bacaklarının inceliğinden hiç memnun değildi. 1.5 sene kadar önce burun estetiği olduğumda bir pansumana benimle geldi ve drumla neler yapılabileceğini görüştü. Doktor ne yağ enjeksiyonunu ne de silikonu önerdi onun için. Üst bacak kısmını kalınlaştırmak için düzenli olarak step yap, alt bacak için de sabah akşam 100 er kez parmak uçlarında kalk ve in ama bunları hiç aksatmadan yap demişti. Kızla 3 ay önce tesadüfen karşılaştım doktor söylediği günden beri bu hareketleri yapıyormuş ve bacakları çok fark etmiş. İyi ki seninle gelmişim o zaman resmen bacaklarım düzeldi dedi. Gerçi tabii ki bu uzun bir süreç bir de bilmiyorum her türlü bacakta işe yarar mı? Ama konuyu görünce yazmak istedim belki sizlere bir yararı olur:34:

valla keşe yarasa denemeye deyer ama olan bacaklarımda erir gider diye çok korkuyorum kas falan olduğuda yok bilmiyorum ya oooooofffff oooffff bıktım ya

copyrigt
ilgin için kendi adıma teşekkür ederim. Ben de zaman zaman düşünmüyor değilim;ama kaslı bacakları sevmiyorum bu sefer daha erkeksi durmaz mı?

yok valla kalın olsunda ekeksi dursun ben razıyım vucuduma göre kalınlıkta olsun bi şekilde çorap falan giyip etek giyeriz yine.

slm arkadaslar.ya aramızda evli olanlar var.hatta cocugu bıle olanlar var.yani ben evlı degılım daha .temmuzda düğünüm olacak.korkuyorum temmuza kadar dr bulamazsam diye.eşim olacak insan da böyle bi durumumu farkeder diye.evli olan arkadaslarıma soruyorum eşlerinden bi problem yaşayan var mı.yoksa böyle bı konuyu nişanlıma acıklamalımıyım..şimdiden tsk cvblarınız için..

slm arkadaslar.ya aramızda evli olanlar var.hatta cocugu bıle olanlar var.yani ben evlı degılım daha .temmuzda düğünüm olacak.korkuyorum temmuza kadar dr bulamazsam diye.eşim olacak insan da böyle bi durumumu farkeder diye.evli olan arkadaslarıma soruyorum eşlerinden bi problem yaşayan var mı.yoksa böyle bı konuyu nişanlıma acıklamalımıyım..şimdiden tsk cvblarınız için..

HİÇ SÖYLEME BENCE.NE GEREK VAR ,HİÇ İNCE DEĞİL DİYORLAR AMA SEN BİLİYORSUNYA BU SENİ HEP RAHATSIZ EDECEK.YARIN BİRGÜN ÇOCUĞUN OLUNCA MEMEDEN KESMEDEN AMELİYAT OLAMIYORSUN DAHA SONRA ÇOCUK YÜRÜYÜP KOŞARKEN SENDE PEŞİNDE......BEN ŞANSLIYIM Kİ EŞİMLE PAYLAŞTIM,ODA BÖYLE DAHA MUTLU OLACAĞIMI BİLDİĞİ İÇİN ONAY VERDİ AMA ANKARA İÇİN.BEBEĞİM VAR BENİMDE,ZOR OLACAK AMA MUTLULUĞUM ONADA YANSIYACAĞI İÇİN BU YAZ YAPTIRACAĞIM,KISMETSE.AMA ŞİMDİKİ TIPTAKİ GELİŞMELER EVLENMEDEN ÖNCE OLSAYDI O ZAMAN YAPTIRIRDIM ...EN MANTIKLISI SENİN ŞUAN OLMAN DERİM BEN KENDİ ADIMA...:98::nazar::66::49:(RESİMLERİ KIZIM EKLEDİ,KIRAMADIM.)

canim bu konuda herkesin fikri farklidir,ama benim fikrimi sorarsan nisanlina hic söyleme,kendin hallet,hadi sonuc olumsuz olursa,neden dikkatleri bacaklarina kendin cekmis olasinki....

kilo aldigimda yüzümden gögüsten,belden yukarimdan aliyorum,bacak kismimdan gram alsam yani...sinir olucam,benim bacak kismima ne oluyr neden yukarsi kilo aliyor asagisi banamisin demiyor

Arkadaşlar lütfen mesajlarınızda küçük harf kullanın. Büyük harf yazım dilinde bağırmak anlamına geldiğinden - amacınız o olmasa bile - hiç hoş görünmemektedir.

Güzel paylaşımlar dilerim..

canisim,benim bacaklarim kalin olsunda isterse arnold schwarzneker gibi olsun

aysenazli çok güldürdün beni gerçekten sen çok yaşa emi:52: seninle vücut yapılarımız ayni herhalde bende gögüs omuz ve karından kilo alıyorum ama bacaklarım her daim aynı çarpık kentleşme diyorum ben.bide eğer şişmansan bacakların daha ince görünüyor

kızlar selam hayatımın berbat bi döneminden geçerken ve artık sadece kendim için bişeylr yapmaya karar vermişken sizi buldum üşenmedim 2 hafta boyunca tüm yazılanları satır satır okudum tüm fotoğraflara baktım ama inanın en vahim durumda olanınız benim bacaklarımda eğrilik yok dümdüz sopa gibi ne üstten ne alttan birleşmiyo birleşmeyi bırakın kas diye azıcık yağ diye hiç bişey yok hadi üstü geçtimde alt çok fena en kalın yeri 25 cm bileklerim 10 cm düşünün hastalıklı gibiyim zaten popo falanda yok bende kemiklerimde ince ve kemiğin üstünde sadece deri kaplaması var ben bile bakmaya tahammül edemiyorum belden üstümde bi o kadar iyi mesela nası olduysa artık yüzümde güzeldir bugüne kadar neler denedim bilseniz sağlığımı bozmayı göze alıp kas yapıcı iğnelermi kullanmadım tozlarmı içmedm spor mu yapmadım sonuç fiyasko hiç bi işe yaramadı popo için kendim çözüm buldum çok güzel oldu aynı problemi yaşayann arkadaşlara yardmcı olabilir belki 2 tane iç çamaşırını iç içe koyup arasında kalan boşluğa slikon elyaflar varya onunla doldurdum kenarda kalan açıklıklarıda diktim pantolon altından rahatlıkla kullanılabilio dolgun ve doğal kalçalarınız varmış gibi duruyo geçici çözüm ama işe yaradığı kesin bnde bir kaç aya kadar kredi çekip silikon yaptırıcam alt bacaklara gram yağ alınıcak yerim yok çünkü hoş olsada soplarıma hayatta yetmez uzun yazdım kusura bakmayın içime yıllardır dert olmuştu bu burayı okuyuncada iyice gaza geldim :9:

Back
X