Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ozgurdu, daha önce ben de araştırma yaparken selahattin tulunay ismine rastlamış ve burada da sormuştum, sanırım 1 ay önce filan. Ben de mail atmıştım o zaman bana da maliyet 5000 TL denmişti:))

Doğrudur ben bu ismi ilk defa duydum.Ve araştırdım.Sanki bu konuda kendisine çok güveniyor.Buda insana güven veriyor.Ama tabi kafamız karşık birşeyleri artık netleştirmeliyiz.:18:

evet haklısınız valla ne gibi bi özelliği var bende anlamadım hele arada neden bu kadar fiyat farklılıkları var onu hiç anlamış deyilim sonuçta yağ enjeksiyonunun kalıcılığı %40-50 arası ve bütün doktorlarda bunda hem fikir ama fiyatlar konusunda pek öyle sayılmazlar bunu yaptırmaya karar verince herhalde bi üç seans yaptırmamız gerkecek o halde bu kadar para vermeye ne gerek varki en azından 3 seansda zaten yine istediğimiz kalınlığa ulaşacak her seferinde %40 kalıcılık hesaplarsan hatta ahmet beyin verdigi %90 garantili 14 binliradan daha kesin cözün olur diye düşünüyorum.

kızlar ben az önce bi doktora mail attım. soruları sıraladım.bakalım cevap gelince buraya da yazarım. :34:

Evaizm bende bulamadım maalesef işte..O zaman maili kendisinde varolan arkadaşların sesimizi duymasını bekleyeceğiz..Bir de sorum var operasyon geçirenlere..
Tamamen olmasada kaç günde ayağa kalkıp yürüyebildiniz?Yani benim günlerim sınırlı ve 3 gün içerisinde en azından yürüyebilmek zorundayım.(Bir başka hastaneye gidip iğne vurulmam gerekiyor) Bu mümkün olurmu?Yoksa ilk 3 gün mutlaka sadece yatmak zorundamıyım..

evet bacaklarım zayıf değilmiş ben hep zayıf sanırdım;)resimleride bulabilirsen çok sevinirim canım.dizlerim birbirine bakıyor benim aradaki boşluk 5 cm;(

formaliteden bence de çok ince değil bacakların. dizaltı boşluk kapansa iyi olacak gibi. zaten açıklığı sıfırlamak değil dimi amaç. sen de benimkilere bi bak bakalım, farklı birbirinden.:59:

formaliteden bence de çok ince değil bacakların. dizaltı boşluk kapansa iyi olacak gibi. zaten açıklığı sıfırlamak değil dimi amaç. sen de benimkilere bi bak bakalım, farklı birbirinden.:59:

evaizm bacakların çok düz görünüyor kendi bacaklarımla mukayese edemeyeceğim kadar güzel görünüyor canım.eğer sorun birbirine benzetmekse bence bir tarafa yağ enjektesi yeterli gibi geldi.gerçekten güzel görünüyor şekli.

Evaizm bende bulamadım maalesef işte..O zaman maili kendisinde varolan arkadaşların sesimizi duymasını bekleyeceğiz..Bir de sorum var operasyon geçirenlere..
Tamamen olmasada kaç günde ayağa kalkıp yürüyebildiniz?Yani benim günlerim sınırlı ve 3 gün içerisinde en azından yürüyebilmek zorundayım.(Bir başka hastaneye gidip iğne vurulmam gerekiyor) Bu mümkün olurmu?Yoksa ilk 3 gün mutlaka sadece yatmak zorundamıyım..

jansettt ben yaptırmadım ama burdan okuduğum kadarıyla kişiye ve doktorun yaptığı operasyona göre değişen bir durum.ankara da olup ertesi gün istanbula dönenlerde var,10 gün kesintisiz yatanlarda gün vermek bence zor gibi.

canım kusura bakma yoğundum birazözelden sana yazamıyorum hata uyarısı verdi pc yi formatladım ondan kaynaklı olabilir.. forma pek giremedim bu aralar..istersen bu hafta sonu buluşup bu konuyu enine boyuna bi konuşalım hem birbirimizi tanıyalım ..malum marta girdik zaman kısalıyor bu arada sen izmitteki estetik doktorlarıyla konuşma fırsatı buldun mu.. ben 2 tanesiyle görüşmüştüm ama içime sinmemişti..görüşmek üzere cepten de beni arayabilirsin..

ahmet beyin özelliği neymiş ,ben bikaç doktora mail attım verdikleri fiyat yağ enjeksiyonunda 2000 -2500 arsında ;silikonda 4000-5.500 civarında fiyatlar birden uçmaya başladı.ne iş anlamadım.

canım kusura bakma yoğundum biraz forma pek giremedim istersen bu hafta sonu bulup bu konuyu enine boyuna bi konuşalım hem birbirimizi tanıyalım ..malum marta girdik bu arada sen izmitteki estetik doktorlarıyla konuşma fırsatı buldun mu.. ben 2 tanesiyle görüşmüştüm ama içime sinmemişti..görüşmek üzere cepten de beni arayabilirsin..

Slm Kızlar,
Herzaman buraya girip yazamıyorum
sorularınız olursa aslında tüm cevaplar formun içinde ismimin üzerine tıklayıp bakarsanız tüm bilgilere ulaşabilirisiniz genelde müsait olamadığım için aynı seyleri tekrar tekrar yazamıyorum.

2. operasyonumun üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti erime olmadı diyebilirim ilk haftaki şişlikler indi o kadar...
Ben heriki operasyonumuda Ahmey Beye oldum bilmeyenler için tekrar soylim benim operasyon sonrası dönemim de cok hafif gecti sıkıntım olmadı diyebilirim. tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.

Resimlerim albumde kızlar isteyenler bakabilir.

DİLARAMUTLU, 542. sayfada bulamadım bacaklarının fotoğranı, özel mesaj gönderebiliyorsan ordan yardımcı olmaya çalışırım..PARİSS senin bacakların benim eski halime benzemiyor benim dizlerim çok eğriydi, hala bacaklarıma baktığımda dizlerim içeriye bakıyor ama yağ olduğu için eskisi gibi dikkat çekmiyor... yani eskiden sokakta etek giysem aa eğri denilebilirdi ama şimdi giysem rahat giyerim artık... senin dizlerin eğri değil bence altları eğri bence senin ki düzelir yağ enjeksiyonu ile ama tabii ki doktor daha iyi bilir... GURMECI,YAMOO ben ahmet beye yaptırdım geçen sene, 12 bin lira ödemiştim kök hücre ameliyatı olmuştum. bir ameliyat daha oldum bu ameliyatta dizlerime yağ konuldu para ödemedim. bir tane daha yapıcak doktor ona da ödemeyeceğim.. yeri ben yaptırdğımda bağdat caddesindeydi şimdi ataşehir e taşındı... genel anestezi ile yapıyor yani tamamen uyutuyor... yardımcı olabilmişimdir umarım arkadaşlar

melike çok sevindim erime olmamış.offf yaaa hayran kaldım valla maşallah.darısı bize...ayyy etek ne hoş duruyor:)))

Slm Kızlar,
Herzaman buraya girip yazamıyorum
sorularınız olursa aslında tüm cevaplar formun içinde ismimin üzerine tıklayıp bakarsanız tüm bilgilere ulaşabilirisiniz genelde müsait olamadığım için aynı seyleri tekrar tekrar yazamıyorum.

2. operasyonumun üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti erime olmadı diyebilirim ilk haftaki şişlikler indi o kadar...
Ben heriki operasyonumuda Ahmey Beye oldum bilmeyenler için tekrar soylim benim operasyon sonrası dönemim de cok hafif gecti sıkıntım olmadı diyebilirim. tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.

Resimlerim albumde kızlar isteyenler bakabilir.

resimlerine baktım inanılmaz güzeller.eski halini bilmiyorum nasıldı canım ama bu halin harika.bayıldım bile diyebilirim.bol minili günler dilerim sana :nazar:

melike
bacakların süper görünüyor. maşallah:))) güle güle giy minilerini.
eski halleri de olsaydı daha da iyi olurdu. mümkünse ekleyebilir misin
sanırım senin dizlerinin hemen üstüne bir şey yapılmadı, yanılıyor muyum
bacakalrının dizden yukarısında hiç açıklık yok. eskiden de mi böyledydi yoksa operasyon buralara da yapıldı mı? teşekkür ederim.

Back
X