Bacak dolgusu yaptıran var mı?

su.ay cım ben de sabırsızlanıyorum senin adına. inşallah sorunsuz rahat sakin bir şekilde atlatacaksın. dualarımız seninle olacak. şimdiden geçmiş olsun cnm. :19:

merhaba arkadaslar
meltem ve benimle beraber ist da ay sonu gibi yaptırmayı düşünen varsa beraber hareket edebiliriz..ben ilk amelliyatımı tek başıma olduğum ( hala şaşırıyorum cesaretime) için destek çok önemli bu konuda .. hele seninle aynı kaderi paylaşıyorsa...
görüşmek üzere..

Bende ist.da yaşıyorum ve ciddi ciddi bacak sorunundan kurtulmak istiyorum.Sizin görüştüğünüz dr. var mı, ücret görüştünüz mü.Bilgi verirseniz memnun olurum canım.Eğer herşey uyarsa bende size katılmak isterim.

uzun zamandır foruma uye olmadan yazılanları okuyordum. artık kesin kararımı vermiş bulunuyorum yag enjeksiyonu konusunda. aşırı zayıf oldugum için yeteri kadar yag bulamazlar diye dusunup silikon olayını da arastırdım ama bazı yazılar korkuttu beni açıkçası hele bi yerde yaptıran biri en başa dönsem kesinlikle olmazdım bu ameliyatı demiş bu direk vazgecirdi beni.

yag enjeksiyonu için uzun zamandır para biriktiriyorum ama şimdide doktor konusunda kararsız kaldım. daha dogrusu nasıl,nerden başlicam hiç bilmiyorum. forumdan bi kaç arkadasın bursada ameliyat olduklarını ve memnun olduklarını okudum sanırım bende mehmet beye gidicem. uzun zaman önce yag enjeksiyonu yaptırms arkadaslar vardı bu baslık baya eski cunku 2008e kadar gidiyor sanırım. o arkadaslardan burayı hala okuyan varsa son durumlarını öğrenmeyi cok isterim. ayrıca bana nerden baslamam ve ne yapmam gerektigi konusnda yol göstericek birileri olursa minnettar olurum. hatta benim gibi tecrubesiz arkadaslar varsa onlarla da bi araya gelip birlikte hareket edebiliriz.

herkese mini mini etekli guzel gunler diliyorum :)

hayırlısı olsun
cmt 3,30da çabuk geçer hayırlısıyla çıkmak nasip etsin

33cm :14: bacak boyum uzun ama o yüzden ince duruyor şu dolgu olayını araştırcam ama :14:

mutlu haberlerini sabırsızıkla bekliyoruz =)

hayırlısı olsun
cmt 3,30da çabuk geçer hayırlısıyla çıkmak nasip etsin

33cm :14: bacak boyum uzun ama o yüzden ince duruyor şu dolgu olayını araştırcam ama :14:

teşekkürler kızalr... şimdiden 2 -3 kısa .etek ayarladım. elbise ablamın elbiselerine göz koydum:1::1:.... offff çok heyecanlıyım.inşallah istediğim gibi olur.. yalnız bileklrim çok ince acaba nasıl durcak hayal kırıklığı yaşamasam bari:((

su.ay cım ben de sabırsızlanıyorum senin adına. inşallah sorunsuz rahat sakin bir şekilde atlatacaksın. dualarımız seninle olacak. şimdiden geçmiş olsun cnm. :19:

teşekkür ederim..çok heyecanlıyım lokal anestezi olacak yaaa.inşallah sorunsuz geçer.

su-ay
ya şu haliyle foto ekler misin merak ettim. ameliyattan sonra, eskileriyle karşılaştırmış oluruz.
her şey istediğin gibi olsun. güzel olacağını düşünürsen, ameliyatın daha güzel geçer.:34:

su-ay
ya şu haliyle foto ekler misin merak ettim. ameliyattan sonra, eskileriyle karşılaştırmış oluruz.
her şey istediğin gibi olsun. güzel olacağını düşünürsen, ameliyatın daha güzel geçer.:34:
YAAA FOTO KOYAYIM İSTEDiM .MAKİNAM BOZULDU İYİMİ.(((
AMA CEPTEN DENEYECEĞİM BAKALIM:))))

Kızlar albümümde bir tane foto atabildim. Bakabirsiniz.:((((
görüntü kirliliği için özür dileirim..:1::1::1::1::1:

merhabalar kızlar.maalesef mesaj sayım 25 olmadığı için albümlere eklenen fotoğrafları göremiyorum. kendi albümüme bile girmem yasak:)

ha bu arada.ben de bülent cihantimurdan 2 nisan'a gün aldım. benim ameliyatım istanbul'da yapılacak.
kilo almaya çalışırken kocaman bir göbeğim oldu. inşallah ameliyat sonrasında göbek möbek kalmaz.
hayırlısı olsun hepimiz için:)

ha bu arada.ben de bülent cihantimurdan 2 nisan'a gün aldım. benim ameliyatım istanbul'da yapılacak.
kilo almaya çalışırken kocaman bir göbeğim oldu. inşallah ameliyat sonrasında göbek möbek kalmaz.

haa haaa bende de bir göbek oldu ki...:1::1::1::1::1:
doktorum güldü :1::1::1:... 2-3 kg yağ alacak değiliz ya dedi....çok kilo almışın boşa diyor inşalalh ameliyattan sonra eritebilirimmmm

su.ay ameliyatın inşallah başarılı geçer ve güzel neticeler elde edeersin.Fotona baktım.İnşallah her şey seninçin güzel olur.Mutlu haberlerinle bizi sevindir.Senden cesaret alalım kı yazında ben yaptırıyım.

su.ay ameliyatın inşallah başarılı geçer ve güzel neticeler elde edeersin.fotona baktım.inşallah her şey seninçin güzel olur.mutlu haberlerinle bizi sevindir.senden cesaret alalım kı yazında ben yaptırıyım.

inşallah sonucu çok merak ediyorum ...offf çok heyecan bastııııı....

teşekkürler kızalr... şimdiden 2 -3 kısa .etek ayarladım. elbise ablamın elbiselerine göz koydum:1::1:.... offff çok heyecanlıyım.inşallah istediğim gibi olur.. yalnız bileklrim çok ince acaba nasıl durcak hayal kırıklığı yaşamasam bari:((

Herşey gönlünce olsun canım.Kalbimiz seninle.

Canım bende ist.da yaşıyorum.Dr hakkında pek bişey bilmiyorum.Ne operasyonu geçiriceksin ve kaça mal olucak.Dr. hakkında bana bilgi verirsen memnun olurum.Şimdiden teşk. ederim.

Tesekkur ederim Yonca . 26 Marta gun aldim kizlar sanirim biraz korku basladi bile:((
Yasadigim yerden Bursa ya ucak seferleri kaldirilmis bundan dolayi otobusle gidicem yaklasik 9-10 saat ve bu durumda bacaklarim sisecek( sismis bacaklarim harika oluyor:))) ideal kalinliga ulasiyor)
Oraya indigim sabah ameliyat olcam bu durumun sakincasi var mi diye sordum sorun degil dediler.
Ben bu doktorlara hic guvenmiyorum illaki siz bilincli olacaksiniz diye dusunuyorum. Iyi de yaniltici olur dolgu yapacaginiz yerleri tespit edemezsiniz diyorum hala sorun olmaz diyorlar kaldi ki daha once muayene bile olmadim ilk kez o gun gorcek doktor.
En iyisi bir gun once gitmek Ufff yaaa simdiden yoksa ozensizler mi diye dusundum sanirim cok evhamliyim.Neyse guzel dusuneyim guzel olsun bacaklarim cook guzel olcak veee ben bu yaz etek giycem...

Merhaba zafiyet,beni hatırlamışsındır. Hayırlı olsun.
İnşallah herşey yolunda gider mutlu olursun herkes için bu dileklerim... Bende orda ameliyat oldum biliyosun benim doktorum oradan ayrılmış tabii.. Bide uygun fiyatla yapıyorsun aslı bu olmalı bence , ben 5 bin vermiştim toplam maliyet 7 bine yakın oldu çok para yaa !!!
Ben eskisi kadar katılmıyorum aranıza ama zaman zaman okuyorum fakat bunu okuduğumda yazmadan duramadım.
Ameliyat sonrası onca saat otobüslemi döneceksin ? :53:
Hani yani kimsenin gözünü korkutmamak için pek olumsuz birşey yazmak istemezdim ama senin için çok zor olabilir bu yolculuk...
Ben özel ve konforlu olan aracımızda bile 5 saat lik yolda sıkıntı çektiğimi unutmuyorum...
Ayaklarımı uzattığım halde yinede sızlanıyordum.
Hele de WC için araçtan inmek zorunda kaldığım anlar, yüzümde acı ifadesiyle iki büklüm ve topallayarak ilerlerken herkes bana bakıyordu, merdiven çıkmam gerektiğinde ise
acıyan bakışlar yardım tekliflerine dönüştü gerek olmadığını söyledim utanarak.
Karmakarışık duygular yaşadım , ağladığım bile oldu arabada , eve zor attım kendimi ve 10 dakka geçti aniden gelen bir açlık midem kazındı sanki oysa yolda dürüm yemiştim.
gözüm karardı bütün vücudum uyuşmaya başlamıştı yatak odamdaydım tam karşımda ayna vardı yüzümün kireç gibi olduğunu gördüm sonra yere yığıldım , ölüyorum sandım eşimden su ve yiyecek birşeyler istedim su içip bir iki lokma dürüm yedim kendime geldim, doktoru aradım anlattım kan şekerin düşmüş ondan dedi...
Aç kalmamam gerektiğini iyi beslenmemi tekrar olursa ne yapmam gerektiğini söyledi...
Hayatımda daha önce hiç yaşamadığım birşeydi tabiki korktum tekrar yaşamayı ve o an yalnız kalmayı hiç istemem yanımda eşim olmasa bana kim yardım ederdi..
sağlığın değerini anlıyor insan,, teselli ise böyle kalmayacak olmak ve iyileştiğimde daha güzel olacağım demek...
Bikaç gün ağrı olsada Ağrı kesiciler işe yarıyor .Elbette o günler geçti ama bazı şeyler unutulmuyor

Bunları neden yazdım çünki neticede AMELİYAT ve bunu hafife almamak lazım canım ihtiyacın olduğunda yardım edecek biri mutlaka olmalı ve otobüs uzak mesafe için en son çare olmalı.... öptüm

Back
X