Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bu arada.ben de bülent cihantimurdan 2 nisan'a gün aldım. benim ameliyatım istanbul'da yapılacak.
kilo almaya çalışırken kocaman bir göbeğim oldu. inşallah ameliyat sonrasında göbek möbek kalmaz.
hayırlısı olsun hepimiz için:)
teşekkürler.dualarınızı bekliyorum sağol...
suay
fotonu gördüm. Sende yağ var ne güzel:)))) umarım çok mutlu olursun. Bir daha ki foton mini etekli olsun lütfen:)
şimdiden geçmiş olsun su.ay.hayırlısıyla ameliyatın güzel geçer ve aramızdan biri daha kurtulur....
suay
fotonu gördüm. Sende yağ var ne güzel:)))) umarım çok mutlu olursun. Bir daha ki foton mini etekli olsun lütfen:)
şimdiden geçmiş olsun su.ay.hayırlısıyla ameliyatın güzel geçer ve aramızdan biri daha kurtulur....
serpi1983
hoşgeldinnn
uzun zamandır bu formu takip ediyorum. ama hala doktor konusunda karar verebilmiş değilim. iyi doktor diye bir şey yok, bunu anladım burada. şans işi... ama takip ettiğim kadar, ben Ahmet karacalar'a daha çok karar vermiş durumdayım. mehmet beyi duymadım ya da hatırlamıyorum. sendeki sorun eğrilik mi?bende eğrilik var. baştan ben de slikona sıcak baktım sonra korktum. yağ operasyonunu daha çok düşünüyorum;
ama yağım yok .bakalım hepimiz için her şey güzel olur inaşllah.
Canım bende ist.da yaşıyorum.Dr hakkında pek bişey bilmiyorum.Ne operasyonu geçiriceksin ve kaça mal olucak.Dr. hakkında bana bilgi verirsen memnun olurum.Şimdiden teşk. ederim.
kızlar şimdi annemle hastaneye gidiyoruz..çok heyecanlıyım korkuyorum ...dualrınız eksik etmeyin. öpüyorum hepinizi.....
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.ücret ne dediler?
bu doktora bu sitede ameliyat olmuş pek çok insan var. kimi memnun kimi değil.normalde bu güne kadar ameliyatlarını hep bursa'da yapmış.ama şimdi istanbulda br hastane ile anlaşmış hangi hastane onu hatırlayamadım. sadece ameliyat zamanlarında alet edevatını ve anestezi uzmanını da alıp gelecekmiş. sanırım istanbulda ameliyat yapacağı ilk kişi olacağım. ben kadınlar günü indiriminden yararlandım. 3600'a mal olacak. ama hastane masrafıydı, bilmem ne masrafıydı ek maliyetler çıkar mı bilmiyorum.
ameliyat olmaya karar verdiğimde 48 kiloydum şimdi 50 kilo oldum. daha fazla kilo almasam iyi olacak çünkü kemiklerim ince ve sadece göbeğime yarıyor. madem 2-3 kilo yağ alcak değiliz ya demiş. fazla abartmamak lazım göbekteki kilo takıldı mı kalır gitmez çünkü:)siz de kilo alma olayını abartmayın bence nasılsa bacaklara yaramıyor her halükarda.
kadınlar günü indirimi ile 3600 lira. 500 ön ödeme yapmıştım. 180 lira varis çorabı. eğer çok yağ alınırsa diye karın bölgesi için de korse gerekirse o da 250 lira imiş. sanırım hastanede kalmicam ama hastane masrafı var mı bilmiyorum. o konuda bir şey söylemediler. büyük olasılıkla yok.
benim fotoğrafım da albümde var. bacaklarımın durumunu merak edenler bakabilir:)
şu kadınlar gunu indirimini kaçırdıgım için kendimi asla affetmicem![]()
((
bence her an gene bir nedenle indirim yapabilir.sevgililer günü için %25 indirim yapmıştı. ona başvurmuştum sonra kadınlar günü için %40 yaptı bu defa indirimimi ona çevirdim. ilgilenen sekreter merve hanım çok profesyonel bir insan. müşteri işlerinden arayıp onla konuşabilirsin.
umarım sonuç da çok profesyonel olur:)
kadınlar günü indirimi ile 3600 lira. 500 ön ödeme yapmıştım. 180 lira varis çorabı. eğer çok yağ alınırsa diye karın bölgesi için de korse gerekirse o da 250 lira imiş. sanırım hastanede kalmicam ama hastane masrafı var mı bilmiyorum. o konuda bir şey söylemediler. büyük olasılıkla yok.
benim fotoğrafım da albümde var. bacaklarımın durumunu merak edenler bakabilir:)
krena cım,
ya ben geçen seneki yazılanlara göre ahmet beyin superdry ı 12bin tl ye yaptığını okumuştum sanki. yanlış mı hatırlıyorum? hatta o kadar verenler vardı. yoksa cihaz kullanılarak ve kullanılmadan diye ayırınca mı böyle oldu?indirim mi yapmış abaca? eğer öyleyse süper bence. ben de ozaman kesinlikle ahmet beyi tercih ederim. ayyy toplu gidebilsek hep beraber yaptırabilsek ne güzel olurdu![]()
kızlar geldim.gibi işlemler başladı.karın bölgesine iğneye yaptı.iğneler biraz yakıyordu.sonra bacağıma yaptı. işlem 1 saate yakın sürdü. hemen kalktım .20dk falan odada dinlendim.ayrıca bileklerime de yağ koydurdum.çok ince dedim .şuan için bir ağrım yok ama başım çatlıyor.ayrıca korse taktım . varis çorabınıda daha alamadım ama giymek gerekmiş.