Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar geldim.gibi işlemler başladı.karın bölgesine iğneye yaptı.iğneler biraz yakıyordu.sonra bacağıma yaptı. işlem 1 saate yakın sürdü. hemen kalktım .20dk falan odada dinlendim.ayrıca bileklerime de yağ koydurdum.çok ince dedim .şuan için bir ağrım yok ama başım çatlıyor.ayrıca korse taktım . varis çorabınıda daha alamadım ama giymek gerekmiş.

Cok gecmis olsun canim.umarim rahat bir surec gecirirsin ve icine siner bacaklarinin yeni hali.

suay oncelikle cok buyuk gecmiş olsun ve sonrasında da hayırlı olsun butun kalbimle kutluyorum :)
şu anda yerinde olmayı gercekten cok isterdim...
forumu surekli bi eskilerden bi yenilerden okudugumdan kafam karmakarısık oldu rica etsem tekrar soyler misin hangi doktora olsun? ne kadar ödedin? kaç kilosun eger zayıfsan yag bulmakta gucluk cektimi doktorun? bacaklarının son durumu nasıl ne hissediyosun cok soru sordum biliyorum ama su an o kadar heyecanlandımki yarın gidip ameliyat olasım varrrrrrrrr :53:

çok teşekkürler.kayseride saffet Örse oldum.1000tl...

ben aslında çok kilolu değildim ama bu işlem için kilo almaya çalıştım. ve göbek yaptım biraz .ve galiba yetti çok şükür . inaşlalh hepsi gitmişitr. şuan çok şiş ve eve gelir gelmez korse taktım .doktor sarkmasın aşağı doğru dedi.ama korsede baya sıktı yaaaa. bunaldım neyse katlanacağım artık.

daha önceki yazılarda organize olup indirim alan kızları okumuştum bundan yola cıkarak bu dönem yada önümüzdeki bi kaç ay içinde ameliyatı dusunenlerle bizde organize olsak hem bu süreci birlikte atlatıp manevi anlamda hemde indirim alarak maddi anlamda birbirimize destek olabiliriz. ne dersiniz kızlar?

Walla super olur.organize olursak her bakimdan bizim yararimiza olur.ben ist.danim.

missense senin bacakların gayet güzel bence takma gerçekten.. yolda mini etek giyen ne bacaklar görüyorum ben onların yanında seninkiler mükemmel bence.

çok teşekkürler.kayseride saffet Örse oldum.1000tl...

ben aslında çok kilolu değildim ama bu işlem için kilo almaya çalıştım. ve göbek yaptım biraz .ve galiba yetti çok şükür . inaşlalh hepsi gitmişitr. şuan çok şiş ve eve gelir gelmez korse taktım .doktor sarkmasın aşağı doğru dedi.ama korsede baya sıktı yaaaa. bunaldım neyse katlanacağım artık.

inanamıyorum bu kadar uygun fiyatı ilk kez duydum harika gercekten ama işte önemli olan ödemlerde gectikten sonrası. agrın var mı peki? eger işe yararsa 1000 lira cok iyiymiş atlar ucaga gelirim yaptırırım valla. takipte olucam seni lutfen bizi bilgilendir gun gectikçe ne duruma geldiğin hakkında.

Walla super olur.organize olursak her bakimdan bizim yararimiza olur.ben ist.danim.

bende istanbuldanım womanwoman nisan ayı içinde bu işi artık halletmek istiyorum o yuzden önümüzdeki hafta not aldıgım bi kaç dr dan randevu alıp gorusmeye gidicem. durumu burdan bildiririm mutlaka.

kızlar geldim.gibi işlemler başladı.karın bölgesine iğneye yaptı.iğneler biraz yakıyordu.sonra bacağıma yaptı. işlem 1 saate yakın sürdü. hemen kalktım .20dk falan odada dinlendim.ayrıca bileklerime de yağ koydurdum.çok ince dedim .şuan için bir ağrım yok ama başım çatlıyor.ayrıca korse taktım . varis çorabınıda daha alamadım ama giymek gerekmiş.

geçmiş olsun su.ay.bacaklarının şekli ameliyattan sonra nasıldı ?:nazar:bileklere yağ koyarken arka taraftan mı koyuyor

su.ay çok çok geçmiş olsun inş iyi haberlerini alırız. Löp löp yağ olsun bacakların:))

inanamıyorum bu kadar uygun fiyatı ilk kez duydum harika gercekten ama işte önemli olan ödemlerde gectikten sonrası. Agrın var mı peki? Eger işe yararsa 1000 lira cok iyiymiş atlar ucaga gelirim yaptırırım valla. Takipte olucam seni lutfen bizi bilgilendir gun gectikçe ne duruma geldiğin hakkında.

teşekkürler..şimdilik şişler fazla tabii. Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak..karnıım ağrıyor .birazda morarmaya başladı.ilaç aldım. Başım da ağrıyor.normaldir herhalde bu durumlar. Yaa durmadan bacağıma bakıyorum annnem kızıyor ..enfeksiyon kapacak diye.

Birde şu varis çorabını giymek şartmı acabaa? Hemen giymekmi gerek. Doktora sormamışım bunu yaaa.

Sılası teşekkürler... Bileğime iç kısımdan enjekte etti.

BİRDE GÖBEKTE DALGA DALGA GÖRÜNTÜ OLDU SANKİ. ACABA SONRASINDA İZ KALIRMI.OFFF AMMA ZOR BİR SÜREÇMİŞ YAAA.ŞÖYLEMİ OLUR BÖYLEMİ OLUR....

Son düzenleme:
su_ay
ohh geçmiş olsun canım. şişler inince umarım istediğin gibi olur.
burada ameliyat sonrası ağrısı olan arkadaşlar çok olmuştu. sanırım seninki de normaldir.
kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

serpil1983
ben henüz doktor konusunda karar verebilmiş değilim . benim bu yaz ameliyat olma ihtimalim yok.bu yüzden henüz herhangi bir doktorla yüzyüze görüşmedim.
bülent beyin bazı günler istanbula geleceğini ve burada ameliyat yapacağını yazmıştı bir arkadaşımız.
missence
bacakların hiç de fena değil bence. dert etme ben derim. giy güzel güzel eteklerini. :34:

bence her an gene bir nedenle indirim yapabilir.sevgililer günü için %25 indirim yapmıştı. ona başvurmuştum sonra kadınlar günü için %40 yaptı bu defa indirimimi ona çevirdim. ilgilenen sekreter merve hanım çok profesyonel bir insan. müşteri işlerinden arayıp onla konuşabilirsin.
umarım sonuç da çok profesyonel olur:)

Anneler gununu bekleyelim biz:)

çok geçmiş olsun canım , hadi kurtuldun
yürümekte zorluk çekiyor musun
ameliyat olduktan sonra ertesi gün normal yaşama dönülebilir mi acaba?

ne güzel kurtulduuunn =)

su.ay çok çok geçmiş olsun çok sevindim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.yazılarınızı hergün takip ediyorum.ben hala beklemede ve araştırmadayım.herhangi bir gelişmedede haber vereceğim arkadaşlar.

krena cım, bence de herkesin bacağı farklı ve uygulayacağı işlem de farklı. o yüzden fiyat farkedebilir. ben sadece superdry yaparken cihaz kullanılıp kullanılmamasını neye göre yaptığını merak etmiştim doktorun. evet herkesin doktoru kendisi için en doğrusu. benim de ameliyat sonrası acı konusunda ahmet bey çekti ilgimi. kalıcılık da çok önemli.tek doktorla görüşmemek lazım aslında. bize durumumuzu tartma şansı verir 1'den çok muayene. herkes için en güzeli olsun tabii. :61:

su.ay cım, çok geçmiş olsun. işin en önemli kısmını atlattın sayılır. şimdi dinlenme ve sonucu görme zamanı. inşallah istediğin gibi olur herşey. :46:

missense cim,ben fotoğraflarına baktım seninkilerde çok az boşluk var. yaptıracaksan eğer başarılı bir operasyon olur. sen de ameliyat evreni yazarsın dimi? benim de seninkine biraz benziyo sanki :61:

Son düzenleme:
Merhaba zafiyet,beni hatırlamışsındır. Hayırlı olsun.
İnşallah herşey yolunda gider mutlu olursun herkes için bu dileklerim... Bende orda ameliyat oldum biliyosun benim doktorum oradan ayrılmış tabii.. Bide uygun fiyatla yapıyorsun aslı bu olmalı bence , ben 5 bin vermiştim toplam maliyet 7 bine yakın oldu çok para yaa !!!
Ben eskisi kadar katılmıyorum aranıza ama zaman zaman okuyorum fakat bunu okuduğumda yazmadan duramadım.
Ameliyat sonrası onca saat otobüslemi döneceksin ? :53:
Hani yani kimsenin gözünü korkutmamak için pek olumsuz birşey yazmak istemezdim ama senin için çok zor olabilir bu yolculuk...
Ben özel ve konforlu olan aracımızda bile 5 saat lik yolda sıkıntı çektiğimi unutmuyorum...
Ayaklarımı uzattığım halde yinede sızlanıyordum.
Hele de WC için araçtan inmek zorunda kaldığım anlar, yüzümde acı ifadesiyle iki büklüm ve topallayarak ilerlerken herkes bana bakıyordu, merdiven çıkmam gerektiğinde ise
acıyan bakışlar yardım tekliflerine dönüştü gerek olmadığını söyledim utanarak.
Karmakarışık duygular yaşadım , ağladığım bile oldu arabada , eve zor attım kendimi ve 10 dakka geçti aniden gelen bir açlık midem kazındı sanki oysa yolda dürüm yemiştim.
gözüm karardı bütün vücudum uyuşmaya başlamıştı yatak odamdaydım tam karşımda ayna vardı yüzümün kireç gibi olduğunu gördüm sonra yere yığıldım , ölüyorum sandım eşimden su ve yiyecek birşeyler istedim su içip bir iki lokma dürüm yedim kendime geldim, doktoru aradım anlattım kan şekerin düşmüş ondan dedi...
Aç kalmamam gerektiğini iyi beslenmemi tekrar olursa ne yapmam gerektiğini söyledi...
Hayatımda daha önce hiç yaşamadığım birşeydi tabiki korktum tekrar yaşamayı ve o an yalnız kalmayı hiç istemem yanımda eşim olmasa bana kim yardım ederdi..
sağlığın değerini anlıyor insan,, teselli ise böyle kalmayacak olmak ve iyileştiğimde daha güzel olacağım demek...
Bikaç gün ağrı olsada Ağrı kesiciler işe yarıyor .Elbette o günler geçti ama bazı şeyler unutulmuyor

Bunları neden yazdım çünki neticede AMELİYAT ve bunu hafife almamak lazım canım ihtiyacın olduğunda yardım edecek biri mutlaka olmalı ve otobüs uzak mesafe için en son çare olmalı.... öptüm

Ilgin icin tesekkur ederim. Bana otobus sorun olmaz gidebilirsin demislerdi simdi senin yazdiklarini okuyunca cok kotu oldum.Benim agri esigim dusuktur birde ben daha da kotu olurum o halde. En iyisi arabayla gideyim.Hatta sonuc cok istedigimiz gibi olmuyor sanirim, vazgecsem mi diye bile dusunmeye basladim :(((

su.ay cım, çok geçmiş olsun. işin en önemli kısmını atlattın sayılır. şimdi dinlenme ve sonucu görme zamanı. inşallah istediğin gibi olur herşey. :46:

missense cim,ben fotoğraflarına baktım seninkilerde çok az boşluk var. yaptıracaksan eğer başarılı bir operasyon olur. sen de ameliyat evreni yazarsın dimi? benim de seninkine biraz benziyo sanki :61:

elbette her şeyi yazıcam ve bol bol fotoğraf eklicem merak etmeyin:))

teşekkürler..şimdilik şişler fazla tabii. Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak..karnıım ağrıyor .birazda morarmaya başladı.ilaç aldım. Başım da ağrıyor.normaldir herhalde bu durumlar. Yaa durmadan bacağıma bakıyorum annnem kızıyor ..enfeksiyon kapacak diye.

Birde şu varis çorabını giymek şartmı acabaa? Hemen giymekmi gerek. Doktora sormamışım bunu yaaa.

çok geçmiş olsun. inşallah memnun kalırsın sonuçtan. valla bence hemen giymek gerekiyor çorabı sanki:97:

Back
X