Merhaba zafiyet,beni hatırlamışsındır. Hayırlı olsun.
İnşallah herşey yolunda gider mutlu olursun herkes için bu dileklerim... Bende orda ameliyat oldum biliyosun benim doktorum oradan ayrılmış tabii.. Bide uygun fiyatla yapıyorsun aslı bu olmalı bence , ben 5 bin vermiştim toplam maliyet 7 bine yakın oldu çok para yaa !!!
Ben eskisi kadar katılmıyorum aranıza ama zaman zaman okuyorum fakat bunu okuduğumda yazmadan duramadım.
Ameliyat sonrası onca saat otobüslemi döneceksin ?

Hani yani kimsenin gözünü korkutmamak için pek olumsuz birşey yazmak istemezdim ama senin için çok zor olabilir bu yolculuk...
Ben özel ve konforlu olan aracımızda bile 5 saat lik yolda sıkıntı çektiğimi unutmuyorum...
Ayaklarımı uzattığım halde yinede sızlanıyordum.
Hele de WC için araçtan inmek zorunda kaldığım anlar, yüzümde acı ifadesiyle iki büklüm ve topallayarak ilerlerken herkes bana bakıyordu, merdiven çıkmam gerektiğinde ise
acıyan bakışlar yardım tekliflerine dönüştü gerek olmadığını söyledim utanarak.
Karmakarışık duygular yaşadım , ağladığım bile oldu arabada , eve zor attım kendimi ve 10 dakka geçti aniden gelen bir açlık midem kazındı sanki oysa yolda dürüm yemiştim.
gözüm karardı bütün vücudum uyuşmaya başlamıştı yatak odamdaydım tam karşımda ayna vardı yüzümün kireç gibi olduğunu gördüm sonra yere yığıldım , ölüyorum sandım eşimden su ve yiyecek birşeyler istedim su içip bir iki lokma dürüm yedim kendime geldim, doktoru aradım anlattım kan şekerin düşmüş ondan dedi...
Aç kalmamam gerektiğini iyi beslenmemi tekrar olursa ne yapmam gerektiğini söyledi...
Hayatımda daha önce hiç yaşamadığım birşeydi tabiki korktum tekrar yaşamayı ve o an yalnız kalmayı hiç istemem yanımda eşim olmasa bana kim yardım ederdi..
sağlığın değerini anlıyor insan,, teselli ise böyle kalmayacak olmak ve iyileştiğimde daha güzel olacağım demek...
Bikaç gün ağrı olsada Ağrı kesiciler işe yarıyor .Elbette o günler geçti ama bazı şeyler unutulmuyor
Bunları neden yazdım çünki neticede AMELİYAT ve bunu hafife almamak lazım canım ihtiyacın olduğunda yardım edecek biri mutlaka olmalı ve otobüs uzak mesafe için en son çare olmalı.... öptüm