Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben tanıdık vasıtasıyla Amerikan hastanesinde Prof. buldum......Amerikan hastanesini hepiniz biliyorsunuzdur, istanbulun en iyi hastanelerinden birisi vede iyi dr.ları olan olan bir hastane...Sözüne ettiğim dr.da Prof.Dr Gürkan Özcan isterseniz netten özgeçmişine bakınız vede eskiden Onur Erol'la Onep te birlikteymiş....Bu dr. gayet makul ücretle operasyon yapan yani paragöz bir dr. değilmiş...Benim pazartesi randevum var...Hala dr. arayışında olan arkadaşlara bir fikir olur...Kendim ve sizler içinde detaylı bilgi alıcam ve sonuçtan sizi haberdar edicem, isteyen arkadaşları ona yönlendiricem.
Burda kader arkadaşı olduk.Kendim için ne istiyorsam sizler içinde aynısını temenni ediyorum.Hem makul ücret hemde iyi bir dr. olması hepimizin tek arzusu.İnşallah olumlu geçerde bu dertten kurtulmak isteyen arkadaşlara bir faydam dokunur.
gurmeci bacakların gayet güzel hiç bir şeye gerek yok. tabi önemli olan senin nasıl gördüğün...
dr görüşmesine gittinmi arkadaşım.
teşekkür ederim canım inşallah .Geçmiş olsun İrigözler. Sonuç inşallah istediğin gibi olur.
irigözler
geçmiş olsun tekrar.bandajlı da olsa sen kenidni nasıl hissediyorsun. az çok bacağınaki değişiklik belli oluyordur .umarım istediğin gibi olmuştur.
albüm ekleme konusunda ise, porfilinden yükleyebilmelisi sanırım. mesaj sayının dolması gerekebilir.
canım arada bakıyorum inan belkide hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum ama lilac'ın bacaklarına benziyor şu anda yani benim için bu yeterli ama korse çıkınca ve biraz eriyince ne olucak bilmiyorum
canım geçmiş olsun sen kime ameliyat oldun sendeki problem neydi incelikmiydi ne kadar yağ aldılar enjekte ne kadar yağ edildi bunları biliuomusun bende albüme bacaklarımın resmini ekledim senin bacakların buna benzi yomu bi bakarmısın bende de yağ enjeksiyonu işe yarar mı nedersin?
İri gözler bende Hasan Fındıka olacağım bacaklarının şekli nasıldı çarpıklık varmıydı muayene olduğunda Hasan Bey sana sadece yağ dolgusu yeter dedi mi Ya ben yağ karar verdim ama sonuçtan memnun olmayacağım gibi geliyor implantta yaptıramıyorum bende çarpıklık var düzelir mi acaba yaa![]()
sonpınar, evet canım daha önce bu yöntemle ameliyat olanlar var.
ahmet beye olanlar: elaycan (superdry), bellus, spicy(superdry-cihaz kullanıldı), aslılı (superdry-cihazsız),ereta (kökhücre), melike (superdry-cihazsız),asya83, sanem1977, beautypink(superdry-cihazsız), tulsa (zenginleştirilmiş yağ yöntemi), bnc (superdry-cihazsız)
superdry yönteminin bir cihazı varmış. onu kullananlar yurt dışından geldikleri için 12000-14000 tl fiyatlardan bahsediliyodu. cihaz kullanılmazsa fiyat bayağı bir düşüyordu. ama tabii cihazın kullanıp kullanılmayacağı konusunda dr. karar veriyordur. önceki sayfalardan durumları,sonuçları okuyabilirsiniz kızlar.
not ala ala bi bakmışım istatistik çıkmış ortaya.buraya yazan ameliyat olan herkesin durumunu not aldım.hangi doktora kim ne zaman oldu,ne sonuçlar aldı gibi.
araştırmacılığa devam
![]()