Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr.Hasan Fındık tan perşembe gününe randevu aldım kızlarrrr bide ona gözükücem.Tek bir dr. da sabit kalmamak gerekir diye düşünüyorum...Sonuçta ameliyat ve estetik olayı bu olay.
canım hasan beyemi gitceksin buna sevindim hakikaten çok memnun kalacaksın ve muhtemelen ameliyat tarihini alıcaksın:)) Bende doktor reklamı yapar gibi oldum.Şaka bir yana hakikaten ben kızlar 3 yıldır kararsızdım ve randevu alırken bile farazi alıyomuşum gibiydi ama 2 gün sonra operasyona ikna oldum. Sanki ben olduysam herkes olur gibi geliyo bana. Allah utandırmasın yinede daha konuşmak için çok erken. Korse çıkınca neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ama fotoların devamı olucak tabi yorum istiyorum.
Bu arada womanwoman albümümü gördünmü arkadaşım gördüysen yorum istiyorum iyi yada kötü yorum lütfen.![]()
Albümünü gördüğüm için Dr.Hasan beyede gözükmeye karar verdim.Burda kimin resmine bakıyorsam hemen o dr.a gitmek istiyorum....Bacakların şahane olmuş canım..Mucize gibi yaaaa.İlk halinden eser kalmamış, erkek bacağı gibiyken harika bacaklara dönüşmüş....Umarım hiç erimez canım tek temennimiz erimemesidir.Sen pazarlık ederekmi ameliyat ücretini 4000 liraya anlaştın.
bana kök hücre denilmedi bende sormadım kök hücremi diye ama sen sorarsan bende aydınlanmış olurum. Aaaaa canım perşembe kaçta randevun bende oraya gidicem dikişler için:))Sana Kök hücremi yapılmışta irigözler??
bana kök hücre denilmedi bende sormadım kök hücremi diye ama sen sorarsan bende aydınlanmış olurum. Aaaaa canım perşembe kaçta randevun bende oraya gidicem dikişler için:))
irigözler arkdaşlık isteğimi onaylar mısın
womanwoman
senin ilk görüştüğün doktor lilaccın doktoru tamer atakan mıydı. fiyat kaç demişti
kızlar inanın siz yorum yaptıkça bana moral oluyor belki böyle hemen iyileşirimİnşallah erimez benimde tek temennim bu, bana önce 5 bin dedi hasan bey ama ben indirim istedim o da 4 bin dedi böyle hani dakikalar süren bir pazarlık yok hatta pazarlık yok biraz daha aşağı olabilir mi dedim ama hasan bey hakikaten süper adam hemen 4 bin olur dedi:) Beklemiyordum ama inince çok sevindim. Bu arada senin bacaktaki sorun ne incemi ?
suaycım
seni unuttuk sanmanasılsın umarım iyisin ve bacaklarından memnunsundur.
son halleri ile yine foto ekleyebilir misin? bir de doktorun ve yöntemi neydi canım yazar mısın? ayyy iyice kafam karıştı. kim kime yaptırdı diye. not tutmalıuyım artık![]()
iyim şimdilik erime yok. bugün çorabıda ,korseyide giymedim. 17 gün oldu..
benimki yağ enjeksiyonu oldu. lokal anesteizyle.göbekten yağ alındı. bilek kısmıma ve diz arası çok açıktı. oraya enjekte edildi. 3 ay sonra bakacak .ben bilek kısmıma biraz daha enjekte ettireceğim hala ince çünkü...ee yola çıktık artık...
Aaaaa cidden mi:))) İnşallah karşılaşırız, randevum perşembe günü 3 te.Seninki kaçta?
Canim erime olup olmadigini nasil anliyorsun, olcuyormusun.dr.um bana eger erime oluyorsa 3 hafta icinde olabileceigini sonrasinda olmayacagini soylemisti seninde 3 haftanin bitmesine az kalmis