Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...

Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum

çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...

YAAA inan cok sasirdim senin yorumlarina ben seni ameliyatin iyi gecti sonuctan memnunsun diye biliyordum. Hatta senin bu merkezin reklamini yaptigini bile dusunmustum. Ben Ankara ya ayni merkeze muayeneye gittigimde acip kadinlar kulubundeki yazini okuttular. Bak bunu biz yaptik diye

kızlar benim 25ci günüm bu gün.hiç ağrım felan yok.ameliyatdan geriye sadece çok az morluk kaldı.eski resimlerimle yeni resimlerimi kıyaslayınca morlukların yok olduğunu görüyorum.zaten her gün yeni resimlerimle eskiler arasında ne gibi farklılıklar var diye bakıyorum.bazen iki resim arasında farklılık görüp erimiş diyorum.sonra duruş farklılıklarından dolayı resimlerin farklı çıktıklarını görüyorum.yani sonuç bu ki gözle görülür bir erime hiss etmedim. etek giyiyorum.pantalon giyince morelim bozuluyor.düzelmemiş sanıyorum.memnunmuyum diye sorusaksınız? eğer utanmadan etek giyiyorsam bir de hevesle yenilerini almaaya çalışıyorsam demekki artık komplekslerim gitmiş.ama bundan da güzel olmasını isterdim. o yüzden 2 ci bir ameliyatı düşünüyorum bazen..şuan için tek isteyim erimemesi.

canım bende cihantimura transfer yaptırdım. yaptıranları son hallerini merak ediyorum. mesaj sayım az olduğu için resimleri albümde görebiliyorum. koyarsan etek giyme konusunda cesaret vermiş olacaksın. bu gün 5. günümmm. hoşçakal

Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...

Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum

çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...

sen yağ transferimi yaptırdın yoksa direk silikonmu kondu

kızlar opersayonum oldu hemen yazamadım sonuçları çünkü ağrılarım çok fazla size bilgi vermek için kısa süreliğine bilgisayar başına geçtim öncelikle şunu söyleyim bacaklarım kalem gibi harika oldu ama tabi şu anda çok şiş ve sarğı bezleri var amaliyat hakkında kısaca bilgi vereyim bildiğiniz gibi benim şikayetim sadece ince olmasıydı vücudumun tek yerinden değil bi çok yerine iğneler batmış onedenle ağrılarım bu kadar çok karnım basenlerim ve popomdan yag alınmış ve bacaklarıma enjekte edilmiş 170 cc ya verilmiş her bacagıma amaliyat öncesinde 31 cm di şimdi 34 cm yürüyüşüm çok zor yardımla yürüyorum yan tarafıma yatamıyorum morluklarım çok fazla tüm karın bölgemde iğne delikleri var bukadar işkenceye umarım yağlar erimez şimdilik bukarad yazabiliyorum pazartesi pansumana gideceğim iyi hissedersem tekrar yazarım bu arada elimde resim yok olunca ekleyeceğim sorularınız mutlaka olacaktır ilk fırsatta yazacağım sevğiler...

aynı şeyleri yaşadım şu an korse çorabın bel lastiği yağ alınan yeri acıtıyo ama iyileşir nası olsa önemli olan son durum. cihantimur hocaya yaptırdım. Çok mütevazi bi adam. bence yaptığı iş tıp alanında keşif. niye reklam yapmıyo anlamıyorum. 240 200 kondu. güzel görünüyo.Bence bizde hocayı keşfettik.

canım bende cihantimura transfer yaptırdım. yaptıranları son hallerini merak ediyorum. mesaj sayım az olduğu için resimleri albümde görebiliyorum. koyarsan etek giyme konusunda cesaret vermiş olacaksın. bu gün 5. günümmm. hoşçakal

Gulerer bende Bursa da Bulent Bey e oldum bugun 7. gunum. senin de resimlerini bekliyoruz bence sonucu bekleyelim ondan sonra tavsiye ederiz doktoru ve yontemini. Umarim sonuc iyi olur hepimiz icin

amaliyat olan arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bugün 3. günüm ve ben hala yardımsız yürüyemiyorum bacaklarım aşırı şiş lütfen bana yazarmısınız kaç gün sonra eskisi gibi yürüyebiliyorsunuz ben geceleri morlukların oldugu bölgelerden yatamıyorum canım acıyo ve iki gün sonra işe başlamam gerekiyo tüm bilgilere ihtiyacım var lütfen yazın

SMR 79, GULERER çok geçmiş olsun
kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle...
foto eklerseniz yorumlarız kızlar...
ZAFİYET, tektash konusunda belirttiğin hususu anlayamadım.
Tektsah sen de açıklayabilirsin???

ben dün 11 de ameliyata girdim kaçta çıktığımı hatırlamıyorum saate bakmadım ama yürüyerek ayrıldım zaten tek gitmiştim terminale gittim gittiğimde 14:20 ydi şehir dışından gelmiştim ankaraya terminalde 17:30 a kadar bekledim bilet bulamadığım için sonrada 10 gibi evde oldum dediğim gibi bu süreçte tek başımaydım yavaşta olsa da yürüyebiliyorum sırt üstü yatabiliyorum bu kısım benim için zor oldu hiç alışık değilim yan yatarım hep ama yan yatınca acıyor

ben dün 11 de ameliyata girdim kaçta çıktığımı hatırlamıyorum saate bakmadım ama yürüyerek ayrıldım zaten tek gitmiştim terminale gittim gittiğimde 14:20 ydi şehir dışından gelmiştim ankaraya terminalde 17:30 a kadar bekledim bilet bulamadığım için sonrada 10 gibi evde oldum dediğim gibi bu süreçte tek başımaydım yavaşta olsa da yürüyebiliyorum sırt üstü yatabiliyorum bu kısım benim için zor oldu hiç alışık değilim yan yatarım hep ama yan yatınca acıyor

sevgili torisay yazdıklarını hayretle okudum ben annemle gittim ordaki sağlok personeli ve annem beni taksiye zor bindirdiler sen tek başına halletmişsin inanamıyorum ve maşallah diyorum sana dediğim gibi bugün 3. gün hala zorlanıyorum demekki bünyeden bünyeye fark ver sana şunu sormak istiyorum sana kaç cc koyuldu

SMR 79, GULERER çok geçmiş olsun
kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle...
foto eklerseniz yorumlarız kızlar...
ZAFİYET, tektash konusunda belirttiğin hususu anlayamadım.
Tektsah sen de açıklayabilirsin???

en kısa zamanda koyacağım resimlerimi :)) 23 nisan nedeniyle ablam makinemi aldı gelsin hemen yükleyeceğim resimleri

kaç cc olduğunu inan bilmiyorum bu konuda konuşmadık ben nasıl isteğimi hangi bölgelere ne kadar konulmasını isteğimi ayrıntılarıyla anlattım gösterdiği resimler için bunun gibi olmasın çok kalın olmuş şeklinde düşüncelerimi söyledim miktar olarak konuşmadık benim belimden göbeğimden diz içimden ve popo altımdan yağ aldı miktarı benim için önemli deği şuanki görüntü tam istediğim gibi olduğunu gösteriyor ağrı konusu gerçekten kşiden kişiye göre değişen birşey ikimizin durumu bunu gösteriyor sanırım

Back
X