Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç cc olduğunu inan bilmiyorum bu konuda konuşmadık ben nasıl isteğimi hangi bölgelere ne kadar konulmasını isteğimi ayrıntılarıyla anlattım gösterdiği resimler için bunun gibi olmasın çok kalın olmuş şeklinde düşüncelerimi söyledim miktar olarak konuşmadık benim belimden göbeğimden diz içimden ve popo altımdan yağ aldı miktarı benim için önemli deği şuanki görüntü tam istediğim gibi olduğunu gösteriyor ağrı konusu gerçekten kşiden kişiye göre değişen birşey ikimizin durumu bunu gösteriyor sanırım
tabi canım gece gündüz çıkarmak yok 1 ay boyunca kullanılacak ilk 4-5 gün hiç çıkmayacak yıkanmayacaksın dedi daha sonra yıkanmak için çıkarlıp tekrar giyilecek eğer çorap gereği gibi kullanmazsa iki bacak arasında asimetri problemi olabiliyormuş
torisay
seni unutmuşum
çok geçmiş olsun . ne güzel senin ameliyat sonrası sorunsuz olmuş. darısı hepimizin başına.
sende eğrilik ar mıydı?fotonu bekliyoruz eski ve yeni haliyle![]()
smr79, torisay, gülerer geçmiş olsun kızlar..
lilacc Zafer atakan muayene ücreti alıyor muydu? Sadece danışmak için gitsek ücret öder miyiz acaba?
teşekkür ederim evet doktorun söyediğine göre eğrilik varmış
Evet muayene ücreti alıyor canım.Yanlış hatırlamıyorsam 250 lira idi.
teşekkür ederim canım, ama çokmuş yaa.. çoğu doktor muayeneye ücret almıyor bile, en azından 100 falan olsaymış![]()
Çok geçmiş olsun canım,bende de eğrilik var...Henüz çok erken biliyorum ama şu anki görüntünde eğriliğin gittiğini farkedebiliyormusun.
Doktoruna yağ dolgusu ile eğriliğin tamamen gidebileceğini sordun mu yada doktorun o konu hakkında ne dedi, açıklarsan çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum.
Bu doktorların mantığından bişey anlamadım.Muayne ücreti almaları banada çok insafsızca geliyor,sonuçta bizler muayne olup ameliyat olucaz, reçete yada tedavi uygulanmıcak ki...
Arkadaşlar şunu merak ediyorum lütfen cevaplarmısınız....YAG dolgusu belli noktalaramı oluyor yoksa tüm bacağamı enjekte ediyorlar...benim gittiğim dr sadece dil altımdaki boşluğa ve bileğime yapacağını söylemişti...Sizlerde de öylemi oldu.
diz altındaki boşluğa, dış baldır kası(m.gastrocnemius kası=parmak ucununda durduğunda arkada belirgenleşen kas)nın hizasında, iç baldır kası(m.soleus=ayak bileğini baldırına doğru yakınşatırdığında oluşan kabartı)hizasına ve ayak bileklerine yapılabiliyor yani nereye yapılmasına ihtiyacın varsa