Alıcam bi şırınga göbeğimdeki yağları çekip çekip bacağamı enjekte edicem:))) Eridi erimedi derdinde yok....eridikçe vur gitsin yağı:))))
al bendende o kadar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıcam bi şırınga göbeğimdeki yağları çekip çekip bacağamı enjekte edicem:))) Eridi erimedi derdinde yok....eridikçe vur gitsin yağı:))))
SMR79 size tavsiyem DEMONİAC adlı kullanıcının yazdıklarını okumanız. Oda ferruh beye ameliyat olmuştu ve çok ama çok ağrıları vardı. Uzun süre ağrıları oldu. O galiba ağustosta ameliyat olmuştu tam hatırlamıyorum. Önceki sayfalardan yazdıklarını bulabilirsiniz...
tşk ederim bana sayfa numarasıda verebilirmisin bulamadım demoniac tekrar tşk
Evet muayene ücreti alıyor canım.Yanlış hatırlamıyorsam 250 lira idi.
uzun süredir girememiştim foruma, çok ilerlemiş. nisan 16, zafiyet, smr 79 çok geçmiş olsun.
Akşam eklemiştim ama şimdi yoklar akşam tekrar yuklerım canım)
merhaba zafiyet geçmiş olsun benide arkadaşın olarak ekleyebilermisin
Mesela sahili ayırsalar dimi bi tarafta bizler, bi tarafta onlar güzel bacakları görüp moralimiz bozulmasın. valla kimse bizim kadar düşünmüyor giyiyor çıkıyor ay o neder bu neder diye düşünmüyor çoğu insan. Öyle rahat komplekssiz olmak lazım...
Aslında benimkiler fena değil ben mütevazi olmayı huy edinmişim, güzel oldu diyemiyorum bi türlü herkes bana hayran , ben başka bacaklara , kusurları kafama takıyorum titizim detaycıyım ,, genel manada beğenilen biriyimdir türkan şoray yüzlü, saba tümer neşesinde biriyimdir ama işte yinede bu bacak konularına daldıktan sonra içinden çıkması zor oluyor tam istediğim gibi olmadı yakında tekrar ameliyata gireceğim hem burnumun kemerini aldırmak istiyorum hemde bacak revizyonu olacak eski yaptırdığım yer değil ordan memnun kalmadım.
İnşallah herşey çok güzel olur sonuçları yazmak istiyorum bitince.. dualarınızı esirgemeyin artık çok sıkılıyorum aylardır tek gündemim bu konular oldu yeniden ameliyat iyileşme süreci gözümde o kadar büyüyorki bazen boğazımı biri sıkıyormuş gibi boğuluyorum, ameliyat acılar ödemler enfeksiyon endişesi güzel olacakmı artık bitecekmi düşüncesi, varis çorabı ayrı dert , baharın tadını çıkaramıyorum bütün bu sıkıntılar yüzünden...
Aayy içinizi kararttım dimi,,,
Neyse inşallah eski neşeme kavuşurum umudum var.. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun
amaliyat olan arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bugün 3. günüm ve ben hala yardımsız yürüyemiyorum bacaklarım aşırı şiş lütfen bana yazarmısınız kaç gün sonra eskisi gibi yürüyebiliyorsunuz ben geceleri morlukların oldugu bölgelerden yatamıyorum canım acıyo ve iki gün sonra işe başlamam gerekiyo tüm bilgilere ihtiyacım var lütfen yazın
geçmiş olsun sanırım bu operasyon sonrası yürüme işi dr una göre vede kişiden kişiye değişiyor ben 2 hafta boyunca yürümede ciddi zorluklar yaşadım .2 hafta izin almakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum. sen bu arada kime ameliyat oldun
geçmiş olsun sanırım bu operasyon sonrası yürüme işi dr una göre vede kişiden kişiye değişiyor ben 2 hafta boyunca yürümede ciddi zorluklar yaşadım .2 hafta izin almakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum. sen bu arada kime ameliyat oldun
Bu Ilizarov yöntemi çok cazip görünüyor ama baya zorlu gibi. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?
arkadaşlar ilizarov yöntemi baya zorlu ama yeni çıkan bir yöntemi okudum Plak yöntemi ile yapıyorlar.yani bakınca bacakda hiç bir şey gözükmüyör.qaliba kemik içine bir şeyler konuluyor.Metin Küçükkaya yapıyor ortopedist.bence çarpık bacağı olanlar mutlaka onunla bir görüşsünler derim.benim imkanım olsaydı mutlaka görüşürdüm.İstanbulda çalışıyor.resmi sitesinde bir kadının çarpık bacağını dümdüz yapmış.ve de tedavi döneminde de ilizarovdakı gibi öyle çelik şeyler falan yok.çok hoşuma gitti yaa.ve de qaliba çok kısa sürede düzelme sağlıyor.bence en önemlisi etrafındakı insanların bacağına bir şey konulduğunu fark etmemesi.arkadaşlar dediyim gibi çarpık bacaklara estetik ameliyat aparsınız ama dümdüz bir görüntü elde etmeniz mümkün diyil.çünki dizler birleşmiyor yine de.sizden ricam İstabulda yaşıyosanız o doktorla görüşün ve bizleri bilgilendirin.
lilacc ben metin beye muayene oldum geçen yıl. kemiklerimin eğri olmadığını o söylemişti. ama o kadar kısa sürede düzelme sağlayacağını zannetmiyorum çünkü bana röntgen çektirmeden önce anlatmıştı önce bir bacağı düzeltiyoruz sonra diğerine geçiyoruz bir tanesi 1-1,5 yıl sürüyor ve çok zor bir süreç demişti. gerçi ben kemik eğri olsa yine de düşünebilirdim ama... yalnız şunu söyleyebilirim çok iyi bir doktor. tacir değil adam gibi adam ben çok sevmiştim.
Resimlere bakabilirsinizzzzzz
Resimlere bakabilirsinizzzzzz