Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ZAFIYET bacim,bacaklarin cok güzel olmus:nazar:insallah tüm yaglrain kalir,bizide haberdar edersen seviniriz...benim sorunum bacaklarimin cok ince olusu,egrilik yok ama hic fark etmiyor,etek giyeemdikten sonra,her yerde bacaklari saklamak zorunda kaldiktan sonra ayni kpiya cikiyor...yakinda bende bir islem yaptrimak istiyorum amaaaaaaaaa kime,hangi doktora,karar verme asamasinda sizlerin sonuclari cok önemli,...selamlar sevgiler

Teskkurler canim su an bende memnunum sisliklerim azaldi ama hala yara gibi aciyorlar bir yere degecek ya da biri carpacak diye korkuyorum surekli kendimi sakiniyorum.Bence fazla erime olmayacak cok umutluyum. Benimde en buyuk derdim incelikti yillardir esimden bile sakliyordum yaninda ne gecelikle ne de etekle durmadim hic, iyi adammis valla o sorun etmedi ben ediyordm ben olsam boyle yapan birini istemem, koyarim kapiya:))) :1:

smr 79 geçmiş olsun, bacakların da güzel olmuş. Ama söylemeden geçemedim senin bacakların ameliyattan sonraki halleri sarpo isimli bir arkadaş vardı, onunkilere çok benziyor, hatta aynısı diyebilirim:) Bkz. sayfa 466

smr 79 geçmiş olsun, bacakların da güzel olmuş. Ama söylemeden geçemedim senin bacakların ameliyattan sonraki halleri sarpo isimli bir arkadaş vardı, onunkilere çok benziyor, hatta aynısı diyebilirim:) Bkz. sayfa 466

canım şu arkadaşlık teklifi nasıl güncelleniyo yani alınıyo, şu an on dasın sanırım.

arkadaşlar ilizarov yöntemi baya zorlu ama yeni çıkan bir yöntemi okudum Plak yöntemi ile yapıyorlar.yani bakınca bacakda hiç bir şey gözükmüyör.qaliba kemik içine bir şeyler konuluyor.Metin Küçükkaya yapıyor ortopedist.bence çarpık bacağı olanlar mutlaka onunla bir görüşsünler derim.benim imkanım olsaydı mutlaka görüşürdüm.İstanbulda çalışıyor.resmi sitesinde bir kadının çarpık bacağını dümdüz yapmış.ve de tedavi döneminde de ilizarovdakı gibi öyle çelik şeyler falan yok.çok hoşuma gitti yaa.ve de qaliba çok kısa sürede düzelme sağlıyor.bence en önemlisi etrafındakı insanların bacağına bir şey konulduğunu fark etmemesi.arkadaşlar dediyim gibi çarpık bacaklara estetik ameliyat aparsınız ama dümdüz bir görüntü elde etmeniz mümkün diyil.çünki dizler birleşmiyor yine de.sizden ricam İstabulda yaşıyosanız o doktorla görüşün ve bizleri bilgilendirin.

valla işin içine kemikte girdiyi okuyunca e yuh artık diyesim geldi. Anam dumur oldum yaa. et hadi ama kemik yok artık. ıyyy :emir_bebek:

arkadaşlar ilizarov yöntemi baya zorlu ama yeni çıkan bir yöntemi okudum Plak yöntemi ile yapıyorlar.yani bakınca bacakda hiç bir şey gözükmüyör.qaliba kemik içine bir şeyler konuluyor.Metin Küçükkaya yapıyor ortopedist.bence çarpık bacağı olanlar mutlaka onunla bir görüşsünler derim.benim imkanım olsaydı mutlaka görüşürdüm.İstanbulda çalışıyor.resmi sitesinde bir kadının çarpık bacağını dümdüz yapmış.ve de tedavi döneminde de ilizarovdakı gibi öyle çelik şeyler falan yok.çok hoşuma gitti yaa.ve de qaliba çok kısa sürede düzelme sağlıyor.bence en önemlisi etrafındakı insanların bacağına bir şey konulduğunu fark etmemesi.arkadaşlar dediyim gibi çarpık bacaklara estetik ameliyat aparsınız ama dümdüz bir görüntü elde etmeniz mümkün diyil.çünki dizler birleşmiyor yine de.sizden ricam İstabulda yaşıyosanız o doktorla görüşün ve bizleri bilgilendirin.

valla işin içine kemikte girdiyi okuyunca e yuh artık diyesim geldi. Anam dumur oldum yaa. et hadi ama kemik yok artık. ıyyy

Arkadaşlar şunu merak ediyorum lütfen cevaplarmısınız....YAG dolgusu belli noktalaramı oluyor yoksa tüm bacağamı enjekte ediyorlar...benim gittiğim dr sadece dil altımdaki boşluğa ve bileğime yapacağını söylemişti...Sizlerde de öylemi oldu.
benimkini cihantimur yaptı. diz iç kısımlarından bide karın yan göbekten aldı diz iç aşasındaki boşluklara bileklere doğru iç tarafa koydu. bu gün 6. günüm. korse var. sonuçu bende merak ediyorum. yani mor şişlik falan bitince

ama bacak eğriliyi zaten maksimum 3 aya düzeliyor.boy uzatmak için o kadar süre gerkli bence.tabii okuduklarıma dayanarak söyledim.bir de eyriliyin derecesi de çok önemli.bu onun röportajından 1 parçası
Bacak eğrilikleri ilizarov dışında tedavi edilemez mi?
Bacak eğriliklerin de ilizarov en son baş vurulacak yöntemlerden biridir aslında. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında ilizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Ve hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında bacağında ilizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtulmuş oluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanmazsa, bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa; ilizarov uyguluyoruz.
lilacc ben de onları okuyarak gitmiştim ama doktorun anlattıklarını söylüyorum. belki bana önbilgi vermek için normal ameliyat sürecinden bahsetmiştir bilemiyorum. zaten röntgen çekildikten sonra üzerinde ölçümler yaptı ve kemiğin eğri olmadığını söyledi, ayrıntılı bilgiye gerek kalmadı.

lilacc Zafer atakan muayene ücreti alıyor muydu? Sadece danışmak için gitsek ücret öder miyiz acaba?

cihantimur almıyo. ona oldum dedimya. kızlar (istanbul kozyatağı şubesi) hayatımda bu kadar şevkat görmemiştim. evin hemşire sabaha kadar 10 dakkada bir başımdaydı. Yemek kahvaltı byotelin altı orası ordan geliyo, YANİ balayına gitmiş gibiydim ya. Zevkle ameliyat oldum. Konfor dedirtti yani.

kontrole ameliyattan bir hafta sonra gitmiştim. her şey yolunda idi o zaman. o da önemli bir şey olmadıkça gelmene gerek yok üç ay sonra gel dedi. ben de %70 garanti veren bir adamın bir ikincisini en azından sadece ameliyat masrafını alacak şekilde yapması gerektiğini düşünüyorum. 3 ay sonra gittiğimde çirkefliğimi takınabilirm yani.yarın benle aynı gün aynı bizim gibi bacak ameliyatı olan arkadaşla buluşucam.bakalım ondaki durum nedir?sen de canını sıkma. belki senin için her şey daha farklı olur.

25 nisan pazartesi 18:00 da ilk kontrolüm var. gelirsen görüşürüz. gülerer by

herkese merhaba .irigözler öncelikle geçmiş olsun canım bacakların çok güzel olmuş.:nazar::nazar::nazar: inşallah hiç erimezler canım.o ağrılar bende de vardı.ilk günler yağ alınan yerler ağrıyor 5-6 gün kadar.sonra bi de gezince yağ verilen yerlerim uyuşuyordu.ama her şey 8 günde bitti.şimdi 13 gün oldu bende.hala varis çorabı giyorum.hiç bir ağrım kalmadı kızlar. topuklularla derse gidiyorum.bi de resimdeki gibi ince çorap giymişdim topuklularla.her kes o kadar beyendiki.böyle bacaklarla nasıl tek eve gidicen dedi bir kız.yolda giderken insanların bakışlarından bacaklarımın güzel olduğunu hissediyorum.topuklularla bacaklarımı gerçekden çok beyeniyorum.hatta çoğu insandakindan daha güzel.topuksuz da mükemmel olmasa da normaller.womanwoman yazmışki ilk 3 haftada ne kadar eridiği belli oluyor.aslında öyle olmasını çok isterdim. )))) missense 110cc den falan bahs etmişsin .bana her bacağa 45 cc koydular kök hücreyle.ama benden 4oo cc çokmışdı.geriye 90 kaldı.o yüzden sana koyulan az deyil bence.resimlerini bekliyoruz. kızlar buraya yazmayı çok istiyorum.ama dediyim gibi sitedeki teknik problemmi ne yazamiyorum.bu yazıyı zar zor yazdım.:59: eğer bu problem yalnız bendeyse o zaman yeniden başka bir isimle üye olayım.deliricem artık:37:

ya resimlere nasıl baktın kızım ya.

smr ve sarponun bacak sonrası resimleri tıpa-tıp aynı.böyle bir şey olamaz.benzerlik diyil bu.aynı resim.bu bacaklar hanginizinki ya anlayamadım:19:

yahu nasıl güzel olmuş, görebilmeyi bide ben başarsam. albümdemi nerde kızım yy

gülerer hanım lütfen sözlerinize biraz dikkat edin.kızım mızım ne anlayamadım.ahbabımmısınız nemisiniz. resimleri görmek için kullanıcıyla arkadaş olmak gerekli.yoksa görünmüyor resimler

Back
X