Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim:) internet buldum size yazayım dedim. cumartesi öğlene doğru oldu ameliyatım. tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş...biraz eziyetli. cumartesi ve pazar ayağa kalkmakta çok zorlandım. göbeğimden yağ alındığı için o bölge kalkmaya çalışınca zorlanıyordu, bir de bacakların arkaları, ayağa kalkıp ayakların üstüne basınca parçalanıyor gibi acıyordu. bugün biraz daha iyi sanki. ama lütfen tek başınıza gitmeyin mümkün değil öyle çıkıp otobüse falan binebilmek. eşim araba kiralamıştı beni götürebilmek için arabaya binene kadar bile canım çıktı. şu anda düzgün bir şekilde yürüyemiyorum penguen gibi ancak küçük adımlarla ama daha az ağrım var çabuk geçer umarım.
bacakların şekli hakkında bir fikrim yok çünkü varis çorabı üstünde de bayağı sıkı bir korse var, bunlarla bakınca kalınlaşmış gibi görünmüyor. çıkarınca belli olacak artık. ben de çok merak ediyorum:))

gülerer iyileşmen 10 günden fazla sürmüş, bu bahsettiklerim aynı hızla devam mı etti??? öyleyse çok zor. benim haftaya iş seyatine çıkmam gerekiyor dilerim bugün yarın geçer bunlar.

iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim:) internet buldum size yazayım dedim. cumartesi öğlene doğru oldu ameliyatım. tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş...biraz eziyetli. cumartesi ve pazar ayağa kalkmakta çok zorlandım. göbeğimden yağ alındığı için o bölge kalkmaya çalışınca zorlanıyordu, bir de bacakların arkaları, ayağa kalkıp ayakların üstüne basınca parçalanıyor gibi acıyordu. bugün biraz daha iyi sanki. ama lütfen tek başınıza gitmeyin mümkün değil öyle çıkıp otobüse falan binebilmek. eşim araba kiralamıştı beni götürebilmek için arabaya binene kadar bile canım çıktı. şu anda düzgün bir şekilde yürüyemiyorum penguen gibi ancak küçük adımlarla ama daha az ağrım var çabuk geçer umarım.
bacakların şekli hakkında bir fikrim yok çünkü varis çorabı üstünde de bayağı sıkı bir korse var, bunlarla bakınca kalınlaşmış gibi görünmüyor. çıkarınca belli olacak artık. ben de çok merak ediyorum:))

amaaanbe...geçmiş olsun...zaten geçmiş te...inşallah istediğin gibi olsun canım..ahmet bey e yaptırdın heralde...ben mi kaçırdım bilmiyorum ama aniden mi kararını verdin?
yeni ve güzel haberlerini bekliyoruz...[/SIZE

Operasyon geçiren arkadaşlar....nerelerdesiniz?
torisay..sen nasılsın...zafiyet..irigozler...neden yazmıyorsunuz...

durumunuz nasil arkadaslar ? kimlere yaptirdiniz ve fiyatlar ne durumda ?? tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum, silikon korkutuyor beni fakat yag enjeksiyonu etme gibi bi durumum yok maalesef, yag yok vucutta :( kilo almakda imkansiz, olmuyor...

gülerer iyileşmen 10 günden fazla sürmüş, bu bahsettiklerim aynı hızla devam mı etti??? öyleyse çok zor. benim haftaya iş seyatine çıkmam gerekiyor dilerim bugün yarın geçer bunlar.

Canım kime yaptırdın benim doktoramı acaba. doktorlarımız aynıysa sana anlatayım iyileşme sürecini. zordu ama güzel olacaklar inancı "inşallah" tabi daha iyi hissetiriyo. vall nasıl cesaretettim bilmiyorum. oldu bitti yani. benim gibi iyneden korkan bi insan. ama iyiki anesteziyle olmuş çünkü hiçbişey görmedim duymadım. hepimiz için sonuçlarımız allahtan inşallah tam istediğimiz gibi olur kızlar.

amaaanbe...geçmiş olsun...zaten geçmiş te...inşallah istediğin gibi olsun canım..ahmet bey e yaptırdın heralde...ben mi kaçırdım bilmiyorum ama aniden mi kararını verdin?
yeni ve güzel haberlerini bekliyoruz...[/SIZE

yoo bir yıldır kararlıydım doktora zor karar verdim iki üç aydır doktor da belliydi uygun bir boş vakit bekledim çünkü feci çalışıyorum. ahmet beye yaptırdım.

kızlar resim ekle var seçtim başlık konu penceresi var masa üstünden kopyaladım klasörü açıklama kısmına yapıştırdım. yanlış yapıyorum heralde tık yok. resim eklemeyi bana adım adım yazarmısınız. zafiyet görüşünü merak ediyorum. resminide. bugün altıyolda uzun yürüdüm şiştiler.

kızlar resim ekle var seçtim başlık konu penceresi var masa üstünden kopyaladım klasörü açıklama kısmına yapıştırdım. yanlış yapıyorum heralde tık yok. resim eklemeyi bana adım adım yazarmısınız. zafiyet görüşünü merak ediyorum. resminide. bugün altıyolda uzun yürüdüm şiştiler.

Arkadasim, baslik ve aciklama kismini bos birak asagida album herkese aci ya da ozel var birini isaretle degisiklikleri kaydet de gelen sayfa da sag ustte resim yukle de dosyadanordan girip sec her resim icin yeniden yukle secenegini tikla bitince asagidan degisiklikleri kaydete tikla. yanlis hatirlamiyorsam boyleydi degilse bile seni yonlendiriyor sayfalar.kopyalamiyosun yani yukluyosun canim. hadi kolay gelsin:3:

Arkadaşlar ameliyat olanlara geçmiş olsun umarım diledikleri sonuçları alırlar :) Silikon yok sanırım hep yağ enjeksiyonu aslında bir tablo oluşturulsa kim kime ameliyat oldu sonuç nasıl oldu gibi falan diye özellikle eskilerden ameliyat olanları yakın takip eden biri çok iyi olur herkese iyi fikir olur diye düşünüyorum fiyatta yazılabilir tabloya

zafiyet...nasılsın...bacaklarının durumu nasıl...resimleri silmişsin..son halini eklemiycekmisin...
aslında operasyon öncesini de çok merak etmiştim...lütfen bi zahmet eklesen de görsek.

Selam Kizlar merak edenler icin bugün tam bir ayım doldu ben gayet iyiyim. Erime olayına gelince ben pek anlamıyorum fotograf Ekledigimde artık siz bakarsınız. Ama tabiki %100 kalması mümkün değil:( önemli olan erime olduktan sonra bile görüntünün seni mutlu etmesi. Bu arada kendime dar paça kotla elbise aldım Kizlar. Dar paça kotu görenler soka girdiler ilk defa görüyoruz Diye :54:ben çok begenmedim duruşunu ama bacaklardan dolayı değil çünkü görüntü oldukça düzgün :nazar:sadece alışık değilim galiba. Morluklar gecti. Dikiş izleri minik sivilce gibi duruyor. Soruları olan varsa cevaplarım arkadaslar. Opuldunuz

irigözler
sağol canım bizi bırakmadığın için.
ne güzel çok sevindim senin adına. insanın istediğini alabilmesi süper.
ben dün giysi kabininde ağlamak üzereydim. çok güzel dar pantolon giydim. renk ,model süper ama alamadım. mağaza çalışanı kız, niye dar bakmıyorsun vücudun iyi dedi, ama bilmiyor ki bacaklarımı taktığımı....:84:
bize yeni foto ekler misin. korselerin çıkmıştır sanırım. çıplak olark eklersen daha iyi karşılaştırabilriz.
sevgiiler

Arkadasim, baslik ve aciklama kismini bos birak asagida album herkese aci ya da ozel var birini isaretle degisiklikleri kaydet de gelen sayfa da sag ustte resim yukle de dosyadanordan girip sec her resim icin yeniden yukle secenegini tikla bitince asagidan degisiklikleri kaydete tikla. yanlis hatirlamiyorsam boyleydi degilse bile seni yonlendiriyor sayfalar.kopyalamiyosun yani yukluyosun canim. hadi kolay gelsin:3:[/QUOTE

teşekkür ederim canım akşam deniycem bende senin resimlerini merak ediyorum aynı doktoruzya

Back
X