Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben 175 boyundayim, ve kilom 57... metobolizmam hizli calistigi icin kilo almakda zorlaniyorum..

Leydi, yanlis hatirlamiyorsam sen bulent cihantimura ameliyat olmustun sanirim, yag transferi.. yaglar eridi ??

Arkadaslar aranizda silikon yaptiran varmi ?? hangi doktora yaptirdiniz ?? ve memnunmusunuz ?? kesik izi nekadar belli oluyor ? iyilesme suresi nekadar ?? ben nazim durakin sekreteriyle konustum 5 gun kalabilirim istanbulda dedim, olur dedi 4 gun sargilarin alinir dedi.. ucaga binecek kadar iyi olabiliyormusun 5 gunu ??? offfffffff aklim karma karisik.. lutfen yardimici olun..

leydi, yanlis oldu, yaglar eridimi diye sorcaktim.. eridiyse eger nekadari eridi ??? memnum kaldinmi ?? iyilesme surecin, ve fiyati nekadardi.. 6000 dediler bana telefonda... ama 5 kilo almam gerekiyormus, fakat beni korkutan diyelimki aldim, sonra zayiflarsam ilk bacaklarimdanmi gider yag... off arkadaslar kafaya takmak istemiyorum ama yaz geldikcede stress oluyorum.. bende sastim .. Allahim hepimize yardimci olsun..

zafiyet...nasılsın...bacaklarının durumu nasıl...resimleri silmişsin..son halini eklemiycekmisin...
aslında operasyon öncesini de çok merak etmiştim...lütfen bi zahmet eklesen de görsek.

canim resim ekliycemde son hali icin elbise bulamiyorum giyecek benim hic elbisem olmadiki be abla:2:
:)))

valla uzun boyluyum hayatta hic elbise almadim hayatimda simdide ariyorum bulamadim alinca ciplak bacakla cekip koycam. eski hallerimi de koymustum albume goremediniz demekki.

buraya dr lar hakkında yazılan olumsuz mesajlar neden siliniyor anlamadım bildiklerimizi paylaşamayacaksak ne anlamı var hep övmek mi gerkiyor insanların bazı gerçekleri bilmesini neden engelliyorsunuz sevgili site yönetimi

buraya dr lar hakkında yazılan olumsuz mesajlar neden siliniyor anlamadım bildiklerimizi paylaşamayacaksak ne anlamı var hep övmek mi gerkiyor insanların bazı gerçekleri bilmesini neden engelliyorsunuz sevgili site yönetimi

Eğer bir doktor hakkında olumsuz yazı yazarsanız o doktora size dava açma hakkı doğurursunuz. Sitemizde bunun örnekleri çok. Bizler de yasal yolla istenildiğinde üye hakkında elimizdeki tüm bilgileri vermek ile yükümlüyüz. Herhangi bir doktorla probleminizi sitemiz üzerinden değil yasal yollardan halletmelisiniz ki sizin mesajınız arkadaşınızın başına geldiğini iddia ettiğiniz olayla ilgiliydi. Ben mesajınızı almasaydım hiç yoktan siz mahkemeler ile cezalarla uğraşacaktınız.

Bu sitede doktor reklamı yapmaya da doktor karalamaya da izin vermediğimizi defalarca yazdık. Ki doktorundan memnun olmayan birçok üyemiz de gayet güzel sınırlar içinde paylaşımlarını yapıyor. Bir bakarsanız operasyon sonuçlarından mutsuz olan birçok üyemiz var. Hatta şu anda bu konu içinde bile - eğer okuduysanız- memnuniyetsiz üyelerimiz var. Klavyenin başına geçen herkesin istediğini yazabileceği bir platform değil burası. Sanal ortam kimsenin yazdıklarının %100 gerçek olup olmadığını bilemeyiz. Hem kendimizi hem de üyelerimizi korumakla yükümlüyüz. Mesajlarınızı bu konulara dikkat ederek yazarsanız seviniriz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
canim resim ekliycemde son hali icin elbise bulamiyorum giyecek benim hic elbisem olmadiki be abla:2:

valla uzun boyluyum hayatta hic elbise almadim hayatimda simdide ariyorum bulamadim alinca ciplak bacakla cekip koycam. eski hallerimi de koymustum albume goremediniz demekki.

zafiyet canım...heryer elbise dolu...kaldı ki; bacak olduktan sonra...istersen hiçbirşey giyme...biz bacağa bakarız :)
Canım senin önceki resimlerini görebilen var mı bilmiyorum? o dosyanın içi hep boştu.

Selam Kizlar merak edenler icin bugün tam bir ayım doldu ben gayet iyiyim. Erime olayına gelince ben pek anlamıyorum fotograf Ekledigimde artık siz bakarsınız. Ama tabiki %100 kalması mümkün değil:( önemli olan erime olduktan sonra bile görüntünün seni mutlu etmesi. Bu arada kendime dar paça kotla elbise aldım Kizlar. Dar paça kotu görenler soka girdiler ilk defa görüyoruz Diye :54:ben çok begenmedim duruşunu ama bacaklardan dolayı değil çünkü görüntü oldukça düzgün :nazar:sadece alışık değilim galiba. Morluklar gecti. Dikiş izleri minik sivilce gibi duruyor. Soruları olan varsa cevaplarım arkadaslar. Opuldunuz

irigözler...iyi olmana sevindim..erimiycek de ki öyle olsun...
korse çıktıysa resim eklermisin...

herkese selamlar. bugün ameliyatın 4üncü günü, ağrılarım neredeyse hiç kalmadı. sadece ayağa kalkınca bacakların arkası biraz geriliyor hafif bir ağrı oluyor. çok şükür hiç geçmeyecek sanmıştım:) göbeğimden yağ alınan yerler beni çok zorluyordu oraların da ağrısı geçti sayılır. yürüyüş hala düzelmedi tabi, dışarı çıkacak gibi değilim, normal yürümeye başlayınca onu da yazarım.

herkese selamlar. bugün ameliyatın 4üncü günü, ağrılarım neredeyse hiç kalmadı. sadece ayağa kalkınca bacakların arkası biraz geriliyor hafif bir ağrı oluyor. çok şükür hiç geçmeyecek sanmıştım:) göbeğimden yağ alınan yerler beni çok zorluyordu oraların da ağrısı geçti sayılır. yürüyüş hala düzelmedi tabi, dışarı çıkacak gibi değilim, normal yürümeye başlayınca onu da yazarım.

amaaanbe...iyi olmana sevindim...birkaç güne kadar yürüyüş te düzelir heralde...

Ani mi karar verdin derken..ameliyat günü ve doktor hakkında..demek istedim.Yoksa,önceki süreci iyi biliyorum.
Sen,resim falan da yüklememiştin..operasyona karar vermiş olan arkadaşlar..öncesinde çoğunlukla öyle yapıp fikir almak isterlerdi.
Peki şimdi de mi..bacaklarını göremiycez? :)

Zafiyet dediklerini adım adım yaptım hata oluştu diyo dosya resim yükle seçenekleri gelmiyo. biraz daha çalışmam lazım anlaşılan.
son durumun nasıl memnunmusun bacaklarından. son şekil tatmin ediyomu. ba hafta kontrole gidiyorum perşembe saat 4 te istanbul kozyatağı şubesinde oldum. hoca geliyo ogün randevu verdiler.

aysenazli sende sorun ne annamadım bacım

gülerercigim benim sorunum bacaklarimin asiri ince olusu,helede bilek kismi coooooooook ince kemiklerim gözüküyor,yag yapayim diye 10 kilo aldim ve tamamini bedenimin üst kismindan almisim insan gram olsun alt kisimdan almazmi yani ...50 kilo iken bacagimin en kalin kismi 34 cm idi,simdi 60 kiloya ciktim bacagimin kalinligi hala 34,gelde isyanlari oynama

Selam Kizlar merak edenler icin bugün tam bir ayım doldu ben gayet iyiyim. Erime olayına gelince ben pek anlamıyorum fotograf Ekledigimde artık siz bakarsınız. Ama tabiki %100 kalması mümkün değil:( önemli olan erime olduktan sonra bile görüntünün seni mutlu etmesi. Bu arada kendime dar paça kotla elbise aldım Kizlar. Dar paça kotu görenler soka girdiler ilk defa görüyoruz Diye :54:ben çok begenmedim duruşunu ama bacaklardan dolayı değil çünkü görüntü oldukça düzgün :nazar:sadece alışık değilim galiba. Morluklar gecti. Dikiş izleri minik sivilce gibi duruyor. Soruları olan varsa cevaplarım arkadaslar. Opuldunuz

selam irigözler,ben doktor konusunda karar asamasindayim,senin yardimina ihtiyacim var,su siraalr hasan findigi düsünüyorum ama henüz onunla konusmadim...sana kök hücre yöntemiylemi islem yapildi yada normal yag dolgsumu,bu konuyu biraz acabilirmisin,ayrica resimlerini merak ediyorum,eger yükleyemiyorsan,sonuc hakkinda daha ayrintili yazabilirmisin,.....cok kararsizim dr konusunda,selamlar sevgiler

irigözler,canim benim önce ekledigin resimlerindw abacaklarin cok güzel gözüküyor,umarim hala aynilar,öyle yada böyle sanirim sansimi deneyecegim.kafayi yemek üzereyim,yakinda dügün var,yaz ortasinda ne giyilirki,cizmemi giyiniyim,maksimi giyiniyim öffffffffffffff...

amaaanbe...iyi olmana sevindim...birkaç güne kadar yürüyüş te düzelir heralde...

Ani mi karar verdin derken..ameliyat günü ve doktor hakkında..demek istedim.Yoksa,önceki süreci iyi biliyorum.
Sen,resim falan da yüklememiştin..operasyona karar vermiş olan arkadaşlar..öncesinde çoğunlukla öyle yapıp fikir almak isterlerdi.
Peki şimdi de mi..bacaklarını göremiycez? :)

:)) görücez görücez merak etme dün cep telefonuyla çektim bi tane korseli, korseyi çıkarınca da çekicem eve döndüğümde hepsini yüklerim.

irigözler,canim benim önce ekledigin resimlerindw abacaklarin cok güzel gözüküyor,umarim hala aynilar,öyle yada böyle sanirim sansimi deneyecegim.kafayi yemek üzereyim,yakinda dügün var,yaz ortasinda ne giyilirki,cizmemi giyiniyim,maksimi giyiniyim öffffffffffffff...

Kızlar bacaklarımın son halini albüme ekledim. İnanın bayağı uğraştırdı beni:61: neyseki sonunda oldu.

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:18:

Zafiyet dediklerini adım adım yaptım hata oluştu diyo dosya resim yükle seçenekleri gelmiyo. biraz daha çalışmam lazım anlaşılan.
son durumun nasıl memnunmusun bacaklarından. son şekil tatmin ediyomu. ba hafta kontrole gidiyorum perşembe saat 4 te istanbul kozyatağı şubesinde oldum. hoca geliyo ogün randevu verdiler.

Gulerer ,su an bacaklarimin ust kisimlarinda sis kalmadi bence , ama bilekler hala sis sanki hic gecmeyecek gibi bileklerimi bukemiyorum hala.memnunmuyuma gelince bilmiyorum valla karisigim ama oncekilere gore bin kat iyiler su bileklerim dolgun kalirsa bile verdigim paraya degdi diycem bileklerim korkunc inceydi ben bile gormek istemiyordum. 20 mayista istanbul da olcam o tarihte kontrole gitmek icin randevu istiycem bakalim hayirlisi.

gülerercigim benim sorunum bacaklarimin asiri ince olusu,helede bilek kismi coooooooook ince kemiklerim gözüküyor,yag yapayim diye 10 kilo aldim ve tamamini bedenimin üst kismindan almisim insan gram olsun alt kisimdan almazmi yani ...50 kilo iken bacagimin en kalin kismi 34 cm idi,simdi 60 kiloya ciktim bacagimin kalinligi hala 34,gelde isyanlari oynama

aysenazlı seni çok iyi anlıyorum. bunu yaşayan bilir senelerce bende aynı sıkıntıyı taşıdım. şuan bacaklar dolgun. ama gözüm hala bileklerde. eski resimlerle karşılaştırdım valla deymiş sıkıntılara. ufak tefek rötüş istiycem doktordan ama oluyomu bilmiyorum.

Back
X