Bacak dolgusu yaptıran var mı?

lilaccc
nasılsın, bacakaların nasıl oldu? umarım her şey yolundadır.güzel güzel eteklerini giyiyorsundur inşallah

seda001

ben de istanbul dışındayım, inan bana bile gidip muayene olmak çok zor geliyor. seni anlıyorum .buraya foto koymadın sanırım. benim fotolarıma 542. sayfadan bakabilrisn. seninkilere benziyor mu?buaraya ekelemk istemezsen. e -posta adresime gönderebilir misin? dilara_mutlu_mutlu mynet.com ,sevgiler

arkadaşlar forumu en başından beri takip edenlerdenim..ama amelıyata bir türlü sıcak bakamadığımdan başka yollar arıyorum..geçen gün lipofilling etkili krem in bacaklara da uygulanabildiğini öğrendim. alsam kullansam diyorum...aranızda kullanan var mı? mükemmel bişi beklemesemde biraz bile dolgunlaşması sanki iyi gelecek gibi..denemekte yarar var..

aysenazli ,zarife ben oluyorum sanirim pek begendim bu ismi mumkunse nikimi degistireyim.yarin bir ay olacak bana bacaklarimin sisi tam olarak gitmiyor ozellikle bileklerim cok sorunlu ayagim ve bileklerim kutuk gibi sisiyor aksama. Sabah kalkinca inceler, eskisinden halliceler ama aksama sis geliyorum . Hala cizme giyiniyorum. Benim ozellikle bileklerin arka kismi dolduruldu bunun icin ayakkabi giyemiyorum bileklerimin tam arkasina geliyor ayakkabi agritiyor. Sanirim cizmeden direk terlige gecicem :))) ufff yaaaaa bu ayak ve bilek agrisi kalacak diye cok korkuyorum hala coraplarimi cikarmadim gece gunduz giyiniyorum bugun ust taraf kacmis sonunda sanirim ustumde paralanacak iste boyle kizlar benden havadisler hala bir elbise bulamadim kendime, bacaklarimida kimseler gormedi ama sanirim aksam giymeliyim elbiseyi sisken daha iyi duruyorlar

zafiyet bende seni merak ediyodum. Doktorlarımız aynı zannederim. Tekrar geçmiş olsun. Resimlerimi görmüşmüydün. Seni merak ediyorum istediğin gibi oldumu. şişleri takma bilekler benim hala merdiven inerken ağrıyo.

merhaba dilara mutlu senin bacaklarınla benimki aynı yaa. bu kadar benzer yani. benim isteğim sadece etek giyebilecek kadar normal olması sence olur mu inan benim psikolojim çok bozuldu sen nasılsın pek takip edemiyorum ama ameliyat olacan mı yakınlarda

slm bugün gurmeci ve begüm Kayseri'deler ve SAAT 5 TE OLDULAR AMELİYATLARINI TELEFONLA GÖRÜŞTÜK. İNŞALLAH RAHAT GEÇMİŞTİR.. KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN. GÜZEL FOTOLAR BEKLİYORUZ....

selam arkadaşlar.
ben daha önce dr bülent cihantimur'a bacak fotolarımı maille göndermiştim ama bana cevap gelmemişti. birkaçgün önce telefonla aradılar .Mayısın son haftası istanbul'daestetikle ilgili dünyanın değişik yerlerinden gelen doktoralararında katılacağı bir kongre yapılacakmış. bu kongre kapsamında
dr bülent cihantimur kendi kök hücreden zenginleştirilmiş yöntemini 2 hastasının üzerinde ücrtsiz gösterecekmiş.bunla ilgili beni dün muayeneye çağırdılar bülent bey beni muayene etti, sağolsun uygun 2 kişiden biri olarak beni seçti. 30 mayısta istanbul'da operasyonum var sonuçtan sizleri haberdar ederim.

mrb
dün saat 2 50 de gırdım 4 50 de çıktım bugün bile çok ağrım var işlem benım için zor geçti keşke lokal olsaydım :14:sonuç su anda ıyı ama erıycek dedı dr 2. şart dedi benım 2. yapıcak gucum yok maddı mı dersenız hayır tamamen manevı şu anda aksıyorum gurmecı de aynıydı ama şu anda durumu nasıldır bilemiycem dua edin erime olmasın kızlar bacaklarıma ağrıdan bakamıyoruml bıle en kısa zamanda resım atıcam :14:

mrb
dün saat 2 50 de gırdım 4 50 de çıktım bugün bile çok ağrım var işlem benım için zor geçti keşke lokal olsaydım :14:sonuç su anda ıyı ama erıycek dedı dr 2. şart dedi benım 2. yapıcak gucum yok maddı mı dersenız hayır tamamen manevı şu anda aksıyorum gurmecı de aynıydı ama şu anda durumu nasıldır bilemiycem dua edin erime olmasın kızlar bacaklarıma ağrıdan bakamıyoruml bıle en kısa zamanda resım atıcam :14:

Gecmis olsun canim. Umarim cektigin acilara deger.

mrb

geçmiş olsun. 3 -4 güne rahatlarsın inşallah...sen lokal olmamışmıydın?

gurmeciyle konuştum cepten onunda biraz ağrıları varmış. neyse inşallah sonuç istediğiniz gibi olur..

mrb

Geçmiş olsun canım.Bu operasyondan sonra dilenecek tek temenni mümkün olduğunca az yağın erimesi.Umarım sonuç gönlüne göre olur.

geçmiş olsun. 3 -4 güne rahatlarsın inşallah...sen lokal olmamışmıydın?

gurmeciyle konuştum cepten onunda biraz ağrıları varmış. neyse inşallah sonuç istediğiniz gibi olur..

sğl canım hayır ameliyatın ortasında saffet beye beni lokal yap dedim dayanamadım hastaneye gidicektik bi ara bugün biraz daha rahatım işe geldim

bugün gurmeciyle konuştum. kendi foruma giremiyormuş. selamı var herkese.ve dualarınızı bekliyor. erime olmasın diye. bugün daha iyiymiş.

inşallah dua edin kızlar ne olur:14::14::14::14::14:

çol geçmiş olsun arkadaşım. bende geçirenlerdenim biliyosun belki takip ettin. çok şişlerdi indiler şuan. 17 nisanda oldum. uzun yürürsem yine şişiyolar. bileklerimi bükemedim bir zaman geçti neyseki. biraz sıkıntı çektiriyo tabiki. bilseydim korkar yaptırmazdım herhalde. tekrar geçmiş olsun. resimlerini merakla bekliyoruz.

bugün gurmeciyle konuştum. kendi foruma giremiyormuş. selamı var herkese.ve dualarınızı bekliyor. erime olmasın diye. bugün daha iyiymiş.

Haa siz beraber olmuştunuz dimi. vaay kankalar imrendim valla dayanışmanıza. gurmeci geçmiş olsun bacım. ayaa bekliyoruz seni kendini bırakma iyiym de öyle olsun

selam arkadaşlar.
ben daha önce dr bülent cihantimur'a bacak fotolarımı maille göndermiştim ama bana cevap gelmemişti. birkaçgün önce telefonla aradılar .Mayısın son haftası istanbul'daestetikle ilgili dünyanın değişik yerlerinden gelen doktoralararında katılacağı bir kongre yapılacakmış. bu kongre kapsamında
dr bülent cihantimur kendi kök hücreden zenginleştirilmiş yöntemini 2 hastasının üzerinde ücrtsiz gösterecekmiş.bunla ilgili beni dün muayeneye çağırdılar bülent bey beni muayene etti, sağolsun uygun 2 kişiden biri olarak beni seçti. 30 mayısta istanbul'da operasyonum var sonuçtan sizleri haberdar ederim.

bacım çok şanslısın bende ona oldum iyidir. hiç değilse erime derdin olmaz. çünki hoca kendi yağını alıp zenginleştiriyo gereken yere ekiyo. tarif bu. tabi bünye değişik olur bilinmez. şu an için memnunum.

çol geçmiş olsun arkadaşım. bende geçirenlerdenim biliyosun belki takip ettin. çok şişlerdi indiler şuan. 17 nisanda oldum. uzun yürürsem yine şişiyolar. bileklerimi bükemedim bir zaman geçti neyseki. biraz sıkıntı çektiriyo tabiki. bilseydim korkar yaptırmazdım herhalde. tekrar geçmiş olsun. resimlerini merakla bekliyoruz.

Gulerer anlasilan sen baya toparladin. Bende iyiydim kendimi ilk kez bu kadar iyi hissediyordum buna dayanarak haftasonu yeni aldigim eve bakmaya gittim ne durumda diye ,henuz asansor takilmamis
15. kat a yuruyerek cikip indim birde ustune bir kac saat carsi pazar dolandim eve bi geldim aksam ayak bileklerim davul simdiye kadar hic bu kadar sislik olmamisti atesim yukseldi aksam 22 cm lik bilekler 26cm oldu cok endiselendim bugun ayakkabiya zor girdi yani cok kotuyum. Aceba dedim bundan sonra uzun ve yorucu yuruyusler hic yapamiycakmiyim sagligim mi bozuldu diye cok endiseliyim...

Gulerer anlasilan sen baya toparladin. Bende iyiydim kendimi ilk kez bu kadar iyi hissediyordum buna dayanarak haftasonu yeni aldigim eve bakmaya gittim ne durumda diye ,henuz asansor takilmamis
15. kat a yuruyerek cikip indim birde ustune bir kac saat carsi pazar dolandim eve bi geldim aksam ayak bileklerim davul simdiye kadar hic bu kadar sislik olmamisti atesim yukseldi aksam 22 cm lik bilekler 26cm oldu cok endiselendim bugun ayakkabiya zor girdi yani cok kotuyum. Aceba dedim bundan sonra uzun ve yorucu yuruyusler hic yapamiycakmiyim sagligim mi bozuldu diye cok endiseliyim...

zafiyet geçmiş olsun canım...valla hızını alamamışsın :) 15 kat nasıl çıkılır?
ne cesaretle böyle bişey yaptın canım yaaa....
Bacaklarını yüksek biryere koyup uyursan şişlik iner heralde...

Aslında şimdi kalkıp baktım...26 cm nasıl bişey diye...inan harika olurdu benim için...

Sen memnunmusun? korseyi çıkardın mı...foto da koymadın...önceki halini de bilmiyorum nasıldı...
Önemli olan erimemesi...inşallah hiç erimez....
.

Back
X