Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm...fazla erime olmadı ama bileklerim hala çok ince.(zaten benim bacaklarda çarpıklıkta vardı..)2.ciyi düşünüyorum ama ayarlayamadım kendimi..bakalım olmak istiyorum tekrar.....

Aslında bana silikonda yapabilirm demişti .ama ben istememiştim.risklerini okumuştum..implant konusunuda bilmiyorum sormadım onu..

Su ay cevabın için tşk ederim.ya bnm düşüncelerim daha çok silikon yönünde.dr.a iyice sormam gerek ve bu konuda bana rahatlatıcı şeyler söylerse silikon düşünüyorum ben.saffet örs hakkında genelde hep olumlu yorumlar okudum ve fiyat konusundada en makul dr.lardan biri.kendisinin silikon yaptırdığı hastalarının fotolarını göstermesini isticem süreçte nasıl olduklarını fln sorucam eğer kısmet olurda ona yaptırırsam.

merhaba saddy saffet örs dediniz kayseridemi yaşıyorsunuz bende kayserideyim onur gürbüzdende genital estetik bölümünde bahsedilmiş kayseriden doktorlar bunlar kayseriden arkadaşlar var bu forumda demekki :)) sevindim buna öyleyse

iremsucuk mrb.ben kayserili değilim ordada oturmuyorum.işim dolayısıyla kayseriye brz yakın bi şehirde olacağım için o dr.u düşünüyorum.normalde ist.da oturuyorum 1.5 ay fln burda kalıcam ama aileme söyleyemediğim için burda operasyonu geçirsen o iyileşme evresinde evdekilerden saklanacak bi durum söz konusu olamaz burda malesef :( Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..

BERTHA ; seni merak ettik... Nasılsın?...
LOLİ06 ; bacaklarınız o kadarda kötü değil... İçleri biraz doldurulursa tamamdır... Üzmeyin kendinizi...

Berray oytun idile silikonmu yoksa yağ enj.mu olacaksın?ne zmn olacaksın cnm? bide maliyeti ne kadar olacak?

saddy oytun beyle silikonla ilgili görüştüm bu hafta sonu maliyetine gelince 5500 dedi oytun bey bakalım inşallah herşey güzel olur açıkçası biraz korkuyorum problem olmasından ve ameliyattan oytun bey korkulacak bişey olmadığını söylüyor umarım herşey onun dediği gibi olur.

saddy oytun beyle silikonla ilgili görüştüm bu hafta sonu maliyetine gelince 5500 dedi oytun bey bakalım inşallah herşey güzel olur açıkçası biraz korkuyorum problem olmasından ve ameliyattan oytun bey korkulacak bişey olmadığını söylüyor umarım herşey onun dediği gibi olur.

Berray doktorunda dediği gibi inşaallah korktuğun gibi olmaz ve herşey umduğundan daha kolay geçer umarım..ameliyat için kesin bi tarih aldınmı dr.dan peki cnm?

uzun bi aradan sonra herkese selam yeniden,

forumu fıırsat buldukça takip ettim ama vakit darlıgından pek yazamıyordum. bu son 2 ay içinde ameliyat olmuş herkesi yürekten kutluyorum 2 aydır uzak kaldım ama artık hazır sayılırım maddi sorunlarımı hallettim ve kısmetse bende temmuz sonu için yepyeni bacaklarıma kavusmaya hazırım. ancak şöyle bir sorunum var temmuz sonundan sonra izmir e yerleşiyorum ve operasyonu da orda geçirmem gerekiyor. izmir de ameliyat olmuş,doktor görüşmelerine gitmiş arkadaslardan tavsiye bekliyorum. herkese sevgilerimle................ :):71:

Berray doktorunda dediği gibi inşaallah korktuğun gibi olmaz ve herşey umduğundan daha kolay geçer umarım..ameliyat için kesin bi tarih aldınmı dr.dan peki cnm?

Yarın yani cumartesi çok heycanlıyım ve korkuyorum yarı yoldan dönebilirim...
benim için dua edin çok ihtiyacım var

Yarın yani cumartesi çok heycanlıyım ve korkuyorum yarı yoldan dönebilirim...
benim için dua edin çok ihtiyacım var

berry herşey gönlünce olsun yüzün güleç için ferah dönersin inşallah aramıza allah yardımcımız olsun inşallah

Berray çokk sevindim ve en az senin kadar heyecanlandım şuan:) mutlu bir tabloya çok az bi zamanın kaldığını düşünüyorum. sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak inşaallah.tüm dualarımız seninle yarın için.. ama ameliyattan sonra burayı terketme herşeyini paylaş bizimle.özellikle silikonu düşünenler için bir örnek olacaksın sende artık:) ama bacaklarının şuanki halini çok merak ediyorum foto koyabilirsen çok sevinirim.

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. sol bacağım implant yaptırdım diye. sargılar açıldı fakat ayağımda ve topuğumda uyuşukluk var resmen, hiçbirşekilde hissetmiyorum. acaba bu herkeste oldumu. bu benim 3. ameliyatım ama hiç uyuşukluk olmamıştı. son ameliyatımda bunu yaşıyorum acaba sizdede bu oldumu. dr nazım durakta ameliyat oldum. nazım durak ta ameliyat olanlar varsa lüften bana yazsınlar. çok korkuyorum. tam 1 hafta oldu ama hala uyuşuklukta ufacık bir azalma yok. geçeceği söyleniyor ama pek öyle gibi görünmüyor. birde bacağımı düz hale getiremiyorum. sanki arkadaki dikişler patlayacak gibi hissediyorum. hatta geçenki amliyatımda dikişlerim patladığı için 3. ameliyatı oldum. yara resmen açıldı protez gözüküyordu. yine düz yaparsam dikiş açılırmı acaba. 1 hafta daha dayanıp dikişler kayana kdr düz yapmadan beklesemmi. lütfen daha önceden ameliyat ollanlar bana yazsın.. şuan hala yürüyemiyorum ve bu benim işimi çok aksattı.. :(((

Son düzenleme:
üfff hayat güneşi çok üzüldüm adına yag dolgusu denedinmiydi sen yoksa direk implantamı gerek duydun inşallah düzelir inşallah geçer :(

Back
X