Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar merhaba. bir kaç aydır foruma giremiyorum. ama ara ara takip etmeye çalıştım gelişmeleri. ameliyat olanlara çook geçmiş olsun.
bu arada ben ahmet beye muayene oldum. en baştan beri zaten aklımda ona muayene olmak vardı. başka bir doktora daha gittim ama seçimim değişmedi. ve ameliyat için gün bile aldım. hee bir de eşim de geldi benimle. o gün de yanımda olacak. :40:

ne güzel....gözün aydın...

Merhaba Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum, agustos boyunca Turkiyedeyim. Ankarada Ferruh Beyle gorusucem, hatta randevumu simdiden alsam daha iyi olur galiba. Ama nedense bu yag enjeksiyonundan cok korkuyorum ben; belki de sonuclar genelde olumsuz oldugu ve buna ragmen cok aci cekildigi icin. Sonuctan memnun olan arkadaslar nerelerdesiniz, sizin yazacaklariniz bizler icin cok onemli, unutmayin bizi. Ayrica hayatgunes arkadasim sana cok gecmis olsun, yasadiklarina cok uzuldum, nedense ben de o doktor hakkinda olumsuz dusunuyorum, cok fazla davalik olan ameliyatlari var. Onceleri canim cicim sonra olumsuz birsey oldu mu yuzunuze bile bakmiyorlar. Bence isin pesini birakma, yine de bacagindaki olumsuzluklarin zamanla gececegini dusunuyorum. Allah yardimcin olsun.:61:

ameliyat olan tüm arkadaslara ilk önce geçmiş olsun diyorum...size beni rahatsız eden cok önemli bir soru sorucam..yağ alınan bölgenizde ne gibi problemler yasadınız...yasanan etkiler neler oldu...bende yağ enjeksiyonu düşünüyorumm ama yağ alınan yerde dalgalanma pütürlü bir görünüm olusurmu diye korkuyorum

Amanbee beni de kabul edersen çok sevinirim.

kabul ettim zaten de resimlere bakmak içinse ben onları ameliyat sonrası merak eden arkadaşlar için eklemiştim herkes bakınca sildim. şu an için yanıltıcı oluyor, 6 ay geçmeden tam şekli belli olmuyor. foruma yeni giren birinin bakıp yanlış bir karar vermesi en son istediğim şey. 6 ay dolunca doktor tamam şekli budur derse yine eklerim.

ameliyat olan tüm arkadaslara ilk önce geçmiş olsun diyorum...size beni rahatsız eden cok önemli bir soru sorucam..yağ alınan bölgenizde ne gibi problemler yasadınız...yasanan etkiler neler oldu...bende yağ enjeksiyonu düşünüyorumm ama yağ alınan yerde dalgalanma pütürlü bir görünüm olusurmu diye korkuyorum

bende henüz hiçbir problem yok.

kızlar merhaba. bir kaç aydır foruma giremiyorum. ama ara ara takip etmeye çalıştım gelişmeleri. ameliyat olanlara çook geçmiş olsun.
bu arada ben ahmet beye muayene oldum. en baştan beri zaten aklımda ona muayene olmak vardı. başka bir doktora daha gittim ama seçimim değişmedi. ve ameliyat için gün bile aldım. hee bir de eşim de geldi benimle. o gün de yanımda olacak. :40:

:)) inşallah istediğin gibi olur. ne dedi ahmet bey? ameliyattan sonraki şekli hakkında birşey konuştunuz mu? ben sormayı unutmuştum:)) eşim bana çok yardımcı olmuştu ameliyattan sonra, yanında olması çok güzel.

bütün forumu bilmem kaçıncı kez talan etmek istemediğimden dr.Ahmet Karacalar'a ameliyat olmuş arkadaslar bana fiyat konusunda bilgi verebilir mi acaba? şimdiden sağolun kızlar.:nazar:

:)) inşallah istediğin gibi olur. ne dedi ahmet bey? ameliyattan sonraki şekli hakkında birşey konuştunuz mu? ben sormayı unutmuştum:)) eşim bana çok yardımcı olmuştu ameliyattan sonra, yanında olması çok güzel.

evet resmin çıktısının üzerinde işaretleyerek konuştuk. tüm merak ettiklerimi sordum. 200 tl muayene ücreti verdim. bunu ameliyat fiyatından düştümü sen de? ben söylemeyi unutmuşum :) insan oraya gidince heyecandan mıdır nedir unutuluyo bazı şeyler :) bir de sen ne kadara yaptırmıştın amaaanbe? aslında bana mailini özelden msj atarsan sana bi çok sorum olacak? yardımcı olursan çok sevinirim cnm. heyecan kapladı da beni :)

evet resmin çıktısının üzerinde işaretleyerek konuştuk. tüm merak ettiklerimi sordum. 200 tl muayene ücreti verdim. bunu ameliyat fiyatından düştümü sen de? ben söylemeyi unutmuşum :) insan oraya gidince heyecandan mıdır nedir unutuluyo bazı şeyler :) bir de sen ne kadara yaptırmıştın amaaanbe? aslında bana mailini özelden msj atarsan sana bi çok sorum olacak? yardımcı olursan çok sevinirim cnm. heyecan kapladı da beni :)

evaizm ahmet karacalar'a mı ameliyat olacaksın? ne kadar fiyat verdi sana? bende yarın arayıp randevu alıcam ay sonu kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim. ya bi kaç kişi bi araya gelsek birlikte gitsek yok mu şu dönem ameliyat olmayı düşünen kimse?

ahmet bey ankarada galiba dimi arkadaşım. kulüpte memnun olanları duymuştum. yinede ameliyat ettiklerinin resimlerini gör derim dahası tanış konuş acele heycanla benim gibi tek kendi fikrinle kalkışma. sonra benim gibi bozulan yerleri tamirin peşine düşersin. dostça.

birde kızlar burun ameliyatındaki gibi herşey görünmüyoki. her doktorun marifetleri bilinsin. bütün doktorların burun ameliyat şekilleri birbirine benziyo biliyosun şu şu doktorun diye. bacakta başkada doktorların yaptığı
görmüyoruzki kişilerin bacaklarını bacakta kim iyi. muayenehanede ilk halleri olur resimler fotoşop olur ne bilcen bir cm ile şekil deyişiyo insanın. kumar gibi ne çıkarsa sonuca katlanıyosun.

evaizm ahmet karacalar'a mı ameliyat olacaksın? ne kadar fiyat verdi sana? bende yarın arayıp randevu alıcam ay sonu kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim. ya bi kaç kişi bi araya gelsek birlikte gitsek yok mu şu dönem ameliyat olmayı düşünen kimse?

Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumu :( inşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun ;)

ahmet bey ankarada galiba dimi arkadaşım. kulüpte memnun olanları duymuştum. yinede ameliyat ettiklerinin resimlerini gör derim dahası tanış konuş acele heycanla benim gibi tek kendi fikrinle kalkışma. sonra benim gibi bozulan yerleri tamirin peşine düşersin. dostça.

birde kızlar burun ameliyatındaki gibi herşey görünmüyoki. her doktorun marifetleri bilinsin. bütün doktorların burun ameliyat şekilleri birbirine benziyo biliyosun şu şu doktorun diye. bacakta başkada doktorların yaptığı
görmüyoruzki kişilerin bacaklarını bacakta kim iyi. muayenehanede ilk halleri olur resimler fotoşop olur ne bilcen bir cm ile şekil deyişiyo insanın. kumar gibi ne çıkarsa sonuca katlanıyosun.

Ben şubat ayından beri takip ediyorum forumu. O şekilde ahmet beye karar verdim cnm. Muayenehanesi istanbulda. Ameliyat olanların genel olarak hepsine baktım. Benim kafama en çok o yattı ama tabiki benimde korkularım var. Ne kadar ertelersen o kadar uzuyor sanki. Sen kime olmuştun gülerer? He bide başka bir doktora daha gittim. Burada ismi geçenlerden, (isim vermiyim) O kadar ilgisizdi ki. Çok tuhaf bi adamdı. Eşim de hiç beğenmedi adamın tavırlarını. Öyle yani doktor seçimi gerçekten önemli. Dua ediyorum hepimiz için.

ben 1 sene once bacak dolgusu yaptırdım ferruh beye 1-2 cmlık kalınlık kaldı yeterlı degıl tekrar gorustum ımplant ve yağ enjekteyı beraber uygularız dedı ımplant bacagın 5 cm alt ve ustten kalacak sekılde orta kısma yerlestırılıyormus bılek ve dızkapagının yan ıc kısmına yağ enjektesı yapılabılır dedı ve 5.500 tl fıyat verdı bılgınıze leydı bu arada bana ozelden cep nonu gönderirsen konusuruz bende düşünüyorum ağustosta yaptırıcam ama hala kararsızım

anlatayım bacım bildiğin bi ameliyat gibi belden yada bayılma gazı vardı işte onla bayılıyosun. doktor işlem tarzı neyse: bi ilaç veriliyo yağlar sıvılaşıyo çekilip alınıyo, üçe ayrılıyo yağ,kan, prp denen öze ayrışıyo,baygınken yarım saat ayrışması ameliyat masasında bekleniyo gerekli olanlar karıştırılıp istenen yere delikler açılıp veriliyo.
yada saklanıp etap etap veriliyo. ayrı günlerde şekil aldıkça.

yanlız bu esnada yağın fazla alınması skar oluşturuyo.bende diz iç üstler gereksiz yerler alınmış dizler kırık oturunca yetmişlik nine gibi içlere giriyo. beklemem gerekiyomuş son hali 6 ayda belli oluyomuş. bence oraların acil eski haline gelmesi gerekir. doktoru dinliycem bi bildiği vardır inşallah.
burda forumda biri daha tekrar yaptırmıştı oda aynı hata kurbanıydı başka doktora düzelttirdi. 10 bine mal oldu demişti. nikini unuttum.
şu an nasıl bilmiyorum
bi cevap yazsa bana derman olurdu.
arkadaşım çok iyi düşün gözünün gördüğüne inan. kulağının duyduğuna deyil. hoşçakal.
huuf yoruldum yaf.

Selam Gulerer,
Benimde dizin ic ust kisimlar oturunca oyuklar olusuyor korkunclar. Ayakta dururkende diz ustune deri birikmesi olusuyor. Ayrica karindan alinan yagda dengesizlik var gobegin sag kismindan sola gore fazla alimis sanirim gobekte asimetrik bir goruntu var. offf offf .......Ben hala kontrole falan gitmedim ameliyat oldum geldim o kadar. kontrol bilgilerini paylasirsan sevinirim seni takip ediyorum

Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumu :( inşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun ;)

ben de düşünüyorum kızlarrr.:34:

bu rakamlar gerçekten çok fazla daha sonra eriyceğini bildiğiniz bişey için bu rakamlar verilmez ben 1000 tl verdim eridimi eridi ama oh diyorum 1000 tl çok zorlamıyor beni gidin yaptırın hiç bi farkı yok saffet beyin ahmet karacalardan

offfoffff eski ameliyat olan kızlar nerdesinizz bi gelinde içimize su serpin yaaaa .... özellikle ferruh bingöle ameliyat olanlar ne alem desiniz merak ediyorum ankarada oldugum için ferruh beyi düşünüyorum ama cesaret sıfır :( :( :(

Back
X