Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu rakamlar gerçekten çok fazla daha sonra eriyceğini bildiğiniz bişey için bu rakamlar verilmez ben 1000 tl verdim eridimi eridi ama oh diyorum 1000 tl çok zorlamıyor beni gidin yaptırın hiç bi farkı yok saffet beyin ahmet karacalardan

begüm saffet bey kayseride ben istanbuldayım şehir dısına cıkma şansım yok hele ki tek basıma ameliyat için korkutucu gelio herseyi hesaplamak lazım sorun yaşamayanlar oldugu kadar ödem şiş vs yuruyemeyenler dahi oldu o yüzden diorum en kötü durumda bi arkadasımı ararım gelir evime götürür. yoksa para konusunda cok haklısın 6bin nerde bin nerde yani kim istemez 1000 lira olsun eridikce her sene yeniden yapılsın :):)

sen saffet beye oldum ve eridi demişsin ne zaman olmuştun ayrıca kaç kilosun bu benim en büyük sorunum çünkü kilom 47 ve bende hiç yağ yok :(

kızlarrrr merhaba ;)
sizleri takip etmeye calısıyorum arada kacırdıgım seylerde oldu.ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun inşallah yaglarınız hiç erimez. kızlar ben hala ameliyat olmadım ama yaz benim içinde işkence olarak geçiyor,herkes mini elbise şort vs giyiyor ben bu sıcakta up uzun kotları giymekten ölücem:(
gözlemlediğim kadarıyla ahmet karacalara ve hasan fındık a ameliyat olanlar memnun galiba yanılıyormuyum acaba kızlar? bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama benim bacakları yağ enjeksiyonu düzeltirmi bilmiyorum.artık cok umutsuzum cok moralim bozuluyor:( allah yardımcımız olsun bu işkenceen kurtulalım hepimiz.gecen gün düşündüm aslında bu kadar bacagından şikayetci insan var hepimiz etek sort giyip cıksak belkide birbirimizi görüp cesaret olup umursamıycaz ama hepimiz pantolonlara saklanıyoruz bacagı carpık olupta mini giyenleri alnından öpmek istiyorum :) buarada kızlar ahmet karacalar ve hasan fındık suanda yag enjeksıyonunu nekadara yapıyor bılıyormusunuz?
benim bacakları bilmeyenler için sevgili yamuklarımı eklerim bakarsınız kızlar:) bunlara ne çare olur söleyin;))) :1:

evet resmin çıktısının üzerinde işaretleyerek konuştuk. tüm merak ettiklerimi sordum. 200 tl muayene ücreti verdim. bunu ameliyat fiyatından düştümü sen de? ben söylemeyi unutmuşum :) insan oraya gidince heyecandan mıdır nedir unutuluyo bazı şeyler :) bir de sen ne kadara yaptırmıştın amaaanbe? aslında bana mailini özelden msj atarsan sana bi çok sorum olacak? yardımcı olursan çok sevinirim cnm. heyecan kapladı da beni :)

evaizm maili attım özelden dün.

kızlarrrr merhaba ;)
sizleri takip etmeye calısıyorum arada kacırdıgım seylerde oldu.ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun inşallah yaglarınız hiç erimez. kızlar ben hala ameliyat olmadım ama yaz benim içinde işkence olarak geçiyor,herkes mini elbise şort vs giyiyor ben bu sıcakta up uzun kotları giymekten ölücem:(
gözlemlediğim kadarıyla ahmet karacalara ve hasan fındık a ameliyat olanlar memnun galiba yanılıyormuyum acaba kızlar? bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama benim bacakları yağ enjeksiyonu düzeltirmi bilmiyorum.artık cok umutsuzum cok moralim bozuluyor:( allah yardımcımız olsun bu işkenceen kurtulalım hepimiz.gecen gün düşündüm aslında bu kadar bacagından şikayetci insan var hepimiz etek sort giyip cıksak belkide birbirimizi görüp cesaret olup umursamıycaz ama hepimiz pantolonlara saklanıyoruz bacagı carpık olupta mini giyenleri alnından öpmek istiyorum :) buarada kızlar ahmet karacalar ve hasan fındık suanda yag enjeksıyonunu nekadara yapıyor bılıyormusunuz?
benim bacakları bilmeyenler için sevgili yamuklarımı eklerim bakarsınız kızlar:) bunlara ne çare olur söleyin;))) :1:

selam parissss ben 1.5 hafta kadar önce hasan bey'e muayene oldum bana 5000 tl dedi gerçi önceden fotomu çekip mail atmıştım. fiyatı mail aracılığı ile bildirdi sonrada muayenede. bana söylediği fiyatın içinde basenlere ve diz içlerine liposuction diz altına yağ enjeksiyonu vardı...

kızlarrrr merhaba ;)

Bu arada Ahmet Bey'e de mail atmıştım O da basen ve diz içi lipo ile diz altına yağ enjeksiyonu için ekonomik paket olarak ( öyle belirtmiş) 6000 tl fiyat verdi
Birde Amerikan hastanesinde prof. dr. Reha Yavuzer ile görüştüm sadece diz altı yağ enjeksiyonu 3750 tl

Son düzenleme:
BEGÜM21 ; şuan nasılsınız. Siz hemen eridi diye yazmıştınız. Önceki ve sonraki hali arasında fark yok mu? Sizinde yağ alınan yerlerde çukurluk oluştumu?

Selam,
Sanırım 4-5 gündür bu forumda bu konu hakkındakileri okuyorum ama daha 431. sayfaya gelebildim.Tek tek okuyorum çünkü gelişmeleri merak ediyor ve karar vermek istiyorum.Fakat baktım bu böyle olmayacak.Daha 500 ün üstünde okumam gereken sayfa var ve sabırsızlanıyorum.
Kendi durumumu şöyle açıklayayım.32 yaşındayım ve burdaki herkes gibi sorunum bacaklarım.Eğrilik var.Orta okula giderken farketmiştim.O gün bugündür kabus yaşıyorum yani.Şu an evliyim ve bu durumu evlenmeden önce eşime anlatana kadar karnıma sancılar girdi.Çünkü 25 sene boyunca herkesten sakladığım ve giyimim yüzünden sürekli ama kasti olmayan acımasız eleştiriler duymuş bir insan için birden "aa biliyor musun bu arada benim bacaklarım çarpık" demek imkansız.Zor da olsa eşime açıkladım(konuya girmem bile en aşağı 2 saat almıştır) Dedim kendi kendime şimdi öğrensin bunun için sonra sorun yaşamam daha çok acıtır içimi.Ya gider ya kalır yani :50: O hiç umursamadı bile çarpık olmasını, ömrümüz boyunca hep yanımda yürü yeter dedi :16:
2007 yılında adını şu an hatırlamadığım bir doktora gittik beraber İstanbul'da.Dizlerimin yanlarından aldığı yağları yanılmıyorsam iğne(emin değilim çünkü lokal anesteziydi ve kafamı kaldırıp bakmadım bile) ile alt bacağımda eksik olan yerlere doldurdu.1 hafta varis çorabı giy dedi.Bense ne yazık o halde eşim için Antalya'ya gittim tatile.Sıcak bir yandan çorap bir yandan yedi beni.Neyse çok geçmeden yani 1-2 ay sonra yağlar bana veda etti.O zaman 2000 tl ödemiştim.Bir daha da kalkışmadım araştırmadım bile uzun süre.
Şimdi neden mi yazıyorum araştırıyorum? Benim ne etek ne şort umrumda değil gerçekten.Olmasa da olur.Kaburllendim zaten. Ama 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Artık havuza denize girmek istiyor,aklı eriyor bıcır bıcır konuşuyor ama en acısı babasıyla suda oynarken "anneeee sen de gel" diyor.Kalbime bıçak saplanıyor sanki o an.Şimdi değil ama ilerde bir gün mutlaka soracak anne sen niye hep pantolon giyiyorsun diye iyice kahrolacağım.Şimdi eşim tekrar bana destek veriyor.Eğer ben bir doktorda karar kılarsam hemen ameliyata girebilirim çünkü biraz deneyimli sayılırım sonuç hüsran olsa bile.Bu sefer daha umutluyum sanki niyeyse.Arkadaşlar sizden ricam ben 430 lu sayfalara kadar gelebildim dediğim gibi.O zamanlardan (2010 haziran sanırım)şu ana kadar Ferruh beye ameliyat olmuş ve olumsuzluklar yaşamış birileri oldu mu acaba.Ya da artık Ahmet Karacaları da mı düşünmeliyim?Bir fikir verirseniz çoook ama çok sevinirim.Uzattığım için üzgünüm beni bağışlayın lütfen...

begüm saffet bey kayseride ben istanbuldayım şehir dısına cıkma şansım yok hele ki tek basıma ameliyat için korkutucu gelio herseyi hesaplamak lazım sorun yaşamayanlar oldugu kadar ödem şiş vs yuruyemeyenler dahi oldu o yüzden diorum en kötü durumda bi arkadasımı ararım gelir evime götürür. yoksa para konusunda cok haklısın 6bin nerde bin nerde yani kim istemez 1000 lira olsun eridikce her sene yeniden yapılsın :):)

sen saffet beye oldum ve eridi demişsin ne zaman olmuştun ayrıca kaç kilosun bu benim en büyük sorunum çünkü kilom 47 ve bende hiç yağ yok :(

BENDE 54 KG YAG MUTLAKA ÇIKIYO sulandırıyorlar ztn şu bır gerçek hepsınde erıyor nıye;alınan yag sulandırılıyor
slandırılmış hali ile enjk edıyor su erıyor şişlik gidiyor ortaya gerçek görüntü çıkıyor bu gerçeği tüm dr larla yaşıycksınız işlemden çıktığında hiç bişey hıssetmıyosun taki 5 saat sonra yuruyemeyecek kdr değil şöyle düşün 6000 tl ye 1 kez yaptırıcaksın eriycekki bu işlem için 3 kez diyorlar saffet beye ödediğin rakam 3 kezde bile yarsısı olur 3000 tl iyi düşün derim.bana gelince şu an çok iyiyim acıyı unuttum 2. düşünüyorum eylülde bileklerimde hala druyor ama st kısımlar da yok 2. işlemde üst kısımlara yerleştirceğim.

BEGÜM21 ; şuan nasılsınız. Siz hemen eridi diye yazmıştınız. Önceki ve sonraki hali arasında fark yok mu? Sizinde yağ alınan yerlerde çukurluk oluştumu?

evet eridi su eridi şişlik indi ama bileklerim şimdi iyi etek giyebiliyorum en basiti bende çukurluk olmadı yağ alınan yerlerde hiçç bi dğeişiklik yok bi dikiş izi dışında ayrıca kğ olarak hemen doldu bile bel yerim yapı bu sanırım kğ direkt ordan alıyorz

begüm21
dilara_mutlu_mutlu kuruklu a myent com
gönderirsen çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden.

arkadaşlar
dolgu maddesi düşünen arkadaşlar var mı?merak ettim ciddi ciddi araştıran var mı aranızda?

KafayiYemisDusler

msj sayım yeterli olmadığı için özel msj atamıyorum. Evet Hasan Bey İstanbul da. Nette aratıp iletişim bilgilerinden mailine sende fotonu çekip yollayıp fiyat alabilirsin. Resimlerini buradan gördüm yaptırmış arkadaşlar vardı bacakları gayet güzel olmuştu ve ameliyat sonrası süreci rahat atlatmışlardı. Aklımda kalan papatya tarlası, irigözler, Nisan16. Birkaç kişi daha vardı ama şu an hatırlayamıyorum...

Arkadaslar tekrar merhaba,
Dün çok uzun bir mesajla katıldım aranıza biliyorum.Şimdi daha kısa yazacağım soz :)) Ben İstanbul'da yasıyorum.Sorunum eğrilik.4 sene önce sonucu başarılı olmayan bir operasyon geçirdim.Şimdi burda yazılanları okudukça tekrar cesaretlendim ve umutlandim.İki doktor arasında kararsızım.Ferruh bey ve Ahmet Bey.Bana yardımcı olur ve fikir verir mısınız?Ankara da olsa gidip gelebilirim bu arada.En kısa zamanda fotograf ekleyip yorumlarınızı soracagim ama henüz kesfedemedim nasıl yapıldığını.Lütfen biri bana cevap yazsın nolur...

Arkadaslar tekrar merhaba,
Dün çok uzun bir mesajla katıldım aranıza biliyorum.Şimdi daha kısa yazacağım soz :)) Ben İstanbul'da yasıyorum.Sorunum eğrilik.4 sene önce sonucu başarılı olmayan bir operasyon geçirdim.Şimdi burda yazılanları okudukça tekrar cesaretlendim ve umutlandim.İki doktor arasında kararsızım.Ferruh bey ve Ahmet Bey.Bana yardımcı olur ve fikir verir mısınız?Ankara da olsa gidip gelebilirim bu arada.En kısa zamanda fotograf ekleyip yorumlarınızı soracagim ama henüz kesfedemedim nasıl yapıldığını.Lütfen biri bana cevap yazsın nolur...

TEKBENMİYİM ; hoşgeldiniz. Forumu başından beri takip eden birisi olarak size ahmet beyi önereceğim. Ahmet beyden memnuniyet daha fazla idi ve iyileşme süreci daha kısa idi. Forumda benimde gözlemlediğim hasan fındık ve ahmet karacalara ameliyat olanlar daha memnun ve iyileşme süreçleri daha kısa. Şunu da unutmamak lazım bu işler birazda şans işi. Umarım şansınız hep sizinle olur ve istediğiniz gibi olur herşey...

BEGÜM 21 ;aslında bilektekilerin daha çabuk eridiğini okumuştum forumda. Sizde tam tersi olmuş.

AMANNNBEE siz etek elbise giymeye başladınız mı?

TEKBENMİYİM ; hoşgeldiniz. Forumu başından beri takip eden birisi olarak size ahmet beyi önereceğim. Ahmet beyden memnuniyet daha fazla idi ve iyileşme süreci daha kısa idi. Forumda benimde gözlemlediğim hasan fındık ve ahmet karacalara ameliyat olanlar daha memnun ve iyileşme süreçleri daha kısa. Şunu da unutmamak lazım bu işler birazda şans işi. Umarım şansınız hep sizinle olur ve istediğiniz gibi olur herşey...

Hoşbuldum çok teşekkür ederim Dior.Evet çok haklısın şans işi ve ben ilkinde ya şanssızlık ya da operasyon başarısızlığı yaşadım.Az önce Ahmet beyin asistanı ile görüştüm.Tam olarak ücret bilgisi veremiyor ama superdry için "7000-9000 tl arası bir ücret sanırım" dedi.Kök hücre ile yapılan içinse "12-13000 arası ama tam öğrenmek gerekir yanlış bir bilgi vermeyeyim" dedi.Muayenesi de 200 tl şu an. Ben şu an eğer Ahmet beyde karar kılarsam sanırım kök hücreyi tercih ederdim.Çünkü eğer 9000 leri bulursa 12000 tl ye kök hücre ile tam kalıcı olması daha mantıklı geliyor. Ha tabii o kadar para bende var mı yok.Aksine çok borcum var ama yine kredi filan çekicem herhalde.32 yaşıma kadar çektiklerim bitsin geriye sadece borcum kalsın napayım. Tabii daha karar vermedim aklımda Ferruh beyde var ama en kısa zamanda çözülecek bu düğüm aklımda, bir karar vereceğim ve burda paylaşacağım.Tabii her aşamasını. Şans hepimizle olsun sevgili Dior.Mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz artık,bitsin bu çile...

Bu arada Ahmet bey yine birkaç kisi birlikte karar verirse indirim yapabilirmiş.Dediğim gibi ben de su an karar vermedim ama Ahmet beye gitmeyi düşünen var mı?

Back
X