Selam,
Sanırım 4-5 gündür bu forumda bu konu hakkındakileri okuyorum ama daha 431. sayfaya gelebildim.Tek tek okuyorum çünkü gelişmeleri merak ediyor ve karar vermek istiyorum.Fakat baktım bu böyle olmayacak.Daha 500 ün üstünde okumam gereken sayfa var ve sabırsızlanıyorum.
Kendi durumumu şöyle açıklayayım.32 yaşındayım ve burdaki herkes gibi sorunum bacaklarım.Eğrilik var.Orta okula giderken farketmiştim.O gün bugündür kabus yaşıyorum yani.Şu an evliyim ve bu durumu evlenmeden önce eşime anlatana kadar karnıma sancılar girdi.Çünkü 25 sene boyunca herkesten sakladığım ve giyimim yüzünden sürekli ama kasti olmayan acımasız eleştiriler duymuş bir insan için birden "aa biliyor musun bu arada benim bacaklarım çarpık" demek imkansız.Zor da olsa eşime açıkladım(konuya girmem bile en aşağı 2 saat almıştır) Dedim kendi kendime şimdi öğrensin bunun için sonra sorun yaşamam daha çok acıtır içimi.Ya gider ya kalır yani

O hiç umursamadı bile çarpık olmasını, ömrümüz boyunca hep yanımda yürü yeter dedi

2007 yılında adını şu an hatırlamadığım bir doktora gittik beraber İstanbul'da.Dizlerimin yanlarından aldığı yağları yanılmıyorsam iğne(emin değilim çünkü lokal anesteziydi ve kafamı kaldırıp bakmadım bile) ile alt bacağımda eksik olan yerlere doldurdu.1 hafta varis çorabı giy dedi.Bense ne yazık o halde eşim için Antalya'ya gittim tatile.Sıcak bir yandan çorap bir yandan yedi beni.Neyse çok geçmeden yani 1-2 ay sonra yağlar bana veda etti.O zaman 2000 tl ödemiştim.Bir daha da kalkışmadım araştırmadım bile uzun süre.
Şimdi neden mi yazıyorum araştırıyorum? Benim ne etek ne şort umrumda değil gerçekten.Olmasa da olur.Kaburllendim zaten. Ama 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Artık havuza denize girmek istiyor,aklı eriyor bıcır bıcır konuşuyor ama en acısı babasıyla suda oynarken "anneeee sen de gel" diyor.Kalbime bıçak saplanıyor sanki o an.Şimdi değil ama ilerde bir gün mutlaka soracak anne sen niye hep pantolon giyiyorsun diye iyice kahrolacağım.Şimdi eşim tekrar bana destek veriyor.Eğer ben bir doktorda karar kılarsam hemen ameliyata girebilirim çünkü biraz deneyimli sayılırım sonuç hüsran olsa bile.Bu sefer daha umutluyum sanki niyeyse.Arkadaşlar sizden ricam ben 430 lu sayfalara kadar gelebildim dediğim gibi.O zamanlardan (2010 haziran sanırım)şu ana kadar Ferruh beye ameliyat olmuş ve olumsuzluklar yaşamış birileri oldu mu acaba.Ya da artık Ahmet Karacaları da mı düşünmeliyim?Bir fikir verirseniz çoook ama çok sevinirim.Uzattığım için üzgünüm beni bağışlayın lütfen...