Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amaaanbe, ben daha önce bacakğıma silikon implant yaptım ama memnun değilim. ahmet beyle degörüşüp düzeltme yapılabilir mi diye de görüşek istiyorum ama. tavsiye eder misin?

çok teşekkür ederim şimdiden

doktor olarak kesinlikle tavsiye ederim. bana güven verdi çünkü. ama bu estetikle ilgili, ortaya çıkacak sonuç seni mutlu eder mi onu kimse bilemez tabii ki.

Nilnida11, önceki sayfaları okursan hepsi hakkında bilgi edinebilirsin. Burada bahsedilen dolgu ameliyatının çeşitleri var. Sonuç alanlar da alamayanlar da. Illizarov yöntemi çok zor bir ameliyat. Oldukça da pahalı. Bu yöntemi öneren kişi bunun zorluğundan bahsetmedi herhalde.

arkadaşlar eski arkadaşlardan missense yada tektash diye hatırlıyorum bülent by ameliyat olmuştu da sonra başka bi doktora diz üst içler için bide baldırlarını dolgunlaştırtmıştı.şu ünlü yabancı artist gibi oldular demişti işte fakat bekleyip son halini resim yükliycekti.

benimde şu an diz içlerinden fazla alınmış şuan acaba istediği gibi oldumu. bi kulübe uğrayın kızlar. help me.
ikinciyi düşünme konusunda cesaret verin.
geri dönüp bulim dedim ama yorgunluktan gözler mort. eski vefakar arkadaşlarımı bilgilendirmeye davet ediyorum.

:)))) gülerer napıyosun nedir son durumun? tektash ikinci ameliyatını ferruh beye olmuştu sanki. ismine tıklarsan forumdaki cevaplarım gibi bişey olması lazım ona da tıkla onun yazdıklarını görürsün sadece.

Selam kızlar,
Daha önce de dediğim gibi dün Ahmet beye randevum vardı.Aklıma gelen tüm soruları unutmayayım diye kağıda yazdım öyle gittim.Öncelikle Ahmet bey bacaklarımın fotoğraflarını çekip üstünde konuşacağımızı söyledi.Farklı bir odaya gidip resimler çekildi.Bilgisayar ortamına ve kağıda döküldükten sonra odasında konuştuk eşim de yanımdaydı.Bacaklarımda öncelikli sorun yaratan bölümün ayak bileklerim olduğunu buralara yağ konulmasıyla parantez görüntünün daha da düzeleceğini belirtti.Aynı zamanda bacağın dış alt bölümünden de biraz yağ alınmasıyla dışa doğru duruyormuş gibi görünmesini de düzeltebiliriz dedi.Tabi dizin altında dolmasını istediğim bölümler için de karından ve biraz da belden yağ alınacak.Zaten biraz var bir gün bunun için üzüleceğim aklıma gelmezdi.Bana hangi yöntemi önerirsiniz dediğimde "sizin durumunuz için superdry yöntemi yeterli olacaktır çünkü sorunlu bölgeleriniz çok fazla yağ gerektirmeyecektir dedi.Bana ücretin bu nedenle 5000 tl + 1000 tl hastane şeklinde olacağını söyledi.Bu arada kızlar esthetica'nın hastane ücreti geçen hafta/ay 2000 tl imiş yeni düşmüş buna da sevindim doğrusu.Normalde superdry 6500 tl ama benim uygulanacak bölgem az olduğu için bu ücreti verdi.Benim için toplamda 6000 tl da çok ama Ahmet bey bana o güveni verdi,işini gerçekten bilerek yaptığını hissettik eşim de ben de.Benim şu an tek bir engelim var para bulmak dışında o da beyinde küçük bir tümörümün olması ve genel anestezi yapılacağı için beyin cerrahımdan "yapılabilir" onayı alınması.Çünkü ben de anestezi doktoru da bu riski göze alamıyoruz.Bunun yüzünden normal doğum da yapmam yasaktı.Gittiğim her doktora söylemek zorundayım tabii sağlığım için.Bakalım doktorumdan da en kısa zamanda alıp Ağustos'un ilk haftası gibi ameliyat olmayı planlıyorum.Dün gün verecekti Ahmet bey ama işte onay almadan gün almak mantıksız.

Uzattım biraz ama her detayı anlatacağım demiştim.Diğer sorularımın cevapları ise şöyle.
-Eğer sabahtan operasyon geçirirsen akşama çıkabiliyormuşsun
-İyileşme süreci ortalama 3 gün.Gerçek sonuçların ortaya çıkması ise 3 ay.
-Superdry yönteminden dolayı morluklar çok az olabilir ya da hiç olmayabilirmiş
-Operasyondan sonra 1 kez kontrole gidiliyor.İşlem kansız ama operasyondan sonra az da olsa kan gelse bile sürekli pansuman gerektiren bir durum yokmuş.
-Eskiden hareketsizliğin yağların tutunmasını sağladığını düşünüyorlarmış ama artık "normal" hareketliliğin daha iyi olacağını düşünüyor.Uzun süre ayakta kalmayı tavsiye etmiyor.
-Ayak bileğine uygulanan enjeksiyonun kalıcılığı çok yüksek değil ikincisi gerekebilirmiş.Hazırlıklı olayım diye söyledi.
-2. bir opersyon gerekirse 3 ay sonra ve şimdikinden çok daha az bir ücrete olabilecekmişim.
-Tahliller hastane ücretinin içinde.
Aklıma bunlar geldi yazdım.Uzun oldu kusuruma bakmayın...

İyilleşme süreci 3 gün derken normal hareketlerimi rahatlıkla yapmaya başlayabileceğim günden bahsediyor.Bunun kişiden kişiye değişebileceğini de söyledi. Biliyorum ki bazıları 1 hafta da bazıları 10 gün bazıları 15 günde toparlanıyor ama dediğim gibi herkeste farklı.Umarım ben de en kısa zamanda toparlananlardan olurum da kızımın yaramazlıklarına yetişebilirim :86:

Tekbenmiyim, hayırlı olsun. Inşallah sağligin ve maddi durumun uygun olur da ameliyat olabilirsin cnm.

tekbenmiyim hayırlı olsun ve teşekkürler uzun uzun açıkladığın için. sen direk randevu mu aldın yoksa önceden bacaklarının resmiyle beraber mail göndermiş miydin? inşallah en kısa sürede ameliyat olursun ve tatmin edici bir sonuç alırsın, zaten bacaklarında fazla bir problem yok. benim de tek problem bileklerimde, eğer sen olumlu sonuç alırsan ben de düşünüyorum ahmet bey'i. lütfen daha sonra da paylaş gelişmeleri, forumu terk etme :)

Tekbenmiyim, hayırlı olsun. Inşallah sağligin ve maddi durumun uygun olur da ameliyat olabilirsin cnm.

Çok teşekkür ederim evaizim.İnşallah canım benim...En kısa zamanda buradaki herkesin bacakla ilgili sıkıntısının kaybolmasını diliyorum.Kimi paradan,kimi cesaretten,kimi kararsızlıktan,kimi ailesinden,eşinden dolayı beklemede kalmak zorunda kalıyor ne yazık :((( Umarım ben de sağlık problemimden dolayı uzaktan bakmak zorunda kalmam bu kadar yaklaşmışken....

tekbenmiyim hayırlı olsun ve teşekkürler uzun uzun açıkladığın için. sen direk randevu mu aldın yoksa önceden bacaklarının resmiyle beraber mail göndermiş miydin? inşallah en kısa sürede ameliyat olursun ve tatmin edici bir sonuç alırsın, zaten bacaklarında fazla bir problem yok. benim de tek problem bileklerimde, eğer sen olumlu sonuç alırsan ben de düşünüyorum ahmet bey'i. lütfen daha sonra da paylaş gelişmeleri, forumu terk etme :)

menekse_07 çok sağol,inşallah hayırlısıysa olsun.

Perşembe günü mail attım resimli.O da kullanılabilecek yöntemleri belirtmiş,mümkünse gelin muayene edelim demiş.Ücret sormuştum mailde.5000 tl'den başladığını belirtmişti.1-2 saat içinde hemen cevap geldi ben de arayıp cumartesiye randevu istedim. Ben bu kadar farkında değildim asıl sorunun bileklerim olduğunun.Umarım dediğin gibi en kısa sürede sağlıkla ameliyatımı olurum,umarım sonuçları iyi olur.Ahmet bey bana garanti değil güven verdi,gerçekçi ve çok bilgili olduğunu düşünüyorum.umarım o yağlar hiç erimez de bir de mutluluk vermiş olur.

Her türlü gelişmeyi paylaşacağıma ve forumu terketmeyeceğime söz veriyorum menekse_07. Belki çok sık değil ama hep burdayım.Bu dertten kurtulacağız arkadaşım :54:

menekse_07 çok sağol,inşallah hayırlısıysa olsun.

Perşembe günü mail attım resimli.O da kullanılabilecek yöntemleri belirtmiş,mümkünse gelin muayene edelim demiş.Ücret sormuştum mailde.5000 tl'den başladığını belirtmişti.1-2 saat içinde hemen cevap geldi ben de arayıp cumartesiye randevu istedim. Ben bu kadar farkında değildim asıl sorunun bileklerim olduğunun.Umarım dediğin gibi en kısa sürede sağlıkla ameliyatımı olurum,umarım sonuçları iyi olur.Ahmet bey bana garanti değil güven verdi,gerçekçi ve çok bilgili olduğunu düşünüyorum.umarım o yağlar hiç erimez de bir de mutluluk vermiş olur.

Her türlü gelişmeyi paylaşacağıma ve forumu terketmeyeceğime söz veriyorum menekse_07. Belki çok sık değil ama hep burdayım.Bu dertten kurtulacağız arkadaşım :54:

umarım kurtuluruz canım tek dileğim bu. ahmet bey en doğru seçim gibi geldi bana da. ben umutluyum senin bacaklardan, seninkilerde düzelme olursa da kendi adıma umutlanacağım. şu yaz aylarında aklımda başka düşünce yok, zorlasam da aklımdan çıkmıyor çünkü sokakta adım başı bacak görüyorum :) inşallah her şey istediğin gibi gider ve tüm emeklerine değer, kurtulalım artık şu esaretten.

:)))) gülerer napıyosun nedir son durumun? tektash ikinci ameliyatını ferruh beye olmuştu sanki. ismine tıklarsan forumdaki cevaplarım gibi bişey olması lazım ona da tıkla onun yazdıklarını görürsün sadece.

eh diycem bacım. bidaa yapılması lazım, fakat can bu, bildiğin ameliyat yani. işim gereyi topukluyum sürekli operasyondan beri biraz alçak punto giyip çorabı çıkarmasaydım çok yararlı olurdu da, iş ve sıcaklık izin vermedi.

sen nasılsın yaptırdığın operasyon seni tatmin ettimi. missens ve tektash aynı zamanlarda gibi yaptırdık ses seda yok.
bi tane çok memnunun diyen yok.

kızlar hepi topu dört doktor var sesiniz çıksın. paralarımızla rezil mi olcaz yoksa.
o 3 ler 5 oldu, şimdide 10 lar konuşuluyo deneyimlerinizi paylaşınki o zor bir araya getirilen paralar iyi doktorlara gitsin.

ben bu iş için çektiğim paranın daha 3. ayını ödedim. daha 15 ay ödenecek.
gelde şu memnun olmadığın eriyen yerleri telafi edelim diyen yok. ötesini anlatmiyim.

arkadaşlar merhaba.. konuyu şimdi gördüm, yazdıklarım belki size yardımcı olabilir. ben geçen sene kök hücre yöntemi ile ameliyat oldum. ahmet karacalar yaptı. ama benim bacaklarım çok eğri olduğu için açıkçası bana yetmedi birinci ameliyat.. ikinci ameliyatı da birkaç ay sonra oldum. ikinci ameliyat normal yağ enjeksiyonuydu ve ben pek bir fark göremedim bu ameliyattan sonra bacaklarımda.. normal yağ enjeksiyonunda hemen hemen hepsi eriyor..en azından bende öyle oldu. şuan bacaklarımın durumu çok iyi.. ailem ve ahmet bey bir operasyona daha gerek olmadığını söylüyor. ama ben biraz takıntılıyım bu konuda.. sahne sanatları öğrencisiyim ve sahnede giydiğim bazı kostümler kötü duruyor.. buda beni haliyle rahatsız ediyor. benim yerimde başka birisi olsaydı belki bir ameliyata daha gerek duymazdı. ama dediğim gibi benim için şart dümdüz olması. para konusuna gelince ahmet bey paraya önem veren bir doktor değil.. ben silikon taktırmak istediğimde karşı çıktı.. gerek yok artık dedi ve ikinci ameliyatımda çok cüzi bir miktar ödemiştim.. ayrıca kendisi çok sabırlı bir doktor..ben çok sık karar değiştiren biriyim, bin kere gittim yanına, sürekli yok silikon yok yaj enjeksiyonu diyerek.. bir kerede yeter be demedi, hepsinde çok hoşgörülüydü.. ayrıca benim ailemde 3 tane doktor var, biz güveniyoruz ahmet bey'e. bacak ameliyatı için ben ahmet bey derim.. yine de siz bilirsiniz tabii..

tiktaktak

verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz,ama foto paylaşırsan daha çok seviniriz.
sen Ahmet beye nasıl karar verdin. sanırım bu siteden pek yararlanmadın. doktorunun slikon düşünmemesinin nedeni zararlı olduğu için mi,yoksa senin için uygun bulmadığı için mi?

Merhaba,
Beyin cerrahımla konuştum bugün "hiçbir sorun olmaz,mektuba da gerek yok" dedi.Yani iş parayı bulup tarih almaya kaldı.Haaa bir de bunu anneme nasıl söyleyeceğimi bulmam gerekiyor.4 sene önce varislerimle ilgili bir şey uydurmuştumama şimdi kızımı ona bırakacağım için mutlaka bilmeli diyorum ama içimden hiç bilmese ne iyi olur da diyorum. :59: Oooff bugünlerde içimdeki ses benden daha çok konuşuyor zaten.Sadece eşim,Ahmet bey ve bir de siz bilseniz yetmez mi?

arkadaşlar merhaba.. konuyu şimdi gördüm, yazdıklarım belki size yardımcı olabilir. ben geçen sene kök hücre yöntemi ile ameliyat oldum. ahmet karacalar yaptı. ama benim bacaklarım çok eğri olduğu için açıkçası bana yetmedi birinci ameliyat.. ikinci ameliyatı da birkaç ay sonra oldum. ikinci ameliyat normal yağ enjeksiyonuydu ve ben pek bir fark göremedim bu ameliyattan sonra bacaklarımda.. normal yağ enjeksiyonunda hemen hemen hepsi eriyor..en azından bende öyle oldu. şuan bacaklarımın durumu çok iyi.. ailem ve ahmet bey bir operasyona daha gerek olmadığını söylüyor. ama ben biraz takıntılıyım bu konuda.. sahne sanatları öğrencisiyim ve sahnede giydiğim bazı kostümler kötü duruyor.. buda beni haliyle rahatsız ediyor. benim yerimde başka birisi olsaydı belki bir ameliyata daha gerek duymazdı. ama dediğim gibi benim için şart dümdüz olması. para konusuna gelince ahmet bey paraya önem veren bir doktor değil.. ben silikon taktırmak istediğimde karşı çıktı.. gerek yok artık dedi ve ikinci ameliyatımda çok cüzi bir miktar ödemiştim.. ayrıca kendisi çok sabırlı bir doktor..ben çok sık karar değiştiren biriyim, bin kere gittim yanına, sürekli yok silikon yok yaj enjeksiyonu diyerek.. bir kerede yeter be demedi, hepsinde çok hoşgörülüydü.. ayrıca benim ailemde 3 tane doktor var, biz güveniyoruz ahmet bey'e. bacak ameliyatı için ben ahmet bey derim.. yine de siz bilirsiniz tabii..

arkadaşım bende bi düzeltme belki söz konsu olabilir, eski yeni resmini yükleyebilirmisin.gerçekten rica ediyorum.birde ahmet beyin yeri nerde

Arkadaslar ferruh beye ameliyat olanlar nerelerdesiniz? Son durumunuzu cok merak ediyorum, bir ses verin, bisey soyleyin. Agustosun ikinci haftasi gorusmeye gidicem ferruh beyle, ama korkuyorum,yaa operasyon sonrasina katlanamazsam diye?!:95:

Back
X