Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar

''''''Ikinci bir yontemin ise silikon ile bu bolgenin sekillendirilmesi oldugunu iletti ancak bu yontemin bacakta sekil bozukluklari ile kesi izleri yarattigi ve de dogal durmadigi icin kendisi tarafindan kesinlikle kullanilmamaktadır.,'''
'

bu nesaj bana mail yoluyla Doktor Onur EROL'dan geldi.
aramızda slikon düşünen olduğunu biliyorum,kararlarında onları etkilemek istemem,ama buraya ekleme gereği duydum. Onur bey bilinen bir doktor, doğrusu ben de slikondan korktuğum için bu mesajla, tamamen vazgeçtim

dilaramutlu rica ederim.. ahmet beyi arkadaşımdan duymuştum..bu siteden haberdardım ama burdan pek yararlanmadım..ahmet bey silikonu zararlı olduğu için değil, artık bana bir operasyona gerek duymadığı için yapmak istemedi. tam tersi silikonun zararlı olmadığını söyledi sorduğumda çünkü ben de korkuyorum silikondan aslında. en fazla enfeksiyon olabilir o da binde bir olur dedi. ben kök hücre ameliyatı olduğum için zaten yağlarım erimemişti, kalın olur silikon takarsam dedi..ikinci rötuş ameliyatımda konulan yağlar eridi. Gülerer ahmet beyin yeri ataşehirde, estethica adı. ahmet beyin internet sitesinden asistanını arayıp randevu alabilirsin. muayeneleri ücretli. sanırım 180 liraydı. sevgili nilnida, eridi derken ikinci ameliyatı yani yağ enjesiyonunu kast etmiştim.. kök hücre ameliyatımda hiç erime olmadı..1 sene oldu zaten ilk ameliyatı olalı, bu saatten sonrada erimez.. bacaklarımda büyük ölçüde düzelme var ama dediğim gibi ben dümdüz olmasını istiyorum.benim diz kemiklerimdede sorun var içe bakıyor. ahmet beyi silikona ikna ettim silikon taktıracağım gelecek ay. bacaklarımın eski hali yok, yeğenim telefondan silmiş. ahmet bey de vermedi. yeni halini yükleyebilirim ama nasıl yükleniyor?

Tiktaktak Ahmet Bey implant icin ne fiyat verdi?? ben de dusunuyorum benim carpik degil de ince bu yuzden implant dusunuyorum fiyatini ogrenebilir misin benim icin rica etsem..

benim bir yakınım daha önce bacagına macrolane dolgu yaptırdı, enfeksiyon geçirince hafif eridi
şimdi doktoru başka bir marka daha ucuz bir alman üretimi dolgu uyguladı
bakalım sonuç ne olacak, yapan doktor ankarada gazide..

benim bir yakınım daha önce bacagına macrolane dolgu yaptırdı, enfeksiyon geçirince hafif eridi
şimdi doktoru başka bir marka daha ucuz bir alman üretimi dolgu uyguladı
bakalım sonuç ne olacak, yapan doktor ankarada gazide..

DELİLA ; neden enfeksiyon geçirdi? Enfeksiyonun dolgu ile alakası varmı?

Arkadaşlar bende bu ara dolgu maddesine taktım. Bu günlerde doktora gidecek olan arkadaşlar varsa ve dolgu maddesini sorarlarsa çok memnun olurum...

Tekbenmiyim nasılsın? Konuştun mu annenle?

Çok teşekkür ederim evaizim iyiyim.Umarım sen de iyisindir.

Eşim şehir dışında tatilde :(( onun gelmesiyle para işini halletcez önce. Annemle konuşamadım henüz.Her gün bende olmasına rağmen bir taraftan söylememenin yollarını yani "şirin" bir yalanı, diğer taraftan söylersem nasıl söylerimi arıyorum. Derdin bu olsun diyenler olabilir,haklısınız ama hep öyle değil midir? büyük engelleri aşınca küçük pürüzler sana daha fazla görünmeye başlar. Para hazır olsaydı 5'inde ameliyat olacaktım.Kısmet...Halimi sorduğun için tekrar teşekkür ederim,kendimi daha iyi hissetmeme neden oldun evaizm :54:

Tekbenmiyim rica ederim sen de sağol. Eşin de gelsin yardım eder sana söylerken. Ünlülerden örnek vererek girsen konuya. Hem düşüncesini öğrenirsin. Ya da varis desen kılcal damar falan. Annen başta karşı çıkarsa sağlık durumundan kaygı duyacağı içindir. Inşallah ikna edersin.

canım bu kadar takmasan, kendini kısıtlamasan keşke, anlıyorum seni ben de çok rahatsız hissediyorum bvikiniyle ama deniz keyfinden de kendimizi mahrum etmemliyiz bence.
Kızlar belki biraz özel ama paylaşmak istedim.Çünkü belli etmemeye çalışsam da üzgünüm.Çünkü eşimi tatile yolladım kardeşiyle.Yani şu bacaklar yüzünden eşimin yıllık izninde bile yanında olamıyorum.Ben istedim gitsin,benim yüzümden mahrum kalmasın diye ama içim acımıyor desem yalan...

selam tekbenmiyim, maalesef ben cevap yazamıyorum. bana mail edersi ya da msn yazarsan rahat rahat görüşürüz. ben de ahmet beyde karar kıldım gibi:) indirim için görüşelim.
Çok teşekkür ederim evaizim iyiyim.Umarım sen de iyisindir.

Eşim şehir dışında tatilde :(( onun gelmesiyle para işini halletcez önce. Annemle konuşamadım henüz.Her gün bende olmasına rağmen bir taraftan söylememenin yollarını yani "şirin" bir yalanı, diğer taraftan söylersem nasıl söylerimi arıyorum. Derdin bu olsun diyenler olabilir,haklısınız ama hep öyle değil midir? büyük engelleri aşınca küçük pürüzler sana daha fazla görünmeye başlar. Para hazır olsaydı 5'inde ameliyat olacaktım.Kısmet...Halimi sorduğun için tekrar teşekkür ederim,kendimi daha iyi hissetmeme neden oldun evaizm :54:

selam arkadaslar ya bacak dolgusu hic aklimda yoktu okudukca aklima girmeyebasladi :D cokmu pahali bu amliyat?? cogu kisi ahmet beyi önerio acaba adresi nerde internet olrark ?? merak ettiim ???

Evaizim geçen operasyon sonrasında da varis demiştim ama yine azdı filan derim.Zaten öğretmenim, istemesem de gerçekten sürekli var.Geçen de varislerden biraz konuyu açtım,tedavisi varmış diye.Amaan ne bileyim ya bu yalanı söyleyeceğim ya da bana bir an cesaret gelecek kabak çiçeği gibi açılacağım.Bakalım hangisi? O son anın gelmesini bekliyorum.Dediğin gibi annem sağlığımı düşüneceği için önce endişelenecektir.Zaten başım dönse, ağrısa,gözüm kararsa hemen başımdaki küçük tümörden sanıp tansiyonunu şekerini fırlatıyoo,anne işte :((( sanırım doğruyu söylemek için şimdiden kelimelerimi bulsam daha iyi olacak :97: Bir tane yalanın peşinden elli tane daha uydurmak gerekeceğine doğrusu en temizi olacak.

canım bu kadar takmasan, kendini kısıtlamasan keşke, anlıyorum seni ben de çok rahatsız hissediyorum bvikiniyle ama deniz keyfinden de kendimizi mahrum etmemliyiz bence.

Ah deka'cım ah...takmamak ne mümkün.Kaç yıldır benimle beraber büyüdü bu dert içimde. Öyle hemencecik atacak psikolojide değilim ki.Zaten deniz ve güneşe karşı aşırı bir sevgim yok.Ama gidilmesi gereken zamanda eşimin ve kızımın yanında rahatça ve olmam gereken kıyafetle bulunmayı istiyorum. Kızım "aannee sen de avuza deell" dediğinde altımda pantolon olmasın artık tek istediğim bu.

Tekbenmiyim, doğruyu söylemek daha mantıklı. Sonra morarmaları görünce varis olduğuna inanmayabilir ve yalan söylediğin için kızabilir. Ünlülerden açabilirsin konuyu kendine getirirsin. Nabza göre şerbet artık. Kolay gelsin cnm.

Back
X