Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkürler. katlanılmayacak bir acı değil sadece zor ve yavaş yürümek insanın sinirini bozuyor biraz. umarım yazdıklarım ve ekleyeceğim fotolar sizlere fikir sahibi olmanızda yardımcı olur.

aramıza hoşgeldin bacım. çok geçmiş olsun. sağlık ve güzellik seninle olsun. ben emnun olamayanardanım. zamanla şekin biraz daha iyiye gitmesini bekliyorum.

ALEVYILDIZ ve PATELLA hoşgeldiniz. PATELLA çok geçmiş olsun. Gönlünüze göre olmasına çok sevindim. Siz doktorunuza bazı doktorların ısrarla silikon yapmak istememesinin sebebini hiç sordunuz mu? Farklı yaklaşımlar var. Kafam karıştı.
teşekkürler. birkaç doktora sordum. yapanların cevabı türkiye'de bu operasyonu yapabilen sadece birkaç kişinin olması, gerisinin pek de tecrübeli olmadığı yönünde. tr de kalça silikonu da istenen birşey değil ama güney amerika ülkelerinde sıklıkla yapılıyor ve harika görünüyorlar. sanırım bacak estetiği çok da iyi sonuçlar veren bir operasyon olmadığından zaten birçok hekim bunu yapmayı tercih etmiyor, zaten baksanıza forumda hep aynı isimle dönüp durmuş. silikon yabancı bir madde olduğundan dr lar bu ameliyattan daha da uzaklaşıyor. yağ için ortalama 3 defa deniyor. ortalama üç defa genel anestezi almak, 3 defa ameliyat parası ödemek, 3 defa tatili ameliyatla geçirip daha yorgun bir biçimde işe başlamak ve en önemlisi bu 3 ameliyatın tamamlanması için kaybedilecek zaman. belki de ben sabırsızım.

teşekkürler. birkaç doktora sordum. yapanların cevabı türkiye'de bu operasyonu yapabilen sadece birkaç kişinin olması, gerisinin pek de tecrübeli olmadığı yönünde. tr de kalça silikonu da istenen birşey değil ama güney amerika ülkelerinde sıklıkla yapılıyor ve harika görünüyorlar. sanırım bacak estetiği çok da iyi sonuçlar veren bir operasyon olmadığından zaten birçok hekim bunu yapmayı tercih etmiyor, zaten baksanıza forumda hep aynı isimle dönüp durmuş. silikon yabancı bir madde olduğundan dr lar bu ameliyattan daha da uzaklaşıyor. yağ için ortalama 3 defa deniyor. ortalama üç defa genel anestezi almak, 3 defa ameliyat parası ödemek, 3 defa tatili ameliyatla geçirip daha yorgun bir biçimde işe başlamak ve en önemlisi bu 3 ameliyatın tamamlanması için kaybedilecek zaman. belki de ben sabırsızım.

Haklısınız. 3 kere ameliyat olmak tabiki hiç hoş değil. Ama bacak farklı bir organ. Kalça gibi yada göğüs gibi değil. Vücudun tüm yükünü çekiyor. Ve böyle bir yerde yabancı bir cisim olması beni korkutuyor. Ama eridi erimedi derdininde ortadan kalkması çok büyük bir rahatlık tabi. Forumdaki herkes bu ikilemi yaşıyor. Sizin sonuçtan memnun olmanıza sevindim. Umarım bilgilendirmeye devam edersiniz. Sizin ameliyattan önceki hali nasıldı.Sizi çokmu rahatsız ediyordu?

tekbenmiyim,yarım saat sonra dilediğin bacaklara kavuşacaksın.seninle aynı heyecanı yaşadığımı bilmeni isterim.dualarım seninle...şimdiden çook geçmiş olsun..

menekşe_ 07,
ben hala tatile çıkamadım. bikinimi aldım, havlumu aldım,ama dolaptalar. :(( umarım her şey istediğimzi gibi olur

tekbenmiyim
sanırım şuan ameliyattasın. Allah yardımcın olsun... Çok mutlu olursun umarım.:)

ALEVYILDIZ ve PATELLA hoşgeldiniz. PATELLA çok geçmiş olsun. Gönlünüze göre olmasına çok sevindim. Siz doktorunuza bazı doktorların ısrarla silikon yapmak istememesinin sebebini hiç sordunuz mu? Farklı yaklaşımlar var. Kafam karıştı.

hoşbldk diorcum. sürekli takip ediyorum sizleri. bende ne zamandır ameliyat düşünüyodum ama bir türlü karar veremiyorum. tabiki bunda maddi durum da etikili. benim de bacağım parantez gibi:( topuklarımı birleştirince diz kapağımdan aşağısının arası boşluk kalıyo:( ben de hiç etek giymedim hep bol paça pantolonlara saklandım tatilden kaçtım:( şu an öğrenciyim ama iki yıla öğretmen olacağım inşallah ve ozaman kesinlikle ameliyat olmak istiyorum. buraya da hem sizlerden fikir almak için hem de sizlere destek olmak için üye oldum. çünkü sizin neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum:(

tekbenmiyim büyük ihtimalle ameliyattan çıkmışsındır. inşallah çok çok çokkk iyi geçmiştir ve süper bacakların olmuştur. dualarım seninle cnm inşallah hiiçççç erimez yağların ve kurtulursun bu dertten artık..

Tekbenmiyim şuan ameliyattasındır ya da çıkmana az kalmıştır cnm. Çok geçmiş olsun. Aynı şehirde olsaydım inan ben de gelirdim. Ağrıların çabucak geçer inşallah. Kendini iyi hissettiğinde cepten bize yazarsın dimi nasıl olduğunu ? Sonuç inşallah ıstediğin gibi olur ve bu son ameliyat olur...

Selaaam.Su an hastanede odadayim.Ameliyatım iyi gecti sanırım.Saat 11.30 da cikmisim. İlk uyandığımda boğazım çok ağrıyordu bir tek şimdi o da gecti.Hafif sızılarım dısında şimdilik pek ağrım yok ağrı kesicilerden heralde.Daha sonra uzun uzun yazacagim.İyi oldugumu haber vermek istedim herkese çok teşekkür ederim bu arada.görüşmek üzere canlarım....

Selaaam.Su an hastanede odadayim.Ameliyatım iyi gecti sanırım.Saat 11.30 da cikmisim. İlk uyandığımda boğazım çok ağrıyordu bir tek şimdi o da gecti.Hafif sızılarım dısında şimdilik pek ağrım yok ağrı kesicilerden heralde.Daha sonra uzun uzun yazacagim.İyi oldugumu haber vermek istedim herkese çok teşekkür ederim bu arada.görüşmek üzere canlarım....

buna çok sevindim....

Canım...çooook geçmiş olsun....seni görmek ne güzel....iyi olman daha da güzel.....

haberlerini bekliyoruz canım..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy canım benim çok geçmiş olsun.. umarım bir an önce iyileşirsin ve istediğin görünüme kavuşursun. görüşmek dileğiyle..

Eveeet nerde kalmıştık? En son demiştim ki uzun uzun yazarım,hazırsanız başlıyorum:

Dün sabah 8 de hastaneye gittim.Hemen odaya aldılar,çok güzeldi oda sonra dedilerki sizi başka bir odaya alıcaz eyvah dedim içimden küçük bir oda olmaz umarım.O anda "odanız iki katlı daha çok rahat edersiniz orda". ???? nasıl yani,iki kat derken???? :) hakikaten 2 katlı çok güzel bir odaya alındık.Yukarıda refakatçi için çok güzel bir bölüm vardı.Neyse ameliyat elbisesini giydirdiler,damar yolu açtılar,kan tahlili için kan alındı.Bir süre sonra anestezi doktoru gelip muayene etti.Sonra doktorum geldi tekrar konuştuk,kalemle yağ alınacak ve verilecek yerleri çizdi.Yaklaşık 15 dakika sonra evet gidiyoruz dedileri.Hemşire damar yolundan bir şey verdi,hemen dünya dönmeye başladı tabii :)) odanın kapısına kadar olan kısmı hatırlıyorum gerisi yok,ama meğer eşimle konuşmuşum biraz.Hayal meyal ya da rüya üşüdüm dediğimi sanıyorum ama öncesi mi sonrası dedim bilmiyorum.Bu arada odadan yatakla çıkartıp yatakla geri getiriyorlar sedyeden taşınma sıkıntısı yoktu çok şükür.

2.5 saat sürmüş sanırım ameliyat.Odaya geldiğimde annemi farkettim ama çok güzel bir uykum vardı, Yaklaşık 1 saat sonra tamamen kendime geldim.Tuvalet ihtiyacı biraz zorladı beni ama üçüncüsünde kalkmama izin verince doktor yardımla gittim geldim.Çok ağrım olmadı.Ara sıra sızılarım oldu tabi ama zorlamadı beni.Ameliyattan kısa bir süre sonra Ahmet bey kontrole ve bilgi vermeye geldi.Yağ bulmak bayaa zor olmuş.Şu an karnımda 2,sezeryan dikişinin altında 1,basenlerimde 2 yer var yağ alınan.Ayrıca bacaklarım dış yanlarıyla,diz kapağının iç yanlarından da almış.Açıkçası her yeri delik :)))) Gece pek uyuyamadım ama ağrıdan değil istediğim gibi yan taraflarıma dönemediğim için.Sabah doktor bey tekrar geldi durumumu sordu,tekrar anlattı neler yaptığını,3 gün boyunca ayağımın altında yastıkla yatmam gerekiyormuş,3 gün sonra banyo yapabilirmişim ve cumartesi de kontrole gidecekmişim.Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Sonra da sıkı sıkı sarılan sargıların çıkartılmasını ve çorabın giydirilmesini söyledi hemşire hanıma.Çok zor oldu tabii,ben de yardım ettim ve sonunda giyebildim tamamen.Açıkçası banyodan sonra bir daha nasıl giyeceğim onu düşünmeye başladım,çok zaman alıyor.Şimdi yatıyorum bacağımın şekli bir garip çünkü tahmin edersiniz bir çok yerinde sargı bezi var,şişlikler var,ayaklarımı ilk kez bu kadar tombul gördüm valla :1: 2 haftaya kadar gerçek şekli ortaya çıkarmış.Sıkıntılı da olsa olabildiğince çorabı giyeceğim. Paylaşabileceğim bir hale dönüşünce bacaklarımın yeni resimlerini de ekleyeceğim.Öncelikle bir şeye benzemesi gerekiyor tabi.Umarım şekil açısında hayal kırıklığına uğramam.
Hakikaten uzun oldu biliyorum ama ameliyat olmuş herkesten böyle detaylı bilgi almayı istiyordum ben,kısa yazsaydım haksızlık olurdu.Sormak istediklerinizi müsait oldukça cevaplarım seve seve.Ameliyat oldum diye kaybolmak yok burdayım yanınızdayım,aynı sizin benim yanımda olduğunuz gibi...Sevgiler...

COKK GECMIS OLSUN, umarın gonlunce ıstedıgın gıbı olmustur, tum bu operasyon kac saat surdu ve ne kadar odedın, bırde 2 katlı oda yı anlayamadım yanı hastane odası degıl mı bu?

COKK GECMIS OLSUN, umarın gonlunce ıstedıgın gıbı olmustur, tum bu operasyon kac saat surdu ve ne kadar odedın, bırde 2 katlı oda yı anlayamadım yanı hastane odası degıl mı bu?

teşekkür ederim... Sanırım 2.5 saat sürdü.Ben doktoruma 5000 tl,hastaneye 1000 tl olmak üzere toplam 6000 tl ödedim.Evet hastane odası.Oda gerçekten iki katlıydı :) bildiğin dubleks ev gibi ya da daha çok iki katlı stüdyo daire gibiydi.Ben de şaşırdım önce :)))

Back
X