Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tekbenmiyim, canim cok gecmis olsun umarim toparlanman kisa surer ve ben istedigin sonuca ulasacagindan eminim cunku bacaklarindaki sorun zaten cok azdi. Simdiden gule gule kullan!!!
Eveeet nerde kalmıştık? En son demiştim ki uzun uzun yazarım,hazırsanız başlıyorum:
Dün sabah 8 de hastaneye gittim.Hemen odaya aldılar,çok güzeldi oda sonra dedilerki sizi başka bir odaya alıcaz eyvah dedim içimden küçük bir oda olmaz umarım.O anda "odanız iki katlı daha çok rahat edersiniz orda". ???? nasıl yani,iki kat derken???? :) hakikaten 2 katlı çok güzel bir odaya alındık.Yukarıda refakatçi için çok güzel bir bölüm vardı.Neyse ameliyat elbisesini giydirdiler,damar yolu açtılar,kan tahlili için kan alındı.Bir süre sonra anestezi doktoru gelip muayene etti.Sonra doktorum geldi tekrar konuştuk,kalemle yağ alınacak ve verilecek yerleri çizdi.Yaklaşık 15 dakika sonra evet gidiyoruz dedileri.Hemşire damar yolundan bir şey verdi,hemen dünya dönmeye başladı tabii :)) odanın kapısına kadar olan kısmı hatırlıyorum gerisi yok,ama meğer eşimle konuşmuşum biraz.Hayal meyal ya da rüya üşüdüm dediğimi sanıyorum ama öncesi mi sonrası dedim bilmiyorum.Bu arada odadan yatakla çıkartıp yatakla geri getiriyorlar sedyeden taşınma sıkıntısı yoktu çok şükür.
2.5 saat sürmüş sanırım ameliyat.Odaya geldiğimde annemi farkettim ama çok güzel bir uykum vardı, Yaklaşık 1 saat sonra tamamen kendime geldim.Tuvalet ihtiyacı biraz zorladı beni ama üçüncüsünde kalkmama izin verince doktor yardımla gittim geldim.Çok ağrım olmadı.Ara sıra sızılarım oldu tabi ama zorlamadı beni.Ameliyattan kısa bir süre sonra Ahmet bey kontrole ve bilgi vermeye geldi.Yağ bulmak bayaa zor olmuş.Şu an karnımda 2,sezeryan dikişinin altında 1,basenlerimde 2 yer var yağ alınan.Ayrıca bacaklarım dış yanlarıyla,diz kapağının iç yanlarından da almış.Açıkçası her yeri delik :)))) Gece pek uyuyamadım ama ağrıdan değil istediğim gibi yan taraflarıma dönemediğim için.Sabah doktor bey tekrar geldi durumumu sordu,tekrar anlattı neler yaptığını,3 gün boyunca ayağımın altında yastıkla yatmam gerekiyormuş,3 gün sonra banyo yapabilirmişim ve cumartesi de kontrole gidecekmişim.Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Sonra da sıkı sıkı sarılan sargıların çıkartılmasını ve çorabın giydirilmesini söyledi hemşire hanıma.Çok zor oldu tabii,ben de yardım ettim ve sonunda giyebildim tamamen.Açıkçası banyodan sonra bir daha nasıl giyeceğim onu düşünmeye başladım,çok zaman alıyor.Şimdi yatıyorum bacağımın şekli bir garip çünkü tahmin edersiniz bir çok yerinde sargı bezi var,şişlikler var,ayaklarımı ilk kez bu kadar tombul gördüm valla2 haftaya kadar gerçek şekli ortaya çıkarmış.Sıkıntılı da olsa olabildiğince çorabı giyeceğim. Paylaşabileceğim bir hale dönüşünce bacaklarımın yeni resimlerini de ekleyeceğim.Öncelikle bir şeye benzemesi gerekiyor tabi.Umarım şekil açısında hayal kırıklığına uğramam.
Hakikaten uzun oldu biliyorum ama ameliyat olmuş herkesten böyle detaylı bilgi almayı istiyordum ben,kısa yazsaydım haksızlık olurdu.Sormak istediklerinizi müsait oldukça cevaplarım seve seve.Ameliyat oldum diye kaybolmak yok burdayım yanınızdayım,aynı sizin benim yanımda olduğunuz gibi...Sevgiler...
gulerer sen nasilsin canim,,,doktorla konustunmu tekrardan ,onun yapacagi bir sey varsa yapmasi icin israr et
cok cok gecmis olsun bacim,yazinin son kisimlarini okurken cok duygulandim nedense,gözlerim doldu...insallah bu mübarek günün hatrina tüm yaglarin kalsin dilerim...haberlerini bekliyoruz...bir kac kilo daha almayi bekliyorum ,artik öyle yada böyle sansimizi denemeliyiz sanirim...kadinlarin bacaklarina benim kadar cok erkekler bakmaz ve sorunlu bacak cok az...sevgiler selamlar
tekbenmiyim çoook çok geçmiş olsun bacım. çok sevindim iyi geçmiş demekkieski resimlerini çekmişsindir umarım çünki sonrasında değişimi görmen için bakmak istiyceksin.
inşallah son hali seni tatmin eder bacım.
tekbenmiyim bacım sen doktordan ne yapmasını istedin nasıl bi şekil istedin. şu an ameliyatlısın kendini çok yorma iyi olursan yatarken canın sıkılırsa yaz.
Kızlar Merhaba,
Ben 13 Ağustos'da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Tam bir sene oldu. İnanılır gibi değil gerçekten. Bacaklarımdan çok memnunum. Mükemmel değiller ama çok daha iyi durumdalar. Eridilerimi peki? Bazen erime oldu diyordum ama erimeden daha çok bence şişlikler geçtikten sonra eridiğini sandım. Sonuç olarak mutluyum ve iyiyim. Albüme iki adet resim ekledim. Oradan bakabilirsiniz kızlar.
Yorumlarınızıda beklerim :)
Çok fazla sayfa var. Henüz hepsini okuyamadım. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım istedikleri bacaklara sahip olmuşlardır.
Kızlar Merhaba,
Ben 13 Ağustos'da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Tam bir sene oldu. İnanılır gibi değil gerçekten. Bacaklarımdan çok memnunum. Mükemmel değiller ama çok daha iyi durumdalar. Eridilerimi peki? Bazen erime oldu diyordum ama erimeden daha çok bence şişlikler geçtikten sonra eridiğini sandım. Sonuç olarak mutluyum ve iyiyim. Albüme iki adet resim ekledim. Oradan bakabilirsiniz kızlar.
Yorumlarınızıda beklerim :)
Çok fazla sayfa var. Henüz hepsini okuyamadım. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım istedikleri bacaklara sahip olmuşlardır.