Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Amaaanbe sen ameliyat oldugunda cok morarman olmusmuydu bir arkadas iskenceden cikmis gibiydim yazmista ayrica dikisin varmi canim varsa nerde ve dikis aldirmaya gitmek gerekiyormu? Seninde ilkhafta ciddi saglik sikintilarin oldumu, yürüme zorlugu egilip kalkma zorlugu gibi, benim etim cok hassatir dokunsam kizarir ameliyattan sonra kendimi düsünemiyorum

Arkadaslar bir de ben comelirken bacaklarimin kasli bolgeleri patlayacak gibi oluyo. Yani comelemiyorum. Bir hafta sonra bir ay olacak.Doktor comelebilmen lazim demisti, bu konuda fikri olan var mi?

canım öncelikle geçmiş olsun.Ben de yağ enjeksiyonu yaptırdım 2 gün sonra 1 ayım dolacak.çömeldiğimde ya da bacaklarımı altıma alıp oturduğumda biraz ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.Yalnız çorabı çıkardığımda benim de yandaki kaslı yerlerim biraz ağrıdı,yan yatamadım korkudan sonra sonra geçti.Yine de çok zorlamayayım diye çömeldiğimde tekrar ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum(örneğin kızımla yerde oynarken). Eğer dayanılmayacak gibiyse ağrıların ve geçmiyorsa bir daha doktoruna sor derim.Çömelebilmen lazım dediyse sorun olduğunu ve çözmesi gerektiğini de kabul etmeli.Kısa zamanda düzelir umarım.

Kim yaptırmışsa bunu fotoğraflandırmalı.Madem birbirimize destek olacağız.Fotoğraflandırmamızın bizim için ne sakıncası olabilir.Öncesi ve sonrası halini görüp tercihlerimiz ona göre yapalım.

Sana katılıyorum abuk,kesinlikle resim eklenmeli.Bu gerçekliğimizi ortaya koyan bir şey olacaktır aynı zamanda resim somut bir şey olduğu için birbirimizin ameliyat öncesi veya sonrası sorunlarını doğru yorumlayabilmemizi sağllayacaktır.Geçmiş zamanda başkalarının resimlerini ekleyen de oldu ne yazık ama bir şekilde ortaya çıkacaktır yine buna yeltenen olursa.Sonra da kayboldu gitti o kişi.Resimlere ya da sonucun iyi olmasına bakılıp birilerinin tercihte bulunmasını sağlamak olamaz amaç.
Ben durumumdan bahsederim resimlerimi eklerim,herkes kendi tercihini kendi yapar ama hep söylüyorum benim iyi sonuç aldıysam herkes alıcak diye birşey yok,hiçbir doktora kefil olmam şahsen.Bu büyük bir sorumluluk olur.Yalnız şunu da belirtmek istiyorum bir-iki arkadaş biz şu doktoru düşünüyoruz dediğinde dile getirdiğim "keşke yardımım dokunsa" sözü de şurdan geliyo: ben istediğim şeyi yapamayınca üzülüp kafaya takan bir insanım,başka bir şeye razı olmak beni çok sıkar.kimse de üzülüp benim gibi kafaya taksın keşkelerle uğraşsın istemediğim için empati yaptım.Doktora yönlendirme gibi anlaşılmasından korksam da yazdım.kendimi biliyorum nasılsa.uzattım biraz.özür :)

öffffffffffffff yine kafam dumanlimi desem ne desem,kafam karisiyor ama ben bu ameliyati istiyorum...blomma canim sen randevuya gidecekmisin,ayrica hic merak etme,azda ihtimal olsa onlar sana ameliyat icin vakit ayirirlar,ameliyat tarihini ertelemekten cekinme,yeterki para gelsin,bayiliyor herkes ameliyat etmege..benim bu ay gitme imkanim yok ama telefonla konusup anlasicam doktorla yada asistaniyla,kimler var kac kisiyiz kimin ismini vereyim,gidecek olan benim ismimi verebilir...ben yurt disindayim,o yüzden her istedigimi aninda yapamiyorum...bir kac kilo daha alayim bakalim hayirlisi ama simdiden uzak bir tarihe randevu alabilirim sanirim,öyle okumustum burdan...olumsuz seyleri duyunca elim telefona varmiyor,hep bu yüzden uzadi benim hayallarim...

Aysenazli canim evet muayeneye gidecegim ama belirtmemisim ekimin yirmibirine muayene günü aldim bende yurt disindayim ama ameliyat olacagimdan emin degilim esim biletleri aldiktan sonra ariza cikardi ben silikon istiyordum ama simdi asla yaptiramam yag enjeksiyonu yaptirabilsem raziyim artik. Bu arada senin boyun ve kilon kac yagin yeterli olurmu sence, valla hem kocami ikna edememe hem de gizli yaptirsam ne olur korkusundan ekime kadar bende yag mag kalmaz, hadi hayilisi bakalim bu arada tavsiyem evlenmeden yaptirin bir de elin ogluna dert anlatmaya ugrasmayin ben annemi hatta babami bile ikna ettimde onu edemedim tam oldu diyorum al sana bir ariza...

Amaaanbe sen ameliyat oldugunda cok morarman olmusmuydu bir arkadas iskenceden cikmis gibiydim yazmista ayrica dikisin varmi canim varsa nerde ve dikis aldirmaya gitmek gerekiyormu? Seninde ilkhafta ciddi saglik sikintilarin oldumu, yürüme zorlugu egilip kalkma zorlugu gibi, benim etim cok hassatir dokunsam kizarir ameliyattan sonra kendimi düsünemiyorum

evet morarma çok oldu iç kısımda özellikle, dizin kenarları da mosmordu. ilk hafta benim ağrım çoktu, işkenceden çıkmış gibi doğru tanım. yürüme ilk 2-3 gün faciaydı, merdiven beni öldürdü çıktım bidaha inmedim zaten. sanırım 5. gün dikişleri aldırmaya giderken indim çok zaman oldu eski mesajlarımda ayrıntılı yazmıştım kaçıncı gün dikişleri aldırdığımı. tuvalet falan da eziyet oluyor evde uygun bir tuvalet olması lazım, çömelerek oturmak mümkün değil ilk hafta. 4 tane dikişim var sanıyordum aldırmaya gittiğimde 3 aldılar biri ya kendi attı ya da ben 4 anladım ameliyattan sonra o kafayla. ameliyattan sonra ankaraya gitmiştim annemlerin yanına, o yüzden ankarada aldırmam gerekti.

bu arada deka gerçek olmayan kişiler kimdir?? BİLGİ diyorsun, şüphe değil de bilgi ise paylaşmanda sakınca var mı?

ZAFİYET bacım bileklerin nasıl şişiyomu hala. topuksuz düz ayakkabıyla çokda yürümesen yinemi şişiyo. son halin nasıl şekil olarak bacaklarının şeklinden memnunmusun erime varmı. bi resim sende koyamadın bende.
şimdi gene gülceksiniz ha. fotoğraf makinasına pil almayı ihmal ediyodum neyse geçen elektronik mağzasında işim vardı pil aldım resim çekdim leptopa kabloyla bağladım aktardım. dedimki makinanın hafızasını siliyim yük fazla olmasın. sildim. fişi çıkardım leptoptan, ana..! yüklenmemiş. cort resimler sizlere ömür. bisürü vidyo. gitti, bildiğin uçmuş.işin yoksa şimdi yine çek çorap etek üşendim. yani varya iki elinle biişi doğrultamadım anam yaa. :60:

Ne topuklusu canim yaa hic ayakkabi giyinmeden ramazan boyunca hic evden cikmadim tatildeydim ramazani yatarak tuttum terlik dahi giymedim sisler gram inmiyor. hafta sonu disari hic cikmadan evde geciriyorum yine aksama balon.Bilekler ve ayaklar sismese bacaklar sisse bacaklarim kalin duruyor diye memnun bile olurdum ama bacaklar degil bilekler ve ayaklar sisiyor ayaklarim memeli balonlar olurya oyle oluyor parmaklarim balonun ucundaki memeler gibi kaliyor. Sanarsin tum yaglar bilek ve ayaklarima yigilmis .Dolayisiyla yaglarim eridimi erimedi mi ne kadari kaldi hala haberim yok.Resimleri cektim bilgisayara atsin diye ogluma rica ediyorum o da beni atlatiyor iyi bir anina denk gelirsem attircam inan ben useniyorum.GULERER Cok merak ettim meslegin nedir ? Espiri anlayisin super sende tiyatral yetenekte vardir cok eglencelisin yaa.

arkadaşlar merhaba, geçen çarş işe başladım ve başlar başlamaz büyük bir sıkıntıyla karşılaştım, 1 haftadır moralim çok bozuktu. bana bacaklarımla ilgili sorular soran arkadaşlar olmuş. cevap veremedim kusura bakmayın, moralim çok bozuktu, hiçbir şey yapmak istemedim.

albümümü göremeyen arkadaşlar, yeni bir albüm haftasonuna doğru ekleyebilirim. 1 ay 9 gün oldu, yeni fotolarda eklemeye çalışacağım. bütün fotoları cep tel ile çekiyorum o nedenle bacak arkasındaki izler net çıkmıyor, daha doğrusu sanki izler çok azmış gibi görünüyor ama hala çok barizler. yürüyüşüm gayet normal ama geçen hafta bir yere yetişmeye çalışırken merdivenleri hızla çıktım, bacak arkasında ağrı oldu, zorlandım. etek giydin mi? derseniz, hayır hala giyemedim, yıllar sonra mini etek giymeye cesaret edemedim. duruma biraz daha alışmalıyım sanırım. aldıklarımı evde giyiyorum, görüntü beni mutlu ediyor. "güzel bacaklı olmak nasıl bir duygu? " şeklinde bir soru sorulmuş, sanırım blommaydı, güzel değil de daha düzgün bir bacak diyelim buna :) eskisine göre çok iyi ama güzel denemez malum malzeme belli.göz alışınca kusur arıyor belki, şimdi de bileklerim biraz daha kalın olsa daha mi iyi olurmuş diye düşünmeye başladım.

BLOMMA ; bütün dualarım seninle. Yurtdışından bu ameliyat için çoluk çocuk gelip , eşini atlatıp birçok şeyi göze alıyorsun. Stresini çok iyi anlıyorum. İyi düşün iyi olacak. Tanrı mutlaka yardım edecektir...
Ben silikondan korkarken ZAFİYET ve GÜLERERİN yağ enjeksiyonundan neler çektiğini görünce herşeyden korkar oldum. Sadece ZAFİYET ve GÜLERER değil ,diğer yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlarda morluktan, işkenceden çıkmış gibi olmaktan bahsedince yağ enjeksiyonuda korkunç görünüyor gözüme...
Dolgu belki en iyisi ama onuda sürekli tekrar etmek gerekiyor...Malesef bacak estetiği çok zor işte..
DEKA ; kimler sahte ise söyle. Kimse zan altında kalmasın...

PATELLA ; moralinin bozukluğu bacaklarınlamı ilgili? Anladığım kadarı ile bacaklarını hala eskisi gibi kullanamıyorsun. Yani zaman zaman sıkıntı yaratıyor öylemi?

Ne topuklusu canim yaa hic ayakkabi giyinmeden ramazan boyunca hic evden cikmadim tatildeydim ramazani yatarak tuttum terlik dahi giymedim sisler gram inmiyor. hafta sonu disari hic cikmadan evde geciriyorum yine aksama balon.Bilekler ve ayaklar sismese bacaklar sisse bacaklarim kalin duruyor diye memnun bile olurdum ama bacaklar degil bilekler ve ayaklar sisiyor ayaklarim memeli balonlar olurya oyle oluyor parmaklarim balonun ucundaki memeler gibi kaliyor. Sanarsin tum yaglar bilek ve ayaklarima yigilmis .Dolayisiyla yaglarim eridimi erimedi mi ne kadari kaldi hala haberim yok.Resimleri cektim bilgisayara atsin diye ogluma rica ediyorum o da beni atlatiyor iyi bir anina denk gelirsem attircam inan ben useniyorum.GULERER Cok merak ettim meslegin nedir ? Espiri anlayisin super sende tiyatral yetenekte vardir cok eglencelisin yaa.

zaafiyet senin durumunu anlattıın entryleri okuyunca hem üzülüyor hem de strese giriyorum. hiç sert davranmayı, " bunları eski haline getir, dava açarım" tarzı birşey denedin mi? anlattıklarından adam durumu hiç umursamıyormuş gibi geliyor bana.

PATELLA ; moralinin bozukluğu bacaklarınlamı ilgili? Anladığım kadarı ile bacaklarını hala eskisi gibi kullanamıyorsun. Yani zaman zaman sıkıntı yaratıyor öylemi?

sorun maalesef iş ortamı ile ilgili. çok üzücü, moral bozucu bir durum atlattım. evet, ameliyatı 4 ağustosta olmuştum, geçen hafta çarş ya kadar tatildeydim, geç kalk, yorulursan otur şeklindeydi. işe başlayınca bir gün hiç oturamadım, o gün baldır kısımlarında ağrı oldu. merdivenleri hızlı çıkmakta zorlandım.

PATELLA ; en önemli şey sağlık. Helede senin gibi şuan yeni ameliyat olmuş birisi için. Sağlığın yerinde ise diğer sorunları o kadar dert etme derim ben...

Aysenazli canim evet muayeneye gidecegim ama belirtmemisim ekimin yirmibirine muayene günü aldim bende yurt disindayim ama ameliyat olacagimdan emin degilim esim biletleri aldiktan sonra ariza cikardi ben silikon istiyordum ama simdi asla yaptiramam yag enjeksiyonu yaptirabilsem raziyim artik. Bu arada senin boyun ve kilon kac yagin yeterli olurmu sence, valla hem kocami ikna edememe hem de gizli yaptirsam ne olur korkusundan ekime kadar bende yag mag kalmaz, hadi hayilisi bakalim bu arada tavsiyem evlenmeden yaptirin bir de elin ogluna dert anlatmaya ugrasmayin ben annemi hatta babami bile ikna ettimde onu edemedim tam oldu diyorum al sana bir ariza...

blomma canim ,benim boyum 1,60 kilom 55 .benim kilolarim vücudun üst kisminda ne yazikki,altta hic bir sey yok,kilom yetmez,bir kac kilo daha almaliyim,bu sekilde bir dr a görünmüstüm,oda yagimin az oldugunu söylemisti gecen sene...ama herkesle birlikte randevu alip bir ay sonra falan gidebilirim sanirim...hani 3 cocuk,onlari birine birak sikintisi,türkiyedeyken cocuklari düsünme durumu olmasa bu gün gidecem de diyorumki bunca sikintiyi cekmisken azda yagim olsunda birseye degsin bari...ayrica canisim,silikon yaptirmadigina üzülme bence,belkide yaginin hepsi kalici olacak ve kendi yaginla dogal bacaklara sahip olacaksin,riski daha az bence...

Gülerer sen Ahmet Karacalarin superdry teknigine nerden baktin canim ben bulamadim ve merak ettim nasil yapiyormus?[/QUOTE

Bloma youtube' a ahmet karacalar yaz tüm vidyoları izle zaten superdry diye anlatıyo. valla çok ilkel geldi bana, hani yumurtanın akının sarıdan ayırma tekniği bence. bu işi kadınlar yapsa inan daha iyi bi yöntem bulurdu. mesela çay süzgeci niye kullanmamış acaba. yağlar süzgeçte kalırdı. erkeğin aklı tası aktardıkça silmeye kadar çalışıyo zair. heralde insan yağı sıvıdan zor ayrılıyo. silip silip dry yapmak mantıklı demekki. acaba ameliyatta uyurken biz başka mutfak malzemesi daha kullanıyolarmı. mesela çırpıcı mırpıcı. ne biliim.:1: delici bi araç kullanmasınlarda anam ıyy:60:

kızlar youtube da şu silikonu bacaa nası soktuğuda var videolarda şeffaf uzun bi silikon baya diz arkasını kesiyo iceri sokuşturuyo. onuda seyrederken de yastık kılıfı takarken yastık kılıfa tam oturmayınca sinir oluruzya, inşallah tam yerine oturmuştur diyo insan. bide ucunu kıvrık bırakırsa düşünmek bile istemem dedirtiyo vidyo. hep anlatılırya dr makas unutmuş karnında falan. şakalarıda yapılır. buda kıl iş valla dr.'un el izanına kalıyo vallaa.:18:

o kadar ilginç hikayeler duydukki tabi. drlar ameliyatı yapar bitirirmiş sonra arkadan öğrenci hastabakıcı işte hemşire kim kalmışsa 'dikin' dermiş acaba makası onlarmı unutuşlardır kimbilir ama kulakda kalıyo. Şimdi yatığın pöçüğü oturmassa nası annıycaz. ha bire ağrır yada yamuk olur yada annamayız münker nekir mezarda bu garipliği sezer. senin oluşunda bu yoktu ne koydun sen kadın gafana der hani.

o kadar ilginç hikayeler duydukki tabi. drlar ameliyatı yapar bitirirmiş sonra arkadan öğrenci hastabakıcı işte hemşire kim kalmışsa 'dikin' dermiş acaba makası onlarmı unutuşlardır kimbilir ama kulakda kalıyo. Şimdi yatığın pöçüğü oturmassa nası annıycaz. ha bire ağrır yada yamuk olur yada annamayız münker nekir mezarda bu garipliği sezer. senin oluşunda bu yoktu ne koydun sen kadın gafana der hani.

GÜLERER, hislerime tercüman oldun ben silikon yaptirmak isterken hep bundan korktum sagligim bozulurmu bir yana ölüp gidince bedenim cürüyünce onlar kalir dedim bana hesap sorulmazmi bu ne diye dedim valla korkudan uyuyamiyordum( ama buraya birsey yazamadim simdi dini araya sokup kafa bulandiriyo dersiniz diye cekindim sen yazinca cesaret buldum galiba)
Haaa simdi kocam yag enjeksiyonu bile istemiyor ben tamam yaptirmiycam kafami dagitmaya gidiyom dedim ama aklimdan yaptirmayi cikarmadim cook korkuyorum hadi yaptirdim döndügümde adam beni özlemis sarilsa canim aciycak ah diycem bir acacak heryerim mosmor bu sahne gözümden gitmiyor ne diycem sonra beni bosarmi aceba.. Öte yandan bu kadar yol aldim biletleri aldim annemi yola düsürdüm babama bile derdimi actim hepsi bosunami bu son sansim olabilir valla bilmiyorum ne yapcam, Allahtan yardim istemekten baska carem yok...

Back
X