Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kolaylık versin,korktuğun yerlere uğratmasın.ama hayatta risk almazsan başarılı olamazsın.bence hep aklında keşke yaptırsaydım diyeceğin yere eline fırsat geçmişken,bunu değerlendir.umarın işin sandığındanda kolay olur.keşke önceden bu kadar yaygın olsaydıda evlenmeden yaptırsaydık.en azından anne babayı ikna etmek daha basit.nedense....GÜLERER, hislerime tercüman oldun ben silikon yaptirmak isterken hep bundan korktum sagligim bozulurmu bir yana ölüp gidince bedenim cürüyünce onlar kalir dedim bana hesap sorulmazmi bu ne diye dedim valla korkudan uyuyamiyordum( ama buraya birsey yazamadim simdi dini araya sokup kafa bulandiriyo dersiniz diye cekindim sen yazinca cesaret buldum galiba)
Haaa simdi kocam yag enjeksiyonu bile istemiyor ben tamam yaptirmiycam kafami dagitmaya gidiyom dedim ama aklimdan yaptirmayi cikarmadim cook korkuyorum hadi yaptirdim döndügümde adam beni özlemis sarilsa canim aciycak ah diycem bir acacak heryerim mosmor bu sahne gözümden gitmiyor ne diycem sonra beni bosarmi aceba.. Öte yandan bu kadar yol aldim biletleri aldim annemi yola düsürdüm babama bile derdimi actim hepsi bosunami bu son sansim olabilir valla bilmiyorum ne yapcam, Allahtan yardim istemekten baska carem yok...
zaafiyet senin durumunu anlattıın entryleri okuyunca hem üzülüyor hem de strese giriyorum. hiç sert davranmayı, " bunları eski haline getir, dava açarım" tarzı birşey denedin mi? anlattıklarından adam durumu hiç umursamıyormuş gibi geliyor bana.
GÜLERER, hislerime tercüman oldun ben silikon yaptirmak isterken hep bundan korktum sagligim bozulurmu bir yana ölüp gidince bedenim cürüyünce onlar kalir dedim bana hesap sorulmazmi bu ne diye dedim valla korkudan uyuyamiyordum( ama buraya birsey yazamadim simdi dini araya sokup kafa bulandiriyo dersiniz diye cekindim sen yazinca cesaret buldum galiba)
Haaa simdi kocam yag enjeksiyonu bile istemiyor ben tamam yaptirmiycam kafami dagitmaya gidiyom dedim ama aklimdan yaptirmayi cikarmadim cook korkuyorum hadi yaptirdim döndügümde adam beni özlemis sarilsa canim aciycak ah diycem bir acacak heryerim mosmor bu sahne gözümden gitmiyor ne diycem sonra beni bosarmi aceba.. Öte yandan bu kadar yol aldim biletleri aldim annemi yola düsürdüm babama bile derdimi actim hepsi bosunami bu son sansim olabilir valla bilmiyorum ne yapcam, Allahtan yardim istemekten baska carem yok...
Arkadaşlar daha önceki zamanlarda bir kaç arkadaş ameliyattan sonra buluşmuşlardı.Gerek dertleşmek gerek tanışmak için.Eğer İstanbul'da olan arkadaşlar böyle bir araya gelmek isterlerse, ben kendi adıma işten çıktıktan sonra bile olsa gelirim diyorum.En azından birbirimize destek olabiliriz,fikirleşebiliriz.Benim 1.ayım bugün doldu.Eskisine göre daha iyiyim ama benim de hala tam olarak beğenmediğim yerler var bacağımda.Bunu ben takıyorum büyük bir ihtimal aklıma ama eski haline göre de şükrediyorum tabi.
gingerbread karnındaki izler ne durumda yani yara yerlerinde iyileşme ya da morluk sorunun mu var?ben yaralarım iyice iyileşmeden bir krem sürdüm tam geçmedi ama zamanla geçer zannediyorum.Morluk olmadı hiç.Fakat göbek değilinin sol yanında bir kaç kez iğne batar gibi bir his oluyor,doktora sordum eğer sık olur ve rahatsız ederse bölgeyi uyuşturacak bir iğne yapacakmış.Dün yine oldu heralde yakın zamanda o iğneyi olacağım.
Arkadaslar eger diz iclerinizde fazlalik varsa onlarin operasyonla alinmasi sonucu bile bacak daha iyi gorunebiliyor. Aslinda yag enjeksiyonu degil de o fazlaliklarin alinmasi bacaklari duzeltiyo.Memnun olanlar bence bu sebeple memnunlar. Ama benim diz iclerimde alinacak birsey yoktu. Yag enjeksiyonu da beni tatmin etmedi. Ustelik daha yaptirali bir ay bile dolmadi ama kayda deger bir kalinlik yok. Bunlar da erirse tamamen fiyasko! Karnimdaki izler de beni rahatsiz ediyo...
Morluklarim gecti, ilk gordugumde cok korkmustum, karnimin her yeri mosmordu. Iz kalan yerler yagin alindigi yerler. Yara izleri icin Scarex kullaniyorum, doktor 6 ay icerisinde izleri siliklesecegini soylemisti.
offffffffffffffff yaaaa .bugün elbise almaya gittim. hep kısa, hep bilek üstü .bir tane beğendim balon modeli alta doğru. biraz bileğim üstündeydi .bileğim çok ince görünüyorudu. ona rağmen alacaktım . çizmeyle giyerim diye düşündüm en azından dedim. kabinden çıktım. sonra 1 -2 kız direk bileğime baktılar. sırıttılar. o an canım okdar sıkıldı ki. hemen bırakıp çıktım...
sonra kızdım kendime . halime şükür beni taşıyan bir ayağım var dedim. neyse işte psikolji bu söz dinlemiyor. ben bir daha yaptırmadan rahat edemeyeceğim galiba((( ama yağ enjeksiyonu çok uğraştırıcı, işkence gibi
(((
dolguyuda 2-3 kez denemek lazımmış...offfff offffff......
Su.ay dolgunun 2-3 operasyondan sonra kalıcılık oranı nedir peki biliyormusun dr.un ne dedi bu konuda?tşk ederim şimdiden.