Merhaba, akademik yarıyıl açıldığı için çok yoğundum, siteyi takip edemedim. haliyle yeni fotolar da yükleyemedim. akşam eve gelince tek istediğim uzanmak olduğu için hala yeni bir foto çekemedim. ameliyat sonrası fotolarıma baktım az önce, silikonlu kısım güzel ama sanki bilekler biraz erimiş gibi ya da önceden dediğim gibi şişlikler inince bu şekilde görünmeye başladı. bileklerim daha kalın olsa sanki daha güzel olurdu diye düşünüyorum. 2 ay oldu, silikonların varlığına alıştım, ağrı ya da yürüme zorluu yok. ama geçen hafta bacağımı altıma katlayıp hızla oturunca ağrı oldu sanırım bir daha silikonu yokmuş gibi davranmayacağım. daha dikkatli olmak gerekiyor.
hala etek giymedim, çünkü izler yoğun, hava soğur da çorap giyilecek gibi olursa belki giyebilirim. ama dar pantolon, tayt tarzı giysileri rahatlıkla giyiyorum.
geçen gün mini etekle yüksek topuklu ayakkabı giyip, uzak bir mesafeden aynaya baktım, dışarıdan birini izliyormuş gibi. yorumum "bilekleri çarpık" oldu. eski haline göre çok iyi olmasına rağmen çarpık olduğunu düşünüyorum. ama daha iyisi sanırım olamaz çünkü iç kısımları daha fazla yağla doldurursa bu defa da kalın bilekli olacağım. sanırım çarpıklık arama huyumdam vazgeçmem en iyisi olacak.
ve zafiyet, ben mesajlarını okuyunca , dokturunla görüşemediğini, senin karşına çıkmadığını sanıyordum. "ödeme anlam veremiyorum" demesi ilginç.umarım herşey en yakında düzene girer.
veee diğer arkadaşlar, yoğun iş temposu nedeniyle siteye çok sık giremiyorum, silikonla ilgili sorusu olan arkadaşlara kendi yaşadıklarım çerçevesinde cevap vermeye çalışacağım.