Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm.arkadaşlar sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim ben 43 yaşındayım eş durumundan dolayı Samsunda yaşıyoruz 17 yaşından beri etek giyemiyorum.etek giymeden ölürsem gözüm açık gidecek diye düşünüyorum.samsunda bu tür ameliyatları yapan dr var geçen gün seda sayanın programına katıldı.Dr.Hayati BAŞ çarpık bacak tedavisi için konuştular bende yaptırmak istiyorum gidip görüşecem bakalım ne diyecek yaptıran arkadaşlar ne olur yardım edin.bacak dolgusumu yaptırayım yoksa silikonmu ltf.yrdm.edin hangisi nde daha çabuk iyileşiliyor çok korkuyorum paniğimde biraz arkadaşlar cvp.bekliyorum.

Son düzenleme:
nasilsiniz arkadaslar,ben son günlerde tansiyon sorunu yasiyorum,tansiyonum 90 a 50 yani oldukca düsük ve sürekli basim dönüyor,...bu yüzden ameliyat icin randevu alamadim,ilac kullaniyorum insallah kisa zamanda düzelirimde randevu alirim...benim hayallerim hep uzuyor ve bu beni cok üzüyor...hafta sonu tansiyon ilaclarimi aldim,havada sicak akrabanin dügününe gittim,hava oldukca sicak ben her zamanki gibi 3 tane kalin kilotlu corap üstüne giyindim patolonu,tabiiki bana orda fenalik geldi,bayilacaktim nerdeyse..oturdum kadinlarin bacaklarina baktim,benden baskada hic kimsenin bacak saklama derdi yoktu,bacagi cirkin olanda yoktu,allahim herkese sütun gibi bacak vermis,bende iste böyle....

slm.ayşenazlı ark.öncelikle büyük geçmiş olsun.Size sorum ameliyatı nerde ve kime yaptırmayı düşünüyorsunuz.cevap verirseniz sevinirim.selamlar

ooo ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldiniz keşke sorunlarınız bacak konusu olmasaydı başka konulardan biraraya gelmiş olsaydık kaderdaşlarım herşey gönlümüzce olsun seviliyorsunuz

slm.arkadaşlar sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim ben 43 yaşındayım eş durumundan dolayı Samsunda yaşıyoruz 17 yaşından beri etek giyemiyorum.etek giymeden ölürsem gözüm açık gidecek diye düşünüyorum.samsunda bu tür ameliyatları yapan dr var geçen gün seda sayanın programına katıldı.Dr.Hayati BAŞ çarpık bacak tedavisi için konuştular bende yaptırmak istiyorum gidip görüşecem bakalım ne diyecek yaptıran arkadaşlar ne olur yardım edin.bacak dolgusumu yaptırayım yoksa silikonmu ltf.yrdm.edin hangisi nde daha çabuk iyileşiliyor çok korkuyorum paniğimde biraz arkadaşlar cvp.bekliyorum.

merhaba,bende samsuna çok yakınım.bildiğim kadarıyla hayati akbaş silikon yapıyor.yağ enj.yapmıyor.dolgu yapıyormu bilmiyorum.ben 31 yaşındayım.eridi erimedi stresine girmek istemiyorum.pimpirikli olduğum için elimde mezura her saat başı ölçerim.onun için silikon ve diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.inşallah bir aksilik olmazsa.silikonun iyileşmesi daha zor.1-1.5 ayı buluyor iyileşmesi(anlatanlara göre).dolgu çok basit ama kalıcı değil.karar tabiki senin.hayati akbaşın iyi bir dr.old. duymuştum.

ameslm blomma senın bacaklarını gordum canım bence guzeller ıllede amelıyat olmak zorunda degılsın bence .ama dız altı kısmına bıraz dolgu olabılır .senın bacakların cok ınce degıl .benımkıler dız altından ıtıbaren cok ınce

bu sene staj ım var ve herkes etek elbise giyiyor ne güzel.. ama ben bol pantolonlara mahkum oluyorum:( arkadaşlarım soruyo sen niye etek elbise giymiyosun diye ama verecek cevabım yok hep geçiştiriyorum:( eve gelip ağlıyorum. hergece yatarken dua ediyorum inşallah düzelir Allahım diye:( sabah uyandığımda acaba düzelmiş olabilir mi diye umutla bakıyorum ama malesef hep aynı:(( iyi ki burayı buldum arkadaşlar en azından içimi döküyorum sizlere:( derdimi kimseye anlatamıyorum ki.. Allahım hepimizin yardımcısı olur inşallah.. bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. inşallah hepimiz derdimize derman buluruz..

ayşenazlı ve diorcum bacaklarım hakkında yorumda bulunduğunuz için öncelikle teşekkür ederim, bu arada çok geçmiş olsun ayşenazlıcım.Ben bacak içlerinden azıcık aldırıp hemen dizimin altındaki boşlukların dolmasını ve mümkünse bacak yanlarından yağ alınmasını istiyorum inşallah güzel bir sonuca ulaşırım
Spora 20 gündür gidiyorum ve 1-2 ayda sonuçları görürsün dedi spor hocası bekleyip göreceğim artık, az da olsa bacağım kalınlaşacakmış gibi geliyor bana inşallah gerçekleşir de ben de size yol gösteririm bacaklarınızın düzelmesi için ,öyle servet ödemek ve üstüne bir de acı çekmek zorunda kalmayız . :97:

ameslm blomma senın bacaklarını gordum canım bence guzeller ıllede amelıyat olmak zorunda degılsın bence .ama dız altı kısmına bıraz dolgu olabılır .senın bacakların cok ınce degıl .benımkıler dız altından ıtıbaren cok ınce

Canim tesekkür ederim yorumun icin inan moral oldu bende bileklerimi cok ince bulmuyorum ama diz altinin kesinlikle biraz dolguya ihtiyaci var bol pantolon giydigimde bile orasi belli oluyor ve dizlerimde cok cikintilar var onlar yagmi, alinirmi billmem ama insallah umdugum gibi olur bana ve isteyen herkese Allah yardim etsin, zaten ben öyle mini etek giyme hevesinde falan degilim giydigim pantolonlar güzel dursun ve kisin rahat rahat cizme giyeyim yeter..

Arzuxx canim bacaklarina baktim seninde benim gibi dizlerinde fazlaliklar var onlar yagmi bilmiyorum ama alinirsa ve birazda diz altlari dolarsa güzel olur diye düsünüyorum..

slm arkadaşlar,dün silikon+yağ enk.ameliyatı oldum.24 saat oldu.kolay bi ameliyat değilmş,özellikle ilk ayağa kalktığımda pişman oldum nerdeyse.hastaneden bgn çıkacaktım ama bu durumda bgn de kalmaya karar verdim.inş.bu kadar acıya değer.darısı olmak isteyen tüm arkadaşların başına ve inş.sizler benm gibi acı duymazsınız.

ayrıca sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Katree canim cok gecmis olsun erkek arkadasini ikna etmene sevindim, bende silikon+yag enjeksiyonu düsünüyordum ama kocami ikna edemedim simdi sadece yag enjeksiyonu düsünüyorum onada evet demedi ama neyse, benimde günüm azaldi ama simdilerde birak silikonu yag enjeksiyonundan bile korkar oldum. Merak etme daha önce silikon taktiran arkadaslarda ilk günlerde acidan dolayi pisman olmustu ama sonra bu pismanlik sevince dönustü sendede böyle olacak eminim simdiden güle güle kullan ve ayaklaninca bize resim yükle canim ve tekrar gecmis olsun....

slm arkadaşlar,dün silikon+yağ enk.ameliyatı oldum.24 saat oldu.kolay bi ameliyat değilmş,özellikle ilk ayağa kalktığımda pişman oldum nerdeyse.hastaneden bgn çıkacaktım ama bu durumda bgn de kalmaya karar verdim.inş.bu kadar acıya değer.darısı olmak isteyen tüm arkadaşların başına ve inş.sizler benm gibi acı duymazsınız.

Gecmis olsun Katree umarim acilarin bir an once gecer..ameliyat olmus olmana cok sevindim ve cesaretinden dolayi kutluyorum :) sorular cok sen bi kendine gel de ;)

çok geçmiş olsun katree,umarım ilerde bu günleri gülümseyerek anarsın.çok iyi olmuştur eminim ki bacakların.katree istanbulda olmuştun değil mi?neyse ki önemli kısmı atlattın.şimdi kendine çok iyi bakma zamanı...hayırlısıyla bende ameliyat olup etek giydiğimi görebilseydim....silikonun boyutuna nasıl karar verdin.silikon cc olarak mı yoksa boy boy mu.silikonun yeri herkeste aynımıdır acaba,yoksa dr.la biraz aşağı yada yukarı diye karar verdinmi.ameliyat kaç saat sürdü.fotoğraflarını bekliyoruz...

Katree canim cok gecmis olsun erkek arkadasini ikna etmene sevindim, bende silikon+yag enjeksiyonu düsünüyordum ama kocami ikna edemedim simdi sadece yag enjeksiyonu düsünüyorum onada evet demedi ama neyse, benimde günüm azaldi ama simdilerde birak silikonu yag enjeksiyonundan bile korkar oldum. Merak etme daha önce silikon taktiran arkadaslarda ilk günlerde acidan dolayi pisman olmustu ama sonra bu pismanlik sevince dönustü sendede böyle olacak eminim simdiden güle güle kullan ve ayaklaninca bize resim yükle canim ve tekrar gecmis olsun....

teşekkürler canım,inş.darısı sana olsun :) evet umarım bende çok beğenirim de çektiğim bu acıya değer.korse var şu an ve güzel görünüyo ama tabi şişler inince korse çıkınca nasl olcak bilemiyorm. gerçi çok şiş değil,morarma da yok şu an.sonrası daha ii olur umarım.

çok geçmiş olsun katree,umarım ilerde bu günleri gülümseyerek anarsın.çok iyi olmuştur eminim ki bacakların.katree istanbulda olmuştun değil mi?neyse ki önemli kısmı atlattın.şimdi kendine çok iyi bakma zamanı...hayırlısıyla bende ameliyat olup etek giydiğimi görebilseydim....silikonun boyutuna nasıl karar verdin.silikon cc olarak mı yoksa boy boy mu.silikonun yeri herkeste aynımıdır acaba,yoksa dr.la biraz aşağı yada yukarı diye karar verdinmi.ameliyat kaç saat sürdü.fotoğraflarını bekliyoruz...

teşekkürler canım,inş dediğin gibi olur.evet ben ank.dan gelip ist.da oldum. dr.silikonun 2 boyunu da getittirdi.ben görmedim zaten,kendisi ameliyatta hangisi iyi duracaksa onu koyacaktı.ben ufak tefek bi bayanım,sanırım bana küçük boy koymuştur.zaten kasın bittiği yerde silikonda bitmek zorundaymış,yoksa taşarsa rahatsız edermiş,bileklerime yağ enj.yapıldı.silikonun yeri aynıdır herkeste,yani kasın altına koyuluyor.ameliyat 4 saat sürdü.

teşekkürler canım,sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım :)

Su anda nasil hissediyosun bacagina bakinca sargili ama ;) bi de doktor ne kadar surede normal hayatina donersin dedi ? tek mi gittin umarim yaninda birileri vardir..bir gun daha hastanede kalman gerektigini doktor mu soyledi ucrete eklendi mi ?

Çok geçmiş olsun karee, iyi cesaret etmişsin , umarım bacakların çok güzel olur ve erkek arkadaşın da çok beğenir bacaklarını :80:

Su anda nasil hissediyosun bacagina bakinca sargili ama ;) bi de doktor ne kadar surede normal hayatina donersin dedi ? tek mi gittin umarim yaninda birileri vardir..bir gun daha hastanede kalman gerektigini doktor mu soyledi ucrete eklendi mi ?

şu anda bacağım şiş,ayağa ilk kaldığmda zorlanıyorm ama bikaç adımdan sonra daha rahat yürüyorm.ama tabiki yavaş yavaş,dr.15 gün küçük adımlarla yürürsün demişti zaten.tek değilim ailem var.yalnız olunabilecek bi ameliyat değil.mutlaka yakınından biri olmalı.hastane de kalmaya gelince dün dr a yürüyemediğimi söyledim o da istersen bi gece daha kal dedi.ama tabiki ücrete dahil değil,1 gecelik fiyat veriyosun.ben kendim istedim kalmayı,çoğu kişi ertesi gün çıkıyormuş zaten.bu arada zor yürüdüğümü söyleyince dr.yanında topuklu ayakkabı varsa onla yürü dedi,daha kolay yürünüyormuş,ama tabi benim yanımda topuklu ayakkabı yoktu.

Back
X