Çok geçmiş olsun karee, iyi cesaret etmişsin , umarım bacakların çok güzel olur ve erkek arkadaşın da çok beğenir bacaklarını :80:
çok teşekkürler iyi dileklerin için,umarım değer yaptırdığıma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun karee, iyi cesaret etmişsin , umarım bacakların çok güzel olur ve erkek arkadaşın da çok beğenir bacaklarını :80:
katre çok geçmiş olsun inşallah çok memnun kalırsın emeklerine değer. zor bi ameliyat öyle kolay değil. bi hevesle giriyo insan riskede. gönlünce olsun.
katree çok geçmiş olsun.her şey dilediğin gibi olur inşallah.En kısa zamanda toparlanıp normal hayatına dönmeni ama bu sefer yeni bacaklarınla daha da mutlu olmanı dilerim.
teşekkürler,inş.en kısa zamanda normale dönerim,wallaha dün yürüyemeyince pişman bile oldum.bi de sana bişey sormak istiyorm,seninle aynı dr ameliyat oldum ben,dr.ameliyattan sonra senle ilgilendi mi,ben bu durumdan biraz şikayetçiyim açıkcası.dün sabah oldum,dün akşama geldi yanıma,ve bgn de hiç uğramadı.malum ank.ya döncem ne zman bakcak etcek anlamadık.
Bende bunu da sorcaktim doktor ilgili mi diye ama malesef oyle degilmi sinir oldum simdi bu kadar ciddi ameliyat oluyosun ve gelmiyo bakmaya :S ankaraya ucakla doneceksin sanirim merdiven cikma durumu nasil olacak..Katre aslinda en onemlisi silikon yurumeyle ilgili gozumuzde yarattigimiz kadar korkunc mu hani 2 ayda toparlanamamak yuruyememek gibi seyler duyduk bunlar olacak mi sence?? insallah olmaz senin icin rahat gecirirsin bu sureci..
slm.ayşenazlı ark.öncelikle büyük geçmiş olsun.Size sorum ameliyatı nerde ve kime yaptırmayı düşünüyorsunuz.cevap verirseniz sevinirim.selamlar
ayşenazlı ve diorcum bacaklarım hakkında yorumda bulunduğunuz için öncelikle teşekkür ederim, bu arada çok geçmiş olsun ayşenazlıcım.Ben bacak içlerinden azıcık aldırıp hemen dizimin altındaki boşlukların dolmasını ve mümkünse bacak yanlarından yağ alınmasını istiyorum inşallah güzel bir sonuca ulaşırım
Spora 20 gündür gidiyorum ve 1-2 ayda sonuçları görürsün dedi spor hocası bekleyip göreceğim artık, az da olsa bacağım kalınlaşacakmış gibi geliyor bana inşallah gerçekleşir de ben de size yol gösteririm bacaklarınızın düzelmesi için ,öyle servet ödemek ve üstüne bir de acı çekmek zorunda kalmayız . :97:
Patella iyi ki dondun tekrar silikon yaptıran birinin deneyimlerini dinlemek cok guzel tesekkurler :) Benim sorum 2 ay olmus silikon icin yapilan diz arkasindaki kesi izleri ne durumda?? fotografini cektiginde o izleri yakinda cekebilirsen cok iyi olur..bi de ucreti ne kadardi?? ben incelikten dolayi silikon dusunuyorum bileklerime yag enjeksiyonu gerekli olur mu sence?? cok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan cooook sevinirim..
PATELLA; işin sürekli ayakta durmayı gerektiriyor mu? Ve spor yapıyormusun? Bunları sormamın sebebi silikon ; sürekli ayakta durulan bir işi ve sporu ne kadar etkiler? Senin iyi olmana sevindim. Herşey gönlünce olsun...
rica ederim. benim kesiler yaklaşık 3cm uzunluğunda , diz arkasındaki çizginin devamı gibi duruyor ama tabii ki şimdilik daha koyu renkli. çorapsız dikkat çekici bir görüntüsü var. silikon ayak bileğinden 14-15 cm gibi yukarıda bitiyor bende, bileklere doğru inişin daha doğal durması için mutlaka yağ konulması gerekiyormuş gibi geliyor bana. yani bilek kalınlığı ya da çarpıklığı değil de daha doğal durması için gibi. ama benim bileklerdeki ödem indi, ya da belki yağlar eridi, bileklerim şu an çarpık bence.
rica ederim. benim kesiler yaklaşık 3cm uzunluğunda , diz arkasındaki çizginin devamı gibi duruyor ama tabii ki şimdilik daha koyu renkli. çorapsız dikkat çekici bir görüntüsü var. silikon ayak bileğinden 14-15 cm gibi yukarıda bitiyor bende, bileklere doğru inişin daha doğal durması için mutlaka yağ konulması gerekiyormuş gibi geliyor bana. yani bilek kalınlığı ya da çarpıklığı değil de daha doğal durması için gibi. ama benim bileklerdeki ödem indi, ya da belki yağlar eridi, bileklerim şu an çarpık bence.
KATREE ; çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider ve istediğin gibi olur.
PATELLA ; cevapladığın için çok teşekkür ederim. Bence çok inceleme. Kimse mükemmel değil. Bileklerinden ziyade kafandaki olumsuzlukları silmeye çalış. İnsanların kalın kalın boru gibi bacakları var ama salına salına yürüyorlar. Senin ameliyatının üzerinden 3 ay geçti. Resim eklemeyi düşünüyormusun? Ve senin ilk hali ile ameliyat sonrasında epey fark vardı. Güzelleşmişti yani.
Bu arada fiyat 10500 denirken şimdi 13500 ü duyuyorum. Bu ne ya. Yeniden bacak mı inşa ediyorlar allahaşkına. Ve böylesine çaresiz bir estetikte. Yağ enjeksiyonu eriyor. Silikon desen daha yeni yeni yapılıyor. Geçmişten günümüze çok çok yapılmış birşey değil. Yani ilerde ne olacağı belli değil. Elimizde somut veriler yok. Hal böyle iken fiyatlar dudak uçuklatıyor. Çok üzgünüm...
Katree cok gecmis olsun canim, insallah siser inince hersey istedigin gibi olur.. Sen kime yaptirmistin ve toplam nekadar ödeceyeksin ???
Ben Istanbulda bir doktorla görustum, isim vermek reklama geciyor diye konusuluyor fakat doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum, hic duydunuzmu biliyormusunuz .. Ismi Aydin Saray, bacak estetigi hakkinda görustum, ve bileklere yag koyma taraftari degilim, tavsiye etmiyorum dedi, bilekelerden cok sinir ve damar gidiyormus, ve normaldede orda yag olmazmis, ve disardan yag konulunca vucut cok tepki gösterebiliyormus, ve sinirlere damarlara baski yapabiliyormus ve buda tabiki sismelere, ödemlere, his kaybina yol acabiliyormus. Bir kac hastasina yapmis ve bu tur sorunlarla karsilastigi icin artik yapmiyormus eger hasta illa istemesze, fakat bilgilendiriyorum herkezi diyor..
Gulerer, 1 sene surunursun eger bileklerine yag koyarsan dedi, ama 1 sene sonra gecer dedi .. yani canim insallah senin sismelrde gecer canim, artik zamana birakacaksin .. doktor 1 sene sonra gecti benim ameliyat yaptiklarimda dedi. bana silikon tavsiye etti ve yag enj, fakat bileklere degil.. fiyat konusuna gelince 13.500 tl hastane masraflari hersey dahil... ama benim bu fiyata yaptircak durumum yok .. offf sastim valla bukadar ciktimi fiyatlar yaaaaaa... 1 sene daha beklesem herhalde 30.000 falan olcak... bileklere yag koydurmak isteyenlere dikkatli olun, 1 sene cekersiniz.. uyarmak istedim.. insallah yakin bir zamanda sorunsuz olan ameliyat cözumleri cikarda bizde kurtuluruz... kafayi yiycem yoksa bacak bacak diye![]()
katree cok gecmis olsun,umarim her sey gönlünce olur