Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm.saddy; ben samsunda fbm estetik polikinliği var dr.Hayati AKBAŞ bazı sanatçılar buraya gelip estetik oluyorlar.geçenlerde de seda sayanın programına katıldı tesadüf çarpık bacaklar için konuşuldu ayrıca azerbeycanda estetik kliniği var.
pardon son yazıyı saddy için yazmıştım.. hatlar karıştı :)
kızlar daha çok şikayetlerinizi yazınki yeniler hata yapmasın yol gösterici olalım. ben diyorum boru gibi doldurtmayın dogal haleri bozulmuş bacaklar çoğaldı. inanın bana uzun uzun yazamıyorum ortamlarını. ööle yani.
canım çok haklısın dediğin çok doğru ama yanımda ailemden birinin olması imkansız.bende kara kara düşünmekteyim zaten tek başıma nasıl kalkarım bu işin içinden diye ama ümit etmekten başka çarem yok şuan.Allah'tan bi mucize bekliyorum aslında:) bide şu para meselesi var ki o da çok geriyo insanı.fiyatlar çok uçuk ya öde öde bitmez gibi geliyo.neyse Allah büyüktür kızlar ne diyelim.umut fakirin ekmeğidir:)
SADDY,merak etme ben buradayım sana yardımcı olabilirim merak etme.bende bugün saat 4 te randevum var Hayati beyle bakalım ne diyecek gerçiil eşime hiç söz etmedim bu konudan bir muayene olayımda sonra düşünürüm nasıl söyleyeceğimi haftasonu fırsatım olursa yazarım size
mardars,dr ile görüşmeni ve görüşlerini mutlaka yaz.bende samsuna 2 saatlik yerdeyim.ankarada bir dr.ile görüştüm.silikon ameliyAtı yapıp 3 saat sonra gönderiyoruz 2 gün sonra kontrole çağırıyoruz dedi.hastanede yatırmıyormuş...detaylıca yaz...
Katre ne durumdasin morluklar yag enjeksiyonu yuzunden mi olmus sordun mu doktora??kızlar ben 2 gün önce fark ettim.ayak bileğindeki kemik varya onun altı morarmış benim,zaten ayaklarım şiş,bunlar normal mi,yarın dr.a sorcam ama bu morarma kafamı karıştırdı,ya da vardı da ben mi yeni gördüm,anlayamadım.sonuç itibariyle normalmidir sizce?
mardars,,,,
dr.orhan murat özdemir.çok basit ve pratik ameliyat olduğunu,vücudumuzdaki tüm ödemlerin aşağı doğru indiğini,bacak ameliyatıda aşağıda olduğundan ödem daha fazla olur dedi.onun için 10-15 gün ayağa fazla kalkmayıp ayaklarıda yerden yüksekte tutmak gerektiğini söyledi.ödemler açısından...yağ enjeksiyonu yapmıyormuş,silikon 5500 tl,eğer +dolguda istersen diz oyuklarına falan 1000-1500 tl de o tutar dedi.eğer önceden maille fotoğraf yollarsan gittiğin aynı gün ameliyata alabilirmiş....silikon bacaktaki kasın bittiği yerde bitiyormuş,tam ortada aniden şiş gibi durmaz mı dedim.hayır çok doğal duruyor ,silikon ince uzun şerit gibi dedi...hayırlısı olsun...
Katre ne durumdasin morluklar yag enjeksiyonu yuzunden mi olmus sordun mu doktora??
SADDY,merak etme ben buradayım eğer istersen sana yardımcı olabilirim benimde bugün saat 4 'te randevum var Hayati beyle bakalım ne diyecek gerçi eşime hiç söz etmedim bu konudan bir muayene olayımda sonra düşünürüm nasıl söyleyeceğimi haftasonu fırsatım olursa yazarım size