Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blomma ölçtüm erime yok bilekler 23 üst 36.
şimdiye kadar etek metek giymedim:)) benim etek giyebilmem için küçük bir ameliyat daha olmam gerekiyor sanırım. birkaç ay plates deniycem iç kasları geliştiremezsem ikinci ameliyatı düşünebilirim.
gülerer ben geçici olarak kayboldum birkaç haftaya normale dönerim diye umuyorum. sen nasıl oldun çukurları hallettin mi?

blomma ölçtüm erime yok bilekler 23 üst 36.
şimdiye kadar etek metek giymedim:)) benim etek giyebilmem için küçük bir ameliyat daha olmam gerekiyor sanırım. birkaç ay plates deniycem iç kasları geliştiremezsem ikinci ameliyatı düşünebilirim.
gülerer ben geçici olarak kayboldum birkaç haftaya normale dönerim diye umuyorum. sen nasıl oldun çukurları hallettin mi?

Eger erime yoksa ilk halleri gibiyse resimde görülen nerdeyse hic aciklik kalmamis neden ikinci ameliyati düsünüyorsun ve neden simdiye kadar hic etek giymedin esine ya da bir baskasina fikrini sordunmu? Siz böyle söyleyince bütün umutlarim kiriliyor persembe günü Türkiye ye geliyorum ama galiba silikon olmazsa yag enjeksiyonu pek sonuc vermiyor ve silikonda simdilik benim icin imkansiz bakalim artik yag enjeksiyonundan mucize bekliyecegiz..

yok yahu niye öyle yaptın şimdi. ben o resimleri eklerken söylemiştim onlar ilk hafta çektiğim resimler, şişlikler var haliyle. yani o şiş hali normal hali olsaydı benim için yeterliydi. ben şeklini o kadar beğenmedim ama önemli olan şu, bana koyulan yağlar erimedi. şu an çarpık ya da kötü bir bacak değil ama güzel bir bacak da değil. sonuçta herkesin bacak şekli farklı. yani yağ enjeksiyonu çözüm olmuyor diyebilmem için erimiş olması lazımdı. ben bunlar erimedi ama biraz rötuş lazım diyorum. arkadan bakılınca çok normal görünüyor önden biraz sorun var, dizlerin hemen altına içe doğru biraz daha yağ koyulsa daha iyi görünecek.

sormadım canım,bgn ayak bileklerimdeki şişlikler falan baktım düne göre daha iyiydi,morluklarda sanırım normalmiş,zaten hafiften geçmeye de başladı.

Cok sevindim cnm gecmesine..Fotograf koymayi dusunuyomusun ya da cekebilecek duruma geldi mi..biliyorum daha cok yeni ama ben bu asamada nasil olacagini cok merak ediyorum gozumu korkutan ilk haftalar :S su anda nasilsin?

slm beren 80 fıyatlar gercekten yuksek haklısın bırkac kısı bırlıkte gıtmekte fayda var tavsıye edıyorum dıye bır sıte var doktorların kacar tane tavsıye aldıgını gosterıyor karacalar ın durumu pek parlak degıl orada,ıst da hasan fındık ızmırde ufuk bılkay en cok tavsıye alanlardan kafam karısıyor ama kesınlıkle amelıyat olmak ıstıyorum mını etek fıkrı supeeer

Selam, ben daha önce olumsuz bir operasyon olduğum için asimetri bir görüntüyü düzeltmek istiyorum, sen hangi dr larla görüştün, kafam çok karışık inanılmaz...:((

slm beren 80 fıyatlar gercekten yuksek haklısın bırkac kısı bırlıkte gıtmekte fayda var tavsıye edıyorum dıye bır sıte var doktorların kacar tane tavsıye aldıgını gosterıyor karacalar ın durumu pek parlak degıl orada,ıst da hasan fındık ızmırde ufuk bılkay en cok tavsıye alanlardan kafam karısıyor ama kesınlıkle amelıyat olmak ıstıyorum mını etek fıkrı supeeer

Selam, ben daha önce olumsuz bir operasyon olduğum için asimetri bir görüntüyü düzeltmek istiyorum, sen hangi dr larla görüştün, kafam çok karışık inanılmaz...:((

BEREN80; Selam daha önce olumsuz bir operasyon geçirmişsiniz.nasıl bir operasyon olduğunuzu öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:
Mardars çok teşekkür ederim canım inan böyle bişeyi düşünmen bile yeter.sen dün konuşmuş olacaktın dr.la.nasıl geçti acaba memnun kaldınmı görüşmeden.neler dedi ne yapılmasını tavsiye etti?merakla bekliyoruz cnm.

SADDY;Slm.1 saatlik beklemeden sonra dr.görüştüm.muayene etmedi sadece bilgi verdi.%95 iyi sonuçlar alıyoruz dedi.silikonun yan etkisi olup olmadığını sordum oda göğüslere silikon takıldığını,hiç bir fark olmadığını söyledi.1 hafta evde istirahatten sonra 15 gün sonra işe gidebileceğimi söyledi.spor için sordum ben hangi sporu yapıyorsam sende aynısını yaparsın dedi.bir tane de resim gösterdi. çok beğendim.ameliyat olursam 1 gece yatırıyor ücret hastane masrafları dahil 6.000TL

Son düzenleme:
SADDY;Slm.1 saatlik beklemeden sonra dr.görüştüm.muayene etmedi sadece bilgi verdi.%95 iyi sonuçlar alıyoruz dedi.silikonun yan etkisi olup olmadığını sordum oda göğüslere silikon takıldığını,hiç bir fark olmadığını söyledi.1 hafta evde istirahatten sonra 15 gün sonra işe gidebileceğimi söyledi.spor için sordum ben hangi sporu yapıyorsam sende aynısını yaparsın dedi.bir tane de resim gösterdi. çok beğendim.ameliyat olursam 1 gece yatırıyor ücret hastane masrafları dahil 6.000TL[/
muayene ücreti aldılar mı?keşke bacağını gösterseydin.dr. fikir verirdi.bir de sende güven uyandırdımı?ilgisi nasıl?

SADDY;Slm.1 saatlik beklemeden sonra dr.görüştüm.muayene etmedi sadece bilgi verdi.%95 iyi sonuçlar alıyoruz dedi.silikonun yan etkisi olup olmadığını sordum oda göğüslere silikon takıldığını,hiç bir fark olmadığını söyledi.1 hafta evde istirahatten sonra 15 gün sonra işe gidebileceğimi söyledi.spor için sordum ben hangi sporu yapıyorsam sende aynısını yaparsın dedi.bir tane de resim gösterdi. çok beğendim.ameliyat olursam 1 gece yatırıyor ücret hastane masrafları dahil 6.000TL

yaptırmayı düşünüyomusun cnm yada ne zaman düşünüyosun?

Eger erime yoksa ilk halleri gibiyse resimde görülen nerdeyse hic aciklik kalmamis neden ikinci ameliyati düsünüyorsun ve neden simdiye kadar hic etek giymedin esine ya da bir baskasina fikrini sordunmu? Siz böyle söyleyince bütün umutlarim kiriliyor persembe günü Türkiye ye geliyorum ama galiba silikon olmazsa yag enjeksiyonu pek sonuc vermiyor ve silikonda simdilik benim icin imkansiz bakalim artik yag enjeksiyonundan mucize bekliyecegiz..

canım perşembe günü geliyorum demişşsin. inşallah umduğun seyleri duyarsın doktordan. bizim bacaklarımız çok benziyo canım oyüsden doktorun sana söyliceklerini ve eğer olursan ameliyat sonucunu çok merak ediyorum. lütfen beni ve burdakileri bilgisiz bırakma. Allah yardımcın olsun..

Selam,

son 1 haftadır pek giremedim.Kızım hastaydı.Şimdi de hastalığın son etkilerinin geçmesini bekliyorum dört gözle.
Bayaa bi ilerlemiş sayfalar.Yakın zamanda ameliyat olan katree sanırım sadece.Tekrar geçmiş olsun katree'cim.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve karar aşamasında olanlar hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

gülerercim hem işlerin yoğunluğundan hem de hastalıktan gelemedim buralara.Yoksa bırakıp gitmiş değilim.Yeni katılanlar için durumumu şöyle özetleyeyim.Ben tam 2 ay önce istanbulda adı buralarda çok geçen bir doktora yağ enjek. ameliyatı oldum.bileklerime de yağ kondu.Şu an durumumdaki tek değişiklik tüm ufak tefek şişlik ya da sızıların tamamen geçmiş olması.Fakat benim de amaanbe gibi 2. ameliyatı olmam gerekecek.Tek sorunum 2.ye yağım yok.Sonuçları ne olacak bilemiyorum,inşallah hep iyi olur tabi ama katree gösterdiğin cesaretten dolayı da kutlarım gerçekten.En azından 2.yi düşünmek zorunda kalmayacaksın.Kızlar ben etek giyemiyorum.Sanırım 2. olmadan ve ondan olumlu sonuç almadan da etek metek giyemem.Zaten istediğim etekten ziyade yaz geldiğinde eşim ve çocuğumla tatil yapabilmek...

BEREN80; Selam daha önce olumsuz bir operasyon geçirmişsiniz.nasıl bir operasyon olduğunuzu öğrenebilirmiyim?

Selam, ben önce Hasan fındık ta oldum, aslında iyisi ama birazdaha dolgun olsun diye Ankara da bir Dr a oldum tekrar, sag bacakta garip bir çıkıntı oldu ve cok asimetri garip bir görüntü oldu, sonra tekrar düzeltme yaptı 6 ay sonra hiç bir degisiklik olmadı çektiğim işkence ile kaldım ve koyü lekelerde kaldi, bu nedenle cok korkuyorum düzelmeyecek diye, keske ilkiyle kalsaydı...

Selam, ben önce Hasan fındık ta oldum, aslında iyisi ama birazdaha dolgun olsun diye Ankara da bir Dr a oldum tekrar, sag bacakta garip bir çıkıntı oldu ve cok asimetri garip bir görüntü oldu, sonra tekrar düzeltme yaptı 6 ay sonra hiç bir degisiklik olmadı çektiğim işkence ile kaldım ve koyü lekelerde kaldi, bu nedenle cok korkuyorum düzelmeyecek diye, keske ilkiyle kalsaydı...

selam,size silikonmu yapıldı.

Son düzenleme:
KATREE,Selam ameliyattan bu yana nasılsınız bacaklarınız nasıl oldu?ağrılarınız varmı memnun kaldınızmı ltf.cevap yazın ona göre karar verecem.

Son düzenleme:
yaptırmayı düşünüyomusun cnm yada ne zaman düşünüyosun?

sadyy;Düşünüyorum ilk önce Katree;cevap bekliyorum ikincisi eşime henüz söylemedim nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum kara kara düşünüyorum ameliyattanda çok korkuyorum bakalım inşallah en kısa zamanda olurum.

Back
X