Selam,
son 1 haftadır pek giremedim.Kızım hastaydı.Şimdi de hastalığın son etkilerinin geçmesini bekliyorum dört gözle.
Bayaa bi ilerlemiş sayfalar.Yakın zamanda ameliyat olan katree sanırım sadece.Tekrar geçmiş olsun katree'cim.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve karar aşamasında olanlar hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.
gülerercim hem işlerin yoğunluğundan hem de hastalıktan gelemedim buralara.Yoksa bırakıp gitmiş değilim.Yeni katılanlar için durumumu şöyle özetleyeyim.Ben tam 2 ay önce istanbulda adı buralarda çok geçen bir doktora yağ enjek. ameliyatı oldum.bileklerime de yağ kondu.Şu an durumumdaki tek değişiklik tüm ufak tefek şişlik ya da sızıların tamamen geçmiş olması.Fakat benim de amaanbe gibi 2. ameliyatı olmam gerekecek.Tek sorunum 2.ye yağım yok.Sonuçları ne olacak bilemiyorum,inşallah hep iyi olur tabi ama katree gösterdiğin cesaretten dolayı da kutlarım gerçekten.En azından 2.yi düşünmek zorunda kalmayacaksın.Kızlar ben etek giyemiyorum.Sanırım 2. olmadan ve ondan olumlu sonuç almadan da etek metek giyemem.Zaten istediğim etekten ziyade yaz geldiğinde eşim ve çocuğumla tatil yapabilmek...
canım çok teşekkürler.ayrıca kızın için de çok geçmiş olsun,Allah iyilik versin.. herkese son durum hakkında genel bilgi vereyim.öncelikle gelelim silikona :) aslında silikondan ziyade ben de yağ enj.diye gittim,ama dr.ikisinin birarada yapılırsa daha iyi sonuç alınacağını,şimdi sadece yağ enj.yaptırsam bile ilerde 2.bir operasyon gerekebileceğini söyleyince,ben de ona karar verdim.iyi ki de öyle olmuş,sanırım 2.yi gözüm kesmezdi.dr.a silikon hakkında kafama takılanları anlattım,kafama yattı,öylelikle yaptırdım.Allah pişman etmesin.gerçi burda herkes beni cesaretimden dolayı kutlayınca da,naptım acaba ben,diye bazen endişeleniyorum :) ama buna karşılık,bgn 12.gün henüz çok yeni,silikon koyulan kısımdan sorun yok,hatta diyorum ki keşke sadece silikonla düzelseydi de yağ enj.gerek kalmasaydı.(tabi ilerde ne derim bilmiyorum ama) silikon koyulan yerde kanama,morarma,ağrı vb.şeyler hiç yaşamadım.yalnızca bileklerime yağ koyulan yerler,özellikle de sol bileğim böyle sanki sert ve biraz yürürken sızlıyor.dr.la görüştüm sol bacağım,sağ bacağıma göre daha zorluyo yürürken dedim,dr. da sol tarafta içte kanama daha fazla olmuştur ondandır,geçer dedi.onun dışında sorunum yok.sol bileğimdeki sertlik ve sızı da geçerse daha iyi olacağım.Tekbenmiyim canım,senin yağ koyulan yerlerde de bu tarz şeyler oldu mu? ya da diğer arkadaşlar yaşadı mı merak ediyorum? şimdilik son durum böyle :))