Bacak dolgusu yaptıran var mı?

SADDY;biraz önce annem aradı görüşmüş tel.no sunu verdi bende hemen aradım dr.görüştüm.bana dolgumu yada silikonmu daha uygun olacağını muayeneden sonra söyleyebileceğini silikon ücretinin 3000 tl olduğunu söyledi.çok memnun kalan hastalarım var dedi.ankaraya gitmeyi düşünüyorum bu ameliyatı olursamda dr.murat tan başkasına olmam sonuçta aile dostumuz yan etkisi olan bir ameliyat olsa kesinlikle olma derdi.Eğer yaptırmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

slm cnm.aile dostunuz olması güvenilir bir durum gerçekten çok iyi olmuş senin açından.bu konuda yalnız olduğumdan bu operasyonu birlikte olma fikri süper tşk ederim ayrıca bunun için.ama (her ne kdr bir an önce o bacaklara kavuşmak istesemde) bnm şuan işim itibariyle bu aralar olmam imkansız.ayrıca maddi yöndende hazır değilim şuan:( sen ne zmn görüşeceksin dr.la?ve ne zmn olur ameliyatın sence?seninle irtibatta kalmayı isterim her zmn cnm.şimdiden hayırlısı olsun herşeyin senin için inşaallah.

slm cnm.aile dostunuz olması güvenilir bir durum gerçekten çok iyi olmuş senin açından.bu konuda yalnız olduğumdan bu operasyonu birlikte olma fikri süper tşk ederim ayrıca bunun için.ama (her ne kdr bir an önce o bacaklara kavuşmak istesemde) bnm şuan işim itibariyle bu aralar olmam imkansız.ayrıca maddi yöndende hazır değilim şuan:( sen ne zmn görüşeceksin dr.la?ve ne zmn olur ameliyatın sence?seninle irtibatta kalmayı isterim her zmn cnm.şimdiden hayırlısı olsun herşeyin senin için inşaallah.

SADDY;Selam henüz eşime söylemedim.söyledikten sonra ne zaman gidebilirim bilemiyorum çocuklar var işim yaz gelmeden yaptırmak istiyorum bakalım seni haberdar ederim.

arkadaşlar merhaba, bu hafta boyunca etek giydim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. tek kelimeyle "özgürlük" . istediğim her boyda eteği rahatlıkla giydim 6 gün boyunca. sadece ilk iki gün biraz garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. en güzel yanı ise insanların vücudumun ve bacaklarımın çok güzel dolduğunu söylemesi oldu. vücudumu ben de beğenirdim ama bacaklar hakkında daha önce de söylediğim gibi kusur arıyordum. sürekli aynalardan ve kapı camlarındaki yansımalardan bacaklarımı yanımdakilerin bacaklarıyla karşılaştırdım. sanırım gerçekten güzel olmuş. a. lima gibi değil :) ama güzel. sanırım diğer insanların bacaklarının da kusursuz olmadığını görmek bacaklarımı daha çok beğenmeme neden oldu. sonuç; mutluyum, eğer bileklerdeki yağlar erimeyecekse ben bu bacakları sevdim. aynısını sizlerin de yaşaması dileğiyle..

arkadaşlar merhaba, bu hafta boyunca etek giydim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. tek kelimeyle "özgürlük" . istediğim her boyda eteği rahatlıkla giydim 6 gün boyunca. sadece ilk iki gün biraz garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. en güzel yanı ise insanların vücudumun ve bacaklarımın çok güzel dolduğunu söylemesi oldu. vücudumu ben de beğenirdim ama bacaklar hakkında daha önce de söylediğim gibi kusur arıyordum. sürekli aynalardan ve kapı camlarındaki yansımalardan bacaklarımı yanımdakilerin bacaklarıyla karşılaştırdım. sanırım gerçekten güzel olmuş. a. lima gibi değil :) ama güzel. sanırım diğer insanların bacaklarının da kusursuz olmadığını görmek bacaklarımı daha çok beğenmeme neden oldu. sonuç; mutluyum, eğer bileklerdeki yağlar erimeyecekse ben bu bacakları sevdim. aynısını sizlerin de yaşaması dileğiyle..

patella yazını okuyunca inan çok sevindim.bende senle aynı ameliyatı,aynı dr.a oldum.bgn 15.gün,inş.bende buraya bu şeklde memnuniyetimi yazarım:) şu anda memnunum gerçi ama bende sanki bileklerime birazcık daha fazla yağ koyulsa daha ii olcakmış gibi düşünüyorum.bir de sana bikaç sorum olcak.benim sol bileğim sağ bileğime göre şu an biraz daha şiş,sağa göre daha sert ve azcık uyuşuk gibi.dr.normal dedi,zamanla geçcek dedi.sen de böyle şeyler oldu mu.ve tam olarak normal şeklde yürümeye ne kadar sonra başladın.bir de bu korseyi gece-gündüz sürekli giyecekmiyiz ya,çok sıkı,ben geceleri çıkarıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim.vaktin olduğunda cvp yazarsan çok sevinirim.ve sana güzel bacaklarınla,güzel günler dilerim :)))

PATELLA ; çok sevindim bunları yaşamana. Tam anlamı ile ÖZGÜRLÜK bu. Tadını çıkar. Bir ara yüzdüğünü yazmıştın. Şu anda spor yapıyormusun? Bunu sormamın sebebi silikon spor yapmayı zorlaştırıyor mu? Bir sorun yaşıyormuısun?
Birde ; son hallerinin resimlerini eklermisin? Çok merak ettim bu kadar güzel sözden sonra...

patella ne güzel yazmışsın,inşallah bizde biran önce aynı hisleri yaşar ,paylaşırız.
katree,birkaç hafta sonra eminim ki sende aynı duyguları paylaşırsın.
blomma,şuan TÜRKİYE desindir.belkide bugün ameliyata gireceksin.şans senden yana olsun.
buradaki herkes istediği bacağa biran önce kavuşur inşallah......

Arkadaşlar nerdesiniz , ameliyat olan arkadaşlar yini resimlerinizi koyun lütfen

BLOMMA merak ettim ben de seni. Uzun zamandır seni takip ediyorum ve muayene gününün gelmesini bekleyenlerdenim. bacak yapılarımız seninle yakın. o yüzden doktor sana ne önerdi bilmek istiyorum. dün muayenen vardı, bugün de ameliyat mı olacaktın, yanlış mı hatırlıyorum? eğer olduysan çok büyük geçmiş olsun, öncelikle sağlıklı, sonra da güzel bacaklara kavuşman dileğiyle.. yanıt bekliyoruz senden ilk fırsatında..

Patella gercekten cok sevindim bu yazdiklarina simdi daha da sabirsizlaniyorum yaptirmak icin..Fotograf koymusmuydun ben goremedim cok merak ediyorum..arkadaslar benim msj sayim 100 olmadi o yuzden mi albumleri goremiyorum anlamadim yardimci olursaniz sevinirim..

arkadaşlar bgn 16.günüm..ilk kez dışarı çıkıp dolaştım.biraz endişeliydim burda okuduğum yorumlardan dolayı,acaba benim de bileklerim şişer mi diye ama 7-8 saat dışardaydım,yürüdüm,oturdudum.eve gelir gelmez hemen baktım,çok şükür şişme veya herhangi bi aksilik yoktu.yürüyüşüm bgn biraz daha düzelmiş gibiydi diğer günlere göre.yağ alınan yerlerdeki morluklarım afifledi,artık bacaklarımı falan rahatça bükebiliyorum,eğilip kalkabiliyorum.ama hala merdivenden inerken zorlanıyorum,çıkarken sorun yok.bakalım umarım zamanla her şey daha da iyi olur.ve darısı olmak isteyen tüm dostların başına..

KATREE; iyi olmana çok sevindim. İnşallah herşey gönlüne göre olur.
ARZUXX;spor nasıl gidiyor? kaslarda bir gelişme varmı?

arkadaşlar bgn 16.günüm..ilk kez dışarı çıkıp dolaştım.biraz endişeliydim burda okuduğum yorumlardan dolayı,acaba benim de bileklerim şişer mi diye ama 7-8 saat dışardaydım,yürüdüm,oturdudum.eve gelir gelmez hemen baktım,çok şükür şişme veya herhangi bi aksilik yoktu.yürüyüşüm bgn biraz daha düzelmiş gibiydi diğer günlere göre.yağ alınan yerlerdeki morluklarım afifledi,artık bacaklarımı falan rahatça bükebiliyorum,eğilip kalkabiliyorum.ama hala merdivenden inerken zorlanıyorum,çıkarken sorun yok.bakalım umarım zamanla her şey daha da iyi olur.ve darısı olmak isteyen tüm dostların başına..

aaaamiinnnnnnnnnn..............

katree çok sevindim senin adına. umarım ilerleyen günlerde de şimdiki gibi güzel haberler duyarız senden. bir de şunu rica ediyorum. bacağının önceki ve sonraki fotoğrafını yüklersen, biz de daha net fikirler elde etmiş oluruz. beraber takip ederiz bu iyileşme sürecini. sağlıklı günler diliyorumm.. gelişmelerden haberdar et bizi :)

Blomma seni de merakla bekliyorum. sanırım ameliyat oldun ve internete giremiyorsun. öyle tahmin ediyorum :) dualarım seninle, herşey gönlünce olsun..

Back
X